Com crear un portafoli en línia amb WordPress (i el tema total)

Un lloc web de cartera és una plataforma perfecta per mostrar tot el que vulgueu. Es poden tractar de productes que veniu, dels projectes que heu completat, dels premis que heu rebut, de les fotografies que us inspirin o de les obres d’art amb les que estigueu orgullosos. Un lloc de cartera comercialitzarà els vostres productes, serveis i habilitats al vostre públic objectiu. A més, pot ser útil per generar clients. Si sou un professional creatiu (dissenyador web, artista, pintor, escriptor, il·lustrador gràfic), un lloc web ben dissenyat és especialment important per atraure clients i fer créixer el vostre negoci..


En aquesta publicació, farem els passos per crear un lloc web de portafoli amb WordPress mitjançant el tema Total. Al principi, heu de saber que el tema Total inclou un tipus de publicació personalitzada integrat per a cartera. Així, és més fàcil crear la vostra cartera i afegir articles a la cartera. I si sabeu treballar amb publicacions estàndard, és molt més senzill crear una cartera.

Comencem!

Pas 1: seleccioneu un amfitrió web

Quan es tracta d’allotjament, hi ha un gran nombre d’opcions d’allotjament que s’adapten a totes les butxaques. Però si us queda enganxat per triar-ne una, feu un cop d’ull a les solucions d’allotjament de WordPress que us recomana WPExplorer.

Millor allotjament de WordPress

Bluehost és una opció excel·lent si tot just comença, ja que ofereix molts recursos a un preu baix, que és encara menor quan utilitzeu el nostre enllaç. Podeu obtenir Bluehost per només 2,95 dòlars el primer any!

Però si voleu allotjar una brisa que cal utilitzar, Flywheel i WP Engine són dues de les millors empreses de hosting WordPress gestionades al voltant. Totes dues ofereixen funcions excel·lents a un preu raonable, i el millor de tot no haureu de pensar en el vostre servidor ja que s’ocupen de tot per a vosaltres..

Pas 2: trieu un nom de domini

Durant la inscripció amb un amfitrió per a l’espai del servidor, haureu de tenir el vostre nom de domini pràctic. El vostre nom de domini és únic al vostre lloc web i podeu obtenir aquests noms a registradors com NameCheap i GoDaddy. Trieu un nom amb cura, ja que pot resultar força desordenat per canviar-lo més endavant.

Pas 3: instal·leu WordPress

Instal·lar WordPress és fàcil! Amb amfitrions administrades, la vostra instal·lació de WordPress ja està configurada. Si trieu Bluehost, només cal que seguiu el procés d’instal·lació d’un clic i hauríeu de tenir WordPress a punt en pocs minuts.

Quan arribeu a la pantalla d’inici de sessió, introduïu el nom d’usuari i la contrasenya que heu creat mentre instal·leu WordPress i entreu al vostre lloc web. Un cop allà, podeu consultar la creació del vostre lloc web real.

Pas 4: trieu i activeu un tema

Aquest pas serà fàcil per a nosaltres, ja que escollirem Total. Segons la nostra opinió, és un dels millors temes que podeu triar per a qualsevol projecte, ja que el tema inclou tones de funcions i opcions que podeu utilitzar per a empreses, entitats benèfiques, carteres i molt més. I amb les senzilles importacions de demostració, podeu crear llocs web de cartera bonics amb Total en només un parell de clics, com el següent:

Després d’instal·lar el tema Total, activeu-lo des del tauler de control fent clic Aparença> Temes> Afegir nou.

En aquesta fase, teniu la possibilitat de triar, només podeu importar qualsevol lloc web de demostració de Total mitjançant el botó Importador de demostracions.  Total té més de 40 llocs web pre-construïts, que inclouen demostracions per a cartera. Podeu triar qualsevol demostració, importar-la i afegir-hi el vostre propi contingut.

Seleccioneu la demostració que vulgueu i seguiu les indicacions a la pantalla per instal·lar i activeu els complements necessaris i importeu el contingut de mostra (publicacions, tipus de publicació, widgets, menús, etc.).

Pas 5: Crear i editar articles de cartera i crear una llista d’elements de cartera

Per descomptat, no heu d’importar una demostració per començar, sempre podeu crear el vostre propi lloc web des de la base. Quan s’utilitza el tema Total, és fàcil crear el vostre propi portafoli.

