Com afegir accessos socials al vostre lloc de WordPress

Com afegir accessos socials al vostre lloc de WordPress

Oferir la millor experiència d’usuari és vital, sobretot si s’executa com a membre o al lloc web de comerç electrònic. Quan l’èxit del vostre lloc web depèn molt del registre d’usuaris, podeu aprofitar els inicis de sessió socials per oferir una experiència fantàstica a l’usuari en les vostres pàgines de registre, d’inici de sessió i de checkout entre altres llocs..


L’inici de sessió social permet als usuaris registrar-se i iniciar la sessió al lloc web de WordPress mitjançant els seus comptes de xarxes socials existents, com Facebook, Twitter i Google, entre d’altres. Amb un sol clic, els vostres usuaris es poden registrar i, posteriorment, iniciar la sessió al vostre lloc web sense crear necessàriament un compte de forma antiga.

La forma antiga implica crear un nou nom d’usuari i contrasenya. Alguns llocs web us demanen que confirmeu el vostre correu electrònic o que proporcioneu més informació per registrar un compte nou, cosa que permet a molts usuaris. A més, molts internautes moderns estan acostumats a iniciar la sessió social i esperen que els llocs web ofereixen aquesta funció de manera predeterminada.

Per què iniciar sessió social?

Si heu llegit fins aquí, potser us estareu preguntant per què és important l’inici de sessió social. Doncs bé, aquí teniu un parell de fets divertits només per impulsar l’impuls.

Ho savies:

 • Els usuaris odien crear un compte nou en llocs web. Els resultats de la investigació mostren que a un meritori del 86% de la gent no li agrada crear un compte en llocs web. En la majoria dels casos, i per ser justos, la gent difícilment crearà un compte per, per exemple, deixar un comentari. L’inici de sessió social elimina la necessitat de crear comptes tradicionalment oferint als usuaris un mitjà perfecte per registrar-se al vostre lloc web.
 • L’inici de sessió social salva els usuaris de la fatiga de la contrasenya (inserir l’enllaç), fent que el procés d’inici de sessió sigui més fàcil. Els usuaris no hauran de recordar una altra combinació d’usuari i contrasenya.
 • Si un usuari oblida les seves credencials d’inici de sessió, és més probable que abandoni el procés d’inici de sessió que intenti restablir la contrasenya. Això, bebè, significa que els vostres inicis de sessió han fallat més, cosa que es tradueix en taxes de rebot més altes i taxes de conversió més baixes. La sessió social mitiga aquest problema.
 • Molts de nosaltres som culpables d’haver deixat formularis incomplets o d’haver introduït informació falsa quan creem un nou compte en un lloc web. Això suposa un enorme desafiament per als propietaris i venedors de llocs web. Per exemple, com oferireu als vostres usuaris millors experiències personalitzades quan us proporcionin dades falses? Tanmateix, quan el visitant del vostre lloc utilitza la sessió social, rebeu dades verificades i de qualitat com ara l’edat, el sexe, els interessos, les llistes d’amics, etc..
 • Podeu agilitzar i agilitzar la facturació a la vostra botiga en línia amb l’inici de sessió social ja que els usuaris poden registrar-se / iniciar la sessió sense abandonar el seu carret (inserir enllaç) per emplenar un formulari de registre / registre.

Font: Estudi d’identitat social

Beneficis dolços en tot el camí

Com podeu veure clarament, l’inici de sessió social té un parell de beneficis dolços. I el millor és que podeu afegir accessos socials fàcilment al vostre lloc de WordPress mitjançant un complement.

En el servei d’avui, destaquem un parell de complements d’inici de sessió de WordPress perfectes per al vostre lloc web. Trieu-ne un i compartiu els vostres pensaments i el vostre plugin d’inici de sessió favorit als comentaris.

Per descomptat, deixem-nos arribar als negocis.

Hem creat grans llums per crear una llista impressionant de complements socials gratuïts i gratuïts de WordPress només per a vosaltres. Trobaràs les solucions d’inici de sessió perfectes? Bé, això depèn completament de les vostres necessitats i preferències.

