Com editar fàcilment imatges a WordPress

Com editar imatges a WordPress

Potser en el passat heu penjat una imatge a la vostra publicació o pàgina a WordPress només per adonar-vos que necessita un retoc o dos. No et preocupis, pots editar imatges a WordPress i és molt fàcil. A més, no és necessari cap plugin.


Només existeix un gran editor d’imatges integrat que la majoria dels usuaris no en saben, de manera que normalment no aprofiten les opcions fàcils d’editar imatges a WordPress. L’editor d’imatges és una eina fantàstica per redimensionar, retallar i manipular d’altres imatges un cop ja les heu penjat a la vostra mediateca. Seguiu els passos següents per aprendre a editar imatges a WordPress des del tauler de control!

Pas 1: seleccioneu la vostra imatge

Primeres coses primer: necessiteu una imatge. Per penjar una imatge nova, aneu a Media> Afegeix un nou, després arrossegueu la imatge o feu clic al botó “Selecciona fitxer” per triar la imatge.

Carregueu la vostra imatge per editar-la a WordPress

També podeu utilitzar la imatge que ja teniu Mitjans de comunicació> Biblioteca i seleccionant-hi una imatge. Feu clic al títol de la imatge per obrir-lo.

Pas 2: obriu l’Editor

Un cop heu triat una imatge i l’heu oberta, haureu de veure una pàgina similar a aquesta.

Obriu l'editor d'imatges de WordPress

A partir d’aquí podeu donar a la vostra imatge un títol, subtítols, alt i descripció. Però el que ens interessa és el botó “Edita la imatge” just a sota de la vista prèvia de la imatge per poder començar a editar imatges a WordPress.

Pas 3: edita la teva imatge

Quan l’editor s’obre, veureu algunes opcions per canviar la vostra imatge.

Retalla i edita les teves imatges a WordPress

Cultiu

Per retallar la imatge, simplement utilitzeu el cursor del ratolí per configurar la selecció. Podeu ajustar la talla de retallar arrossegant i deixant anar les vores de la selecció. Un cop estigueu satisfets amb la vora de retallar, feu clic a la icona per retallar la imatge a la nova mida.

Gireu en el sentit contrari cap al rellotge

Feu-ho servir per girar la imatge en el sentit de les agulles del rellotge. Cada clic farà girar la imatge 90 graus (o un quart de gir) a l’esquerra.

Gireu en el sentit horari

Feu-ho servir per girar la imatge en el sentit de les agulles del rellotge. Cada clic farà girar la imatge 90 graus (o un quart de gir) a la dreta.

Volada vertical

Retireu la imatge verticalment, de manera que la part inferior de la imatge ara serà a la part superior.

Volant horitzontal

Retireu la imatge en horitzontal, de manera que el costat esquerre de la imatge ara estarà a la dreta.

Desfés l’edició

Feu clic per desfer els canvis que heu fet. Feu clic enrere sobre un canvi alhora.

Torna a reeditar l’edició

Feu clic per refer un canvi que no heu realitzat. Feu clic a endavant un canvi alhora.

Imatge a escala

Feu servir l’opció d’imatge de escala per redimensionar proporcionalment la imatge. Aquesta és una excel·lent eina si us agrada la imatge, però només cal que tingui un nombre determinat de píxels o ample o alt. Només heu d’escriure els píxels que vulgueu (amplada x alçada) i feu clic al botó “Escala” per canviar la mida.

Retalla la imatge

A més de l’eina de retallar arrossega i deixa anar, també podeu utilitzar aquesta secció per retallar la imatge a una dimensió específica. Introduïu la relació de retallada (amplada per alçada). A continuació, mantingueu premut el canvi mentre feu clic i arrossegueu per fer la selecció de retalls. A mesura que arrossegueu el cursor, la mida de selecció de cultiu en píxels es mostrarà per sota de la proporció que definiu. També podeu definir la vostra relació d’aspecte un cop hàgiu fet la selecció de retalls.

Configuració de la miniatura

L’última opció d’edició d’imatges és la configuració de miniatures. Podeu optar per aplicar els vostres canvis a totes les variacions de la imatge, només a la miniatura o a tot, excepte la miniatura.

Desa els canvis

No oblideu guardar! Quan editeu imatges a WordPress, heu de desar o, si no, perdreu els canvis. No voldreu haver de tornar enrere i tornar a fer totes les vostres modificacions?

Restaurar

En cas que siguis una persona indecisa, o si edites per error una imatge incorrecta, hi ha una xarxa de seguretat integrada en WordPress. Un cop hàgiu desat els canvis, sereu retornats a la pàgina d’elements multimèdia. Només heu de tornar a fer clic al botó d’edició.

Restauració de la imatge original de WordPress

Ja notareu una nova opció per a “Restaura la imatge” a la dreta de la vista prèvia de la imatge. Feu clic en aquest botó i la imatge (i la miniatura) es tornarà a revertir a la forma en què es va fer originalment.

Opcions avançades d’edició d’imatges

WP PRO Image Editor Plugin de WordPress

Voleu opcions més avançades per editar imatges a WordPress? Com a superposicions de forma, text afegit o filtres d’imatge? Aleshores, el complement del WP Pro Image Editor és just. Instal·leu aquest complement premium per incorporar opcions d’edició d’imatges similars a Canva o Photoshop integrades al tauler de control.

Embalatge

Ara que saps utilitzar totes les funcions i opcions d’edició d’imatges de WordPress, prova-ho! És una eina molt útil i útil per afegir imatges a publicacions o pàgines, i fins i tot us pot estalviar uns segons (en comparació amb l’obertura de programari / aplicacions d’editor d’imatges al vostre ordinador). I, un cop acabat, proveu alguns d’aquests consells d’optimització d’imatges.

Tens algun altre consell per editar imatges a WordPress? O alguna pregunta? Deixa un comentari a continuació, ens agradaria escoltar-te.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map