Com instal·lar diversos complements de WordPress amb diversos instal·ladors de complements

Actualitza: Sembla que en aquest moment no està disponible la descàrrega de la versió “gratuïta” de diversos connectors. La versió premium encara està disponible a la venda.


Tant si ets un desenvolupador o un dissenyador de llocs web, com si només et trobes amb configuració regular de nous llocs de WordPress, aquesta guia us mostrarà com fer-ho estalvieu una mica del vostre preciós temps en afegir la vostra llista principal de complements a una nova instal·lació de WordPress.

Si teniu una selecció de plugins preferits o essencials que utilitzeu a gairebé tots els llocs de WordPress que configureu, podeu crear una llista d’aquests plugins a l’instal·lador gratuït de plugins gratuïts. generar una llista reutilitzable de complements que s’instal·len i s’activen a granel en només uns clics.

Si us sembla atractiu, aneu a la nostra pàgina guia d’ús de l’instal·lador de múltiples plugins per estalviar temps i esforç en configurar un nou lloc de WordPress.

Vista general de l’instal·lador de diversos connectors

Com s’ha esmentat, aquest complement gratuït us pot ajudar a estalviar molt de temps i us oferireu la possibilitat de fer-ho instal·leu diversos plugins en pocs clics. Per tenir-vos una millor idea del que pot fer aquest complement, aquí teniu una llista de les seves principals característiques:

 • Creeu una llista de complements per instal·lar i activar a granel
 • Incloure plugins del directori WordPress.org
 • Incloure plugins allotjats en un servidor o servei en núvol com Dropbox
 • Pengeu, instal·leu i activeu els elements de complement des del vostre ordinador
 • Desa la llista i exporta-la per utilitzar-la en altres llocs
 • Creeu diverses llistes per a diferents grups de complements

Com podeu veure, aquest complement gratuït és força flexible i cobreix la majoria de les opcions per a on es poden ubicar els complements que voleu afegir. Ara per ajudar-vos a començar, aquí teniu la nostra guia d’ús de l’instal·lador de múltiples plugins.

Instal·leu diversos connectors

Com el Instal·lador de diversos connectors és un complement gratuït es pot instal·lar al lloc des del tauler d’administració de WordPress. Només cal que inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress (yourdomain.com/login/) i després aneu a Connectors> Afegeix un nou i, a continuació, introduïu “instal·lador de diversos complements” al quadre de cerca (o simplement feu clic a l’enllaç anterior)..

Cerca de diversos complements

Després de fer clic a enllaços Instal·lar ara i activar els enllaços, podeu accedir al connector des de l’element del menú Instal·lador de múltiples plugins.

Creació de la vostra llista de complements essencials de WordPress

Des del tauler de control de diversos connectors, podeu crear la vostra llista de complements essencials de WordPress que s’instal·laran de manera massiva al vostre lloc. Tu pots també Reutilitza la llista d’altres llocs estalviant temps en configurar una nova instal·lació de WordPress.

Tauler de control de diversos connectors

El primer pas és donar nom a la vostra llista. Això us permetrà exportar el fitxer que el connector utilitza per crear la llista i després importar-lo a un altre lloc mitjançant aquest complement. D’aquesta manera, us estalvieu que heu de fer el següent pas a tots els llocs en el futur.

Nom de la llista de connectors múltiples

Podeu donar a la vostra llista qualsevol nom, però com podeu crear llistes múltiples per a diferents tipus de llocs, assegureu-vos que li poseu un nom descriptiu. Per exemple, si la vostra llista de complements per a llocs de client pot ser diferent de la llista de complements per als vostres llocs, per tant, requereixen dues llistes diferents.

El següent pas és fer una llista dels complements que desitgeu instal·lar al directori de complements WordPress.org. Amb l’instal·lador de múltiples plugins, senzillament introduïu el nom del connector, o per ser més precisos, també podeu introduir l’URL o l’adreça de la pàgina o fitxer del complement.