Però abans de poder crear la nostra pàgina de cartera, hem de crear els elements de la cartera que hi aniran. Amb Total, teniu dues opcions per crear articles de portafoli.

Opció 1: utilitzar el tipus de publicació personalitzada del portafoli total de la forma

La vostra primera opció és utilitzar el tipus de publicació de cartera com és la creació del vostre portafoli. Des del Tauler de control de WordPress, feu clic a Portafoli> Afegir nous.

Elements de tipus de publicació total de cartera

Afegiu el títol, les etiquetes, les categories i qualsevol contingut de text. Total admet diversos tipus de contingut: afegeix un Imatge destacada si voleu mostrar una sola imatge, afegiu-hi diverses imatges Galeria d’Imatges per crear un control lliscant o afegir un enllaç per a un fitxer d’àudio o de vídeo a la secció Article de cartera secció Però, en tots aquests casos, probablement també voldreu seleccionar una disposició de la pàgina a la configuració principal (barra esquerra, dreta o nul·la) i definir una imatge destacada per a la publicació a les xarxes de portafolis, carrusels i publicacions relacionades. Un cop hagueu desat la publicació.

Configuració total del tipus de publicació de cartera

El següent pas és anar a Aparença> Personalitzar> Portafoli per personalitzar les vostres pàgines d’arxiu de portafoli (principals, etiquetes i categories) així com les vostres pàgines d’elements de cartera única. A partir d’aquí, podeu triar un disseny de la barra lateral, el recompte de publicacions relacionades i habilitar diversos elements de la pàgina i arrossegar-los en l’ordre que desitgeu.

Això és! N’hi ha prou amb afegir més articles per omplir el vostre portafoli.

Opció 2: Creeu la vostra pròpia plantilla de portafoli amb Visual Composer

Si voleu tenir més informació, podeu ser el vostre propi dissenyador mitjançant les funcions de Total i el creador de pàgines de Visual Composer. Visual Composer és un creador de pàgines visuals que us ajuda a crear dissenys bells mitjançant el mètode d’arrossegar i deixar anar. Com a usuari, vol dir que no cal conèixer cap codificació i, en realitat, es pot gaudir del procés de creació web. Es proporciona gratuïtament amb Total, i hauríeu de veure un missatge d’instal·lació del complement al vostre lloc web quan activeu el tema. Només recordeu activar-lo.

Visiteu la configuració de Visual Composer des del tauler de control per configurar el connector. Fer clic a Visual Composer> Gestor de rols i ajusteu la configuració. El més important, activeu el compositor per als tipus de publicació que vulgueu utilitzar. De manera predeterminada, Visual Composer està habilitat només a les pàgines. Habiliteu-lo també per als tipus de publicació de portafoli perquè pugueu crear articles de cartera amb l’ajuda de Visual Composer.

Igual que l’última opció, haureu de crear una publicació nova fent clic a sobre Portafoli> Afegir nous. Poseu un nom a la vostra publicació, seleccioneu categories o etiquetes, escolliu un disseny de la barra lateral a la secció de configuració principal i configureu una imatge destacada. Deseu el vostre projecte de publicació. Ara podeu començar a construir!

Teniu l’opció d’utilitzar l’editor de frontend (visual) o backend (block) de Visual Composer d’inici per editar l’element de la cartera. Preferim l’editor de frontend ja que podeu veure elements de la vostra pàgina, colors personalitzats, encoixinats / marges i molt més. Però, sigui quina sigui la vostra opció, seleccioneu Visual Composer Afegir element botó per començar.

Total de pàgines de portafolis

Veureu tots els elements disponibles a la biblioteca d’elements. Total disposa d’una sèrie d’elements especialment dissenyats a la biblioteca, a més dels elements estàndard de Visual Composer. Podeu veure que la imatge superior utilitza la secció Control lliscant d’imatges i a Caixa de text per crear l’article de la cartera. Tanmateix, podeu utilitzar gairebé qualsevol altre element de la biblioteca.

Quan acabeu d’editar, deseu la publicació de la cartera i feu clic a Publicar. Si creareu molts elements similars, podeu fer-ho desar la plantilla per a ús repetit Per desar el disseny com a plantilla, torneu a l’editor de fons.

