Com instal·lar WordPress a Google Cloud

 1. 1. Com instal·lar WordPress a Microsoft Azure
 2. 2. Actualment Llegint: Com instal·lar WordPress a Google Cloud
 3. 3. Instal·leu WordPress en AWS – Amazon Web Services
 4. 4. Introducció a la computació en núvol amb WordPress
 5. 5. Com instal·lar WordPress a DigitalOcean

Avui veurem com instal·lar WordPress com a imatge d’un clic a Google Cloud: la infraestructura del núvol molt pròpia de Google. Entre els principals proveïdors de núvols del mercat, Google té una de les polítiques de preus més competitives en comparació amb Amazon Web Services i Microsoft Azure. La xarxa en núvol està alimentada per la pròpia infraestructura de Google que gestiona més de 40.000 consultes per segon.


Una de les coses que més m’agraden de WordPress és que és generalitzat popularitat. Gràcies a aquest motiu, gairebé totes les empreses d’informàtica en núvol proporcionen als usuaris una “instal·lació d’un sol clic” de WordPress. Alguns l’anomenen “aplicació”, mentre que d’altres l’anomenen “plantilla” o “imatge”. Anomeneu-ho com vulgueu, però el fet més important és que la configuració de WordPress al núvol només té uns clics.

NOTA: Un punt important abans de començar. Si aquesta és la seva primera vegada instal·leu WordPress al núvol (és a dir, des d’un proveïdor de núvols real), no acolliu el vostre lloc web en directe de seguida. Us suggereixo que ho proveu tot durant almenys 2-4 setmanes abans de migrar el vostre blog o lloc web de WordPress al núvol.

PER QUÈ? Els proveïdors de núvols com Google Cloud, AWS i Microsoft Azure només tenen suport limitat per al vostre lloc web de WordPress. Si heu trobat en un conflicte de complements o en alguns problemes de hosting o programari maliciós, haureu de fer-ho solucionar-ho tu mateix.

Per sort, hi ha una solució per a vostè. Podeu:

 • Anar a un proveïdor de núvols gestionat per tercers com Cloudways (Consulteu la nostra revisió) o
 • Aneu a buscar allotjament de WordPress gestionat com WPEngine (nosaltres a WPExplorer fem servir WPEngine i ens encanta!)

Alguns te tècnics

Hi ha uns quants termes bàsics que hem d’aprendre abans d’aconseguir el tutorial. La idea darrere d’aquest és informar-vos de tots els diversos productes que ofereix Google Cloud. Un cop hàgiu desenvolupat i interessat en alguna cosa que veieu, podreu començar a crear les vostres pròpies aplicacions!

Projectes

google-cloud-wordpress-002-project-screenTauler de Projecte

Qualsevol cosa i tot el que vulgueu fer a Google Cloud està inclòs (o encapsulat) dins d’un projecte. Dins d’un projecte, podeu utilitzar o desplegar diversos subproductes Google Cloud ofereix. Inclouen App Engine, Compute Engine, Google API, Google Cloud Storage, BigQuery o directament instal·len una solució preconstruïda. (Més sobre això una mica més endavant)

Comptes de facturació

Cada projecte que creeu haver de estar enllaçat a un compte de facturació. Google Cloud us permet la flexibilitat de tenir diversos comptes de facturació: cadascun d’ells pot utilitzar una targeta de crèdit / dèbit diferent. La idea darrere d’aquest és implementar el pagar-com-anar política de l’entorn de computació en núvol.

NOTA 1: No podeu utilitzar una targeta de crèdit / caixa en prepagament al vostre compte de facturació. He intentat això i el meu compte, juntament amb tots els projectes vinculats temporalment bloquejat. Vaig eliminar immediatament la targeta de prepagament i la vaig canviar per una targeta de crèdit vàlida. El compte s’ha tornat a activar al cap d’uns dies laborables.

google-cloud-wordpress-003-cloud-trial-300SERP per a “Google Cloud Trial” de Google.com

NOTA 2: Actualment, Google ofereix una prova de $ 300 dòlars a ningú qui es registri a Google Cloud. Ara no teniu excusa per no provar Google Cloud haha!

Productes de Google Cloud

Hem parlat dels diversos subproductes Google Cloud ofereix. Anem a fer una ullada a cadascuna d’elles.

Motor d’aplicacions de Google

google-cloud-wordpress-001-engine-appMotor d’aplicacions de Google

La majoria del programari es crea mitjançant un particular llenguatge i (opcionalment) basat en a marc. Un exemple clàssic seria un aplicació de llista de tasques per fer, basat en JavaScript i basat en el framework de jQuery. jQuery, com podeu imaginar, és un marc de JavaScript, que és l’idioma.

