Com corregir un error de passarel·la 502 al WordPress

Com solucionar un error de passarel·la 502 dolent per als llocs de WordPress

Qualsevol error que faci inutilitzable el vostre lloc de WordPress és un motiu important de preocupació perquè suposa ingressos perduts, rànquings pobres de SEO i molta tensió indeguda per a vosaltres. Un dels errors més notoris que mai ha graçat a Internet és el 502 error de passarel·la dolent. És un problema desagradable i frustrant perquè es pot produir per diverses raons, que dificulten la resolució de problemes i la resolució.


No et preocupis, però, tenim l’esquena. Si voleu solucionar l’error de passarel·la 502 dolent al vostre lloc de WordPress, feu un home senzill perquè us oferim un parell de solucions provades. Al final de la publicació d’avui, haureu de desfer-vos d’una vegada de totes de l’error de passarel·la 502 dolent.

Si us sembla el tipus d’oferta que no somieu en passar, agafeu una tassa de cafè i deixeu-ho rodar..

Què és un error de passarel·la 502 dolent?

Primeres coses primer, què és el nom de demanar un error de passarel·la 502? Aquí hi ha una petita lliçó sobre allotjament en matèria. Allotjar el vostre lloc de WordPress sol comportar un parell de servidors.

La configuració més bàsica pot implicar entre quatre i cinc servidors (ish), a saber:

 • Un servidor d’aplicacions que processa el vostre codi PHP i qualsevol altre contingut dinàmic del vostre lloc
 • Un servidor de bases de dades on viuen les vostres bases de dades
 • Servidor intermediari invers, per exemple, Nginx i Apache que controla les peticions HTTP
 • El servidor web que emmagatzema tots els vostres fitxers estàtics com ara imatges, CSS i JavaScript
 • Un CDN (servidor de rendiment opcional)

Ara, quan introduïu l’URL del vostre lloc al navegador i feu clic a ENTRAR, el navegador envia un parell de peticions HTTP al servidor intermediari invers.

Aleshores, el servidor intermediari de reserva encarrega les sol·licituds als servidors respectius. Per exemple, les sol·licituds de les dades emmagatzemades a la vostra base de dades s’encaminen al servidor de bases de dades. Les sol·licituds de fitxers estàtics s’encaminen al servidor web i les sol·licituds que necessiten PHP són processades pel servidor d’aplicacions.

A continuació, cada servidor envia les dades al servidor intermediari invers, que les envia al navegador i al vostre lloc web. Senzill com A, B, C, no deixeu que paraules dures com ara el proxy inversa us confonguin.

Si un dels servidors envia una resposta no vàlida al servidor intermediari invers, el vostre lloc web no es carrega al navegador tal com s’esperava. En canvi, el servidor intermediari invers mostra un error de passarel·la 502 dolent.

Un animal de moltes formes diferents

L’error de passarel·la 502 dolent pot adoptar formes diverses com ara:

 • Error 502
 • 502 Bad Gateway NGINX
 • Error de servidor intermediari 502
 • 502 Servei Sobrecarregat temporalment
 • Error HTTP 502 passarella incorrecta
 • 502. Això és un error. El servidor ha trobat un error temporal i no ha pogut completar la sol·licitud. Torneu-ho a provar d’aquí a 30 segons. Això ho sabem tot.

El que causa un error de la passarel·la 502 incorrecta?

Si bé l’error de passarel·la 502 generalment ocorre al servidor, també es pot produir a causa d’un problema al vostre final. A continuació, es mostren un parell de raons per les quals s’enfronta al error de passarel·la 502 en cap ordre específic:

 • Pot ser que el vostre servidor amunt es pugui sobrecarregar a causa d’un augment del trànsit
 • Un servidor fora de línia us donarà l’error de passarel·la 502 dolent a la vostra cara
 • Configuracions errònies del servidor que podrien apartar-se per diverses raons com ara un error humà, especialment quan es mouen servidors
 • Problemes amb la vostra xarxa de lliurament de contingut (CDN)
 • Comportar malament la memòria cau del navegador
 • Problemes DNS
 • Codi PHP defectuós gràcies a un tema o complement problemàtic

Com es pot veure a la nostra llista breu anterior, l’error de passarel·la 502 dolent pot ser causat per diverses coses. Això significa que heu de provar diferents solucions per solucionar l’error.

