Com executar diversos llocs de WordPress des d’un quadre de comandament únic

Gestió de llocs de WordPress

Quants llocs de WordPress gestiona? La majoria dels principiants comencen amb només un per intentar vendre un producte o presentar les seves històries, però, si passa amb una idea nova i brillant, requereix un altre lloc de WordPress?


O si voleu crear un negoci al voltant del disseny de llocs web per a altres petites empreses? Segur que necessitareu un mètode fiable i eficaç per gestionar tots aquests llocs en un sol lloc. Bona cosa que és totalment possible, oi? Continua llegint per aprendre a executar diversos llocs de WordPress des d’un quadre de comandament únic.

Quines eines necessiteu?

Gràcies a diverses empreses que hi ha, no haureu de jugar amb cap codi ni crear el vostre sistema per gestionar diversos llocs en un quadre de comandament. Algunes empreses ofereixen solucions tot en un perquè pugueu simplement instal·lar i traslladar els vostres llocs a un tauler de control. Avui tractaré una solució alternativa: comandant de CMS.

CMS Commander és un dels líders de la indústria, però algunes altres empreses també proporcionen bones solucions. No dubteu a jugar amb aquests si no trobeu el que necessiteu amb el comandant de CMS. Tots tenen característiques similars.

Gestió de diversos llocs de WordPress en un tauler de comandament amb el comandant CMS

CMS Commander funciona amb una interfície senzilla i el procés de configuració és bastant fàcil per a principiants. M’agrada CMS Commander, ja que el tauler principal que treballes té una aparença similar al tauler de control per defecte de WordPress.

És una mica diferent de les altres opcions enumerades anteriorment, perquè no veieu el quadre de comandament real de WordPress. Més aviat, proporciona la seva disposició única.

Pas 1: Inscriviu-vos al comandant de CMS

Vés al lloc web del CMS Commander.

Lloc del comandant de CMS

Feu clic a Registra’t al menú o seleccioneu el botó Proveu gratuïtament opció si voleu provar-la abans de comprometre’s amb un pla de pagament. El preu depèn de quants llocs web gestioneu (a partir de 8 dòlars, fins a 125 dòlars per 400 llocs). Un cop finalitzi el judici de 14 dies, encara podreu accedir a fins a cinc llocs amb les funcions bàsiques.

Comproveu el procés de baixada escrivint l’adreça de correu electrònic per rebre un correu electrònic amb la vostra contrasenya i informació d’usuari. Seleccioneu el botó Vés al compte botó per avançar i veure el tauler.

aneu al compte

Només necessiteu enganxar-vos a la pàgina principal per configurar-la. Després parlarem de publicar articles i de gestionar el vostre contingut des del tauler.

panell

Pas 2: descarregueu i activeu el connector

Cerqueu l’enllaç que indica CMS Commander Client Plugin. Feu clic a aquest enllaç i pengeu (i activeu) el connector a tots els llocs que vulgueu gestionar al tauler de comandament de CMS.

Connectar

Tot això teniu a veure amb el connector. Una vegada activat el connector a tots els vostres llocs, heu de tornar a comandar a CMS Commander.

Client comandant de CMS

Pas 3: col·loca tots els llocs al tauler de comandament de CMS

Troba el Afegiu el vostre primer lloc web capçalera i enganxeu a l’adreça del lloc, nom d’usuari d’administració, contrasenya d’administrador i un nom de grup opcional per afegir cadascun dels llocs web que tenen instal·lat el connector. Feu clic a la tecla Afegeix un lloc web botó per a cada lloc web individual.

Afegeix un lloc web

El camp Nom del grup funciona bé per a les persones que gestionen diversos grups de clients diferents. Potser creeu llocs web tant per a restaurants com per a agents immobiliaris. Separeu-los amb el camp Nom opcional del grup.

També hi ha un enllaç per afegir els vostres llocs de manera massiva, cosa que us serà més fàcil si no voleu registrar desenes de credencials de llocs.

