Com funciona el caché de WordPress?

 1. 1. Guia per a principiants per comprendre les funcions internes de WordPress
 2. 2. Què és el caché de WordPress i per què és important?
 3. 3. Actualment Llegint: Com funciona el caché de WordPress?
 4. 4. Com instal·lar i configurar el caché de WordPress amb WP Super Cache
 5. 5. Com configurar la memòria cau de WordPress amb la memòria cau total W3 (W3TC)
 6. 6. MaxCDN Review: El millor CDN per a WordPress?

Benvingut a un nou capítol de la nostra sèrie de caché de WordPress on aprendrem com funciona el caché de WordPress. Abans d’arribar al final d’aquest tema, assegureu-vos que heu seguit amb atenció cadascun dels temes anteriors (d’aquesta sèrie), ja que aquest capítol utilitza els coneixements d’aquests temes. Per començar, parlem dels dos tipus principals de protocols de memòria cau disponibles, basats en el model client-servidor:


 • Memòria cau del costat del client i
 • Memòria cau del costat del servidor

Memòria cau lateral

El model de client-servidor

El model de client-servidor

Un lloc web conté moltes dades no textuals, estàtiques, com ara imatges, fitxers CSS i Javascript. Un cop descarregades, el navegador és prou intel·ligent per no tornar-les a descarregar cada vegada que toqueu el botó F5. Només serveix que les dades de la memòria cau local (és a dir, les dades emmagatzemades a la memòria cau del disc dur de l’ordinador). És per això que es recomana netejar la memòria cau del navegador de tant en tant: estalvieu molt d’espai i milloren el rendiment.

Aquest procés de reutilització de les dades de la memòria cau de l’ordinador del client (o final del client) es coneix com caché lateral del client i gairebé tots els llocs web moderns l’utilitzen i tots els navegadors la suporten. La memòria cau del costat del client ajuda a evitar la redundància de dades (és a dir, descarregar les mateixes dades una vegada i una altra) i, per tant, estalvieu molts recursos del servidor i, el més important, el temps.!

Memòria cau lateral

Servidor

La memòria cau lateral del servidor inclou tots els diferents protocols de memòria cau que s’utilitzen en caché de WordPress. Inclouen els següents:

 • Memòria cau de la pàgina
 • Memòria cau de consulta de bases de dades
 • Memòria cau basada en objectes
 • Memòria cau del codi postal

WordPress utilitza aquests quatre principals protocols de memòria cau del costat del servidor. Eixirem una ullada a cadascuna d’elles de manera individual i veurem com la memòria cau de cadascuna d’elles pot estalviar molt temps preciós de càlcul, augmentant així el vostre lloc web.

Memòria cau de pàgines

1381630448_HTML-2La memòria cau de pàgines és el més senzill de tots els protocols de memòria cau i aposto que ja ho sabeu. Es refereix simplement al procés de desar els fitxers HTML generats dinàmicament al disc dur o memòria (RAM) del servidor (comunament conegut com a “caché”) i servir-los des de la memòria cau (és a dir, reutilitzar les dades generades anteriorment) sempre que es faci una sol·licitud. . D’aquesta manera, es desa la despesa general d’executar consultes de codi PHP i base de dades MySQL.

Cache de bases de dades

Base de dadesEl primer que cal saber sobre les bases de dades és que tenen molta quantitat i recursos. Són, literalment, el cor de tota empresa, ja sigui en línia o d’una altra manera. El mateix passa amb WordPress. L’objectiu d’una base de dades és emmagatzemar, actualitzar i entregar dades de manera eficient. Com que solen ser enormes, cada consulta té un temps (generalment de l’ordre d’uns pocs centenars de microsegons). Millor el maquinari, més ràpida generació de resultats de consultes. Penseu en això. Com que WordPress confia fortament en la seva base de dades, fa una consulta de tant en tant. I quan no es canvien les dades a la base de dades, fer consultes per recuperar les mateixes dades és com tornar a descarregar les mateixes imatges una i altra vegada, tal com s’explica a la secció lateral del client. Per tant, guardar els resultats d’una consulta a l’emmagatzematge local té sentit, no? Aquest estalvi dels resultats de les consultes de bases de dades a l’emmagatzematge local es denomina caché de bases de dades i és un dels factors fonamentals en la memòria cau de WordPress.

