Com migrar a WordPress des de qualsevol lloc web o CMS

Com migrar a WordPress

Si alguna vegada heu volgut migrar el vostre lloc web actual a WordPress, enhorabona, heu fet una tria sàvia. La plataforma que heu triat confia milions de persones i empreses de tot el món, que van des de joves bloggers, aspirants a escriptors fins a gegants com The New York Times.


L’objectiu d’aquest tutorial és proporcionar-vos una visió general completa de com es fa el procés de migració des de qualsevol lloc web a WordPress. Aprendrem el següent:

 • Planificació del procés de migració
 • Llista de coses que cal fer abans de la migració del lloc
 • El procés real de migració

Revisió de terra

semàfor-876055_1280

Comencem des del principi. Tenim la nostra lloc web font i tenim el lloc web de destinació (o destinació) que serà alimentat per WordPress. El lloc web d’origen és el que es troba actualment en línia. En el context de la nostra guia, definim dos tipus de llocs web font:

 1. S’executa en un CMS
 2. Lloc no alimentat per CMS

Fem aquesta distinció per entendre el treball que ens queda per davant.

Migració des d’un altre CMS

Si el lloc web d’origen està alimentat per una plataforma CMS, podríem tenir la sort d’utilitzar un complement WordPress per ajudar el procés de migració. A partir del març del 2016, la llista de còdex de WordPress inclou més de 53 tutorials de migració per importar contingut de diverses solucions de gestió de contingut, plataformes de blogs, etc. Comproveu si el vostre CMS es troba a la llista (hi ha moltes possibilitats) i seguiu els passos necessaris. per a la migració. Si el vostre CMS no es troba inclòs al còdex de WordPress, potser voldreu comprovar-ho Repositori de plugins de WordPress, o busqueu alguns tutorials en línia. El pitjor cas, haureu de migrar manualment el lloc web.

Migració des d’un lloc web estàtic

La tasca de migrar manualment el vostre lloc web a WordPress pot ser difícil, però, però, és extremadament important. A continuació, es detallen alguns aspectes principals:

 • Teniu més control sobre el contingut del vostre lloc web: teniu coneixement de totes les publicacions, pàgines, categories i etiquetes creades, principalment perquè les creeu manualment.
 • És una experiència aprenentatge sòlida: migrar el vostre lloc manualment a WordPress us permet una comprensió sòlida de les funcions i funcions de WordPress. Obteniu una pràctica sessió pràctica de tot el procés.

Construir un pla de migració sòlid

escriure-593333_1280

Com ho veig, hi ha dues maneres de planificar el procés de migració.

 • Pensar des de la perspectiva del lloc web actual / font.
 • Planificació des del punt de vista de WordPress.

No sóc fan del mètode (a), ja que afegeix moltes despeses innecessàries en el procés de migració. Per mantenir les coses fluides, planificarem el nostre procés de migració tenint en compte el CMS de destinació, és a dir, WordPress.

WordPress emmagatzema fonamentalment el contingut en forma de publicacions i pàgines (i com a tipus de publicació personalitzada per a usuaris avançats) i organitza utilitzant categories i etiquetes. Així, l’objectiu del nostre pla de reorganització de continguts seria estructurar-lo en termes de publicacions i pàgines i classificar-les mitjançant etiquetes i categories.

Per exemple, si el vostre CMS actual era Tumblr, el millor és planificar com reorganitzar-vos la seva contingut per satisfer l’estructura del lloc de WordPress, en lloc d’instal·lar plugins que repliquin el comportament de Tumblr a WordPress.

Planificarem el nou lloc web de WordPress sota els títols següents:

1. Reorganitzar el contingut existent

material d’oficina-1149055_1280

 • Identifiqueu clarament les publicacions i les pàgines del vostre lloc web actual. Si no teniu clar què és una publicació i una pàgina, potser voldreu fer una idea detallada. Els llocs web estàtics no tenen el típic “missatge”.
 • Per exemple, considereu un lloc d’origen que mostra el menú d’un restaurant. La pàgina d’inici, sobre nosaltres i les pàgines de menú, es classificarien com a WordPress pàgina. A l’altre extrem, els anuncis com ara nous esdeveniments, promocions i actualitzacions de notícies, es classificarien com a WordPress publicar.