Sense més detalls, aquí teniu el que ofereix WordPress quant als complements d’inici de sessió social.

1. Super socialitzador

Plugin per compartir contingut social, connexió social i comentaris socials - Super socialitzador

El primer lloc de la llista és Super Socializer, un extens plugin de WordPress que us ajuda a afegir fàcilment la sessió social, la compartició social i els comentaris socials al vostre lloc web..

Aquesta poderosa bèstia us permet afegir botons d’inici de sessió social a la pàgina d’inici de sessió de WordPress, a la pàgina de registre, als comentaris, a la pàgina de compra de WooCommerce i a altres àrees del vostre lloc web gràcies a widgets i codis directes..

Super Socializer admet la sessió social des de 10 xarxes socials i permet sincronitzar les dades bàsiques del perfil social de l’usuari amb el perfil de WordPress respectiu..

A banda d’això, els usuaris poden vincular els seus comptes socials als seus comptes de WordPress a voluntat al tauler d’administració de WordPress. A més, aquest complement de sessió social de WordPress és compatible amb bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, multisite de WordPress i l’editor de Gutenberg, entre d’altres..

A més, és la queixa GDPR perquè, bé, les lleis de privadesa ja no són el que abans eren. Per arrencar, Super Socializer és molt fàcil de personalitzar i d’enviar amb altres funcions socials.

2. Endavant Iniciar sessió i registre social

Nextend Login i registre social

Amb més de 200.000 instal·lacions actives mentre parlem, Nextend Social Login és probablement el connector d’inici de sessió social més popular a WordPress.org.

En qüestió de minuts, podeu habilitar el registre i l’inici de sessió d’usuaris mitjançant Facebook, Twitter i Google. Està bé, el complement Nextend Social Login es centra en les tres xarxes socials més populars.

Ara, no heu d’obligar els usuaris a omplir els formularis de registre predeterminats o llargs; aquest complement de sessió social de WordPress s’integra perfectament amb els vostres formularis d’inici de sessió i registre existents de WordPress.

A la pàgina de perfil de WordPress, els usuaris poden enllaçar o desvincular-se fàcilment de comptes socials sense trencar la suor. A més, els usuaris poden accedir als seus comptes d’usuari de WordPress amb o sense un compte social.

Altres funcions notables inclouen la capacitat d’utilitzar imatges de perfil de la xarxa social com avatars de WordPress, redireccions personalitzades després de l’inici de sessió social, widgets, codis ràpids, dissenys fàcils de personalitzar, suport ràpid i un complement que s’envia amb encara més funcions..

3. Entrada BS

bs input de wordpress plugin d’inici de sessió social

Si us ve de gust iniciar la ruta premium ben aviat, us encantarà el complement de sessió social BS Input de BeSquares. El complement BS Input afegeix bellesa, color i funcionalitat a tot aquest negoci d’inici de sessió social.

El complement és poc elegant per dir-ne el mínim i us ofereix més funcions que la majoria de complements de sessió social de WordPress. I ja que és fàcil de configurar i d’utilitzar, no necessita cap coneixement de codificació per gaudir dels avantatges de la sessió social amb aquest complement..

Entre les funcions interessants s’inclou suport per a Facebook, Twitter, Google i LinkedIn, codi curt perquè pugueu afegir l’inici de sessió social a pàgines personalitzades o àrees de widget, un elegant locker de llocs, armari de contingut, colors il·limitats, fons bells, caching ready i 2 estils per a socials. botons d’inici de sessió.

A més, BS Input admet la revisió de WooCommerce, BuddyPress, WPML i qualsevol tema de WordPress. Per arrencar, el connector s’envia amb 6 animacions per a la finestra emergent i una plantilla de correu personalitzable. Paraula final; és un funcionament social senzill però potent que funciona a WordPress.

4. RegistreMàgic

registre de màgic wordpress plugin

RegistrationMagic és probablement el millor complement de registre d’usuaris de WordPress del planeta. Fet a la perfecció, aquest noi dolent és l’única solució que necessiteu per gestionar els registres d’usuaris i afegir accessos socials al vostre lloc web de WordPress.

