Com mantenir el suc de SEO en moure el contingut de WordPress a un domini nou

Com mantenir el suc de SEO en moure el contingut de WordPress a un domini nou

Acceptaràs que traslladar el contingut de WordPress a un domini nou és una tasca desconcertant per a molts usuaris de WordPress. Què fer? Per on començar? Amb quins serveis podeu comptar? I com manté els vostres rànquings de SEO després de la mudança? Aquestes són només algunes de les preguntes que haureu de fer quan mogeu el contingut de WordPress d’un domini a un altre.


Migrar a un domini nou és com moure un lloc entre amfitrions però amb una excepció; més endavant heu de crear 301 redireccions permanents. Es pot fer encara que haureu de tenir molta precaució. Recordeu que parlem del vostre negoci aquí, cosa que significa que no us heu d’afanyar a res. No suposi que no acabi amb una migranya important per als seus problemes.

Només per fer que les coses es facin rodar, aquí teniu una visió dels ocells de la publicació d’avui:

 • Abans de res, creeu una còpia de seguretat completa del vostre lloc de WordPress
 • Netegeu el domini nou
 • Utilitzeu el complement WordPress Duplicator per moure el contingut de WordPress
 • Carregueu el contingut de WordPress al nou domini
 • Configuració 301 redireccions
 • Notificar a Google i als usuaris
 • Feu el vostre ball feliç

I, com que voleu mantenir el suc de SEO després de moure’s, és del vostre interès escolaritzar-vos en algun SEO. A continuació, es mostren un parell de publicacions que us indiquen en la direcció correcta:

 • Millors eines de SEO de WordPress per al 2017 per millorar el rànquing en motors de cerca
 • Guia per a principiants de WordPress SEO [Sèrie post]
 • WordPress SEO: una posició més alta en els motors de cerca
 • 10 funcions més importants de WordPress SEO de Yoast
 • Bones Pràctiques de SEO de WordPress per al 2015 i més enllà

Amb aquest preàmbul, què hi ha de fer-ho tot i acabar amb això? Aquí en teniu el suc:

Moviment del contingut de WordPress: requisits previs

El moviment del contingut de WordPress a un domini nou no és per a tothom. Heu de seure i valorar si el moviment és necessari. Pot continuar prosperant la vostra empresa sense moure’s? Si és així, no haureu de passar a un domini nou.

Esteu canviant cap a un domini nou perquè Google va colpejar el vostre domini antic amb múltiples penalitzacions a causa del contingut WordPress prim? Si es mou el mateix contingut a un domini nou, es produeixen sancions. Si el contingut prim està al vostre nivell, cal que el vostre ordinador estigui bé. No haureu de passar a un domini nou.

Prepareu-ho prèviament

Hi ha moltes raons per les quals voldries traslladar el contingut de WordPress a un domini nou. Potser el vostre domini antic us fot la vida. Odi el domini i el que representa. Potser esteu rebrandejant, i un domini nou té molt més sentit que el vostre domini anterior.

Potser combines diversos llocs web i voldries guardar-los en un sol domini. Potser s’ha fet disponible un domini més fàcil d’utilitzar i voldríeu fer el salt. Tot això i molt més són motius vàlids que poden necessitar una mossa.

En termes senzills, cal preparar-ho prèviament. Com que el rànquing de la vostra empresa i SEO està en el balanç, heu d’assegurar-vos.

NB: després de traslladar el contingut de WordPress a un domini nou, experimentareu uns volums de trànsit més baixos mentre Google i els usuaris s’ajusten al canvi. Tanmateix, no suareu això; recuperaràs la teva classificació d’aquí a un parell de setmanes.

Parlant dels preparatius, haureu de començar pel pas més important, que ens introdueix en la nostra següent secció.

Abans de moure el contingut de WordPress: creeu una còpia de seguretat completa del vostre lloc

Errar és humà. Tot va bé, un minut i el següent, s * colpeja el ventilador. És inevitable, i és per això que cal estar a punt. Abans de començar a fer ganes de res, és important crear una còpia de seguretat completa del lloc de WordPress.