Dit això, anem a solucionar els problemes i solucionem el error de passarel·la 502 al vostre lloc de WordPress.

Com corregir un error de passarel·la 502 al WordPress

Tot i que aquest error pot semblar problemàtic per a la mitjana de Joe, és realment increïble. Només necessiteu una mica de paciència per provar les solucions següents.

1. Actualitza / torna a carregar el vostre lloc

Com ja hem esmentat, la majoria de vegades es produeix un infame error de passarel·la 502 al servidor, més si teniu servei d’allotjament compartit. Una forta intensitat del trànsit podria esgotar els recursos del servidor deixant-vos en el pas d’aquest desagradable error. Altres vegades, és possible que els servidors estiguin actuant o fora de línia per diversos motius.

Els proveïdors d’allotjament solen solucionar el problema de manera immediata, ja que els propietaris de llocs web perduren els temps morts amb passió. A més, perden ingressos sempre que els llocs estan fora de línia.

Així que abans de treure’t els cabells i patir atacs de pànic, prova de refrescar el lloc de WordPress un parell de vegades per veure si l’error s’esborra per si sol. A més, proveu un navegador o dispositiu diferent per veure si l’error es resol. Tot i així, per assegurar-vos que el problema no es troba en el servidor, prova el vostre lloc mitjançant una eina com isup.me.

Tanmateix, si l’error persisteix després de provar les solucions anteriors, passeu a la solució següent d’aquesta publicació.

2. Netegeu la memòria cau del navegador

No podeu arreglar l’error de passarel·la 502 mal després d’actualitzar el navegador? En cas afirmatiu, realitzeu un refresc dur al navegador (CTRL + F5 en sistemes Windows i CMD + CTRL + R en sistemes OS X). Si es realitza un actualitzador dur es elimina la molèstia que és l’error de la passarel·la 502? No?

Doncs bé, podeu provar d’esborrar la memòria cau del navegador directament mitjançant els consells que descrivim per esborrar la memòria cau de WordPress. S’ha produït el desagradable error després de buidar la memòria cau? Si és així, deixa de llegir i fa un ball feliç. Un retrocés uniforme. Bromes a part.

Si encara heu enganxat amb l’error, us pot ser útil la solució següent.

3. Desactiveu el CDN temporalment

Feu servir una xarxa de lliurament de contingut com CloudFlare, KeyCDN o un altre CDN per a WordPress? Els CDN solen dirigir el trànsit del vostre lloc web als seus servidors per oferir-vos un millor rendiment i seguretat del lloc.

Un problema als seus servidors us podria deixar produir el problema amb la passarel·la 502 dolenta. A més, podeu instal·lar l’error de passarel·la 502 incorrecta si configureu el CDN de manera incorrecta.

Per saber si el vostre CDN es troba a la part inferior dels 502 problemes, feu una pausa al CDN i actualitzeu el vostre lloc. Això obliga el vostre lloc a carregar-se directament des dels vostres servidors host.

S’ha produït l’error després d’aturar el CDN? En cas afirmatiu, manteniu el servei en pausa i poseu-vos en contacte amb el seu servei d’assistència. Normalment, resolen el problema ràpidament, cosa que significa que hauràs de prescindir del CDN durant poc temps.

Cada CDN té una interfície diferent, el que significa que heu de consultar amb el vostre CDN la manera d’aturar el servei. Tanmateix, segons la meva experiència, fer una pausa d’un CDN és tan fàcil com el pastís, així que no espero que tingueu cap problema..

4. Problemes DNS

DNS (curt per al sistema de noms de domini) és la relació de noms de domini (per exemple, wpexplorer.com) amb les seves respectives adreces IP. Si hi ha alguna falla amb la configuració de DNS, podeu esperar el error de passarel·la 502 entre altres problemes.

Us heu mudat recentment a un nou amfitrió? Migrar implica tornar a configurar els servidors DNS. La propagació del DNS requereix un temps, de vegades fins a 48 hores o més.

Si us heu enfrontat a l’error de passarel·la 502 dolent després de la migració, espereu que es propaguen els canvis de DNS, si és el cas, contacteu amb el vostre host per obtenir més consells i ajuda.

