Com moure el lloc web de WordPress des del servidor localhost al servidor en viu

Com moure el lloc web de WordPress des del servidor localhost al servidor en viu

Un servidor web virtual instal·lat al vostre ordinador (o servidor local) us permet construir i personalitzar un lloc web de WordPress amb facilitat i rapidesa. Atès que cada edició requereix estalviar i refrescar, desenvolupar un lloc de WordPress en un servidor en viu es pot convertir fàcilment en un malson, donades les limitacions de l’amplada de banda i el trànsit d’Internet..


Per aquesta raó, la majoria dels desenvolupadors opten, per raó, tots els desenvolupaments de WordPress amb una gran importància en un servidor local i després carreguen el lloc web final al servidor en viu. De la mateixa manera, les futures actualitzacions del lloc web es fan i es proven localment abans de ser penjades a l’entorn en viu.

En aquesta publicació, passaré pel procés de traslladar un lloc web de WordPress d’un servidor local a un servidor en directe. Aquest procés us permet moure de manera segura tot el contingut del vostre lloc (imatges, publicacions i pàgines), així com temes i complements des d’un directori del vostre ordinador al servidor de producció del vostre hoste. Evidentment, hi ha un parell de complements útils que poden fer que aquest procés faci brisa, però sempre és avantatjós aprendre el procés manual..

Prerequisits

En aquest tutorial, suposo que ja heu complert alguns prerequisits. Aquests són només uns requisits senzills que necessitareu abans de començar.

1. Instal·lació local de WordPress

Hauríeu de tenir un lloc web de WordPress funcionant al vostre ordinador. Per obtenir més informació sobre com configurar el vostre propi entorn localhost consulta les nostres guies sobre com instal·lar WordPress localment o sobre la caixa local de Flywheel.

2. Pla d’allotjament

També necessitareu un pla d’allotjament actiu que ofereixi suport PHP i MySQL. Afortunadament, la majoria de proveïdors d’allotjament accepten PHP i MySQL. Millor encara, molts proveïdors ofereixen scripts d’instal·lació d’un clic per a WordPress de manera que no haureu de passar per la configuració manual.

Per descomptat, recomanem que l’allotjament de WordPress gestionat per WP Engine sigui com alimentem tots els nostres llocs web i demostracions de temes en directe. A més, WP Engine facilita la gestió dels vostres llocs gràcies al seu panell d’administració intuïtiu. Els plans comencen a partir de 29 dòlars mensuals per a una instal·lació (però podeu obtenir dos mesos de franc en els plans anuals quan feu servir el nostre enllaç). Si no esteu preparat per aquesta tarifa de preu, podeu trobar un pla d’allotjament compartit d’inici excel·lent per uns 3 dòlars mensuals d’empreses com Bluehost o SiteGround.

3. Accés SFTP

Finalment, hauríeu de tenir accés SFTP al vostre compte d’allotjament juntament amb un programa client com FileZilla. L’utilitzeu per carregar els fitxers al vostre amfitrió. De forma alternativa, podeu utilitzar l’opció Administrador de fitxers a cPanel, però a diferència de SFTP, cPanel no proporciona una vista de l’estructura de directori local. D’acord, amb tot això al lloc, hauríem d’estar a punt per anar-hi.

Mètode 1: Exportar i importar contingut mitjançant funcions bàsiques de WordPress

Una manera ràpida i senzilla de moure un lloc de WordPress des d’un servidor local a un entorn de producció és mitjançant l’eina d’exportació integrada a WordPress. Aquest mètode suposa que WordPress ja està instal·lat i configurat al vostre compte d’allotjament en directe i que n’hi ha sense contingut al vostre lloc web en directe. Això és molt important ja que la característica d’importació de WordPress no anul·larà el contingut existent, simplement s’hi afegirà. Si teniu contingut antic, sempre podeu utilitzar la nostra guia per restablir el lloc web de WordPress per tenir una instal·lació neta per treballar.

D’acord: per començar a moure el lloc web, vés al tauler de control de WordPress instal·lat localment i desplaceu-vos cap a baix Eines. Selecciona Exporta i comproveu el botó radial “Tot el contingut”.

