Com afegir un feed RSS personalitzat al Tauler de control de WordPress

Afegiu un feed RSS personalitzat al Tauler de control de WordPress

Internet és plena de recursos i és difícil mirar-ho tot. Per descomptat, hi ha Twitter per vigilar les tendències o els programes de lector de RSS, però sou com molt ocupat, de vegades em molesta tenir 20 programes oberts alhora. És per això que vaig decidir utilitzar el meu quadre de comandament de WordPress com a plataforma global per tenir un accés ràpid a aquests feeds. Un exemple que vull compartir avui és com crear un metabolisme RSS personalitzat al tauler de control de WordPress.


Aquí teniu el resultat final del que crearem:

add-a-custom-rss-dashboard-metabox

Pas 1: El complement

Per afegir aquest metabolisme, hem de crear un complement. Per tant, simplement creeu una carpeta nova anomenada “my-dashboard-metaboxes” a wp-content / plugins / i dins de la nova carpeta creeu un fitxer anomenat my-dashboard-metaboxes.php. Aquest fitxer serà el principal fitxer de complements. Obriu-lo al vostre editor principal. El codi següent és el codi que generarà el connector. Res realment complex aquí:

Pas 2: registre del Metabox

Ara que tenim un complement buit (vull dir un complement que no fa res), hem de registrar almenys un metabolisme per mostrar-se al tauler de control de WordPress. Per fer-ho, hem de crear una nova funció que connectarà el quadre "wp_dashboard_setup”Ganxo. Anomenem aquesta funció "rc_mdm_register_widgets ()". Dins d'aquesta funció, hem de contenir WordPress que volem afegir un nou metabolisme, i aquest és l'objectiu de "wp_add_dashboard_widget ()”Funció. Aquesta funció accepta 4 paràmetres:

1 - $ widget_id (enter) (obligatori) una posta d'identificació per al vostre giny. Aquesta s'utilitzarà com a classe css i la seva clau a la matriu de ginys.
Predeterminat: Cap

2 - $ widget_name (string) (obligatori), aquest és el nom que mostrarà el vostre giny a la seva rúbrica.
Predeterminat: Cap

3 - $ devolució (string) (obligatori) El nom d'una funció que creeu que mostrarà el contingut real del vostre giny.
Predeterminat: Cap

4 - $ control_callback (cadena) (opcional) El nom d’una funció que creeu que s’encarregarà de l’enviament de formularis d’opcions de widget (configuració) i també mostrarà els elements del formulari.

El que és important aquí és el tercer paràmetre, sinó el que defineix les funcions que es carregaran al metabolisme. En aquest exemple, es diu "rc_mdm_create_my_rss_box ()".

/ **
* Registre tots els metaboxs del tauler de control
*
* @access public
* @since 1.0
* @return nul
* /

function rc_mdm_register_widgets () {
global $ wp_meta_boxes;

wp_add_dashboard_widget ('widget_freelanceswitch', __ ('Els meus feeds RSS', 'rc_mdm'), 'rc_mdm_create_my_rss_box');
}
add_action ('wp_dashboard_setup', 'rc_mdm_register_widgets');

Pas 3: el contingut de Metabox

Si activeu el complement i aneu al vostre tauler de WordPress, hauríeu de veure un nou metabolisme buit. Ara hem d’omplir el seu contingut. Coses importants per a aquesta funció és incloure el fitxer incorporat de WordPress "feed.php" per poder utilitzar la funció "fetch_feed ()". Tingueu en compte que utilitzem "fetch_feed ()" perquè "cadena de fetch_rss ()", "get_rss ()" i "wp_rss ()" estan obsoletes. Per una vegada, he inclòs tots els comentaris dins del codi directament, però m'agradaria cridar l'atenció sobre algunes funcions que estic fent servir dins de la funció metabox.

En primer lloc hi ha el "fetch_feed ()”Funció. Aquest s'utilitza per obtenir i analitzar el contingut dels feeds. Aquesta funció està utilitzant el Classe SimplePie, de manera que podeu aprofitar gairebé totes les funcions incloses.

