Com crear campanyes de goteig per correu electrònic per a WordPress

Com crear campanyes de goteig per correu electrònic per a WordPress

Les campanyes de degoteig per correu electrònic són un component important de la vostra estratègia general de màrqueting per correu electrònic, que té com a resultat millors taxes d’obertura de correu electrònic, clics i clics. Són una de les tècniques provades de màrqueting de correu electrònic que simplement s’han provat treballar.


Les campanyes de màrqueting per degoteig per correu electrònic es poden aplicar a diverses formes d’activitats de màrqueting per correu electrònic com a butlletins, actualitzacions de productes / serveis, correus electrònics de la compra abandonats, promocions festives i molts més.

En aquest article, parlarem dels diversos tipus de campanyes de goteig per correu electrònic i de com es poden crear mitjançant MailChimp. Finalment, crearem la nostra pròpia campanya de degoteig per correu electrònic per a clients de WPExplorer, que us mostraran com podeu utilitzar el màrqueting per drip per promoure i augmentar les conversions per als vostres propis productes de WordPress..

Introducció a campanyes de goteig per correu electrònic

Alguna vegada us heu preguntat per què fem servir la paraula “drip” en campanyes de degoteig per correu electrònic? (Sempre m’he preguntat sobre això.) Bé, està inspirat en el reg per goteig: una tècnica de recol·lecció d’aigua a l’agricultura, on l’aigua es recollia i passava al sòl, molt lentament. L’aigua es recull literalment gota a gota i es fa per arribar directament a l’arrel de la planta.

Les campanyes de degoteig no només es limiten al correu electrònic, sinó que el terme també s’aplica a la comercialització directa i per correu electrònic. Però centrem-nos correu electrònic campanyes de degoteig, ho farem?

El repte amb butlletins de correu electrònic senzills

Quan es tracta de butlletins electrònics, els venedors tenen un problema comú. Quan algú es subscriu al butlletí, només veu el programa nou correus electrònics, i no els enviats en el passat. Aquest problema s’amplifica en campanyes de màrqueting de correu electrònic de diversos productes i serveis. Sense una campanya de degoteig per correu electrònic, els subscriptors a faltar informació vital com ara començar, anuncis importants, actualitzacions de productes i molts més.

Una campanya de goteig per correu electrònic permet a un comerciant configurar i personalitzar els correus electrònics que s’envien a cada nou subscriptor. Molts altres noms són coneguts: màrqueting per goteig, campanya de correu electrònic automatitzada, correus electrònics de cicle de vida, respostes automàtiques i automatització de màrqueting, etc. El concepte és el mateix: les campanyes de correu electrònic per goteig són un conjunt de correus electrònics de màrqueting que s’enviaran automàticament en una programació.

Segmentació i personalització

Aquests són els dos grans pilars d’una bona campanya de degoteig per correu electrònic. La segmentació ens permet dividir els subscriptors en diversos grups i la personalització ens permet enviar correus electrònics més rellevants a cadascun d’aquests grups segmentats, augmentant així les possibilitats de conversió..

Prenem un exemple. Tots utilitzem Dropbox. Dropbox té dos tipus bàsics de clients: gratuïts i de pagament. Aquest és el seu primer nivell de segmentació. Els objectius amb aquests dos grups (o segments) són força diferents.

 1. La campanya per correu electrònic enviada al primer grup permetria educar el client de les diverses funcions i avantatges de Dropbox, persuadint la persona perquè passés a una versió de pagament..
 2. Les persones del segon grup ja paguen clients i, per tant, l’objectiu del segon grup seria implicar i retenir els clients que paguen.

La personalització us permet enviar correus electrònics amb el nom real de la persona, els productes que han vist i molts altres. Aquí hi ha un correu electrònic personalitzat que Airbnb ha enviat quan Jimmy Va veure un allotjament amb esmorzar urbà a Portland.

Com assenyala Jimmy la seva publicació al bloc, aquest missatge de correu electrònic li va ser enviat en un dia després de veure la propietat. Airbnb ha personalitzat el nom i el contingut del correu electrònic amb la propietat que Jimmy va veure l’altre dia. També han inclòs algunes “propietats recomanades” que són similars a les que havia enviat Jimmy abans, i per tant tenen una possibilitat més gran de fer-hi clic..