Descarregar fitxer d'exportació de WordPress

Es descarregarà un fitxer XML al vostre ordinador. El fitxer contindrà totes les dades sobre el contingut del vostre lloc (tret que hagueu seleccionat una opció de baixada de contingut singular, com ara només les vostres publicacions, les vostres pàgines, un tipus de publicació personalitzada o els vostres suports).

Ara inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress en viu i, a continuació, activeu el tema i els complements que heu utilitzat al servidor local. Un cop acabat, aneu a Eines> Importació.

WordPress Importa contingut localHost

Si us demanen que instal·leu el complement d’importació de WordPress, feu-ho i activeu-lo. Finalment, utilitzeu el complement per importar el fitxer .xml que vau exportar del vostre lloc local. Per fer això, feu clic a la secció Executeu importador opcions a l’encapçalament de WordPress (Nota: també podeu utilitzar la funció d’importador per moure contingut d’altres fonts com Blogger, Tumblr, etc.).

WordPress Seleccioneu fitxer XML per importar

A continuació, utilitzeu el botó Trieu l’arxiu opció per seleccionar el fitxer XML i, a continuació, feu clic per penjar i importar. Ara només espereu que s’importi el contingut. El temps que espereu dependrà de la quantitat de contingut que importeu i del vostre pla d’allotjament.

Aquest mètode traslladarà les vostres publicacions, pàgines, suports i menús al vostre lloc en directe. Per descomptat, haureu de configurar les ubicacions del menú i tornar a afegir els ginys, però tenint en compte que tot el que s’ha traslladat és una opció fantàstica si no voleu instal·lar cap complement o processar-lo manualment..

Mètode 2: utilitzeu un complement per moure el lloc web de WordPress

Si voleu una transferència perfecta del vostre lloc web, el millor seria considerar un complement. Una cerca ràpida a Google mostrarà tones o opcions premium i gratuïtes, però aquí teniu els tres favorits (a més d’una explicació ràpida sobre com utilitzar-los per migrar el vostre lloc web).

DesktopServer

Per què utilitzar DesktopServer

DesktopServer és un programari premium que podeu utilitzar per instal·lar WordPress localment a l’ordinador (Mac o PC). Facilita la configuració d’un host virtual, duplica els llocs de proves, crea un lloc web multi-llocs, llocs d’arxiu i molt més. Però una de les millors funcions de DesktopServer és que podeu migrar fàcilment el vostre lloc local al servidor d’amor amb la seva forma gratuïta Complement DesktopServer.

Simplement instal·leu el complement, exporteu el vostre lloc des de la configuració local del DesktopServer (assegureu-vos de seleccionar l’opció “Obtenir detalls del servidor d’allotjament en viu”) i importeu-los mitjançant el connector. Voila! Però podeu visitar els seus documents en línia per veure més guies com desplegar DesktopServer al servidor en directe.

BackupBuddy

Còpia de seguretat del vostre lloc WordPress amb BackupBuddy

Una altra solució fantàstica és BackupBuddy by iThemes. Aquest bonic complement és la solució principal per gestionar les vostres còpies de seguretat del vostre lloc web. Amb ell podeu crear còpies de seguretat completes del lloc web (bases de dades i tot), programar còpies de seguretat regulars, emmagatzemar les vostres pròpies còpies (localment o a través de BackupBuddy Stash) i fins i tot restaurar el vostre lloc web amb ImportBuddy..

Però, sabíeu que també podeu utilitzar BackupBuddy per traslladar el vostre lloc local al vostre directe? Podeu utilitzar les funcions de migració integrades de BackupBuddy per moure el vostre lloc web d’ordinador a internet (o d’amfitrió a host). El complement gestiona els canvis de domini, substitueix automàticament els URL i molt més, per transmetre perfectament el vostre lloc web per al vostre debut.

Duplicador

Duplicador WordPress Plugin

Finalment, Duplicator és un fantàstic complement freemium que podeu utilitzar per gestionar les vostres còpies de seguretat i migracions del lloc. Amb el Plugin gratuït de Duplicator Podeu crear fàcilment les vostres còpies de seguretat, sota paquets de disseny, dissenyar paquets de llocs (un paquet de contingut, tema i complements per reutilitzar-los als llocs de clients) i moure fàcilment el lloc web del lloc local al directe (només cal instal·lar el complement localment per empaquetar-lo, i després instal·lar-lo a el vostre lloc en directe mitjançant el mateix complement).

