Com fer un lloc d’afiliació a Amazon amb WordPress

Com fer un lloc d’afiliació a Amazon amb WordPress

Si busqueu una forma de guanyar ingressos en línia, probablement coneixeu el màrqueting d’afiliació. Tanmateix, hi ha tants programes d’afiliació i recursos, però, que començar pot ser una perspectiva aclaparadora.


Per sort, el Programa d’afiliació d’Amazon Associates és una manera senzilla d’introduir màrqueting d’afiliació a la vostra rutina de blocs. També és un punt de partida de baix estrès si només heu començat a intentar crear un nou flux d’ingressos en línia.

En aquesta publicació explicarem el sistema de màrqueting d’afiliació d’Amazon i els seus beneficis. A continuació, parlarem de plugins que us poden ajudar a integrar aquest programa fàcilment al vostre bloc de WordPress. Comencem!

Què és el màrqueting d’afiliació a Amazon (i com us beneficia)

Pàgina d'Amazones Associates.

El màrqueting d’afiliació és un programa de derivació basat en comissió. Vos associeu amb una empresa i obteniu un petit percentatge dels seus beneficis derivant els vostres visitants als seus productes o serveis. Si ets nou en el màrqueting d’afiliació, et recomanem començar amb un programa de confiança, com ara Amazon.

Convertir-se en afiliada a Amazon és gratuïta i ofereix més d’un milió de productes que podeu triar per incloure al vostre lloc. A continuació es mostren alguns avantatges per convertir-se en Amazon Associate:

 • El programa s’integra sense problemes amb WordPress. Podeu treballar els enllaços d’afiliats al vostre contingut allà on tinguin més sentit.
 • Ofereix múltiples eines d’enllaç per al vostre lloc. Teniu accés a banners, botons, imatges i enllaços per millorar els vostres esforços de màrqueting.
 • Tu pots fer el seguiment dels guanys quan vulguis. Juntament amb el seguiment de tendències, comandes i referències, podeu veure els vostres beneficis amb informes en línia diàriament.

El programa d’Amazon és perfecte per començar amb el màrqueting d’afiliació, sobretot quan es va associar amb WordPress. Com que WordPress és fàcil d’utilitzar i es pot carregar amb funcions de SEO, és l’eina perfecta per crear un lloc web d’afiliació i aconseguir que els vostres esforços de màrqueting estiguin fora del terreny. També hi ha molts complements disponibles per ajudar-vos a integrar els enllaços d’afiliació amb el vostre lloc de WordPress.

Per començar amb el programa d’afiliació d’Amazon, primer heu d’afegir-vos a crea el teu compte d’Amazon. A partir d’aquí, haureu d’iniciar la sessió i triar els elements que voleu presentar al vostre lloc. Cada element té un enllaç únic que conté el vostre identificador d’afiliació. Després d’això, només afegirà els enllaços al lloc!

WordPress és infinitament flexible, gràcies al seu ús de plugins. Quan inicieu un lloc d’afiliació amb el programa d’Amazon, voldreu investigar les vostres opcions de complement per trobar el millor lloc per al vostre lloc. Per ajudar-vos a sortir, aquí teniu alguns complements d’Amazon Associates que són ideals per integrar el vostre lloc de WordPress amb el vostre compte d’afiliació d’Amazon.

1. AzonPress

AzonPress Plugin de WordPress per als afiliats d'Amazon

Informació i descàrregaVeure la demostració

Amb AzonPress de WPManageNinja podeu tenir la vostra configuració del lloc web d’afiliació i enllaçar-vos al compte de Amazon Associates en 2 minuts. Després de la instal·lació, podeu afegir nous productes amb un clic. A continuació, creeu taules o quadrícules de producte, taules de comparació i llistes de best-sellers per ajudar els vostres clients a utilitzar el creador interactiu de taules arrossegueu i deixeu anar. També podeu crear el vostre propi widget de productes destacats. Personalitzeu l’aparador amb biblioteques d’estil, pells de colors, estil de taula (vores, files a ratlles, petites, etc.) i molt més. En acabar, només cal que copieu i enganxeu el codi curt a qualsevol publicació o pàgina de WordPress. Fàcil, no?

