Com desordenar el teu bloc de WordPress en 10 senzills passos

Com desordenar el teu bloc de WordPress en 10 senzills passos

Llançar un bloc -tècnicament parlant- és molt fàcil. De veritat. Només necessiteu 10 minuts del vostre temps, 5 dòlars per estalviar-vos a l’allotjament i és bo d’anar-hi. A més, amb totes les funcions d’instal·lació d’un clic que molts amfitrions web ofereixen en aquests dies, ni tan sols heu de saber què passa sota la caputxa. Dit això, em temo que és aquí on s’acaba el conte de contes.


Tenir cura de la configuració inicial és només l’inici de la vostra aventura i, a partir d’aquest moment, hauràs d’afrontar molts reptes, cosa que pot fer que el teu bloc sigui molt més difícil. Ara, estic segur que heu notat que els consells sobre blocs no són escassos al web, per la qual cosa el que vull fer avui és adoptar un enfocament diferent. Ho fem interessant i parlem de què cal fer per desordenar el vostre bloc.

Abordaré el tema des de dos angles diferents:

 • Problemes tècnics: els que poden matar el vostre bloc durant la nit així sense cap avís
 • Problemes amb la manera de publicar contingut, els que continuaran matant el vostre blog de forma gradual, un pas a la vegada

1. No estar preparat per fallar un maquinari

Hi ha alguna cosa que hauria de saber sobre el maquinari (servidors, discos durs i altres màquines que bàsicament mantenen el vostre lloc en línia). La cosa és que només és qüestió de temps abans que el servidor no us faci fallida. Realment no hi ha si. Només hi ha Quan.

Tota persona que hagi treballat en recuperació de dades us dirà que tots els discos durs (el 100 per cent) fallen en algun moment. Perjudicat, alguns fracassen el segon dia, alguns fracassen després de vint anys d’execució impecable, però tots acaben fracassant. Aquí hi ha un interessant post de Backblaze sobre la durada de les unitats de disc, només per fer-vos una idea. Per tant, en comptes d’esperar que el error no es produeixi a les dades del vostre lloc, podreu preparar-vos millor i configurar les coses de manera que pugueu tornar a funcionar el més aviat possible..

En primer lloc, cal tenir cura de les còpies de seguretat del lloc. En el seu nucli bàsic, fer còpies de seguretat és una cosa senzilla. Es tracta de conservar una còpia del lloc web en un altre lloc que no sigui el servidor estàndard. Podeu obtenir aquesta funcionalitat amb un complement com UpdraftPlus. Crearà una còpia de seguretat i tindràs les opcions d’emmagatzemar-la al Dropbox, al Google Drive, al correu electrònic, etc. A continuació, pots agafar aquesta còpia de seguretat i utilitzar-la com vulguis. O podeu buscar una solució de gamma més alta i aconseguir-vos VaultPress compte.

Un altre servei que val la pena consultar és CloudFlare. CloudFlare crea diverses còpies del vostre lloc web i les distribueix a través d’una xarxa de servidors. A causa d’això, obteniu un munt de beneficis i, a més, hi ha una seguretat addicional del lloc. (CloudFlare és gratuït, per cert.)

CDN Cloudflare

Haver tingut cura de les còpies de seguretat del lloc i tenir una eina com CloudFlare a l’arsenal us permetrà mantenir el vostre lloc en línia durant una estona més (si falli) i també us permetrà restaurar-lo en un nou host web més ràpid, en cas d’ falla un allotjament principal.

2. No feu servir cap complement de seguretat

Tot i que sé que els complements són una part del problema, ja que formen part de la solució (sovint hi ha molts defectes de seguretat en complements obsolets o de baixa qualitat), en tenir alguns complements de seguretat d’alta qualitat només es poden pagar.

Aquí està el tema. Existeixen moltes amenaces diferents a l’espera de llançar un cop de puny al vostre lloc web. Teniu pirates informàtics, bots, vulnerabilitats del servidor, etc. Alguns complements de seguretat adequats us ajudaran a protegir-vos d’aquestes amenaces. Aquí teniu dos dels meus preferits:

 • BulletProof Security: Un dels principals plugins de seguretat .htaccess que hi ha. El millor és que ni tan sols heu de saber què és .htaccess per utilitzar aquest complement. Hi ha presets incorporats que s’ocuparan del vostre lloc en un pilot automàtic.
 • Sucuri Security: podeu utilitzar-lo per escanejar el vostre lloc ocasionalment i assegurar-vos que, al mateix temps, no va passar res a la seva integritat. Fa una sèrie de comprovacions de coses com programari maliciós, XSS, injeccions de JavaScript i moltes altres coses.

