Com afegir fonts de Google a WordPress

Com afegir fonts de Google a WordPress

Una forma de millorar dràsticament el disseny i la professionalitat del vostre lloc web és utilitzar grans tipus de lletra.


La majoria de les persones mai donen una segona idea al tipus de lletra que utilitzen al seu lloc web. Tanmateix, si esteu desenvolupant el vostre propi tema o si editeu un tema que teniu instal·lat actualment, una bona selecció de tipus de lletra hauria de ser una part important del procés..

Seleccionar una combinació de lletra o de lletra per al vostre lloc web era una tasca senzilla i francament força avorrida. Hi ha molt pocs tipus de lletra segura web disponibles per utilitzar-los, però ara amb la gran quantitat de tipus de lletra optimitzats per web que es creen contínuament, pot ser difícil esbrinar quins utilitzar.

Amb la creació de Fonts de Google i a les 900 famílies de fonts que ara tens disponibles, el procés per triar un bon tipus de lletra és encara més complex. No obstant això, durant els darrers anys, el desenvolupament al voltant de Google Fonts ha facilitat la implementació de qualsevol tria que sigui molt més fàcil del que mai ha estat.

Per què hauria d’utilitzar fonts de Google?

Google Fonts s’ha convertit en un dels recursos de tipus de lletra més grans disponibles al vostre web avui.

No només hi ha més de 900 famílies de tipus de lletra per utilitzar-les, totes elles són fonts de codi obert que qualsevol pot crear i millorar.

Els dissenyadors que creen tipus de lletra han de passar per un procés de consideració per incloure la seva lletra al directori de Google. Això vol dir que, a més de tenir accés a milers de dissenyadors de tot el món, no es poden afegir fonts al directori sense abans assegurar-se que estan completes i optimitzades en la web..

L’ús de tipus de lletra diferents en el passat significava que les persones havien de tenir el tipus de lletra instal·lat al seu propi ordinador per permetre que el navegador les mostrés correctament. Amb els tipus de lletra Google s’accedeix directament a tots els tipus de lletra des del directori de Google per assegurar-se que funcionarà pràcticament a qualsevol màquina amb qualsevol navegador. Això obre una quantitat de llibertat de disseny sense precedents per a desenvolupar llocs web.

Com puc utilitzar els tipus de lletra de Google al meu lloc web?

Alguns temes de WordPress, com el Tema total de WordPress, inclouen opcions integrades al tema per modificar fàcilment els vostres tipus de lletra de Google. Només heu de navegar cap a Personalitzador i feu clic a Tipografia pestanya per editar tipus de lletra principals, mida de font, pes de la font i fins i tot espai d’espais per a elements del tema.

Opcions de font total de temes

Tanmateix, si utilitzeu un tema diferent, podeu afegir Google Fonts manualment o utilitzar un complement.

Complements de WordPress per afegir fonts de Google

Un dels millors complements gratuïts per afegir fonts de Google al vostre lloc és l’ús del complement gratuït de Google Easy Fonts que podeu descarregar del dipòsit de WordPress. Tot i que el més fàcil de descarregar és des del tauler de control de WordPress. Només cal que inicieu la sessió al vostre lloc de WordPress i aneu a Complements> Afegir nou. A continuació, només cal buscar “Tipus de Google fàcil” per a una instal·lació fàcil i ràpida.

Informació i descàrregaVeure la demostració

Un altre excel·lent complement per personalitzar els vostres tipus de lletra al lloc és el complement de l’editor CSS de Yellow Pencil Live (que s’inclou gratuïtament en el nostre tema WordPress de Nova York). L’avantatge d’aquest complement és que no només permet modificar els tipus de lletra del vostre lloc web mitjançant un mètode fàcil de fer clic i editar. També podeu personalitzar tots els colors del vostre tema de WordPress, mides de la lletra, pesos de tipus de lletra, encoixinats, marges … etc..

Quins tipus de lletra heuria d’utilitzar?

La força més gran del directori de fonts de Google també us pot dificultar la vida. Hi ha un gran nombre de tipus de lletra disponibles per utilitzar el fet de trobar i triar una combinació de tipus de lletra decent pot ser un repte.