Llocs a granel

Un cop completat aquest procés per tots els llocs, podeu desplaçar-se cap avall i veure tota la llista de llocs. Aquesta àrea és força potent, ja que podeu desplaçar-vos pels botons per veure coses com estadístiques, enllaços enrere, velocitat de pàgina, comentaris i molt més..

M’agrada molt la zona que us permet actualitzar tots els llocs alhora. Jugueu amb els botons d’aquest mòdul per tenir una idea del funcionament. També recomanaria utilitzar el Neteja a granel botó per esborrar l’espai no desitjat a tots els llocs de WordPress. Com que es tracta d’una àrea d’estat, no podeu publicar contingut aquí.

Aquí és quan entra en joc la barra d’eines de la part esquerra del lloc.

Llista de llocs

Pas 4: fes una publicació a un dels teus llocs web

Suposem que teniu un esdeveniment per a la vostra empresa i que heu de crear una publicació al bloc perquè tots els vostres lectors ho sàpiguen. Feu clic a Editor de correus per anar cap a la pàgina que us permet crear les publicacions i publicar-les.

Editor de correus

Aquesta pàgina té una aparença similar a l’estàndard Publicar pàgina a WordPress, de manera que podeu crear un títol i un article per a la publicació del bloc que vulgueu compartir. Tot segueix allà, des de Enllaç botons a la Text Editor.

Editor de correus

Si aneu cap avall a l’editor, trobareu una zona anomenada Configuració de WordPress. Aquest mòdul us permet modificar coses com Categories, Nom d’usuari, Tipus de publicació, i més.

Configuració de WordPress

Fins i tot podeu col·locar una imatge destacada a la publicació per enviar-la al lloc web real que heu enllaçat. Tingueu en compte que el Tipus de publicació s’inclou el menú desplegable de manera que pugueu especificar si creeu o no una publicació o una pàgina. Segons el vostre lloc web, també podreu tenir altres opcions Productes, Cupons, o a Tipus de publicació personalitzat.

Un cop finalitzeu la publicació, pengeu totes les imatges i feu el procés de lectura de correccions. Desplaceu-vos a la cantonada superior dreta de la finestra del comandant CMS. A continuació es proporciona una llista de tots els llocs que us heu connectat a CMS Commander. Teniu l’opció de publicar aquesta publicació a un grup que heu especificat anteriorment o a un sol lloc web.

Publicar

Consulteu el lloc web on voleu publicar la publicació i feu clic a la secció Publicar l’article a Llocs seleccionats botó. Es mostra l’article als llocs on podeu navegar per comprovar com es veu.

Què podreu controlar amb el comandant CMS?

Com que l’eina és tan extensa, hi ha moltes funcions per cobrir en una sola publicació. Tot i això, he recopilat algunes de les tasques més habituals que podeu realitzar amb el quadre de comandament CMS Commander.

 • Pengeu contingut a granel, com ara la configuració de SEO o un fitxer amb articles al vostre ordinador
 • Consulteu totes les publicacions i comentaris passats perquè pugueu modificar-los i respondre als usuaris
 • Veure i crear usuaris
 • Instal·leu plugins a tots o alguns dels llocs del tauler de comandament de CMS Commander
 • Instal·leu temes a tots o a alguns dels llocs que heu activat
 • Realitza còpies de seguretat manuals i automatitzades
 • Cloneu un dels vostres llocs web
 • Creeu un lloc nou complet en lloc de passar pel procés d’instal·lació habitual de WordPress

L’execució de llocs de WordPress des de diversos taulers de comandes requereix temps i frustra. No només heu de fer maletes totes aquestes contrasenyes, sinó que la idea de saltar d’una pestanya a l’altra del navegador em fa trontollar; sobretot si dirigiu un negoci. Quant de temps perdis canviant engranatges?

Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris si feu servir els vostres llocs de WordPress des d’un quadre de comandament únic o si aconsegueixen que funcioni amb diversos taulers de control. Ens ha encantat la vostra aportació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map