3. Falling for a Pretty (a la superfície) Tema lliure

Tothom vol tenir un lloc agradable. Això només és natural. Però heu d’anar amb compte de no obtenir un tema mal codificat només perquè us agradi visualment. Ho he dit diverses vegades durant la meva carrera de WordPress, però ho tornaré a dir, tingueu cura quan es tracta de temes gratuïts. Molt sovint, es troben amb codis encriptats, enllaços de SEOd estàtics, JavaScript que bloqueja el peu de pàgina, i qui sap què més. Per descomptat, hi ha alguns temes gratuïts per aquí que són d’alta qualitat, però només descarreguen temes gratuïts de fonts respectables.

Tot i que ensopegareu amb centenars de publicacions de la llista al web, oferint-vos els “millors temes gratuïts de WordPress per a [BLANK]”, no us haureu de confiar en ells. Les persones que publiquen aquestes llistes rarament passen per cada tema individualment per comprovar si es tracta d’un producte de qualitat. En canvi, només es basen en les visuals. El que significa per a tu, el lector, és que mai no se sap amb certesa si un tema determinat serà segur. En definitiva, ser prudent quan busqueu un tema lliure. Proveu aquests camins alternatius:

 • Aquí a WPExplorer oferim alguns temes de WordPress gratuïts força impressionants. Els nostres temes gratuïts es codifiquen amb cura i inclouen funcions premium com ara tipus de publicació personalitzada, fonts de Google, control lliscant i molt més.
 • El directori temàtic oficial a WordPress.org. Tots els temes del directori s’han provat, de manera que almenys no heu de tractar amb codi maliciós que algú inclogués a propòsit.
 • Botigues temàtiques comercials. A més d’oferir temes premium (de pagament), algunes botigues temàtiques també ofereixen temes gratuïts com a mètode promocional.

I, finalment, sé que aquest consell pot no estar bé amb alguns de vosaltres, però si voleu un tema segur, segur, funcional i de bon aspecte, haureu de pagar per ell el 90% del temps. També podeu contractar un dissenyador per crear un tema personalitzat per a vosaltres, però això us costarà molt més.

4. No configurar un compte d’editor per a blogs quotidians

WordPress compta amb una sèrie de funcions d’usuari integrades que podeu utilitzar per crear comptes nous o per al vostre equip. Hi ha comptes per a subscriptors, contribuents, autors, editors i administradors. El compte predeterminat que us proporciona WordPress quan instal·leu el lloc per primera vegada és el compte principal d’Administrador (per cert, no feu mai la vostra sessió “administrador”). La part complicada que no us diuen és que és una bona pràctica no fer servir aquest compte per fer-ne un ús habitual. El compte d’administrador té accés a totes les seccions del document wp-administrador i es pot utilitzar per canviar tots els paràmetres. Simplement no en necessiteu per gestionar les tasques de bloc de blocs estàndard.

pas passat

Per escriure i publicar, creeu un compte d’Editor amb una contrasenya semi-complexa que encara podeu recordar. I quan es tracta del compte d’administrador, canvieu l’inici de sessió per quelcom que no és obvi (com “el lloc-màster-cap”) i canvieu la contrasenya a quelcom inigualable mitjançant diversos tipus de caràcters (com “dfqWW341 ## 2”) . A continuació, emmagatzemi aquesta contrasenya amb una eina com 1 Paraula clau o LastPass.

5. Presentació de la prova social negativa

Això em sorprèn realment, però, per alguna raó, els blocaires continuen instal·lant aquells grans conjunts de botons de compartició de xarxes socials a tots els llocs (múltiples botons per a Facebook, Twitter, Pinterest, etc.) només per fer que es mostrin tots els zeros. Com això:

Comptadors socials a 0

Què et diu això? Aquí hi ha un suggeriment: Et diu que la pàgina que estàs llegint és impopular. Seguint aquest pensament, també et diu que probablement tampoc hauràs de perdre el temps llegint-lo. No m’equivoco, crec que els botons de les xarxes socials són fantàstics. Proporcionen la manera més fàcil perquè els visitants puguin compartir el vostre contingut. Però cal que els utilitzeu de la manera correcta si voleu que us ajudin a créixer el vostre bloc en lloc de perjudicar els vostres esforços mitjançant proves socials negatives. Dues solucions:

 • Feu servir un complement de compartició de xarxes socials que no mostri els números (com ara AddThis Share Buttons).
 • Utilitzeu un complement de compartició de xarxes socials que mostri els nombres només quan arribin a un determinat llindar establert (com Guerra Social).

