- 1. Actualment Llegint: Com instal·lar WordPress a Microsoft Azure
- 2. Com instal·lar WordPress a Google Cloud
- 3. Instal·leu WordPress en AWS – Amazon Web Services
- 4. Introducció a la computació en núvol amb WordPress
- 5. Com instal·lar WordPress a DigitalOcean
Microsoft Azure és un dels principals proveïdors de computació en núvol de les files de Google i Amazon. Anteriorment havíem tractat de què es tracta la informàtica en núvol i com configurar WordPress en un gotet DigitalOcean. Avui veurem com desplegar WordPress al núvol mitjançant els serveis de computació en núvol de Microsoft Azure.
Contents
Introducció
La computació en núvol és molt més gran que el que especulàvem a la nostra entrada. Un cop us registreu a Microsoft Azure, obtindreu un cop d’ull innombrables possibilitats la informàtica en núvol ha d’oferir. Aquí teniu un cop d’ull al tauler de control de Microsoft Azure:
Aquí teniu la seqüència d’esdeveniments:
- Inscriviu-vos a un compte gratuït de Microsoft Azure
- Desplegar una nova aplicació web de WordPress
- Configura la instal·lació de WordPress
Fase 1: registreu un compte de Microsoft Azure
Microsoft Azure ofereix un compte de prova de 30 dies, amb 200 dòlars de recursos en informàtica en núvol. Aquest és un compte gratuït i requereix una targeta de crèdit o de dèbit vàlida per funcionar. La targeta s’utilitza només per a verificacions. Les targetes de crèdit prepagades i les de crèdit virtuals no són compatibles.
NOTA: M’he registrat personalment al servei de Microsoft Azure mitjançant una targeta de crèdit. Es va carregar un dòlar i es va retornar l’import durant els dos dies hàbils següents.
Una de les característiques fonamentals de la computació en núvol és la model de pagament. Això vol dir que només haureu de pagar pel que feu servir. A alguns ens agrada molt tenir cura dels càrrecs de les nostres targetes. Al cap i a la fi, targetes de crèdit fer comporten cert risc. Dit això, hi ha la possibilitat que si hi ha una gran càrrega de trànsit al nostre lloc de WordPress, Azure escalaria automàticament els recursos assignats a la nostra aplicació (WordPress) per equilibrar la càrrega addicional. Això produiria un augment de la factura mensual, per tant, de les factures variables.
Límit de despesa d’atzur i pau de la ment
Microsoft Azure té una solució intel·ligent per a això, que el van anomenar Límit de despesa. Com el seu nom indica, amb el límit de despesa actiu, Azure no us permetrà gastar més que l’import fixat. Podeu establir aquest límit a qualsevol quantitat que vulgueu, a partir de zero dòlars.
Per exemple, diguem que heu establert un límit de despesa de 20 dòlars al mes. Un cop hàgiu consumit recursos d’informàtica en núvol per valor de 20 dòlars, els vostres recursos quedaran suspesos durant el restant del mes, o fins que actualitzeu el límit de despesa.
El Bones notícies: Quan us registreu a un compte de ruta gratuït, a Es crea automàticament un límit de despesa de zero dòlars. Això us proporciona una tranquil·litat total: no es cobrarà la vostra targeta de crèdit tret que augmenti específicament el límit.
Fase # 2: Instal·leu l’aplicació web de WordPress
Un cop hàgiu registrat un compte de Microsoft Azure, aneu al Tauler de control d’Azure. Sembla una cosa així:
Bastant xulo? Està encara més fresc. Gràcies a la popularitat de WordPress, els proveïdors de núvol van pensar que seria millor que donessin plantilles preparades per a WordPress. Aquest pas alleugeriria els clients d’haver de passar pel problema d’instal·lar WordPress en un entorn de computació en núvol. Es va veure el mateix a l’instal·lador de WordPress de 1 clic de DigitalOcean.
Comptem el nombre de passos que cal fer per instal·lar WordPress. A punt? Som-hi.
Pas 1
Inicieu la sessió amb el Tauler de control d’Azure Management.
Pas 2
Desplaceu-vos a la barra de menús de la part inferior de la pantalla i premeu Nou.
