Com crear URL breus personalitzats per al teu bloc de WordPress

Com crear URL breus personalitzats per al teu bloc de WordPress

Estàs emocionat d’arribar a més lectors a les xarxes socials entre d’altres llocs. Però els URL llargs us dificulten les coses, ja que no són fàcils d’utilitzar ni tan sols són del tot. D’altra banda, els URL curts personalitzats són fàcils de compartir a les xarxes socials i en altres pantalles com ara anuncis d’impressió o targetes de visita.


Penseu en enllaços d’afiliació a Amazon per exemple

https://www.amazon.com/Kindle-Wireless-Reading-Display-Globally/dp/B003FSUDM4/ref=amb_link_353259562_2?pf_rd_m=ATVPDKIK X0DER & pf_rd_s = centre-10 & pf_rd_r = Pf_rd_r =

Com és un enllaç compartit? Necessiteu URL més curts que es puguin compartir, que siguin memorables i, si cal, que siguin fantàstics per emmascarar els enllaços d’afiliació. Els vostres URL de la publicació al bloc també podrien utilitzar una mica intercanviar-se. Si podeu obtenir una URL curta de marca per anar-hi, esteu daurat.

Seguiu llegint per obtenir més informació sobre com podeu crear URL breus personalitzats per al vostre bloc de WordPress sense haver de suar.

Per què escurçar els URL?

Primers aspectes, quins avantatges redueix la possibilitat d’escurçar els enllaços?

 • Millora la compartibilitat – Val a dir que és més fàcil de compartir https://wpexplorer.com/short-url que https://wpexplorer.com/how-to-create-custom-short-urls-for-your-wordpress-blog. És esgotador només escriure la URL més llarga. A més, és més fàcil posar URL curtes a targetes de visita, bolígrafs, samarretes, etc..
 • Potenciar l’abast de la marca – Un cop més, la URL més curta és més fàcil de recordar sense importar el lloc en què la va veure la perspectiva. Si teniu en compte que podeu comprar una URL de marca, podeu augmentar el potencial de compartició dels URL curts personalitzats per aconseguir que el vostre nom estigui davant de més globus oculars. Les perspectives poden arribar a Messenger mitjançant M.me/wpexplorerthemes per exemple.
 • Enllaços de disfressa – Es paga per emmascarar alguns dels vostres enllaços, més si són llargs i complets de paràmetres de seguiment. És probable que els vostres lectors facin clic https://yoursite.com/amazon-book per comprar el vostre llibre a Amazon per contraposició al vostre enllaç original d’Amazon. Els enllaços d’afiliació també poden espantar els lectors, de manera que els puja el jazz una mica.
 • Analytics – Els escurçadors d’URL us ofereixen una gran quantitat de dades sobre els vostres enllaços; dades que podeu utilitzar per millorar la vostra estratègia de màrqueting. Al cap i a la fi, voleu que la gent faci clic als vostres botons de compra, de manera que només és útil que els clients puguin saber quins clients fan clic al vostre lloc..
 • Servei gratuït – La reducció d’enllaços per al vostre lloc de WordPress és gratuïta o relativament barata si decidiu comprar una URL personalitzada de marca curta.
 • Millora el CTR – Bit.ly (short URL btw), un dels escurçadors d’enllaços més populars al web, va publicar un estudi on es mostra que hi ha URL curts de marca augmentar el percentatge de clics (CTR) un 34%.

Hi ha grans exemples d’URL breus personalitzats per marques populars youtu.be, wp.me, nyti.ms, es.pn i fb.me entre altres. Tot això és un bon exemple d’URL breus de marca. Aposto que no tindreu dificultats per recordar aquests URL ni per dir quines marques representen.