2. Trieu l’allotjament web adequat

web Hosting

 • Si voleu executar un lloc de WordPress en un entorn d’allotjament compartit, cal que hi hagi dos components bàsics: PHP i MySQL. Gairebé tot empreses d’allotjament compartit com HostGator i BlueHost tenen aquests components (i molt més) instal·lats als paquets d’arrencada. Algunes empreses d’allotjament compartit com SiteGround ofereixen hosting especialitzat de WordPress a preus d’allotjament compartits.
 • De forma alternativa, també podeu allotjar el vostre lloc a WordPress.com, que torna a comptar amb el seu propi conjunt de restriccions i avantatges.
 • Si proveniu d’un lloc web intensiu de trànsit, la millor aposta seria optar per un servei d’allotjament de WordPress gestionat com WPEngine, que normalment us factura en funció del nombre de visualitzacions de pàgines úniques. Els principals avantatges de l’allotjament de WordPress gestionat inclouen seguretat de primera qualitat, temps de càrrega ràpids i una garantia de que el vostre lloc no baixi durant els pics de trànsit.

3. Planifiqueu la nova estructura del lloc

jerarquia

 • Domini: L’ideal seria que instal·leu el nou lloc de WordPress al mateix domini. Això no perjudicaria la vostra puntuació de SEO existent.
 • Directori d’instal·lació: Si teniu previst utilitzar WordPress com a plataforma de blocs, separat del vostre lloc web principal, potser voldreu instal·lar-lo en una carpeta o subdomini diferent. Mentre instal·leu WordPress, heu d’anar amb compte al triar el directori d’instal·lació.
 • Subdominis: En cas de dominis o subdominis, voleu instal·lar WordPress al directori base o “root”, i no a una carpeta. L’instal·lador predeterminat sempre fa una carpeta nova anomenada “wp”, probablement no voldreu això.
 • Menú: Planificar un menú és fonamental per a una bona experiència d’usuari i SEO .. Planifiqueu els components de l’estructura del vostre menú, de manera que sigui fàcil de seguir.

4. Feu un seguiment dels canvis de SEO

seo

 • Meta Descripcions: Quan es tracta de WordPress SEO, mai no es pot també curós. El millor lloc per aprendre WordPress SEO és seguir les guies Moz o Yoast. Si el temps ho permet, llegiu i implementeu la guia punt a final.
 • Redirecció: Si teniu adreces URL personalitzades integrades al vostre lloc anterior, assegureu-vos que segueixen essent funcionals després de la migració, amb el botó Complement de redirecció. El complement gestiona essencialment 301 redireccions i fa un seguiment dels 404 errors sense requerir coneixement dels fitxers .htaccess d’Apache.

5. Formulari de contacte i correu brossa

lletra-1

 • Formulari de contacte: Tot i que tot just comenceu i sembla que no hi ha cap motiu perquè algú us posi en contacte, us recomanaria que contacteu. Indica als vostres lectors que esteu oberts a suggeriments, comentaris, noves oportunitats de negoci, etc. Formulari de contacte 7, ja que és molt senzill de configurar i el meu favorit. També podeu consultar els millors complements del formulari de contacte de WordPress.
 • Correu brossa: El correu brossa és sempre un dolor per a qualsevol lloc web. Als blocs és un problema més gran, ja que cada publicació té un formulari de comentari. Per tant, és molt recomanable instal·lar un complement anti-spam com Akismet.

6. Trieu un tema

wpexplorer

 • Tema Gratuït o Premium? Trieu un tema que s’ajusti als vostres requisits actuals i futurs. Si es tracta d’un tema gratuït, assegureu-vos que prové d’una font de renom com el dipòsit de temes de WordPress. Els temes premium com el tema Total de WPExplorer normalment es dissenyen millor i ofereixen més funcionalitats, que s’adapten a diverses carteres.
 • Velocitat del tema: Molts temes no estan optimitzats per a la velocitat de la pàgina. Això involuntariament afectaria el vostre SEO i mataria l’experiència de l’usuari. Abans de triar un tema, avalueu-lo amb el botó Prova amigable amb Google per a mòbils i la Prova de càrrega de la pàgina Pingdom.
 • Marcs temàtics: Tanmateix, si voleu que el vostre lloc web de WordPress sembli exactament al lloc anterior, haureu de tenir en compte el desenvolupament de temes personalitzats. Tot i això, normalment és molt més car que comprar un tema de WordPress premium. En aquest cas, assegureu-vos de triar un marc de temes de WordPress com Tesi, Temes de capçalera o Marc de Genesis. Essencialment el seu tema a prova futura en termes d’estructura i seguretat.

7. Còpies de seguretat

Còpia de seguretat de la clau de l’ordinador en blau per arxivar i emmagatzemar

No puc recalcar la importància de les còpies de seguretat: van ser, sempre i seran un salvavides per a gairebé qualsevol persona que acull el seu propi lloc web. Consulteu la llista de complements de còpia de seguretat de Vishnu per a WordPress per trobar una solució adequada per a vosaltres.

8. Seguretat

seguretat

La seguretat de WordPress és una de les coses més minades dels principiants a la comunitat de WordPress. Recomanaria llegir aquests consells i instal·lar un d’aquests complements de seguretat per a WordPress.