Pas 3
Selecciona Calcula > Aplicació web > De la Galeria. S’obriria una finestra nova.
Pas # 4
La galeria mostra totes les aplicacions disponibles per a la instal·lació d’un clic. S’han provat per treballar perfectament amb l’entorn de computació en núvol d’Azure. Al menú de l’esquerra, seleccioneu CMS. A la dreta, desplaceu-vos cap avall per trobar WordPress. Selecciona WordPress i feu clic a fletxa següent.
Pas 5
Sota Configuració del lloc, només cal que introduïu el nom del vostre lloc. Deixeu la resta de configuracions juntament amb Configuració de desplegament com és. Podeu seleccionar-ne una de diferent Regió tanmateix, en funció del vostre públic objectiu. Al pas següent, feu clic a la tecla fletxa següent.
Pas 6
Ara com sabem, WordPress necessita una base de dades per emmagatzemar el contingut del lloc. En aquest pas, donarem un nom a la base de dades que utilitza el nostre lloc de WordPress. Feu clic al botó de selecció i Azure començarà a crear l’aplicació web per a vosaltres..
Pas 7
Un cop creat, trobareu una entrada nova a les aplicacions web amb el nom que vau escollir al pas # 4. Això és que WordPress es crea i funciona. Feu clic a l’URL per llançar el lloc de WordPress amb núvol. Azure us ofereix un subdomini gratuït per a tot les aplicacions allotjades.
Pas 8
A partir d’ara, és la famosa instal·lació de 5 minuts. Seleccioneu l’idioma que vulgueu i feu clic a Continua.
Pas 9
Ompliu la informació necessària i recordeu-la no utilitzar Administrador com a nom d’usuari. He desactivat aquesta opció Privacitat ja que es tracta d’un lloc de prova. Fer clic a Instal·leu WordPress per continuar.
Pas # 10
Sí, s’ha instal·lat WordPress. Ara podeu continuar accedint al tauler de control de WordPress.
Pas # 11
Introduïu els detalls d’inici de sessió que heu definit al pas # 9 i feu clic a Iniciar Sessió.
Boom: el vostre quadre de comandament de WordPress està a punt. Ara podeu instal·lar el tema de WordPress polivalent favorit, afegir-hi alguns complements (potser Symple Shortcodes 2.0.0?) I afegir el vostre contingut.
I aquí teniu el vostre front-end. Funciona molt bé!
Configuració avançada a Microsoft Azure
Seré sincer amb vosaltres: hi ha tantes funcions cobertes al tauler de control d’Azure Management, que pràcticament en conec el 30%. Dels pocs que entenc, he trobat que són força interessants i els comparteixo amb vosaltres.
Per accedir a aquesta configuració, haureu de fer clic a l’entrada de l’aplicació web de WordPress. Això posarà en marxa el panell. Sota la Configuració , trobareu un munt de programari (.NET, PHP, Java, Python, etc.), que podeu activar / desactivar amb un commutador. Ara és convenient! No és necessari preocupar-se per instal·lar Java (els que ho hagueu fet abans ho sabran). Activeu el commutador i ja està a punt per treballar.
Malauradament, no es permet el mapatge de noms de domini al sender lliure. Us suggereixo que feu l’actualització a Paga com vas membres per habilitar noms de domini personalitzats.
Podeu obtenir la vista dels ocells dels recursos que consumeix WordPress, en relació amb una unitat de temps fixa. El valor per defecte és d’una hora i podeu canviar-lo segons les vostres necessitats.
La visió general d’ús mostra la quantitat de recursos consumits per WordPress. Cadascun d’aquests recursos té un temps de restabliment. Per exemple, el temps de la CPU està limitat a 1 hora cada 24 hores. La sortida de dades (o trànsit sortint) està limitada a 165 MB per dia i la RAM es limita a 1 GB per hora.
Conclusió
La instal·lació de WordPress a la plataforma de computació en núvol de Microsoft Azure ens ofereix una visió de les coses sorprenents que té la computació en núvol. No només WordPress, podeu experimentar amb diverses instàncies de totes les aplicacions web de la galeria. Si t’agrada el que veus, prova a Microsoft Azure i fes-nos saber què en penses!