I ja que parlem de DNS, també podeu provar de generar la memòria cau DNS local. Per als usuaris de Windows, obriu el vostre missatge d’ordres (cmd.exe) i executeu l’ordre següent: ipconfig / flushdns. Com a usuari de Mac OS X, executeu dscacheutil -flushcache al terminal de comandaments.

5. Comproveu el tema i els complements

Sembla que no arreglem l’error fins ara? Potser el problema rau en els vostres plugins o temes. El vostre tema o un dels vostres complements poden generar un script que no funciona bé amb el vostre servidor.

Com a resultat, el servidor mata l’script, el que provoca un error de passarel·la 502 dolent. Què fer? Comencem amb els vostres complements.

6. Complements de resolució de problemes

Probablement no podeu iniciar la sessió al tauler d’administració de WordPress, per gentilesa de l’error. Com solucionareu els connectors sense accés a l’administrador de WordPress?

Bé, és senzill. Inicieu la sessió al vostre directori arrel de WordPress (normalment, és així public_html però pot ser una altra cosa, depenent del lloc on hàgiu instal·lat el lloc) mitjançant una aplicació FTP com Filezilla o Gestor d’arxius a cPanel.

Després d’això, navegueu a contingut wp i localitzeu el fitxer plugins carpeta. Canvieu el nom de la carpeta a una cosa així plugins.old per desactivar tots els vostres complements alhora. No et preocupis, no perdràs cap dada.

Actualitza el lloc per veure si s’ha desaparegut l’error. Si veieu el vostre lloc en lloc de l’error, el problema és un dels vostres complements.

Canviar el nom plugins.old tornar plugins i inicieu la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress. És el moment de trobar el connector problemàtic.

Activeu els connectors un per un mentre carregueu el lloc després de cada activació. Repetiu això fins que marqueu el connector que causa problemes. El complement problemàtic, òbviament, recrearà el error de passarel·la 502 en l’activació que podria bloquejar-vos fora de l’administrador.

Desactiveu o elimineu completament el connector mitjançant FTP o Gestor d’arxius, obtenir una alternativa o contactar amb el desenvolupador per obtenir més ajuda.

7. Resolució de problemes del vostre tema actiu

Si els problemes que van començar després d’actualitzar el vostre lloc, és a dir, temes, complements i WordPress i desactivar els complements no solucionen res, haureu de resoldre el tema de WordPress.

Comprovar si el problema és el vostre tema és una mica diferent dels complements de resolució de problemes. Acabem-ho i acabem.

Inicieu la sessió al vostre directori arrel de WordPress mitjançant FTP o Administrador de fitxers. A continuació, aneu a wp-content> temes i localitzeu el vostre tema actiu.

Canvieu el nom de la carpeta del tema actiu a alguna cosa així total.oldre. Això desactivarà el tema actiu i activarà el tema predeterminat de WordPress.

Torneu a carregar el vostre lloc per comprovar si s’ha produït l’error. L’error encara hi ha? Significa que el vostre tema està bé. En aquest cas, heu de canviar el nom de la carpeta del tema al seu nom original.

Si desapareix l’error, poseu-vos en contacte amb el vostre desenvolupador de temes per obtenir més ajuda o bé invertiu en un tema construït professional com el nostre total Total.

8. Si el problema continua, poseu-vos en contacte amb el vostre amfitrió

Tot i això, sembla que no heu arreglat el 502 error de passarel·la dolent al vostre lloc de WordPress fins i tot després de provar totes les solucions anteriors?

Potser el problema és del servidor, així que només cal que contacteu amb el vostre host i que necessiteu ajuda professional. Mentre hi esteu, penseu invertir en un amfitrió de primer nivell per evitar aquest error a causa dels recursos de servidor més baixos disponibles als plans d’allotjament compartits.

Conclusió

Tot i que és una mica confús i frustrant, solucionar l’error de passarel·la 502 fàcil és amb les solucions que descrivim en aquesta publicació. Esperem que el nostre post us indiqui en la direcció correcta en aquest sentit.

Tens pensaments, preguntes o solucions addicionals? Ajudeu-nos a ampliar aquesta publicació compartint els vostres consells, consultes i idees a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map