Però no és tot. AzonPress ofereix funcions potents que no trobaràs a plugins comparables. Per exemple, podeu habilitar i configurar l’orientació geogràfica per dirigir visitants de països específics a pàgines de destinació o subdominis relacionats. Es tracta d’un gran hack de localització que pot ajudar a augmentar el trànsit. O bé aprofiteu el sistema de gestió d’afiliació integrat d’AzonPress per gestionar els vostres enllaços, referències i guanys d’afiliació.

AzonPress ofereix 3 tipus de llicència, però ens agrada millor la llicència d’ús il·limitat. Aquest complement pot ser un gran avantatge si creeu una xarxa de llocs de micro-nínxols orientats.

Característiques clau:

 • Una forma ràpida i senzilla d’integrar Amazon Affiliates amb WordPress.
 • No cal cap complement addicional de comerç electrònic: només cal instal·lar i crear les taules de producte!
 • Opcions d’estil integrades fàcilment.
 • Ofereix una opció de llicència d’ús il·limitat.

Preu: AzonPress és de només 39 dòlars anuals per una llicència de lloc únic, 79 dòlars per una llicència comercial i 199 dòlars per una llicència il limitada.

2. WooCommerce

WooCommerce Free Plugin de WordPress

Informació i descàrregaVeure la demostració

WooCommerce és un dels complements més populars de comerç electrònic. T’ajuda a convertir el teu lloc web en una botiga en línia i és increïblement flexible a causa del nombre d’extensions disponibles. Amb l’ajuda d’una d’aquestes extensions, WooCommerce us permet llistar els productes afiliats a Amazon al vostre lloc.

Per utilitzar correctament WooCommerce amb Amazon, haureu d’instal·lar una extensió com ara WP-Lister Lite per a Amazon. Això us permetrà integrar el vostre catàleg de WooCommerce amb el vostre inventari d’Amazon (encara que la versió professional de l’extensió us permetrà afegir sincronització de vendes i revisació automàtica).

WooCommerce potser ser massa excés si tot just comença als enllaços d’afiliació. Tanmateix, si teniu previst ampliar-vos a una botiga online completa, és una inversió intel·ligent.

Característiques clau:

 • Proporciona nombroses extensions gratuïtes i premium per ajudar-vos a personalitzar una aparador.
 • Funciona amb productes de qualsevol categoria d’Amazon.
 • Ofereix tones de suport dels seus desenvolupadors i comunitat.

Preu: La versió base de WooCommerce és gratuïta, com també WP-Lister Lite. L’extensió WP-Lister Pro us costarà 149 dòlars per lloc.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

La integració de productes d’Amazon a la vostra botiga de comerç electrònic no ha de ser difícil. Per exemple, WooCommerce Amazon Affiliates WordPress Plugin inclou mòduls integrats per importar fàcilment productes amb els seus enllaços exclusius d’Amazon a WooCommerce. És millor, fins i tot, que el connector inclou fins i tot una opció per cercar, trobar i importar productes automàticament per a vosaltres en funció d’una paraula o frase clau definida.

Una altra característica útil és la presentació de WooZone Reporting per tal de fer el seguiment de les vistes, actualitzacions i tarifes de compra dels productes importats. Aquesta és una manera excel·lent de gestionar la vostra botiga i actualitzar els enllaços a productes rellevants.

Volen més? També podeu actualitzar el paquet de paquet de WooZone (Amazon Associates Bundle) que inclou el complement base més el complement publicitari Amazon Publicitat contextual de WooZone, el Cerca de descomptes d’Amazon per a WordPress i Regne (el tema premium de Amazon Affiliates). Aquest paquet de complements és un gran conjunt d’eines per crear i promoure la vostra botiga d’afiliació.

Característiques clau:

 • Assistent de configuració ràpid i senzill per configurar el connector amb el vostre compte d’Afiliats d’Amazon.
 • Cerca avançada de productes, productes recomanats i opcions d’importació a granel.
 • Sincronització amb pàgines de productes d’Amazon per actualitzar-se automàticament per a canvis de preu, actualitzacions de descripció i ressenyes noves.
 • Opcions de cupons, venda creuada i orientació de GEO per proporcionar contingut rellevant per als vostres clients.
 • Els dreceres de producte per inserir articles específics en publicacions o pàgines.

Preu: El complement WooCommerce Amazon Affiliates costa actualment 49 $, i el paquet Bundle té un preu de 70 dòlars..