A continuació, tenim la funció "human_time_diff ()" que s'utilitza per mostrar el temps com "human_time_diff ()", Per exemple per mostrar una cosa així com" fa 2 hores "," fa 4 dies ", etc. ... és una funció de WordPress.

I finalment tenim "wp_html_excerpt ()"Per escurçar el contingut de cada canal.

Totes les altres funcions coneixen bé les funcions de WordPress o s’inclouen a la classe Simple Pie.

Aquí teniu el codi:

/ **
* Crea el metabolisme RSS
*
* @access public
* @since 1.0
* @return nul
* /

function rc_mdm_create_my_rss_box () {

// Obteniu feeds RSS
include_once (ABSPATH. WPINC. '/feed.php');

// La meva llista de fonts (afegiu els vostres URL de les fonts RSS)
$ my_feeds = matriu (
"http://feeds.feedburner.com/FSAllJobs",
"http://www.wphired.com/feed/?post_type=job_listing"
);

// Loop through Feeds
foreach ($ my_feeds com $ feed):

// Obteniu un objecte d’alimentació SimplePie a l’origen de font especificat.
$ rss = fetch_feed ($ feed);
if (! is_wp_error ($ rss)): // Comprova que l'objecte s'ha creat correctament
// Calculeu quants ítems totals hi ha i trieu un límit
$ maxitems = $ rss-> get_item_quantity (3);

// Creeu una matriu de tots els elements, començant per l'element 0 (primer element).
$ rss_items = $ rss-> get_items (0, $ maxitems);

// Obteniu el títol de RSS
$ rss_title = 'get_permalink (). '"target =" _ blank ">'. strtoupper ($ rss-> get_title ()). '';
endif;

// Mostra el contenidor
ressò '
'; ressò '". $ rss_title."'; ressò '
'; // Comença la llista d’elements dins
  etiqueta ressò '
   '; // Comproveu articles if ($ maxitems == 0) { ressò '
  • '.__ (' Cap element ',' rc_mdm '). ".
  • '; } més { // Enllaça cada element del feed i mostra cada element com a hiperenllaç. foreach ($ rss_items com $ article): // Línia més avall per no mostrar la data de l'home no // $ item_date = $ item-> get_date (get_option ('data_format'). '@' .get_option ('temps_format')); // Obteniu data humana (comenteu si voleu utilitzar data no humana) $ item_date = human_time_diff ($ item-> get_date ("U"), actual_time ("marca de temps")). " '.__ (' ago ',' rc_mdm '); // Comença a mostrar el contingut de l’element dins de a
  • etiqueta ressò '
  • '; // crear enllaç d’element ressò 'get_permalink ()). '"title ="'. $ item_date. '">'; // Obteniu el títol de l’element echo esc_html ($ item-> get_title ()); ressò ''; // Data de visualització ressò ' ". $ article_date."
   '; // Obteniu contingut de l’element $ contingut = $ article-> get_content (); // Escurçar contingut $ contingut = wp_html_excerpt ($ contingut, 120). '[...]'; // Mostra contingut eco $ contingut; // Final
  • etiqueta ressò '
  • '; endavantach; } // Final
    etiqueta ressò '
'; endavantach; // Finalitzar l’alimentació de predach }

A la línia 15 hi ha una matriu on podeu posar tantes publicacions com vulgueu. També podeu definir el nombre de cada alimentació a mostrar a la línia 27. Finalment, a les línies 50 i 54 podeu triar mostrar una data humana o una data normal. Et depèn de tu.

Conclusió

D’acord, per això hem creat un metabolisme senzill, però ara teniu els fonaments bàsics per crear-vos propis metabòps amb el vostre propi contingut. També podeu suprimir els metaboxes de WordPress predeterminats i tenir una comprensió completa del programa API de widgets de tauler, Us animo, com sempre, a fer un cop d'ull a la web còdex.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map