Estratègies comunes de campanya per goteig per correu electrònic

Les campanyes de goteig per correu electrònic tenen un objectiu comú: convertir els clients de prova i mantenir-los compromesos. Per què mantenir els clients compromesos? Perquè continuïn utilitzant el producte. El vostre producte gaudeix d’una presència excel·lent en el vostre client, cosa que els impedeix presentar-se a la competició sempre que realitzen una promoció. Hem dividit les campanyes de màrqueting per correu electrònic en diversos casos d’ús i hem compartit un exemple per a cada categoria.

Benvinguts correus electrònics

Aquests correus electrònics s’envien sempre que un client s’inscriu al vostre producte o servei. Han de ser nítides, atractives i han de conduir el client a un CTA, que és obrir l’aplicació o iniciar la sessió al lloc web..

Un correu electrònic de benvinguda ha de contenir el següent:

 • Netegeu el CTA
 • Com començar amb el producte, inclosos enllaços a la base de coneixement, fòrums de suport i perfils socials.
 • Botó de baixa de subscripció: tots els correus electrònics hauran de tenir-ho!

Mirem el correu electrònic de benvinguda enviat per Asana: una aplicació per a fer col·laborativa de kick-ass creada pels fundadors de Facebook.

Inclou un CTA clar: el llançament d’Asana. També educa l’usuari de com s’inicia en tres senzills passos i té un grup d’enllaços a cada pas. L’usuari pot no necessàriament fer-hi clic, però hi són allà on necessiten.

Si algú es subscriu al vostre butlletí de notícies, podríeu utilitzar un goteig de benvinguda per enviar automàticament a l’usuari algunes de les publicacions del vostre bloc més compartides. O bé, si obteniu una inscripció nova al nivell de prova del vostre servei, proveu un goteig amb estudis de cas sobre com altres clients utilitzen el vostre producte..

Com a mínim, els correus electrònics de benvinguda són una bona manera de dir, “Hola, és agradable conèixer-te!”

Llibre blanc de Experian als correus electrònics de benvinguda demostren que els correus electrònics de benvinguda tenen una taxa oberta de 58,7% de mitjana, mentre que els correus normals se situen al voltant del 14,6%. Quan el correu electrònic de benvinguda s’envia de manera instantània (és a dir, just després de l’alta de l’usuari), la tarifa oberta augmenta al 88,3%.

Correu de correu electrònic a bord

L’objectiu del correu electrònic de benvinguda és aconseguir que la persona utilitzi o obri l’aplicació. Però no és l’únic que hauria de fer el vostre usuari ideal. Per obtenir valor del seu producte o servei, el client necessita fer-ho utilitzar el vostre producte. El que significa que han de fer el primer pas.

 • En el cas d’Asana, això serà la primera tasca.
 • En el cas de Dropbox, descarregar i instal·lar l’aplicació d’escriptori Dropbox. (No, no l’aplicació per a mòbils, sinó l’escriptori).

Aquí teniu un exemple del correu electrònic a bord d’Asana. Mireu com inclou dos CTA, ambdós apunten a la mateixa acció!

Recomanació de correus electrònics

Els correus electrònics de recomanació són la columna vertebral de mantenir els usuaris compromesos Tothom, des de Netflix, a Spotify, a Instagram, a Quora, utilitza recomanacions personalitzades per mantenir els seus usuaris compromesos. Un major grau de personalització sol donar lloc a millors tarifes obertes.

Prenem Quora per exemple. Segueixo alguns temes sobre Quora, que són per a mi. Quora fa servir aquestes dades per enviar-me correus electrònics de recomanació diària, amb l’esperança que continuo comprovant-les cada dia. Si m’agrada alguna cosa que crida l’atenció, podria fer-hi un clic i em portaria directament a l’app.

La línia d’assumpte que s’utilitza en aquest correu electrònic és realment la pregunta que apareix a la part superior. No és la forma com s’obre el correu electrònic amb “Sourav’s digest”. Aquesta és la personalització 101!

L’algorisme de Quora va decidir que basant-me en la meva activitat recent a Quora, posant aquesta pregunta a la part superior del correu electrònic seria molt probable que guanyés el meu clic. I endevina què? Ho va fer!

Renovació de correus electrònics

La tasca d’un correu electrònic de renovació és atraure l’usuari a renovar l’oferta de serveis. Heu d’enviar correus electrònics de renovació als vostres clients abans de la data de caducitat, de manera que aquests n’estiguin al corrent del compromís.