4. EasyAzon

EasyAzon - Plugin d’afiliació d’Amazon Associates

EasyAzon és un altre creador d’enllaços d’Amazon Associates del directori oficial de complements de WordPress. Permet cercar productes i crear enllaços a les publicacions a les pàgines de productes d’Amazon en temps real. Aquest complement està dissenyat per funcionar amb qualsevol lloc d’afiliació de mida, i la seva disponibilitat en temps real fa que sigui excel·lent per mantenir els enllaços actualitzats.

El complement gratuït només ajuda a crear enllaços, però podeu actualitzar-lo per a funcions afegides. La versió professional afegeix més opcions d’enllaços d’afiliació d’imatges, blocs de producte, trucades a l’acció, cloaking d’enllaços automàtics, aparença emergent, opció “afegir al carret”, identificadors de seguiment i molt més.

Característiques clau:

 • Ofereix una integració senzilla d’enllaços a Amazon.
 • Permet generar enllaços de text per a les publicacions.
 • Funciona amb totes les ubicacions del programa Amazon Associates (EUA, Canadà, Xina, França, Alemanya, Índia, etc.).

Preu: EasyAzon és gratuït, tot i que ofereixen una versió Pro per 47 $.

5. Afiliats a Amazon eStore

Amazon eStore Affiliat WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

L’Amazon eStore Affiliates WordPress Plugin funciona estrictament fora de la importació automàtica. Configureu la vostra paraula clau i el nombre de pàgines que voleu afegir i deixeu que els productes connectin la cola. També podeu definir una repetició per afegir periòdicament a la vostra botiga en funció de nous productes relacionats amb la vostra paraula clau definida.

Una característica útil útil és el mòdul Automatitzat de contingut de Amazon. Només heu de triar el nombre de paraules que voleu substituir i el filador de contingut utilitzarà les entrades de tesaurus per actualitzar les pàgines del producte importades. D’aquesta manera s’evita contingut duplicat i pot ajudar a millorar el rànquing del motor de cerca.

Característiques clau:

 • Importació automàtica de productes basats en paraules clau definides (i en la configuració d’importacions recurrents).
 • Spinner automatitzat de contingut per assegurar contingut únic al vostre lloc web.
 • Mòdul de estadístiques de producte per fer el seguiment de les vistes, afegir-los als carretons i abandonament del carretó.
 • Inclou un tema de WordPress gratuït amb Visual Composer per crear la vostra botiga

Preu: El complement premium Amazon eStore Affiliates té un preu de 39 $.

6. Motor d’enllaç d’Amazon

Plugin d'Amazon LinkEngine

Amazon Link Engine és una eina útil, perquè permet als visitants del vostre lloc web internacional accedir als seus aparadors locals d’Amazon des dels enllaços d’afiliació. Localitza immediatament els enllaços d’afiliats cada cop que un visitant carrega la pàgina.

Aquest complement ofereix una manera immediata d’augmentar les conversions potencials, creant una millor experiència d’usuari per als visitants del vostre lloc. Si teniu previst incloure un públic internacional com a part dels vostres esforços en màrqueting d’afiliació, aquest complement us ajudarà a començar.

Si associes el connector amb un Compte de Geniuslink (que comença a partir de 5 dòlars al mes) fins i tot podeu guanyar comissions internacionals. Per descomptat, no necessiteu aquest compte per utilitzar Amazon Link Engine. Tanmateix, si teniu curiositat sobre els avantatges, sí ho fa ofereix una prova gratuïta de 14 dies.

Característiques clau:

 • Localitza els enllaços d’afiliació a Amazon a l’instant.
 • Converteix els enllaços automàticament, sense feina addicional.
 • Cerques d’enllaços d’afiliació de manera continuada.

Preu: Amazon Link Engine és un complement gratuït.

7. Inseridor d’anuncis

Plugin de WordPress per a monetització de l'inseridor d'anuncis

Ad Inserter és un complement de gestió de publicitat que us permet situar-los Anuncis de compres natives a qualsevol lloc que trieu al vostre lloc de WordPress. En lloc de publicar a l’atzar anuncis al vostre lloc, podeu utilitzar aquest complement per fer recomanacions rellevants de compres als vostres visitants en funció del contingut..