De forma alternativa, si us serveix per a Duplicator Pro, podeu utilitzar funcions premium per a còpies de seguretat programades, emmagatzematge sincronitzat (Amazon, Dropbox, Google Drive, etc.), compatibilitat multiservei, API de cPanel, notificació per correu electrònic, suport professional i molt més. Un any costa menys d’un parell d’entrenadors Nike i conèixer el vostre lloc web és segur i segur val més que val la pena.

Mètode 3: transferir manualment fitxers del servidor local al servidor viu

La vostra última opció és moure manualment els fitxers del lloc web. Això requerirà accés al servidor. Essencialment, el procés comporta descarregar el fitxer de base de dades de la instal·lació local, editar-lo per als camins correctes abans d’importar-lo a una nova base de dades al servidor i, finalment, penjar tot el contingut de la instal·lació local de WordPress..

Exporta el fitxer de base de dades

Per començar, activeu el servidor local i navegueu a phpMyAdmin – només escriviu localhost / phpmyadmin al navegador web En aquest exemple, faig servir XAMPP i aquí és el meu phpMyAdmin la interfície sembla:

phpMyAdmin

El tauler de l’esquerra és on apareixen totes les bases de dades. Seleccioneu la base de dades del lloc local de WordPress i feu clic a Exporta a la part superior de la phpMyAdmin finestra. El mètode d’exportació “Ràpid” està seleccionat de manera predeterminada. Deixeu-lo intacte i feu clic Va.

Exporta taules de bases de dades

Un fitxer SQL (com ara my_test.sql) s’exportarà a la carpeta de descàrregues del vostre equip.

Modifiqueu les rutes dels fitxers

Quan creeu el vostre lloc web de WordPress localment des de la base, tingueu en compte que tots els vostres URL seran de ruta absoluta. En altres paraules, començaran tots els enllaços als fitxers de contingut (publicacions, imatges, tipus de publicacions) http: // localhost /. Heu de modificar aquesta estructura d’enllaç per a la vostra instal·lació en directe o el contingut no es mostrarà correctament després de penjar el fitxer de la base de dades.

Per fer-ho, utilitzeu un editor de codis per realitzar un “trobar i substituir” al fitxer de base de dades que acabeu d’exportar. Estic fent servir el bloc de notes ++ per cercar i substituir “http: // localhost / my_test” i substituir-lo pel meu URL en directe. Simplement he creat una carpeta “my_test” a la carpeta arrel del meu domini. Si instal·leu directament a l’arrel, no haureu de crear cap carpeta, així que l’URL de substitució hauria de ser només http://www.yourdomainname.com. Carregueu les carpetes locals de WordPress a public_html (l’arrel del vostre compte d’allotjament).

Modifiqueu les rutes del fitxer

Un cop hàgiu acabat substituint els URL, deseu i tanqueu.

Creeu una nova base de dades al vostre compte d’allotjament

Ja heu acabat amb la part principal del servidor local. És el moment de configurar l’entorn en viu i finalment obtenir els fitxers penjats perquè el vostre lloc web pugui sortir en directe. La forma de configurar una nova base de dades per al vostre lloc de WordPress dependrà del vostre allotjament.,

Si el vostre pla utilitza cPanel (com Bluehost o HostGator), obriu-lo des del vostre compte d’allotjament i navegueu a Bases de dades MySQL.

Creeu una nova base de dades

Quan seleccioneu Bases de dades MySQL, se us demanarà que introduïu un nom d’usuari i una contrasenya. Aquest és el nou compte d’usuari que s’associarà a la nova base de dades del vostre lloc web. Tingueu en compte les dades personals com el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya perquè els necessitareu per configurar el fitxer de base de dades a WordPress. La base de dades de nova creació tindrà el mateix nom que el nom d’usuari que vau triar.

Si utilitzeu un compte d’allotjament gestionat, és possible que no tingueu cPanel. Per exemple, amb WP Engine, podeu crear una instal·lació nova al vostre pla només accedint al vostre compte i fent clic a Afegeix instal·lar enllaç.