Marketo té una publicació al bloc impressionant sobre com crear correus electrònics de renovació que realment s’obren. A part de les coses bàsiques i intermèdies, per a mi una de les claus es va poder construir tota una campanya al voltant del correu electrònic de renovació. Podríeu començar amb un recordatori. A mesura que s’acosta la data de renovació, podríeu augmentar la vostra urgència. Podrien ser uns 2-3 correus electrònics. Si no funciona res, prova d’enviar un incentiu, com ara un cupó de descompte. Un cop passada la data de renovació i el client no es convertís, podríeu intentar enviar un incentiu més gran, animant l’usuari (potencialment perdut) a reactivar el servei.

iThemes va enviar un correu electrònic de renovació amb un incentiu, juntament amb la sensació d’urgència. Ofereixen un descompte del 60% a la subscripció professional a tota la vida a existent clients. I si no n’hi ha prou, també ofereixen un enllaç de descàrrega a un nou llibre electrònic que han llançat!

La por a la pèrdua (FOMO) tècnica:

En aquesta captura de pantalla veiem com el correu electrònic indueix una sensació d’urgència al lector, fent aquesta una oferta de temps limitat, que caduca el 5 de maig de 2017. Aquest correu electrònic es va enviar el 27 d’abril, cosa que fa que el termini d’oferta sigui de 10 dies..

Aquí hi ha una petita marge de millora: la còpia també podria esmentar que l’oferta té una durada de només 10 dies (o menys de dues setmanes). Això crearia una més gran sensació d’urgència en la ment del lector, en comparació d’esmentar una data posterior. La tècnica FOMO és una tècnica de màrqueting provada i coneguda per millorar els percentatges d’obertura, els clics i les conversions.

Adreces de correu electrònic de confirmació

Els correus electrònics de confirmació tenen una naturalesa transaccional, que informen a l’usuari de la seva activitat recent. Podrien anar des de compres fins a reserves. Algunes organitzacions envien correus electrònics de confirmació des de la perspectiva de seguretat. Per exemple, quan inicieu la sessió al vostre compte de Google des d’un dispositiu nou, rebeu un correu electrònic de confirmació de “nova inscripció”.

Els correus electrònics de confirmació tenen un caràcter transaccional i transmeten informació a l’usuari. Els butlletins dobles d’inclusió envien un correu electrònic de confirmació per verificar que l’usuari s’hagi inscrit realment a la llista de correu. Vegem alguns dels correus electrònics de confirmació de la meva safata d’entrada.

En aquest correu electrònic, Jetpack supervisa l’horari d’un lloc de WordPress i envia per correu electrònic a l’usuari immediatament quan es detecta un temps d’inactivitat..

Aquí teniu un altre exemple de correu electrònic de confirmació enviat per Firefox.

Compromís

Hi ha diversos tipus d’esdeveniments de compromís i poden tenir un caràcter promocional, orientat al feedback o informatiu.

Uber fa una gran tasca de col·laboració amb els seus usuaris, basat en contingut localitzat. Uber es relaciona amb diversos venedors populars de la ciutat per oferir els seus productes i serveis als usuaris d’Uber. Per què? Perquè Uber vol oferir valor als seus usuaris i establir una presència excel·lent. Perquè la propera vegada que pensis en transportar un taxi, penses en Uber.

Cursos

Quan el vostre bloc fa temps que toca, és hora de diversificar el contingut. Podcasts, llibres electrònics i cursos en directe (o enregistrats) són alguns dels mitjans de diversificació de contingut més populars i àmpliament adoptats. Es pot crear una campanya de goteig per correu electrònic al voltant d’un determinat curs o podcast, per promocionar-lo i aconseguir que l’usuari es registri o l’escolti.

En aquest correu electrònic, Chris de RànkingXL comparteix el seu nou curs de WordPress Blogging Academy. Un gran exemple de diversificació de continguts i lideratge.

Cancel·la la subscripció

Els correus electrònics de baixa són el “comiat i el comiat” del màrqueting per correu electrònic. Us heu adonat que ja heu perdut un client quan s’envia un correu electrònic de baixa de subscripció. Aquest és el moment de recollir comentaris de l’usuari. Es poden crear gràfiques com ara “ens sap greu veure que aneu” comú. El que podria fer la diferència és preguntar què va passar malament. Què els va fer donar-se de baixa del vostre butlletí de notícies? També podeu compartir una adreça de correu electrònic directa amb un oficial dedicat a la felicitat del client perquè l’usuari comparteixi les seves inquietuds.