Els tipus de lletra que trieu dependran completament del que esteu intentant transmetre amb el vostre disseny. Els tipus de lletra s’utilitzen per captar l’interès dels lectors del lloc. S’utilitzen per cridar l’atenció sobre diversos aspectes del lloc web, i un gran dissenyador pot fer meravelles amb diferències molt subtils en els tipus de lletra que utilitzen.

Una cosa que heu d’entendre és la diferència entre un tipus de lletra i un tipus de lletra. Aquests dos termes s’utilitzen freqüentment i incorrectament de forma intercanviable. Un tipus de lletra és la col·lecció completa de lletres, símbols de números, etc. Quan es refereix al disseny d’aquesta col·lecció, es diria tipus de lletra.

Classificacions de tipus de lletra

Hi ha diverses classificacions que es poden aplicar a les tipografies. Són: Serif, Sans Serif, Pantalla, Escriptura (o Script) i Monospai. Hi ha d’altres que s’utilitzen en forma impresa, tot i que ara no necessitarem preocupar-nos per ells.

Quines són les diferències entre ells??

Serif Les tipografies tenen una cua que penja de la vora de cada personatge.

Tipus de lletra serif

Sans Serif les superfícies no tenen cues.

Tipus Sans Serif

Pantalla Les tipografies són inusuals i decoratives.

Tipus de visualització

Escriptura a mà Les fonts tipogràfiques semblen escriptura cursiva o bloquejada a mà.

Tipografia d'escriptura manual

Finalment, monospai Els tipus de lletra estan compostos per un caràcter que ocupa cadascun l’espai exactament.

Tipus de monospai

Bones pràctiques de tipus de disseny per a fonts web

Hi ha algunes pautes de bones pràctiques a seguir a l’hora d’escollir els tipus de lletra que s’han d’utilitzar.

És una bona idea fer-ho Eviteu utilitzar més de dos tipus de lletra diferents en el disseny del vostre lloc. Pot ser difícil equilibrar més de dos tipus de lletra. La barreja de més de dues tipografies en un lloc pot causar problemes visuals greus.

Si utilitzeu dos tipus de lletra diferents, per exemple, un per a títols i un de contingut, assegureu-vos que no els escolliu de la mateixa classificació de tipus de lletra. Ho és millor combinar tipus de lletra. És a dir, eviteu utilitzar dos tipus de lletra Serif diferents o dos tipus de lletra sense serif diferents.

Hi ha fonts que funcionen molt bé per a títols, però no són ideals per al contingut corporal i viceversa. Hi ha llocs que utilitzen fonts per al seu contingut que poden ser difícils de llegir. Els tipus de lletra de contingut han de ser nets i fàcils de llegir mentre que S’han d’utilitzar tipus de lletra per obtenir un màxim impacte i per cridar l’atenció sobre àrees específiques del vostre lloc.

Afegeix Google Fonts per a WordPress

Com podeu començar a apreciar, seleccionar tipus de lletra per al disseny del vostre lloc web pot ser un procés complicat i complicat. La decisió és molt més que simplement escollir dos tipus de lletra.

Hi ha diverses coses que has de procurar assegurar en les teves opcions. Assegureu-vos que la vostra jerarquia de classes de capçalera sigui equilibrada i que les etiquetes de les capçaleres redueixin la mida relativa.

La meitat de la bona combinació del bon disseny i tipografia de llocs és conseqüent amb les vostres opcions de lletra. Inclou mides, pesos i espaiaments. L’ús de fonts de Google i el complement de tipografia de Google facilita tot aquest procés del que no ha estat mai. Encara que aquests recursos tenen una tipografia professional i equilibrada no deixa de ser un repte.

Si encara no esteu segurs de les opcions que feu i us perdreu quan esteu intentant esbrinar les diferències entre totes les opcions. Pot ser el moment que un dissenyador professional faci un cop d’ull al vostre lloc.

Heu implementat Google Fonts al vostre lloc web? Heu creat un tema des de zero que inclogui Google Fonts? Ens agradaria escoltar els vostres comentaris sobre tipografia i els vostres tipus de lletra preferits als comentaris que es mostren a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map