Parlo de còpia de seguretat de fitxers estàtics i de la vostra base de dades. Absteniré d’entrar als detalls perquè – posts:

 • Com fer una còpia de seguretat del vostre lloc de WordPress (més complements útils)
 • Millors serveis i complements de còpia de seguretat per a llocs web de WordPress

Amb una còpia de seguretat al seu lloc, és el moment de deixar-se embrutar.

Netegeu el domini nou

En cas que el vostre domini nou es registrés en el passat, és important que us assegureu que no s’inclouen sancions prèvies. No et preocupis, però, netejar cap domini és tan fàcil com A, B, C. Tot el que necessites és reclamar el nou domini Eines per a administradors web de Google i navegar a Trànsit de cerca -> Accions manuals..

Si no hi ha cap problema, esteu daurat i podeu continuar amb el moviment. Si hi ha problemes, solucioneu-los i envieu una sol·licitud de replantejament. Avanceu només si i quan s’aprova la sol·licitud.

Com desplaçar el contingut de WordPress

Tot i que es triga molt en funció de la mida del vostre lloc, traslladar el contingut de WordPress a un domini nou és la segona part més fàcil del procés. Podeu moure el lloc manualment mitjançant FTP o mitjançant el complement Duplicator. Anirem eliminant els primers pel segon, perquè qui té temps de descarregar un lloc sencer manualment.

Com desplaçar el contingut de WordPress mitjançant el complement Duplicator

duplicador-complement

Què és un salvador de vida aquest complement. El complement Duplicator us permet moure un lloc de WordPress entre dominis o hosts, tirar cap lloc a localhost per desenvolupar-lo, fer còpies de seguretat d’un lloc, duplicar un lloc en directe a una zona d’escenificació i agrupar un lloc complet de WordPress per a una distribució fàcil..

Amb més de 800k d’instal·lacions actives i una magnífica qualificació de 4.9 / 5.0, mai no podreu equivocar-vos amb Duplicator. Tot el que heu de fer és instal·lar i activar el complement al vostre domini antic, que afegeix un element de menú “Duplicador” al vostre menú d’administració..

A continuació, feu clic a l’element de menú de Duplicator per iniciar aquesta pantalla:

moure contingut de wordpress mantenir suc sec

A continuació, premeu el botó “Crear nou” per crear un nou paquet. A la pantalla següent, poseu un nom al vostre paquet (només per a identificar-lo) i feu clic a “Següent”:

moure contingut de WordPress mantenir suc de SEO

Duplicator escanejarà el vostre lloc web i us donarà un informe d’estat. Si tot es veu bé, continueu amb la creació. En aquest moment, heu de veure:

duplicador-construcció-paquet

Tingueu paciència si teniu un lloc web enorme, ja que la durada de tot el procés depèn de la mida del vostre lloc. El meu lloc de prova de aproximadament 100 MB (temes, plugins, imatges, etc.) va trigar uns 2 minuts. Al finalitzar una correcta creació, haureu de veure aquesta pantalla:

pantalla duplicadora-èxit

Baixeu el fitxer installer.php i el paquet arxivat al vostre ordinador i prepareu-vos per a la següent part.

Com desplaçar el contingut de WordPress al domini nou

Si encara no ho heu fet, configureu el domini nou amb l’amfitrió. Aquest nou domini ha d’apuntar a un directori completament buit on viurà el vostre lloc nou. Connecteu-vos a aquest directori a través del Gestor de fitxers o FTP. Carregueu fitxers del paquet i del instal·lador al vostre lloc nou. Inicieu l’instal·lador navegant a http://newdomain.com/installer.php:

càrrega-wordpress-contingut-a-nou-domini

A la pantalla anterior, haureu de proporcionar els detalls de la base de dades per al nou lloc. Tingueu en compte que el connector Duplicator funciona amb bases de dades buides, de manera que assegureu-vos que el vostre contingut no conté cap informació. A continuació, marqueu la casella que diu “He llegit tots els avisos i avisos” i, a continuació, feu clic al botó “Executar el desplegament”. Això porta a:

instal·lació de wordpress-content-on-new-domain

L’instal·lador de Duplicator configurarà el contingut, els temes, els plugins i la base de dades de WordPress i, després, us redirigirà a la pantalla de l’URL d’actualització:

actualització-url-configuració

Aquí podeu actualitzar els vostres URL en conseqüència. Després d’això, l’instal·lador us porta a la pantalla final, la pantalla de postinstal·lació, que us mostra què cal fer després. El primer que heu de fer és refrescar els vostres enllaços enllaçats. Inicieu la sessió a la nova instal·lació de WordPress mitjançant els detalls d’inici d’inici de sessió, aneu a Configuració -> Enllaços enllaçats i feu clic al botó Desa els canvis.