Per tant, creem URL curtes personalitzades per al vostre lloc començant pel procediment més senzill. En aquesta secció, aprendràs a crear URL breus de quatre maneres:

 • Utilitzant un complement de WordPress per escurçar l’enllaç
 • Activació de les dreceres de WP.me ​​a Jetpack
 • Utilitzeu un servei d’escurçament d’enllaços de tercers
 • Compreu un nom de domini més curt i configureu URL curts de marca

1. Creeu URL breus amb el complement de WordPress Pretty Links

Plugin PrettyLinks Lite

Informació i descàrregaVeure la demostració

Podeu escurçar i encaixar els enllaços en aquest moment mitjançant un complement de WordPress com ara Pretty Links. Mitjançant el complement, puc escurçar un enllaç d’afiliació com ara https://themeforest.net/item/total-responsive-multipurpose-wordpress-theme/6339019/?ref=wpthemeraves a http://wpthemeraves.com/total/.

Tot i que el meu nom de domini encara és llarg, el segon URL és molt més curt i fàcil de recordar i compartir que el primer. Això, a més del segon URL, no sembla en absolut cap enllaç d’afiliació. Bé, gairebé.

A més a més, puc veure fàcilment el nombre de persones que fan clic a l’enllaç a través del quadre de comandament de l’administrador de Pretty Links. I després alguns.

La instal·lació i la configuració de bonics enllaços és un procés senzill, no crec que tinguis cap problema. Però per si necessiteu que us agafem la mà, aquí teniu.

Instal·lació de bonics enllaços

Desplaceu-vos a Complements> Afegir nou al menú d’administració de WordPress, tal com us mostrem a la imatge de sota.

afegir nou complement a wordpress

Feu clic a la Afegir nou l’element us porta a la pàgina principal d’afegir complements de WordPress. Aquí, podeu pujar el complement Pretty Links Pro des del vostre ordinador o instal·lar la versió gratuïta des del dipòsit oficial de complements de WordPress. Com que estem buscant el freebie, anirem amb la segona opció.

A la web Afegiu connectors a la pàgina, introduïu “Bastants enllaços” a la secció Cercadors de plugins (1) quadre de cerca. Espereu la funcionalitat de cerca d’Ajax per oferir-vos el connector. A continuació, toqueu el botó Instal·la ara (2) i, eventualment, el botó Activa botó que ve després de la instal·lació.

A continuació, premeu el botó Enllaços bonics element al menú d’administrador de WordPress, com es mostra a continuació.

enllaç bonic plafó d’administració

Benvingut al vostre panell d’administradors de bonics enllaços, però com que no teniu cap enllaç, està buit. No us emociona crear el vostre primer URL curt al vostre domini? Seguiu.

Creació de bonics enllaços URL curts

Al tauler d’administració de bonics enllaços, feu clic a Afegeix bonic enllaç com ressaltem a la imatge de sota.

A la pantalla següent, afegiu la vostra URL de destinació, bon enllaç, títol, i notes. Si jo fos tu, deixaria el Redirecció solament al menú desplegable a menys que sé el que faig.

panell d’administració del complement d’enllaços bonics

Vegeu el Opcions avançades enllaç a la imatge de dalt? Bé, feu clic a això per obrir un parell d’opcions diferents, com ara agrupament d’enllaços, afegint l’etiqueta de no-seguiment, el reenviament de paràmetres i el seguiment d’enllaços..

com crear URL curts personalitzats en un bon complement de wordpress

Després d’haver triat la configuració, toqueu la tecla Crear com es mostra a la imatge de dalt. Vegem què tenim aquí.

bonics enllaç URL curtes

Ara el meu llarg enllaç a afiliació (https://themeforest.net/item/total-responsive-multipurpose-wordpress-theme/6339019/?ref=wpthemeraves) és http://design.vistamedia.xyz/total. Molt més curt que l’enllaç original, encara que estic fent servir un subdomini en aquest segon exemple ��

Per tant, puc compartir el meu enllaç més curt on vulgui o afegir-lo fàcilment a qualsevol propietat web. Quan la gent arriba a l’enllaç, Pretty Links registra tot en un informe de seguiment que sembla una cosa així:

característica de seguiment d’enllaços bonics

Quan sorgeixi la necessitat, podeu visualitzar les estadístiques d’enllaços que hi aneu Enllaços bonics> clics al menú d’administrador de WordPress La millor part és que podeu personalitzar i descarregar els informes. A més, podeu veure l’adreça IP del visitant si us ajuda.