Creador total de plantilles de pàgines de portafoli

Feu clic al botó Plantilla (que sembla una icona de disseny gris).

Plantilla de pàgina de portafoli total

A continuació, poseu un nom a la vostra plantilla i guardeu-la. Per utilitzar la plantilla en una publicació nova, només cal que feu clic a la icona de Templatera per inserir el disseny que heu desat. També podeu definir la plantilla com a predeterminada per a totes les publicacions noves d’un tipus de publicació determinat.

Valors predeterminats de la plantilla de la pàgina de portafoli

Per fer-ho, aneu a Visual Composer> Configuració general i definiu la vostra plantilla preferida per a cada tipus de publicació. Si teniu previst afegir molts elements a la vostra cartera, personal, etc., us estalviarà molt de temps, ja que tots els elements de la pàgina estàndard s’inseriran i es formataran automàticament..

Pas 6: Creació de la pàgina de portafoli

Ara que tenim la llista d’elements de cartera que volem mostrar a la nostra cartera, ha arribat el moment de crear la pàgina que inclourà aquests articles. Creeu una pàgina com ho feu normalment amb WordPress. Anar a Pàgines> Afegir nous. Titula la nova pàgina i desa-la.

A continuació, feu clic a l’opció de Visual Composer amb què voleu treballar, de nou tindreu l’opció d’utilitzar l’editor de frontend o l’editor de backend. D’aquesta manera s’obrirà l’editor d’arrossegar i deixar anar. Feu clic al blau Afegir element botó. Utilitzarem l’element Grid de portafoli per crear la nostra pàgina de cartera. Seleccioneu Reixa de portafoli. Si es tracta d’un carrusel que voleu a la pàgina de la vostra cartera, seleccioneu l’element Carrusel per a cartera.

Podeu ajustar la configuració de l’element Portafoli de la graella per afinar bé la manera com apareix la vostra pàgina de portafoli. Podeu seleccionar la mida de les imatges, afegir sanefes, titular-les, sespecificar categories, seleccionar l’ordre, columnes i publicacions per pàgina, habilitar la paginació, triar estils de graella, afegir extractes i molt més. Desa a la pàgina de portafoli després d’omplir les opcions de configuració a sota de l’editor de text.

És possible veure els canvis fins i tot quan els feu. Així es veu la meva pàgina de portafoli al frontend un cop heu guardat els canvis a l’element de la graella de portafoli.

Pas 7: personalitzeu el vostre portafoli

Podeu utilitzar la configuració del personalitzador de WordPress en directe per configurar opcions per a pa ratllat, disseny d’arxius, estil de publicació única, retallada d’imatges i molt més.

Si voleu fer canvis a la icona de l’administrador, el nom del tipus de publicació, la barra i la taxonomia utilitzeu la secció Editor de tipus de publicació de portafoli.

Pas 8: Afegir el vostre portfoli al menú

En un lloc web de cartera, té sentit que la pàgina de cartera aparegui al menú principal perquè els visitants puguin accedir de seguida a “Portfolio” i veure les pàgines de la cartera. Per afegir la vostra nova pàgina de portafoli, aneu a Aparició> Menú, seleccioneu la pàgina Portfolio i feu clic a Afegeix al menú.

Ara el Portfoli apareix com un element de menú fàcilment accessible a la pàgina principal (i qualsevol altra pàgina amb el menú principal activat).

Si voleu que la vostra pàgina de portafoli sigui la vostra pàgina d’inici, només n’hi ha que aneu Arranjament> Lectura, configura la pantalla de la pàgina principal a una pàgina estàtica i, a continuació, selecciona el Portfoli. Fàcil peasy!

Acabar

Amb la secció Portfolio del lloc web al seu lloc, potser voldreu continuar endavant i afegir més pàgines al lloc web. Penseu en una pàgina de contacte, sobre o serveis que són increïblement útils i són una part necessària d’un lloc web de la cartera. Creeu tantes pàgines com vulgueu o necessiteu, recordeu incloure les importants al menú per tenir un lloc web complet de portafoli.

Amb el portafoli finalitzat, podeu passar a generar trànsit a la vostra cartera, a l’optimització de les imatges o, fins i tot, a obtenir ingressos del vostre lloc web. Quins altres consells teniu per crear la vostra cartera en línia?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map