Un cop inicieu la sessió al vostre lloc nou, veureu una notificació dins del Tauler de control de WordPress que us dirigirà a suprimir els fitxers Duplicator reservats:

dashboard-duplicador-avís

Seguiu les indicacions per eliminar els fitxers.

A continuació, comproveu els enllaços trencats, les imatges que falten i assegureu-vos que tot funciona com cal (ens agrada fer-ho) Comprobador d’enllaços trencats per WordPress, així com Integritat per a Mac). Arribats a aquest punt, el contingut de WordPress existeix al nou domini, però això no és suficient. Hem de implementar 301 redireccions permanents per mantenir tot el suc de SEO que tant hàgiu treballat.

Configuració de redireccions permanents 301

301 redireccions són útils, ja que enviaran motors de cerca i usuaris del vostre domini antic al vostre nou domini. Qualsevol usuari que pertanyi a les publicacions antigues serà redirigit al vostre lloc nou, i això és exactament el que pretenem. Per aquest motiu, és important mantenir la propietat del domini antic sempre que pugueu.

Però, com redirigiu el trànsit cap al vostre nou domini? És fàcil. Si encara teniu el vostre domini antic, podeu connectar-vos a l’URL de la vostra pàgina web antiga a través del Gestor de fitxers o SFTP / FTP. Afegiu el codi següent al fitxer .htaccess:

#Options + FollowSymLinks
ReescriuEngine activat
RewriteRule ^ (. *) $ Http://www.newdomain.com/$1 [R = 301, L]

Només heu de substituir newdomain.com per la vostra nova URL de domini. Visiteu el vostre domini antic per provar si la redirecció funciona. I ja està! Acaba de traslladar el contingut de WordPress a un domini nou tot mantenint el suc de SEO. Aquesta és la millor solució ja que redirigeix ​​les teves pàgines antigues a la mateixa pàgina del nou domini que és millor per a SEO.

Una altra opció seria iniciar la sessió al registre del vostre domini (com GoDaddy) per configurar el reenviament de dominis, però redirigirà totes les pàgines antigues a la nova pàgina d’inici en lloc del contingut corresponent.

Anteriorment, vàrem esmentar que patireu pèrdues de trànsit temporal a mesura que els usuaris s’ajusten i mentre Google indexa el vostre domini nou. Si podeu estalviar-vos un minut, comenceu a notificar als usuaris a través de publicacions del bloc. És important que transmetis la mudança, perquè és el que fa la gent impressionant. Notifiqueu també a Google el canvi d’adreça. Només cal que inicieu la sessió al vostre compte de Google Webmaster i aneu a Configuració -> Canvi d’adreça.

Finalment, haureu de provar el vostre lloc com si ho faríeu. Afegeix totes les errades que poguessin haver recorregut durant el moviment i obtinguéssiu comentaris dels usuaris. Mireu per què heu de crear publicacions de bloc que anuncien el moviment?

Paraules finals

És fàcil fer traslladar el contingut de WordPress a un domini nou i mantenir rànquings de SEO sempre que segueixis cadascun d’aquests passos amb cura. Afanyar-vos a coses només us deixarà errors difícils de superar, i us costarà temps i diners. Un cop més, si no esteu segurs d’alguna cosa, no endevineu.

Esperem que aquesta guia us hagi ajudat a traslladar el contingut de WordPress a un domini nou amb èxit. Si heu trobat algun problema, teniu alguna pregunta o suggeriment, no dubteu a deixar-nos una línia als comentaris que es mostren a continuació. Sempre esperem els vostres comentaris.

Què passa amb aquest ball feliç? Salutacions i feliç mudant-se!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map