Com crear una campanya de goteig per correu electrònic amb MailChimp

MailChimp és la meva plataforma d’automatització de màrqueting per correu electrònic. Per ajudar-vos a començar, aquí teniu la guia del meu principiant sobre MailChimp per a WordPress. Gràcies al seu model per sempre gratuït, MailChimp és estimat per la comunitat de WordPress. Hi ha tones de complements gratuïts i premium de WordPress sobre com fer créixer la vostra llista de correu electrònic mitjançant MailChimp.

Ara anem a veure com podem crear una simple campanya de goteig de correu electrònic mitjançant MailChimp.

Plantilles de correu electrònic que ofereix MailChimp

Aquestes són algunes de les plantilles de correu electrònic que ofereix MailChimp. Estan optimitzats per a les ubicacions d’imatge, la quantitat de text i la disposició del correu electrònic per a cada acció objectiu. La selecció de la plantilla adequada és un pas important a la vostra campanya de degoteig per correu electrònic.

Plantilla “Feu un anunci” de MailChimp

Per exemple, en els seus Feu un anunci plantilla, MailChimp inicia el correu electrònic amb una capçalera i subcapçalera curta però negreta per comunicar el punt principal. El segueixen algunes imatges, text i finalment el CTA.

Mapem cadascuna de les plantilles amb els casos d’ús possibles de les campanyes de degoteig de correu electrònic que hem vist anteriorment.

PlantillaCasos d’ús possibles
Venda de productesCorreu electrònic promocional o de renovació
Feu un anunciProducte / service Actualitzar correus electrònics
Explica una històriaBenvingut, embarcat i Engagement, correus electrònics
SegueixCorreu electrònic de confirmació, renovació i recomanació
EducarNous cursos de correu electrònic i cursos de participació

1. Creeu una campanya nova

Per primer cop, inicieu la sessió al tauler de correu de MailChimp i creeu una nova campanya.

A continuació, feu clic a Crea un correu electrònic.

Seleccioneu el botó Automatitzat després, feu clic a Comparteix les actualitzacions del bloc. MailChimp ofereix diversos tipus de campanyes de correu electrònic automatitzades, que van des de registraments nous fins a correus electrònics relacionats amb el comerç electrònic. Crearem un correu electrònic d’actualització de blocs senzill, que funciona en fonts RSS.

Definiu el nom de la campanya i la llista a la qual voleu enviar el vostre butlletí. Si és la primera vegada que utilitzeu MailChimp, us recomano que creeu una llista maniquí que contingui les vostres adreces de correu electrònic, de manera que es puguin detectar errors fàcilment. Proveu també d’utilitzar diferents tipus de comptes de correu electrònic, com ara Gmail, Outlook, etc.

2. Configureu l’alimentació i la sincronització de RSS

Ara és el moment de configurar el canal RSS. Si ets nou en el concepte, et recomano que consultis el meu article: la Guia per a principiants a RSS de WordPress.

 1. Trieu l’URL del canal RSS del vostre bloc i introduïu-lo al primer camp.
 2. Podeu configurar el lliurament del butlletí de forma diària, setmanal o mensual. En aquest tutorial, hem seleccionat diàriament.
 3. En cas d’un butlletí setmanal o mensual, el millor és triar els dies de la setmana en què s’envia el butlletí. Podeu configurar la freqüència de correu electrònic segons la vostra programació de correu electrònic. Tot i això, el millor és limitar el butlletí a 2 correus electrònics a la setmana. Recordeu-vos que molts correus electrònics poden arriscar l’usuari fent clic al botó de baixa de subscripció!
 4. L’opció de redimensionar la imatge garanteix que les imatges destacades que s’utilitzen a les publicacions del bloc tenen un aspecte excel·lent en tots els dispositius, inclosos mòbils, escriptori i tauletes.

Un cop llest, passeu al següent pas.

3. Segmenti la teva llista (o correu electrònic a tothom)

MailChimp sempre us ofereix l’opció de segmentar la vostra llista. De fet, us insta a fer-ho. Tanmateix, atès que es tracta d’un tutorial i la llista de correu electrònic és una llista fictícia amb les meves adreces de correu electrònic, l’enviem a la llista sencera.

4. Creeu el vostre correu electrònic

La pàgina d’informació de la campanya és on es produeixen moltes accions. Aquí és on configurem les línies de l’assumpte, el text de vista prèvia i molts altres paràmetres. Els correus electrònics automatitzats de MailChimp requereixen l’ús de Etiquetes de combinació de RSS. Recomanaria passar per la Article de base de coneixement de RSS, per obtenir una millor comprensió. Un cop acabat, aneu endavant i seleccioneu una plantilla adequada.