Instal·lació addicional WP Engine

A continuació, empleneu la informació necessària (que, per cert, podeu configurar-la com a lloc de posada en escena si encara no teniu un domini a punt).

Afegeix informació d'instal·lació WP Engine

Això és! El vostre nou lloc (i base de dades) ja està a punt.

Carregueu fitxers de bases de dades a la nova base de dades

Ara que teniu una nova base de dades (buida) al servidor en directe, és hora de penjar el fitxer de la base de dades desat al vostre ordinador. Navegueu cap a phpMyAdmin interfície de l’amfitrió i seleccioneu Importa. Navegueu i trieu el fitxer de base de dades SQL que vau exportar del vostre lloc web al servidor local.

Si el vostre amfitrió no té phpMyAdmin, utilitzeu-lo Restauració de bases de dades opció a Bases de dades MySQL. Fa el mateix: us permet navegar i seleccionar un fitxer SQL.

base de dades mySQL

He utilitzat l’opció de restauració per importar el meu fitxer de base de dades. Recordeu-vos que aquest és un pas crucial perquè us permet restaurar el vostre lloc web tal i com estava a la instal·lació local. Ara només queda modificar el format wp-config.php fitxer, pengeu fitxers de llocs web i solucioneu els enllaços de permís i estarem en funcionament.

Solucionar wp-config.php Dossier

Obriu la secció wp-config.php fitxer al vostre editor de codis (aneu a la carpeta d’instal·lació local de WordPress). Aquí teniu els únics detalls que heu de canviar:

 • define (“DB_NAME”, “nom_data_datatge”);
 • define (“DB_USER”, “your_database_user”);
 • define (“DB_PASSWORD”, “your_database_password”);
 • define (“DB_HOST”, “localhost”);

Simplement ompliu la configuració que vau definir mentre creeu la base de dades al vostre servidor en viu al pas 3. Per al nom de l’amfitrió, empleneu l’adreça IP del servidor o deixeu-la com a localhost si el vostre amfitrió ho diu explícitament. Deixaré el meu lloc tan local com es diu clarament aquí: “Per connectar-vos a aquesta base de dades en un script que s’executa al servidor web, haureu d’utilitzar “localhost” com a nom d’amfitrió ”. Quan hàgiu acabat d’editar la configuració, deseu i tanqueu el fitxer. No canvieu res més.

Nota: Assegureu-vos de guardar una còpia dels vostres valors antics, per si qualsevol cosa no funciona, sempre podeu tornar-la.

Carregant fitxers de llocs web

Ara és el moment de moure els fitxers reals del lloc web de WordPress ja que ho hem configurat tot al servidor en viu. Aprofiteu el client SFTP i connecteu-vos al vostre compte de hosting mitjançant els detalls de connexió SFTP. Podeu obtenir-los del vostre amfitrió si ja no els teniu. Per a alguns proveïdors d’allotjament, els inicis de sessió SFTP són els mateixos que els detalls del cPanel.

Un cop us heu connectat, aneu a la secció public_html o www carpeta (o una carpeta a l’arrel on voleu instal·lar el lloc web de WordPress) i copieu tots els fitxers de la carpeta d’instal·lació de WordPress del servidor local a aquest directori del servidor en viu.

Modifica els enllaços enllaç

L’últim pas és modificar l’estructura de enllaç enllaç del nou lloc web perquè coincideixi amb la del vostre lloc antic al servidor local. Per fer-ho, aneu al tauler d’administració del vostre lloc web nou i aneu a Configuració> Enllaços enllaç. Seleccioneu l’estructura que heu utilitzat per a la instal·lació local i deseu-la. El vostre lloc web de WordPress hauria d’estar en directe.

Conclusió

En aquest moment, hauríeu de tenir un coneixement adequat de què passa quan mudeu una instal·lació local de WordPress a un servidor en directe. WordPress permet molta flexibilitat i facilitat d’ús. El desenvolupament de localhost permet retocs i personalitzacions il·limitats, perquè es pot permetre cometre errors que no es poden permetre cometre en un entorn de producció en viu..

Quin és el vostre millor mètode per penjar un lloc web de WordPress des de l’amfitrió local al servidor en viu? Si heu passat per aquest procés abans, com va ser la vostra experiència? Per favor, comparteixi els seus pensaments en els comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map