Pretty Links Pro s’envia amb més funcions que inclouen la possibilitat de redirigir enllaços en funció de la ubicació de l’usuari, escurçar tots els enllaços del vostre lloc automàticament, proves d’A / B i més tipus de redirecció entre d’altres..

2. Activeu els accessos directes a WP.me ​​a Jetpack

Plugin JetPack

Abans que acabéssim amb els plugins, sabíeu que podeu crear accessos directes WP.me ​​mitjançant Jetpack? L’única caiguda? Els accessos directes de WP.me ​​no us ofereixen dades de seguiment.

Primer instal·leu i activeu Jetpack si encara no teniu el connector. A continuació, dirigiu el navegador cap a exemple.com/wp-admin/admin.php?page=jetpack_modules, i substituir exemple.com amb el vostre nom de domini real. Si teniu problemes, podeu obtenir més informació sobre com accedir-hi tots els mòduls Jetpack en una pàgina.

A part, es troba al lloc adequat si veieu la pàgina següent.

mòduls jetpack

Desplaceu-vos cap avall i activeu el mòdul de drecers de WP.me ​​com podeu veure a la imatge següent.

activant el mòdul de dreceres de jetpack wp.me

Ara que? Sempre que un lector utilitzi els botons de compartir Jetpack, el lloc crearà automàticament URL breus de WP.me, com el que es mostra a continuació,.

Comparteix els accessos directes a wp.me a twitter

A més, activant WP.me ​​Shortlinks hi afegeix la secció Obteniu Shortlink botó a l’editor clàssic tal com es veu a continuació.

De qualsevol manera, no dubteu a copiar els vostres accessos directes WP.me ​​i compartir-los allà on vulgueu. És tan trist que no puguis fer el seguiment d’aquests enllaços, o bé? Ho fem saber a l’apartat de comentaris.

Si no us ve de gust fer la ruta del complement, sempre podeu aprofitar serveis d’escurçament d’enllaços de tercers com Bitly o TinyURL. Normalment, aquests serveis són fàcils d’utilitzar i, moltes vegades, ni tan sols és necessari que us registreu en un compte.

3. Visiteu TinyURL per generar URL breus

Servei d'escurçament d'enllaços de tinyurl

TinyURL és el nostre primer concursant que no integra plugins avui, i per una bona raó. L’acortitzador d’URL serveix més de mil milions de redireccions al mes, el que significa que estàs en bona companyia. De la mateixa manera que Bitly, podeu crear URL curts de forma anònima sense crear cap compte.

L’única diferència? No es pot crear un compte a TinyURL. Així, com fer un seguiment dels seus enllaços? Bé, no ho pot fer, cosa que ens deixa només una mica. Però, com a servei d’escurçament d’enllaços, TinyURL és el seu pes. Després de tot, només heu d’enganxar el vostre URL llarg i prémer un botó.

De la mateixa manera, podeu personalitzar la posta que surt després de TinyURL.com. Per exemple, en lloc de tenir https://tinyurl.com/yby5eax2, Podeu personalitzar el llim per semblar https://tinyurl.com/woo-màrqueting, sempre que la posta estigui disponible.

Crea enllaços curts de TinyURL

L’avantatge més gran d’utilitzar els escurçadors d’URL de tercers és que acabes sacrificant la vostra marca. En lloc de que el vostre nom de domini es mostri als vostres enllaços curts, l’enllaç presenta un domini de tercers, per exemple, TinyURL.com/short-url, Tiny.cc/short-url i bit.ly/short-url.

