Com configurar la memòria cau de WordPress amb la memòria cau total W3 (W3TC)

 1. 1. Guia per a principiants per comprendre les funcions internes de WordPress
 2. 2. Què és el caché de WordPress i per què és important?
 3. 3. Com funciona el caché de WordPress?
 4. 4. Com instal·lar i configurar el caché de WordPress amb WP Super Cache
 5. 5. Actualment Llegint: Com configurar la memòria cau de WordPress amb la memòria cau total W3 (W3TC)
 6. 6. MaxCDN Review: El millor CDN per a WordPress?

Els dos complements de memòria cau de WordPress més populars del món són WP Super Cache i W3 Total Cache (W3TC). Desenvolupat per CTO de Mashable, W3 Total Cache és, amb molt, el complement de memòria cau de WordPress més versàtil disponible, utilitzat en llocs d’alt trànsit com Smashing Magazine, Mashable, MakeUseOf i Yoast. Aquest tutorial és una guia per a principiants per configurar la memòria cau total W3. Paraula d’assessorament: W3TC té un munt d’ajustaments avançats, que tinc difícil d’entendre. Si no coneixeu cap configuració, el millor és no embolicar-lo. Anem a començar!


Instal·leu la memòria cau total W3

Instal·leu la memòria cau total W3

Per instal·lar el programa Complement de memòria cau W3 total, obriu el vostre Tauler de control de WordPress, seguit de Complements> Afegir nou. Buscar “Memòria cau total w3”I instal·leu el primer resultat. També podeu descarregar manualment el complement i penjar-lo al fitxer wp_content / plugins carpeta via FTP. Si prèviament heu instal·lat un altre complement de caché com WP Super Cache, haureu de desactivar-lo abans d’activar la memòria cau total W3. D’aquesta manera s’evitaria que els dos plugins entrin en conflicte. Per regla general, no mantingueu activats més d’un complement de memòria cau de WordPress en un moment donat.

Configuració de la memòria cau total W3: configuració general

W3 Total Cache crea una nova entrada de menú anomenada Performance al tauler de control de WordPress. A continuació trobareu les opcions que busquem Actuació> General. Notareu que aquesta pàgina conté un gran nombre de configuracions per a un complement de memòria cau (i molt més si us trobeu en coses avançades). Cada configuració es col·loca dins d ‘una caixa anomenada mòduls. He discutit cadascun d’aquests mòduls amb captures de pantalla rellevants. Si us penseu enganxant o no teniu dubtes sobre un paràmetre determinat, només cal que seguiu les captures de pantalla.

Mòdul de configuració general de cache total W3

El primer mòdul que trobareu és General. Us recomano no activar totes les opcions de memòria cau mitjançant la casella de selecció. Podeu activar la configuració que no és necessària (ni tan sols és compatible amb el vostre amfitrió), la qual cosa retardaria involuntàriament el vostre lloc web. Tanmateix, si voleu desactivar ràpidament tots els mòduls, aquesta casella de selecció activa és útil. Abans d’avançar més, si no coneixeu els termes “memòria cau de la pàgina” o “memòria cau de la base de dades”, recomanaria llegir com funciona la memòria cau de WordPress.

Mòdul de memòria cau de la pàgina

Memòria cau total de la pàgina W3

El segon mòdul que haurem de configurar és Memòria cau de la pàgina. El Mètode de memòria cau de pàgines depèn del vostre entorn d’allotjament. Si utilitzeu un amfitrió compartit, Disc: millorat és la millor opció. Tanmateix, si utilitzeu un servidor dedicat o virtual i teniu APC (o qualsevol altra forma de caché Opcode instal·lada), heu de seleccionar l’opció respectiva.

Modifica mínim

Mòdul de minificació total de la memòria cau W3

El Minimitzar El mòdul comprimeix els fitxers CSS i JavaScript que utilitza el vostre tema, mitjançant l’eliminació de línies de codi innecessaris com els comentaris i els espais en blanc. Això redueix la mida del fitxer en un 10% i es tradueix en un lloc més ràpid. Sota Minimitzar el mètode de memòria cau heu de seleccionar l’opció adequada en funció del vostre servidor.