De la mateixa manera, moltes aplicacions s’escriuen en idiomes populars com ara Python, Java i PHP. Cadascun d’aquests idiomes requereix una configuració inicial al sistema d’amfitrió per executar les aplicacions escrites en aquest idioma. Per exemple, les aplicacions escrites en Java requereixen la instal·lació de la màquina virtual de Java (JVM) al sistema de destinació.

Google App Engine s’encarrega d’aquesta tasca. Instal·la i configura aquests idiomes a la infraestructura del núvol, de manera que només podeu penjar el codi i continuar amb el procés de desenvolupament. No us haureu de preocupar de configurar l’idioma ni de fer escala del sistema d’amfitrió de la vostra aplicació. Els algorismes d’equilibrament de càrregues de Google Cloud s’ocupen automàticament. Amb Google App Engine, només heu de seleccionar l’idioma que necessiteu i desplegar-ne l’aplicació.

Google Compute Engine

google-cloud-wordpress-003-computar-motorGoogle Compute Engine (GCE)

Google Compute Engine (GCE) és un altre nom per a màquines virtuals al núvol. Cada VM es tracta com una instància d’un GCE. Les VM poden executar gairebé qualsevol programari que desitgeu. Ofereix més flexibilitat que App Engine i està pensat per a entorns personalitzats.

API de Google

google-cloud-wordpress-003-google-apiAPI de Google

Google compta amb més de 100 API per a la seva multitud de productes. Aquesta característica del núvol us permet accedir a aquestes API.

Emmagatzematge al núvol

google-cloud-wordpress-003-google-cloud-storageEmmagatzematge al núvol de Google

Com el seu nom indica, Cloud Storage permet estalviar grans volums de dades no estructurades i semiestructurades, anomenades conjunts de dades, amb alta disponibilitat (termes bàsicament geek per a aplicacions Big Data).

BigQuery

google-cloud-wordpress-003-google-big-queryGoogle BigQuery

BigQuery és la pròpia implementació de Google d’un idioma adequat per a la transmissió de dades grans. Tot i que ni tan sols està relacionat remotament amb el nostre tutorial, és fascinant experimentar!

Paquets de programari pre-construïts

google-cloud-wordpress-008-google-prebuilt-appsLlista d’imatges d’instal·lació d’un clic

Aquí és on comença la diversió! Oblideu tots aquests termes complicats. Google ha complert una llista dels programes, marcs i idiomes més populars i els ha ofert com a paquets de programari pre-construïts. Endevina què?

WordPress és un d’ells!

Recordeu que hem discutit que cadascun d’aquests idiomes s’instal·la en una màquina virtual (o una instància de Compute Engine)? Doncs bé, el mateix passa aquí. Quan creeu un paquet de programari de WordPress, primer haureu de seleccionar una màquina virtual, la seva mida i la seva regió per continuar amb la instal·lació. El paquet de programari és essencialment un conjunt d’instruccions que instal·la el programari respectiu en una màquina virtual de nova creació.

Instal·lació de WordPress a Google Cloud

Fase 1: Cerca del vostre camí

google-cloud-wordpress-009: crea un nou projecteCrea un nou projecte

Pas 1: En primer lloc, cal crear un nou projecte. Podeu visitar Google Cloud Console per començar.

google-cloud-wordpress-010-add account de facturacióAfegiu un compte de facturació

Pas 2: afegiu un compte de facturació al projecte. També podeu triar el centre de dades desitjat. Actualment, Google Cloud té dos centres de dades principals Motor d’aplicacions de Google – EUA i UE. En aquest tutorial, he escollit el centre de dades dels Estats Units. Seleccioneu Crear per continuar.

notificació creada pel nou projecte de google-cloud-wordpress-011S’ha completat la creació del nou projecte (indicat amb marca verda)

Pas 3: Ara, es crearà un projecte. Un cop finalitzeu, rebreu una notificació tal com es mostra a la captura de pantalla de dalt.

google-cloud-wordpress-012-select panel de projectes pre-construïtsCerca del gestor de desplegament

Pas 4: Ara hem de trobar la pàgina que mostra la llista de paquets de programari pre-construïts, alias Gestor de desplegament. Podeu fer-ho de tres maneres:

 • 4.1: Al menú de l’esquerra, seleccioneu Desplegar i gestionar> Feu clic a Desplegar
 • 4.2 – Seleccioneu el banner situat al costat de # 2, tal com es mostra a la captura de pantalla de dalt
 • 4.3 – Clica aquí per a WordPress per a Google Cloud

google-cloud-wordpress-013-select wordpressWordPress com a imatge desplegada d’un clic

Pas 5: Un cop a la pàgina, veureu una llista enorme de programari. Desplaça’t cap avall i selecciona WordPress (per ara). Podeu jugar amb la resta tant com vulgueu després! ��

Fase 2: Instal·lació i configuració de WordPress

google-cloud-wordpress-013-select wordpress 2

Pas 6: D’acord, així que finalment heu localitzat l’opció d’instal·lació de WordPress. L’hora d’esquitllar-se. Selecciona Desplegar per iniciar el procés.

paràmetres d'instal·lació de google-cloud-wordpress-013-wordpressParàmetres d’instal·lació de WordPress a Google Cloud

Pas 7: Aquí és un pas crucial. Comprovem. Consulteu la captura de pantalla a cada pas.

 • El Nom del desplegament només pot contenir caràcters alfanumèrics.
 • Dins Zona, Hi ha tres grans zones: EUA, UE i Àsia. En aquest tutorial he triat us-central1-f. Podeu triar qualsevol zona que us agradi.
 • El Tipus de màquina és directament proporcional a la quantitat de potència que necessiteu. A efectes experimentals, a n1-estàndard-1 La instància de la màquina ho faria. Disposa d’1 CPU virtual (vCPU) i 3,7 GB de RAM, cosa que és més que suficient per provar WordPress.
 • He escollit la Tipus de disc com Disc persistent SSD. Això és degut a que els SSD són de cinc a deu vegades més ràpids que els discos HDD tradicionals.
 • El mínim Mida del disc és 10 GB, que és suficient.
 • El Correu electrònic de l’administrador s’hauria d’introduir correctament.
 • Reviseu el Instal·leu phpMyAdmin i Activa el seguiment de Google Cloud opcions.
 • Deixa la resta de la configuració tal com és.
 • Fer clic a Desplega WordPress per començar a instal·lar WordPress.

Configuració de google-cloud-wordpress-013-wordpressGestor de desplegament que configura WordPress

Pas 8: El Gestor de desplegament de Google Cloud ara crearà la instància seleccionada i l’instal·larà WordPress.

S'ha completat la instal·lació de google-cloud-wordpress-013-wordpressLes credencials d’accés mostren la postinstal·lació

Pas 9: WordPress ja instal·lat. Però només és el 70% del procés. Ara ens queden les següents tasques:

 1. Tingueu en compte la contrasenya d’administrador de WordPress
 2. Tingueu en compte la contrasenya de MySQL i phpMyAdmin

google-cloud-wordpress-013-wordpress permeten el trànsit httpsPermet el trànsit HTTP i HTTP

Fase 3: La casa!

Pas 10: Ara hem de permetre que el trànsit HTTP i HTTPS extern passi a l’adreça IP del nostre servidor WordPress. (Google Cloud la desactiva de manera predeterminada amb finalitats de seguretat). En altres paraules, haurem d’afegir una regla de tallafoc per a la nostra adreça IP assignada.

Per fer-ho, feu clic a l’adreça IP del servidor situada a la secció IP externa. S’hauria d’obrir un quadre de diàleg. Selecciona tots dos Permet que el trànsit HTTP i HTTPS passin pel servidor. Fer clic a Sol·licitar cometre els canvis.

google-cloud-wordpress-013-wordpress actualització de les regles del tallafocLes regles del tallafoc s’han actualitzat correctament

Una vegada que les regles del tallafoc s’actualitzin amb èxit, hauríeu de poder accedir a WordPress des de l’adreça IP indicada.

google-cloud-wordpress-013-wordpress fetWordPress serveix

Conclusió

Si us heu adonat, no hem vist cap captura de pantalla de la famosa instal·lació de WordPress de cinc minuts, ja que coneixeu la fase de configuració on definiu el nom, nom d’usuari, contrasenya dels vostres llocs web, etc..?

Bé, Google Cloud és un clic L’script de desplegament de WordPress elimina aquests passos i els configura amb valors predeterminats. Hauríeu de dirigir-vos a la configuració de WordPress i canviar-los segons els valors desitjats.

Proveu WordPress a Google Cloud (sender lliure de 300 $)

Espero que us hagi agradat aquest tutorial, tant com m’ha agradat escriure-ho. Si teniu dubtes o suggeriments, deixeu-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació o envieu-me un twitteig a @souravify – Gràcies per llegir! Camins feliços.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map