Llista de connectors

Quan hàgiu creat la vostra llista de complements des del repositori de WordPress.org, podeu fer clic al botó Instal·la complements o al botó Instal·la i activa els connectors.

Botons de llista de diversos complements

Si esteu segurs que voleu que els connectors de la llista estiguin actius al vostre lloc immediatament, feu clic al segon botó, en cas contrari, feu clic al primer botó per afegir-los al vostre lloc en estat inactiu. Després de fer clic en un dels dos botons, obtindreu una actualització de progrés a mesura que es realitzin les instal·lacions.

Progrés de la llista de diversos complements

Instal·lació de complements allotjats a No-WordPress.org

Una altra de les funcions del connector d’instal·ladors de múltiples plugins és que us permet instal·leu i activeu diversos complements des de l’ordinador, com ara complements premium o personalitzats, alhora, en comptes de penjar-los i instal·lar-los un per un.

Per afegir diversos complements del vostre ordinador al vostre lloc de WordPress, només cal que feu clic al botó Trieu fitxers i, a continuació, seleccioneu un o més plugins del vostre ordinador per penjar-los i activar-los de manera massiva al vostre lloc..

Connectors locals

Amb Multi Plugin Installer no podreu guardar una llista de plugins locals per instal·lar de la mateixa manera que els que hi ha allotjats al dipòsit de WordPress.org. Tanmateix, com podeu seleccionar diversos complements alhora, encara podeu estalvieu una quantitat considerable de temps fent servir aquesta funció.

Si teniu elements a la vostra llista de complements essencials per instal·lar que no són allotjats per WordPress.org, podeu afegir-los al fitxer d’importació de fitxers MPI per instal·lar-los d’una sola vegada..

Per fer-ho, simplement pengeu els fitxers zip dels complements que voldríeu incloure a la llista a un servidor i, a continuació, afegiu l’URL complet als fitxers a la llista, juntament amb els del directori de complements WordPress.org.

URL de plugins de diversos llistats

Si no podeu o no voleu carregar els complements a un servidor, podeu fer-ho utilitzar un servei d’emmagatzematge al núvol com Dropbox per emmagatzemar els complements. Aleshores només es tracta d’obtenir l’URL públic dels fitxers i afegir-lo a la llista de complements com abans.

Dropbox de múltiples complements

Aleshores, després d’afegir l’URL del fitxer a la carpeta Dropbox i fer clic al botó Instal·la i activa el complement, s’instal·larà el connector. L’URL de Dropbox pot anar acompanyat dels URL dels plugins allotjats en qualsevol altre lloc i dels noms dels que hi ha al dipòsit de WordPress.org.

Èxit de Dropbox de diversos complements

Exportació i importació de les llistes de complements

Cada vegada que es crea una llista nova de plugins, es crea un fitxer MPI nou. Aquests fitxers es poden descarregar al vostre equip i, a continuació, penjades a altres llocs de WordPress que hi ha aquest plugin instal·lat.

Fitxers MPI amb diversos plugins

Això és fantàstic, sempre que inicieu un nou lloc de WordPress, només podeu instal·lar el connector instal·lador de múltiples plugins i després importar el fitxer MPI que conté els noms i les ubicacions dels vostres complements essencials..

Els fitxers MPI poden ser obert en un editor de text com ara Bloc de notes i editats per suprimir o afegir qualsevol complement, a mesura que canvien els vostres requisits i preferències. Això impedeix haver de crear una llista nova des de zero.

Resum

Esperem que ara entengueu el funcionament d’aquest complement i com us pot estalviar molt de temps i esforç cada vegada que configureu un nou lloc de WordPress. I si esteu interessats en més funcions, assegureu-vos de fer una ullada al connector de WordPress Multi Plugin Installer Premium a CodeCanyon. Aquesta versió del complement afegeix funcions addicionals per als correus electrònics de còpies de seguretat del complement, una interfície d’administració de primera qualitat i més professional.

Obtén l’instal·lador Premium de diversos connectors

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map