Altres mòduls de caché

Memòria cau total d'objectes W3

Els dos mòduls següents són Memòria cau de bases de dades Memòria cau d’objectes. Habiliteu-ne cadascun d’ells i canvieu el seu mètode d’emmagatzematge a l’adaptat més adequat al vostre entorn d’allotjament, tal com vau fer a sota Memòria cau de la pàgina i Minimitzar.

Memòria cau total del navegador W3

L’últim mòdul que volem habilitar és Memòria cau del navegador. Un cop els hàgiu activat, feu clic a Desa tota la configuració. Això ho hauria de fer! La memòria cau total W3 ara està habilitada al vostre servidor. Ara aprofundirem en dos mòduls específics: Memòria cau de la pàgina i Memòria cau del navegador. La resta dels valors predeterminats dels mòduls estan bé.

Configuració de la memòria cau de la pàgina

Configuració avançada del cau total w3: memòria cau de la pàgina

Podeu trobar la configuració de la memòria cau de la pàgina a Rendiment> Memòria cau de la pàgina. La configuració aquí és força explicativa. He activat un parell d’ells, especialment No emmagatzemeu la memòria cau en les pàgines següents dels següents usuaris. D’aquesta manera, s’assegura que quan un autor edita una publicació, podrà veure la versió més recent i no la de la memòria cau.

Carregant la memòria cau

Configuració avançada del cau total w3: càrrega prèvia de la memòria cau

De manera predeterminada, la memòria cau total W3 emmagatzema una memòria cau una pàgina quan es sol·licita per primera vegada. També teniu l’opció de generar prèviament còpies de totes les publicacions / pàgines. D’aquesta manera, independentment de quan un visitant sol·liciti una pàgina, la memòria cau està preparada i la pàgina es proporciona al mínim temps possible.

Hauríeu de configurar la configuració de la precàrrega de la memòria cau en funció del vostre entorn d’allotjament i la quantitat de trànsit que rep el vostre lloc web.

 • La memòria cau Interval d’actualització afecta directament els recursos del servidor: menor l’interval de temps (és a dir, com més gran és la freqüència), més gran serà el recurs al servidor. Les persones dels servidors d’allotjament compartits han de tenir molta cura amb aquesta configuració. Definiu una freqüència prou alta i només podríeu suspendre el vostre compte per abús dels recursos del servidor. Un interval de precàrrega de caché segur és d’una hora (és a dir, 3600 segons).
 • Si no coneixeu el problema URL del mapa del lloc, instal·lar Mapa de llocs de XML de Google. És molt fàcil d’utilitzar i és, de fet, un complement imprescindible.
 • Finalment, voleu habilitar l’última opció que activarà una operació de precàrrega de caché quan es publiqui una publicació / pàgina.

Configuració de la memòria cau del navegador

Configuració avançada del cau total w3: memòria cau del navegador

Això es troba a la secció següent Rendiment> Navegador. La idea és aprofitar el dispositiu del vostre visitant. Si heu activat la memòria cau del navegador, els fitxers estàtics (com CSS, JavaScript i imatges) es podrien publicar des de la memòria cau del navegador del vostre visitant. Per descomptat, hi ha un termini de caducitat que impediria l’ús de dades obsoletes. Això elimina una càrrega enorme del servidor, estalvia ample de banda i millora molt el rendiment general del vostre lloc.

Està viu!