Aquest complement us permet posar anuncis rellevants abans, després o fins i tot dins del contingut de la publicació. També podeu utilitzar el seu documentació per obtenir més informació sobre la ubicació òptima de les recomanacions de la vostra compra.

Si busqueu una manera d’integrar els anuncis de compres natives d’Amazon amb el vostre lloc de màrqueting d’afiliació, Ad Inserter ofereix tones de funcions. Està creat per personalitzar-se i s’integra amb altres eines com Google Analytics. Aquest complement és perfecte si voleu incloure més anuncis relacionats amb Amazon al vostre lloc.

Característiques clau:

 • Permet visualitzar els anuncis abans de publicar-los.
 • Proporciona un control complet sobre la ubicació d’anuncis.
 • S’integra amb Google Analytics

Preu: L’inseridor d’anuncis és gratuït.

8. AAPro

AAPro - Plugin de WordPress de Amazon Affiliate Pro

AAPro és una opció lleugera per integrar productes d’Amazon al vostre lloc de WordPress. Utilitzeu el connector per importar directament d’Amazon (simple o múltiples), així com autoimportar-se ja que hi ha nous elements disponibles. Mostra productes amb ressenyes, diversos mètodes de cerca, etiquetes / insígnies i molt més. Visualitzeu productes a la graella de la botiga o utilitzeu el codi curt per afegir un únic producte a qualsevol publicació o pàgina. El complement també inclou analítiques perquè pugueu veure el rendiment dels vostres enllaços.

Característiques clau:

 • Compatible amb WooCommerce i qualsevol tema compatible amb WooCommerce.
 • Importeu productes directament d’Amazon en segons.
 • Opcions de cerca avançada amb filtres i paràmetres d’ordenació.

Preu: Amazon Affiliate Pro (AAPro) per al complement de WordPress és de 39 dòlars.

9. Enllaços automàtics d’Amazon

Enllaços automàtics d'Amazon

Afegiu productes a les publicacions amb el complement gratuït d’Autoamericans Enllaços. Afegiu el vostre identificador d’Associació d’Amazon i inicieu-lo. Hi ha configuració per a l’ordre d’ordenació, nombre d’elements, mida de la imatge, longitud del títol, enllaç de crèdit i molt més. I com a bonus addicional: Amazon Auto Links té una opció integrada per a aquells que abans utilitzaven Amazon Associates Link Builder (ara descatalogat). Marqueu només la casella i no haureu de tornar enrere i substituir cap codi de dreceres antigues.

Característiques clau:

 • Afegiu productes mitjançant widget, codi curt o PHP.
 • Migreu des del depremtat del plugin de Amazon Associates Link Builder.

Preu: El complement de Amazon Auto Links és gratuït.

10. Azonberg

Azonberg - Amazon Gutenberg afilia a Embed

Amb Azonberg és fàcil afegir productes d’Affiliació d’Amazon a les publicacions integrades amb Gutenberg. Per als afiliats, aquest podria ser un dels millors complements de Gutenberg, ja que facilita la rendibilització del vostre bloc. Amb el connector instal·lat, tindreu un nou bloc “Amazon Affiliates Embed” que podeu utilitzar per inserir productes. N’hi ha prou amb afegir el codi Amazon ASIN (o una llista completa d’ells!) Per afegir ràpidament productes Amazon amb imatge, preu, qualificació i botó de compra ara..

Característiques clau:

 • Afegeix un bloc fàcil de “Amazon Affiliates Embed” Gutenberg.
 • Opció de compra directa o afegir al carret.
 • Compatible amb WooCommerce.

Preu: El complement de incorporació d’Abonon d’Amazon a Gutenberg és de només 15 $.

Conclusió

El màrqueting d’afiliació requereix recerca i paciència, però també pot ser una forma lucrativa i divertida d’aconseguir uns ingressos addicionals. Començar amb un programa real i provat, com ara Amazon, pot donar-vos un punt d’entrada sòlid i orientar-vos en el camí cap a l’èxit.

En aquesta publicació, introduïm alguns complements que us poden ajudar a integrar amb èxit el sistema d’Amazon amb el vostre lloc de WordPress. Però si teniu dubtes sobre com combinar el programa d’afiliació d’Amazon amb el vostre lloc de WordPress, o altres complements que recomaneu, feu-nos-ho saber? Simplement deixa’ns una nota als comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map