Però, per no preocupar-nos, podem superar aquest repte mitjançant el nostre últim mètode; comprant un URL curt de marca i configurant-lo per al lloc de WordPress.

4. Utilitzeu Bitly per a URL breus personalitzats

Escurçador d'url poc

Bitly és un dels escurçadors d’URL més populars i antics d’Internet. El servei permet crear URL curts de forma anònima. Simplement enganxeu l’enllaç llarg al camp que marquem amb l’article núm. 2 a la imatge superior.

Tot i així, crearem un compte, per tant Registra’t enllaça al menú com es mostra més amunt. A continuació, empleneu el formulari d’inscripció o registreu-vos a Google, Facebook o Twitter tal com ressaltem a la imatge següent.

creació de comptes bit

Feu clic a Crear compte botó a la part inferior i tria com voleu utilitzar Bitly a la pantalla següent com es mostra a continuació.

Aquesta part és opcional, feu clic fora de la finestra emergent per tancar-la ��

Abans de fer res més, inicieu la sessió al vostre compte de correu electrònic i verifiqueu la vostra adreça de correu electrònic.

verificació del compte bit per correu electrònic

Ara el vostre compte Bitly està a punt.

panell d’administració poc

Bastant ordenat, no? Crear URL curtes a partir d’aquest punt és qüestió de punt i de clic. Per crear un nou URL curt a la taula de comandaments Bitly, només cal prémer el botó Crear botó a la part superior (veure imatge superior).

A continuació, enganxeu el vostre URL llarg a la secció de diapositives tal com es descriu a la imatge següent.

enganxant una mica llarg d'URL

Després d’això, personalitzeu el vostre enllaç com considereu adequat a la següent secció, tal com es mostra a continuació.

A més, podeu connectar els vostres comptes de Twitter i Facebook per facilitar el compartir més fàcil d’enllaços curts. A més, podeu instal·lar l’extensió del navegador Bitly per tal de crear URL breus de qualsevol pàgina web a l’instant.

A més, s’envia Bitly amb un gràfic de seguiment intuïtiu que us mostra el nombre total de clics, el resultat final (correu electrònic, SMS o directe) i la ubicació superior entre d’altres coses. Si cal, podeu actualitzar el paquet Enterprise per obtenir més funcions.

Creeu URL poc breus

Instal·lació i configuració del complement de bits WP

Voleu utilitzar Bitly des del vostre tauler de control de WordPress? Tu pots! Instal·leu i activeu WP poc a poc de la mateixa manera que ho vam fer amb els passos anteriors del complement del programa Pretty Links. A continuació, aneu a Arranjament> Escriptura al menú d’administrador de WordPress A continuació, desplaceu-vos cap avall fins que veieu WP BitLine Shortlinks com ressaltem a continuació.

A continuació, heu de fer clic a Autoritzar com es mostra a la imatge de dalt. A la pàgina següent, feu clic a Permetre com es mostra a continuació (cal iniciar la sessió a Bitly).

Si tot va bé, hauríeu de veure la pàgina següent.

En aquest moment, esteu preparats per començar a crear URL breus de marca per al vostre bloc de WordPress. Simplement, obriu l’article a l’editor de la publicació i feu clic a Enllaç curt botó al menú superior d’administració de WordPress, com es mostra a continuació.

A més, podeu veure com funcionen els vostres enllaços des de l’editor de publicacions tal i com es mostra a la imatge superior.

5. Compra i configura un URL curt de marca

La resta de mètodes d’aquesta publicació us ajudaran a crear URL curts de forma rotunda i sense gastar ni un centèric. Però, hi ha alguns desavantatges d’utilitzar aquests mètodes, que podem superar en aquesta secció.

Per exemple, el complement Pretty Links no fa res per escurçar el vostre nom de domini i, malauradament, la majoria de nosaltres tenim noms de domini llargs. Un enllaç com wpthemeraves.com/total/ encara conserva el nom de la marca, però podem reduir-la fent més freqüent una URL curta de marca.