9. Comerç electrònic

comerç electrònic-1

Si teniu previst llançar una botiga de comerç electrònic mitjançant WordPress, us recomanaria WooCommerce per la part superior del meu cap. WooThemes, la companyia que hi ha darrere d’aquest fantàstic complement gratuït va ser recentment adquirida per Automattic (l’empresa que ha creat WordPress), cosa que el converteix en un dels millors complements de comerç electrònic del mercat..

10. Altres factors

Pasqua-1247634_1280

Tenint en compte l’ampli abast del nostre tema, és molt possible no haver cobert un element que podríeu estar buscant en aquesta llista. Podrien variar des de scripts amb finalitats de seguiment, connectors de compartició de xarxes socials, reproductors de vídeo incrustats com Wistia, etc..

Aquí teniu les bones notícies. Atesa la immensa popularitat de WordPress, és molt possible que els desenvolupadors del programari / servei web particular que utilitzaves tinguessin una extensió de WordPress dedicada. Google les paraules clau “ per a wordpress ”o“ com fer servir en wordpress ”: us sorprendrà el que trobareu.

Com executar el procés de migració de WordPress

pit-crew-554352_1280

Aquí teniu un procés pas a pas del pla de migració de WordPress.

 1. Còpia de seguretat: En primer lloc, feu una còpia de seguretat del vostre lloc web actual.
 2. Si instal·leu WordPress al mateix host web, creeu una pàgina de manteniment, canvieu-ne el nom a index.html.
 3. Instal·leu WordPress: A continuació, instal·leu una nova còpia de WordPress.
 4. Si al pas anterior havíeu creat un fitxer index.html, elimineu-lo.
 5. Desactiva la visibilitat del motor de cerca: Inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress i desactiveu la visibilitat del motor de cerca. Aquest pas és crucial, ja que no permet mostrar contingut als motors de cerca fins que organitzis el lloc web.
 6. Importar contingut: Ara començarem a importar el contingut del vostre CMS anterior. Consulteu la pàgina còdex oficial de WordPress per aprendre a migrar del vostre CMS a WordPress.
 7. Si heu estat utilitzant un lloc estàtic, ha arribat el moment d’embrutar-vos les mans. Heu de copiar i enganxar manualment cada pàgina al vostre lloc web antic. Mentre hi esteu, recordeu la distinció entre publicacions i pàgines, això us ajudarà a organitzar el vostre contingut millor.
 8. Organitza el contingut: Ara que el contingut s’importa, és el moment d’estructurar-lo. Primerament, creeu les categories, subcategories, etiquetes, widgets i menús necessaris. Un cop fet, organitzeu el vostre contingut en conseqüència. Això marca el final de la fase d’importació de contingut.
 9. Instal·leu els fonaments bàsics: A continuació, instal·leu el tema de WordPress i els complements essencials. Recordeu instal·lar un formulari de contacte, complement anti-spam, còpia de seguretat i seguretat. Potser haureu notat que no he mencionat cap complement SEO. El fet que el SEO integrat de WordPress és força potent.
 10. Prova d’assegurament de la qualitat: Executeu el vostre lloc mitjançant el Prova amigable amb Google per a mòbils i la Prova de càrrega de la pàgina Pingdom – només en aquesta ocasió, serà amb el contingut. Si els resultats són bons, heu triat un bon tema de WordPress.
 11. Crea un mapa del lloc: Els llocs web són un component crucial per a qualsevol lloc web. Un cop hàgiu acabat estructurant el vostre contingut, podeu fer servir el Mapa de llocs de XML de Google plugin per generar ràpidament un mapa del lloc del vostre lloc WordPress.
 12. Corregiu els enllaços trencats: Els enllaços trencats són un error. Només és natural que a mesura que el vostre lloc creixi, pot acumular molts enllaços que ja no són rellevants, amb resultat d’enllaços trencats. En aquests casos, només podeu redirigir-los a la pàgina principal del vostre lloc, o fins i tot a una pàgina dedicada que expliqui la caducitat de l’enllaç..
 13. Anar a viure: Habiliteu la visibilitat del motor de cerca, actualitzeu el vostre lloc a Eines per a administradors web de Google i el vostre lloc web estigui en directe.

Embalatge

Migrar a WordPress és de fet una de les decisions més intel·ligents per a un blogger. Atesa la seva versatilitat, WordPress és capaç de gestionar la majoria dels requisits habituals d’un propietari web.

He intentat incorporar els fonamentals del procés de migració. Si he trobat a faltar, demano disculpes. Si teniu dubtes, ja sabeu on trobar-me. Espero els vostres comentaris i suggeriments. Migració feliç!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map