El complement inclou funcions com un creador de formularis ràpids, sistema d’inici de sessió integrat, codis ràpids perquè pugueu deixar anar formularis a qualsevol lloc del vostre lloc, analítiques de formularis, codi d’incrustació HTML, camps personalitzats, estils CSS personalitzats, gestor de enviaments, fitxers adjunts, accessos socials, usuari. gerent i estarem aquí tot el dia si passéssim per la llista completa de funcions. Necessitem una revisió autònoma de RegistrationMagic.

El tema és RegistrationMagic fa que sigui fàcilment afegir accessos socials al formulari. En el moment d’escriure, el complement és compatible amb Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Microsoft Live i Instagram.

Segons la meva sincera opinió, RegistrationMagic és el sh * t (disculpeu el meu francès; només em fa molta il·lusió quan trobo un complement tan fantàstic). Us encantarà, i us ho garantisc. Tenen una versió gratuïta, però si jo fos tu, jo sortiria per la versió premium i mai miraria enrere. Realment, només desitjo que més persones poguessin trobar aquest complement i espero que no em soni venut.

Ho he provat i, maleït, són bons aquests, o què? I no estic sol.

Gran registre d’usuaris i complement de gestió, amb moltes funcions i un gran suport ràpid per resoldre qualsevol pregunta. Realment els agrada poder redirigir diferents usuaris a la seva pàgina específica del rol d’usuari. Recomanem molt aquest complement i equip de suport. – Bosch_B

5. Inici de sessió de WordPress MiniOrange

Inicia sessió de WordPress MiniOrange

El complement de WordPress de WordPress és el regal que segueix donant, i l’inici de sessió social de WordPress per miniOrange és prou prova. Aquest complement de connexió social va més enllà de les expectatives, amb una extensa llista de funcions que us farà servir perruca.

El complement us ajuda a afegir compartició social i connexió social mitjançant xarxes com Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce i Microsoft Live.

A més, podeu demanar als usuaris que completin els seus perfils si l’inici de sessió social no retorna cap nom d’usuari i correu electrònic. A més, WordPress Social Login us permet assignar rols als usuaris que inicien la sessió amb l’aplicació d’inici de sessió social. A més, podeu sincronitzar fàcilment la imatge de perfil social amb WordPress.

A més, podeu afegir botons d’inici de sessió social a la pàgina d’inici de sessió, a la pàgina de registre, al formulari de comentaris i a qualsevol altre lloc del vostre lloc mitjançant un widget o codi curt.

Fins i tot podeu activar / desactivar el registre d’usuaris i activar les notificacions per correu electrònic a l’administrador quan els usuaris es registrin mitjançant l’inici de sessió social. A més, podeu personalitzar les icones d’inici de sessió i l’URL de redirecció de sessió / sessió de sessió fàcilment.

6. Accés social per BestWebSoft

Accés social per BestWebSoft

Potser no voleu que tingueu moltes funcions avançades que inclouen la majoria de complements d’inici de sessió de WordPress. Potser simplement voleu afegir accessos socials al vostre lloc web i obtenir-ne un compromís sense invertir en un complement car i massa complicat. Necessiteu una solució senzilla que funcioni fora de caixa.

L’inici de sessió social de BestWebSoft és un d’aquest tipus de complements. És simplista per un error, però acaba la feina. Aquest complement fàcil d’utilitzar permet als usuaris iniciar sessió i comentar els seus comptes existents a Facebook, Twitter, Google i LinkedIn.

Podeu afegir fàcilment els botons d’inici de sessió social a la vostra pàgina d’inici de sessió, pàgina de registre i formulari de comentaris. A més, podeu definir el paper per defecte per als usuaris socials nous, habilitar el registre dels usuaris només mitjançant botons socials i enllaçar els comptes socials als comptes de WordPress corresponents fàcilment.

El complement és senzill de configurar i inclou una documentació detallada per ajudar-vos a assolir el terreny en execució.

7. Accés social de WooCommerce

plugin social de woocommerce

Les opcions premium de connexió social normalment no decepcionen gràcies a funcions addicionals i suport dedicat. No m’equivocis aquí, no intento desprestigiar els complements gratuïts. Dit això, no podeu equivocar-vos amb un excel·lent complement com ara WooCommerce Social Login.