Notaràs que apareixen dos botons nous al dissenyador de correu electrònic: Capçalera de RSS i Articles RSS. Podeu arrossegar i deixar anar aquests blocs al vostre disseny de correu electrònic i configurar-los en conseqüència.

Personalitzables blocs RSS a MailChimp

Per als blocs de capçalera o articles de RSS, podeu triar personalitzar el contingut dels blocs o utilitzar els predefinits per MailChimp. En aquest tutorial, he seleccionat Extractes opció i personalització de la mida de la font del correu electrònic. Un cop acabat, endavant i envieu el correu electrònic.

Aquest és el producte final del correu electrònic enviat per MailChimp.

Exemple: crear una campanya de correu electrònic per a productes WordPress

I què té a veure el màrqueting per goteig amb WordPress? És una potent eina de màrqueting que us pot aprofitar per fer créixer el públic del vostre lloc web, augmentar les conversions dels vostres productes en línia de WordPress (temes, plugins, serveis, etc.) i participar en nous subscriptors.

Al començament d’aquest article, hem explorat les diverses categories de campanyes de goteig per correu electrònic com ara benvinguts, embarcacions, etc. La nostra campanya de goteig de correu electrònic contindrà un correu electrònic de cadascuna d’aquestes categories. Com que a WPExplorer estem en el negoci de desenvolupar temes de primera qualitat, utilitzarem el nostre tema Total per il·lustrar com podeu utilitzar campanyes de goteig de correu electrònic en una vida real..

Segmentació de la campanya per correu electrònic

Abans de començar, és important recordar que l’èxit d’una campanya de goteig per correu electrònic depèn de la segmentació i de la personalització.

Com segmentem la nostra primera campanya de goteig per correu electrònic? Senzill. La segmentem en funció de si la persona que rep el correu electrònic és client de WPExplorer o un subscriptor habitual de butlletins. Això ens dóna dos grups:

 1. Els clients que compren els temes premium de WPExplorer a Envato (per exemple: Total)
 2. Persones que s’han subscrit al butlletí de notícies des del lloc web.

Creem una campanya de goteig per correu electrònic per a les persones que han comprat recentment el tema Total de Envato.

Nota: aquest és només un exemple. Aquests missatges de correu electrònic reals no reben quan compreu el tema Total. Themeforest no proporciona aquesta informació privada als venedors.

1a part: el correu electrònic de benvinguda

Aquest és el correu electrònic que rep un client immediatament després de comprar el tema Total. En aquest correu electrònic, recordem al client la seva compra recent.

Exemple de correu electrònic de benvinguda enviat al client immediatament després de comprar el tema Total.

 1. Tot i que és ideal tenir només un CTA al correu electrònic, hem afegit uns quants més per incloure informació addicional. El CTA principal és que el client visiti el lloc web del tema Total, dedicat a explicar totes les funcions del tema..
 2. Al segon paràgraf, hem augmentat el nombre d’enllaços que es poden fer clic a pàgines que el client pugui trobar útils, com ara allotjament, demostracions, funcions del tema, etc..
 3. També trobareu un enllaç de baixa de subscripció clarament visible a l’últim paràgraf. Això indica al client que respectem el seu espai d’entrada i que no volem afegir-hi el soroll.

El que no vam incloure:

Els correus electrònics de benvinguda enviats immediatament després de la compra o es registren amb un alt nivell d’obertura. Són molt importants, ja que són el primer punt de contacte entre l’empresa i el client; i per tant, hem de treballar amb cura.

No volem incloure res promocional en la seva naturalesa, com ara una oferta d’allotjament integrada o una actualització a un pla de suport ampliat. Aquests correus electrònics es podrien enviar a clients compromesos, com ara els que s’han obert o millor, fent clic al CTA al correu electrònic.

2ª part: El correu electrònic integrat

Exemple de correu electrònic a bord enviat als clients del tema Total

La intenció del correu electrònic incorporat és familiaritzar el client amb el producte i ajudar-lo a assolir la seva meta ràpidament. Així, al nostre correu electrònic incorporat, podríem incloure consells com:

 1. Com instal·lar el tema Total
 2. Com instal·lar els complements necessaris
 3. Demostracions de llocs web que es van crear amb el tema
 4. Enllaça amb un canal d’assistència en cas que alguna cosa no funcioni

Alguns poden combinar els passos integrats amb el correu electrònic de benvinguda, que també estaria bé!