6. Utilitzar etiquetes i categories aleatòriament

En el seu nucli, les categories i les etiquetes tenen la intenció de facilitar la navegació pel contingut. En altres paraules, només heu d’utilitzar categories i etiquetes per ajudar els lectors a comprendre de què tracta una publicació determinada. Les categories tenen una naturalesa molt general. En realitat us animo a crear només un grapat de categories per al vostre bloc i, a continuació, assignar les vostres publicacions a una sola categoria cadascuna. Per exemple, si el vostre bloc tracta cuina, les categories poden ser: esmorzar, dinar, sopar.

Amb les etiquetes, és una mica més complicat. Un dels millors enfocaments fàcils de llegir que he trobat és tractar-los com una llista de temes que tracta la vostra publicació. Per exemple, diguem que hi ha una publicació titulada “10 millors maneres de comercialitzar el vostre negoci en línia”. El títol en sí no proporciona gaire contingut pel que fa al contingut real. Tanmateix, si veieu que està etiquetat amb “Facebook, Twitter, màrqueting per correu electrònic, SEO local”, doncs és tota una història diferent. Obteniu una visió molt clara del ventall dels temes que us esperen.

Consells d’etiquetatge

Aquí teniu un conjunt de directrius que podeu utilitzar sempre que etiqueteu les publicacions:

 • Visiteu la publicació, trieu els temes que discuteix, utilitzeu-los com a etiquetes.
 • S’adhereixen als termes generals. Igual que a l’exemple anterior (“Facebook, Twitter, màrqueting per correu electrònic, SEO local”).
 • No tracteu les etiquetes com a eina de SEO i no utilitzeu com a etiquetes frases clau de diverses paraules (paraules clau).
 • No repetiu la mateixa etiqueta amb diverses alternatives que tenen el mateix significat. Exemple: “Consells de Facebook, consells de Facebook, trucs de Facebook”.

Nota: Per facilitar el treball amb les etiquetes, no dubteu a veure com un complement Etiquetador automàtic de missatges. Tot i que aquest complement no s’ha actualitzat durant uns anys (utilitzeu-lo pel vostre risc), sembla que encara funciona. Permet establir una llista fixa d’etiquetes i, a continuació, analitza totes les publicacions que publiques i assigna les etiquetes automàticament. Això és molt útil.

7. Ser inconsistent amb la longitud del contingut

Simplement, diguem que sou un subscriptor al New York Times. Com us sentireu si una setmana el diari tingués 20 pàgines, la setmana següent amb 200 pàgines i la setmana després de 56 pàgines? No seria confús? Això és exactament el que senten els vostres lectors quan esteu inconsistent amb la longitud del contingut

Si ets coherent, en canvi, els lectors sempre saben què esperar quan veuen un nou títol. I en aquest cas, ser previsible només funciona a favor seu. Trieu un interval de contingut objectiu (es dispararan entre 1500-2500 paraules a WPExplorer) i s’adhereix-hi.

8. Centrat en la Monetització de manera massa aviat

Bé, quan dic “molt aviat”, el que realment vull dir és “esperar que els ingressos a temps complet siguin massa aviat”. La creació d’alguns canals de monetització és un hàbit habitual. D’aquesta manera, podreu comunicar als vostres lectors que el bloc pot convertir-se en algun moment en una empresa amb ànim de lucre. Així, podreu experimentar algun retrocés quan engegueu altres mètodes de monetització més endavant.

Però la part que molta gent s’equivoca és explotar els seus blocs amb la secció d’AdSense a la secció d’AdSense a sobre de la promoció pagada, de manera que sembla que el contingut real ni tan sols té un paper principal. Us animo a fer una ruta diferent. Comença petit. Si voleu, configureu un bloc petit d’AdSense en algun lloc del vostre blog de WordPress. Podeu fer-ho amb un senzill widget de text. Només cal que hi poseu el codi d’AdSense. A continuació, comenceu a incloure enllaços d’afiliació a les vostres publicacions (no oblideu incloure cap divulgació de FTC a la vostra pàgina). No ho tracteu com una manera infreqüent d’obtenir beneficis, sinó com una cosa per acostumar els vostres lectors a alguna forma d’obtenir diners. Això és tot.