Tanmateix, un cop actualitzada la base de dades (per exemple, quan s’actualitza o es publica una publicació o s’envia un comentari), és molt important que se suprimeixi la memòria cau de la base de dades prèviament desada i que torni a caché els resultats de la consulta de la base de dades. Això no és redundant, ja que ajuda a eliminar resultats de consulta irrelevants o errònies a la base de dades.

Memòria cau d’objectes

OpcodeWordPress té un sistema de caché intern que inclou diversos subsistemes (és a dir, l’API de caché, la memòria cau d’objectes i la API transitòria). El nucli de WordPress permet als plugins controlar aquest sistema de memòria cau per reduir el nombre de trucades a la base de dades. Aquest és un tema força avançat i no és prou rellevant per als usuaris quotidians.

Memòria cau del codi postal

Codi PHPIgual que la memòria cau de bases de dades on la idea és reduir el nombre de consultes de bases de dades, la memòria cau d’òpodes es refereix a l’estalvi del codi PHP compilat entre cada sol·licitud. Si feu un cop d’ull a qualsevol fitxer PHP, veureu que el codi és en realitat una llista d’instruccions del compilador. PHP és un llenguatge de programació orientat a objectes i té els seus avantatges des del seu origen. Per a executar un codi PHP, el compilador PHP ha de compilar primer el codi i generar el codi executable per executar el servidor web. En la memòria cau, la sortida del compilador PHP és per a diverses execucions. Novament, es tracta de coses internes: coses de les quals no us hauria d’estar gaire preocupat!

Emmagatzematge local: primari vers secundari

Emmagatzematge local

Per implementar una memòria cau lateral dels servidors de qualsevol forma, s’entendrà que les dades s’han de guardar a l’emmagatzematge local. El terme “emmagatzematge local” pot significar qualsevol de les dues coses. Un és el disc dur del servidor i l’altre és la memòria primària del servidor, és a dir, la RAM.

La memòria RAM, que significa la memòria d’accés aleatori és una forma de memòria volàtil i és de comandes de magnitud més ràpida que els discos durs, que és una forma d’emmagatzematge secundari no volàtil. També és més car. Per descomptat, tots ho sabeu.

Quan deseu les dades en memòria cau, fa una gran diferència. Si es troba en un disc dur, és sens dubte més lent que quan es guarda en una memòria RAM. Un cop més, la velocitat del disc dur és important. Els discos durs del servidor oscil·len entre 7.200 RPM i 15.000 RPM i poden tenir diferents nivells RAID: el RAID 0 és el més ràpid i insegur, el RAID 4 és un saldo adequat. També teniu SSD. Per tant, la ubicació de les dades de la memòria cau té un fort impacte en la velocitat.

Per a persones que tinguin servidors d’allotjament compartits, no teniu més remei que desar-lo al disc dur. Per a les persones que utilitzin el seu propi servidor dedicat o un VPS, teniu l’opció addicional d’estalviar la memòria cau a la memòria primària, cosa que s’ha de fer amb molta cura: una configuració incorrecta pot comportar inestabilitat (quedar sense RAM, etc.) i freqüents bloqueigs del servidor.

Conclusió

Ara que teniu una bona comprensió dels diversos protocols de memòria cau de WordPress, arribem al punt central de la nostra sèrie de publicacions: com implementar la memòria cau de WordPress.

Si teniu cap pregunta o suggeriment per millorar aquest capítol, no dubteu a preguntar-los o a compartir-los. Ens agradaria escoltar els vostres pensaments!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map