I ja hem esmentat que l’ús de WP.me ​​i d’acortitzadors d’URL de tercers sacrificen el vostre nom de marca.

Així, en lloc de wpthemeraves.com/total/, podríem anar a buscar wprav.es/total/ per exemple. Un URL de marca curta porta la vostra marca i millora la partició de deu vegades en comparació amb altres tipus d’URL curts.

Per començar, penseu el vostre domini URL curt curt preferit o utilitzeu un generador de noms de domini per cercar un URL curt de marca adequat. Sigueu creatiu i exploreu diferents maneres d’escurçar el vostre domini de marca.

Adquisició d’un URL curt de marca

namecheap de cerca de noms de domini

Podeu comprar una URL curta de marca des del registre del vostre domini, de la mateixa manera que vau comprar el vostre domini existent. Per aquesta raó, no entrarem en els detalls. Tanmateix, si esteu al mercat d’un registrador de dominis excel·lent, compro tots els meus noms de domini a Namecheap.

Amb un URL curt de la mà a la mà, és hora de configurar un parell de coses, de manera que el vostre domini curt pugui servir enllaços curts per al vostre lloc web.

Configuració dels URL curts personalitzats de marca

Per a aquesta secció, apreneu a enllaçar la vostra URL curta de marca amb Bitly, cosa que us permetrà aprofitar Bitly per crear URL breus a l’URL de marca. Així, en comptes d’utilitzar poc/ url curt, els vostres enllaços curts semblaran wprav.es/ url curt, per exemple.

Inicieu la sessió al vostre compte Bitly i feu clic al vostre nom d’usuari tal com es mostra a la imatge següent.

afegint URL breus de marca poc a poc

A la pantalla següent, premeu el botó Gestiona enllaç:

gestionar les preferències de l'usuari per poc

A continuació, feu clic a Domini curts de marca i després Afegiu un domini curt de marca com es mostra a la imatge de sota.

afegir un domini curt de marca per poc

A la següent secció de diapositives, podeu afegir la vostra URL curta de marca i veure la configuració DNS que necessiteu per enllaçar Bitly al vostre domini curt..

Abans de colpejar Verifiqueu el domini com es mostra a la imatge de dalt, cal que inicieu la sessió al registre del vostre domini i assegureu-vos que el vostre domini curt de marca apunti a Bitly.

Imaginem que heu comprat el vostre domini curt a través de Namecheap, només heu d’iniciar sessió al Tauler de control de Namecheap i navegar fins al Llista de dominis fitxa com mostrem a continuació. A continuació, premeu el botó Gestiona botó al costat del vostre domini curt de marca:

llista de dominis al tauler de control de namecheap

A continuació, busqueu el botó Servidors de noms secció, escolliu DNS personalitzats i afegiu els registres DNS que ofereix Bitly. Recordeu guardar els canvis. Tingueu en compte que els canvis de DNS poden trigar fins a 72 hores a propagar-se. Altres vegades, els canvis reflecteixen immediatament.

Quan el URL curt de la marca apunta a Bitly, introduïu el domini a Bitly i no dubteu en tocar-lo Verifiqueu el domini com es mostra a continuació.

url curt de marca poc

Amb aquesta opció, només cal que instal·leu el complement WP Bitly, de manera que podreu gestionar els vostres URL curts des del tauler d’administració de WordPress..

Paraules finals als URL curts personalitzats

Val a dir que els URL curts tenen més avantatges que els URL llargs del món digital en què vivim. Ja sigui per compartir, ampliar l’abast de la marca o simplement oferir als usuaris una millor experiència, els URL curts porten el dia..

Dit això, com podeu escurçar els enllaços al vostre bloc de WordPress? Hem deixat fora el seu escurçador d’URL preferit? Té alguna pregunta o suggeriment sobre aquesta publicació? No dubteu a compartir els comentaris. Salutacions!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map