9. No us permetrà la consulta o el treball directe del client

Treball de client

Una cosa que potser estàs pensant ara, és per què aquest home passa tant de temps parlant de diverses coses relacionades amb els diners. Vull dir, és realment tan important per al benestar del vostre bloc? Bé, segons resulta, ho és.

Deixa’m dir-ho d’aquesta manera. Mai he conegut a ningú que hagi abandonat el seu bloc a causa d’un problema tècnic. Però he trobat desenes de persones que ho van fer perquè ja no podien continuar invertint en el bloc sense cap retorn sobre l’horitzó. Ens agradi o no, els diners importen. La publicitat –esmentada al punt anterior– és un dels mètodes més populars per guanyar diners amb un bloc. És un exemple primordial d’un flux d’ingressos passius, cosa que us permet guanyar diners sense fer cap treball actiu de la vostra part.

Però també hi ha l’altra cara de la moneda. Renda activa. És a dir, oferir la vostra experiència i temps a canvi de diners. Construir la vostra marca i reputació fins a un punt en què tindràs un flux constant de clients que sol·liciten contractar, i necessitareu molt de temps. Però com diuen, el millor moment per plantar un arbre és ara fa 20 anys, el segon millor és avui. Així que comença ara. Configureu una pàgina “Contracteu-me”, semblant a una pàgina “Quant a”, però orientat a convèncer un client potencial sobre el motiu pel qual vol contractar-vos.

Contracteu-me Consells sobre la pàgina

Una bona pàgina “Contracteu-me” hauria de constar d’aquests elements:

 • un bon títol que anima la gent a que us poseu en contacte amb vosaltres
 • serveis que oferiu
 • prova social (el nombre de comentaris / comparticions que esteu rebent)
 • testimonis
 • Formulari de contacte

10. No tenir una llista de correu electrònic

“Per a molts propietaris de llocs, més del 75% dels visitants probablement ni tan sols donaran un altre cop d’ull”. –Adam Connell de Assistent de blocs

És a la manera com es troba al web. Simplement, hi ha massa distraccions a tot arreu perquè la gent es quedi tan estona. Tanmateix, una de les poques maneres efectives de recuperar-les és tenir una opció de subscripció per correu electrònic. Quan algú es subscriu, entra a la vostra llista de butlletins, moment en què els podeu fer saber per correu electrònic cada vegada que publiqueu un nou article. Efectivament obtindrà un percentatge de persones al vostre lloc.

Per sort per a tothom, avui dia, és senzill configurar un butlletí. Vam escriure sobre complements per fer créixer la vostra llista de correu electrònic i campanyes de goteig de correu electrònic no fa gaire. No dubteu a revisar aquestes publicacions per obtenir tot el que heu de fer.

Hi ha alguna cosa més de què et preocupis?

Per descomptat, hi ha tones de coses que us poden causar problemes des del punt de vista tècnic. Afortunadament, en hem publicat moltes de les publicacions anteriors, així que en lloc de tornar a enumerar tot aquí, només us donaré els enllaços:

 • Els errors més habituals de SEO de WordPress in situ
 • Errors més comuns de principiants de WordPress
 • Errors comuns de seguretat de WordPress que fan molts llocs web
 • 22 Errors en matar conversions al lloc web de WordPress
 • 15 errors a WordPress costi el que costi

Tot i que hi ha molt que pot anar malament, no us desanimem. No oblidem que WordPress és un programari extraordinari i que simplement trigarà un temps abans de adquirir competències. Per ara, només comença per familiaritzar-se amb les coses descrites aquí i preparar-se per a la segona part. En aquest tema, abastarem un tipus de maneres completament diferents de trastocar el vostre bloc.

Quin és el més mortífer?

Així que ara que hem passat per la llista completa de 10 passos, triguem un minut a intentar escollir el més gran bloc de blocs de tots. Quina és la teva opinió? És alguna de les qüestions tècniques? O potser us agradi més i penseu que no guanyar diners amb el bloc durant un llarg període de temps és encara més mortal? De qualsevol forma, no dubteu a compartir els comentaris, i el que és més important, també a sentir-se lliure no cometeu algun d’aquests errors al vostre bloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map