3ª part: el correu electrònic d’actualització

Actualització del tema de l’exemple Correu electrònic disponible

Informar els clients sobre les actualitzacions de productes té un paper important en el cicle de vida de la felicitat i la retenció del client. Quan actualitzem el tema amb noves funcions, correccions d’errors o millores de rendiment, és convenient enviar un correu electrònic al client amb un recordatori per actualitzar el tema..

4a part: correu electrònic de retenció

Correu electrònic de renovació de l’exemple WPExplorer

Posem-ho bé: la felicitat i la retenció del client tenen un paper fonamental en l’èxit d’un producte (o en l’èxit de l’organització). L’exemple més gran? Amazon. Llavors, per què parlem de correus electrònics de retenció? Aquí és el perquè:

El tema Total WordPress es va publicar el 2013 i ja fa més de quatre anys que ha florit. Envato ofereix als compradors amb 6 mesos de suport i actualitzacions com a opció de compra predeterminada del tema Total. Què passa quan un client necessita suport després el període de suport prepagat? És aquí on es deu un correu electrònic de renovació del servei. No tots els clients poden necessitar-ho. Però seria l’interès d’un autònom o d’una agència adquirir suport addicional en cas que un client tingui exigències “fantasioses”..

Activació i línia de temps de la campanya per goteig per correu electrònic

Genial. Ara tenim els correus electrònics. Però, quan els enviem? Hi ha cap disparador? Estic contenta que ho hagis preguntat. A continuació, es mostra una taula que posa en relleu els desencadenants de campanyes de correu electrònic per goteig i els terminis que tindrien sentit per a la majoria de temes o complements de WordPress.

Nom de la campanyaDisparadorCronologia
1 – Correu electrònic de benvingudaQuan una persona compra el temaImmediat
2 – Correu electrònic incorporatLes persones que han obert el correu electrònic de benvinguda poden ser els primers destinataris. Uns altres poden rebre el correu electrònic a bord al cap d’un temps.Dos dies per a les persones que han obert el correu electrònic de benvinguda. Quatre dies per a tots els altres.
3 – Actualització de correu electrònicQuan hi ha disponible una actualitzacióImmediat
4 – Correu electrònic de retencióQuan el pla d’assistència del client caducaCinc mesos i vint dies després de la compra. Això dóna al client deu dies per prendre una decisió.

Segmentació addicional basada en l’activitat de l’usuari

Fins ara, hem creat una campanya de goteig per correu electrònic amb MailChimp per a les persones que han comprat el tema total de Themeforest.

Si segmentéssim més aquest grup, podríem descompondre’ns actiu i inactiu clients. Qui són, preguntes? Aquí va:

 • Definiríem un actiu client com a persona amb un bon percentatge d’obertura de correu electrònic i de clic a través. És a dir, els clients actius són persones que obren, llegeixen i fan clic als enllaços dels correus electrònics que s’envien
 • Inactiu els clients, d’altra banda, són persones amb una taxa d’obertura de correu electrònic molt pobra, és a dir, no obren els correus electrònics que se’ls ha enviat.

És probable que un client actiu aporti comentaris sobre determinades millores del producte o preguntes sobre comentaris. Podríem enviar-los un correu electrònic com ara:

 • Si canviessiu una cosa sobre el Total, què seria??
 • Quina és la vostra frustració més gran amb el tema Total?

Intercom té una excel·lent publicació al bloc sobre correus electrònics de resposta i participació i com Invision la va utilitzar en els seus primers dies per escalar-se a la ubicació actual. Allà el teniu. Una campanya bàsica de degoteig per correu electrònic per a les persones que han comprat el tema Total!

Conclusió

Les campanyes de goteig per correu electrònic són una de les millors maneres de mantenir els vostres clients compromesos amb el vostre blog, producte o servei de WordPress. És una part crucial del viatge del client, que afecta finalment al vostre negoci.

Tot això fa la pregunta: les campanyes de goteig per correu electrònic funcionen realment? Sí, sí. Bastant bé, en realitat. Segons la investigació recollits per l’equip que hi ha darrere de la suite de màrqueting de correu electrònic Emma, ​​produeixen correus electrònics rellevants 18 vegades més ingressos que les de difusió mundial. També van comprovar que les persones que llegeixen els vostres correus electrònics de goteig són molt més propenses a fer clic als enllaços que hi ha, amb un Augment del 119% en la taxa de clics dels correus electrònics de degoteig.

Així que què et sembla? Començareu a implementar campanyes de goteig per correu electrònic? Què canvieu en els missatges de correu electrònic que hem utilitzat en l’exemple del producte de WordPress? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map