Com sabeu que el W3 Total Cache funciona actualment? Bé, la pàgina del complement ho diu. També podeu veure el codi font del vostre lloc per trobar alguna cosa així:

obres de caché

Compromís del rendiment total de la memòria cau W3

velocímetre

Vaig esperar aproximadament una hora després d’haver activat la memòria cau i assenyalat el rendiment del lloc web mitjançant GTmetrix. Això és sense cap complement de memòria cau:

abans de la memòria cau

Aquesta és una hora després de la configuració de la memòria cau total W3:

Resultats de referència de cache total w3

Observeu la diferència? Un augment del 3% i 5% en la velocitat de pàgina i en el nivell de velocitat baixa. Ambient, no? Imagina’t que mil persones visiten diàriament el vostre lloc: imagineu la quantitat de cicles de CPU (termini fantàstic per a l’ús dels recursos) que estalviareu. La memòria cau no només redueix la mida de la vostra pàgina, sinó que també millora el rendiment del lloc en general que obre el camí cap a una experiència excel·lent per als usuaris.

Resolució de problemes de la memòria cau total W3

Solució de problemes de la memòria cau total w3

Pot ser que noteu que el temps de càrrega del vostre lloc ha augmentat després d’instal·lar la memòria cau total W3. Fins i tot és possible? És clar! De fet, aquest és un error molt comú del principiant. Hi ha moltes raons per això:

 • El motiu més probable és que heu realitzat la referència de lloc web mentre carregueu la memòria cau. La creació de la memòria cau consumeix recursos de servidor considerables. Imagineu-vos que la vostra sol·licitud al respecte, per descomptat, el vostre lloc es faria lent! Solució: espereu una hora i torneu-ho a provar; aquesta vegada hauria de ser diferent.
 • Una altra raó habitual és seleccionar els mètodes de memòria cau equivocats. Permeteu-me que us digui que qualsevol cosa que no sigui Memòria cau del disc implica certa quantitat de proves A / B. Per jugar amb el millor resultat possible, heu de jugar amb alguns d’aquests paràmetres.
 • De vegades, en un servidor compartit, podríeu trobar APC o alguna altra opció de memòria caché Opcode disponible i és probable que l’heu seleccionat. No! Torna a “Disc” o “Millor del disc”. La raó és que aquestes opcions s’han ajustat perfectament per al rendiment general del servidor compartit: recordeu que no sou l’única persona que l’utilitza. Aquesta configuració pot no funcionar amb la memòria cau total W3.

Si encara teniu problemes i heu provat els valors predeterminats / recomanats, us recomano canviar a WP Super Cache.

.Error de permís del fitxer htaccess

Segons el vostre entorn d’allotjament, potser podreu veure un missatge d’error que indica que el vostre fitxer .htaccess no es pot escriure. Això significa que el servidor web i / o el gestor PHP no té el permís necessari per modificar el fitxer .htaccess. Hi ha dues solucions:

 • Canvieu el permís del fitxer .htaccess a 775 mitjançant FTP o cPanel, etc.
 • Afegiu manualment les dades al fitxer .htaccess

He de remarcar que el segon mètode és més segur i es considera una bona pràctica de seguretat.

Conclusió: quin complement hauria d’utilitzar?

Plugins de caché de WordPress

Potser us estareu preguntant quin és el complement de memòria cau de WordPress que heu d’utilitzar. Al cap i a la fi, vaig escriure dos tutorials separats per assolir el mateix objectiu. Heu d’anar a la cache WP Super Cache o a la memòria cau total W3? Doncs bé, per fer una història llarga, si esteu en un servidor compartit i no voleu la molèstia de les proves A / B i / o la resolució de problemes, WP Super Cache és molt més fàcil d’implementar. Tanmateix, si utilitzeu un servidor virtual o dedicat amb caché Opcode instal·lat (com APC o XCache) instal·lat, i no us agradaria cap feina addicional, aleshores la memòria cau total W3 és per vosaltres. Quan es configuren correctament amb mètodes avançats, els resultats del W3TC són molt superiors.

Això conclou la configuració dels nostres plugins de memòria cau. També parlaré sobre com configurar un CDN amb cadascun d’aquests complements. Mentrestant, podeu consultar alguns dels millors CDN gratuïts per a WordPress i estar atents.

Pregunta de separació: quin és el vostre complement de memòria cau preferit? Quina diferència ha marcat en el rendiment del vostre lloc? Ens encantaria sentir-vos amb vosaltres!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map