Originalment construït específicament per a botigues WooCommerce, el complement ara és compatible amb BuddyPress, bbPress i Peepso. Presentat per l’autor d’elit WPWeb, WooCommerce Social Login és un tipus d’instal·lador d’inici de sessió social que compta amb un conjunt únic de funcions..

Per començar, podeu afegir fàcilment la sessió social als formularis d’inici de sessió, registre i cessió de WooCommerce que ofereixen als usuaris una millor experiència d’usuari, que obre les portes per a compres sense friccions..

En segon lloc, aquest complement social de WordPress suporta actualment 11 xarxes socials incloent Foursquare, Yahoo i fins i tot PayPal. S’ofereix amb una bonica interfície d’administració arrossegar i deixar anar fàcil que gestioni fàcilment cada xarxa social.

A més, obté estadístiques excel·lents, així com una representació visual del rendiment dels teus accessos socials. A més, el complement pot enviar nous canvis de compte als usuaris mitjançant correu electrònic. Què dolç?

Si no n’hi ha prou, WooCommerce Social Login s’envia amb un codi curt i un widget que significa que podeu col·locar els accessos socials a qualsevol lloc del vostre lloc. Sempre que un usuari iniciï la sessió mitjançant l’aplicació, els podeu redirigir a una URL personalitzada, així que sí, també n’hi ha.

8. WP Ultimate Social

wp social últim

El complement WP Ultimate Social premium es basa en una ideologia; no necessiteu diversos complements per a totes les necessitats de les xarxes socials. Per aquest motiu, podeu pensar en WP Ultimate Social com un “paquet” de tipus que us ofereix icones socials, compartició social, comptadors socials, fonts de Twitter, Pinterest, publicació automàtica i sessió social.

AccessKeys, l’autor d’elit de WP Ultimate Social afirma que és l’única suite de xarxes socials que mai necessitareu i, pel que vaig veure i la llarga llista de funcions, acostumo a estar d’acord. No, oh, noi, es carrega aquesta bèstia d’un complement. Passaré les funcions ràpidament.

Podeu esperar trobar funcions com ara 12 conjunts d’icones PNG bonics, icones de tipus Font fantàstiques, opcions de personalització potents, 10 conjunts d’icones SVG preparats per a la retina, barra lateral social, un disseny sensible, 10 temes de compartició social fantàstics, botons flotants de compartició social, suport per 14 xarxes importants, compartiu-les per correu electrònic i imprimiu, suport de WooCommerce, compatibilitat BuddyPress, aparences de compartició social, bonics comptadors socials amb 20 temes impressionants, 5 animacions i la llista continua per sempre..

WP Ultimate Social ofereix una impressionant funció d’inici de sessió social que suporta fins a 9 xarxes socials més populars. Podeu mostrar fàcilment els accessos socials als formularis de registre, accés i comentari. A més, podeu triar botons d’inici de sessió entre 15 temes ben dissenyats.

A més, podeu publicar automàticament a Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr i fer molt més. El gran nombre de funcions d’aquesta cosa us farà sorprendre enrere.

9. Inici de sessió social per OneAll

Complement d'inici de sessió social OneAll

De tots els complements d’inici de sessió de WordPress d’aquesta llista, l’inici de sessió social de OneAll és compatible amb el major nombre de xarxes socials. Ara, els vostres usuaris poden registrar-se i iniciar sessió amb més de 40 xarxes socials, com ara Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger, i la llista continua i endavant.

L’inici de sessió social s’integra perfectament amb el vostre sistema de registre / registre de WordPress. A més, els usuaris existents poden enllaçar fàcilment els seus comptes socials als perfils de WordPress i després iniciar sessió amb les xarxes socials enllaçades.

El complement és compatible amb GDPR i compatible amb tots els plugins i temes que segueixen els estàndards de codificació de WordPress. A més, és totalment personalitzable per adaptar-se a les vostres necessitats específiques. Podeu afegir fàcilment la sessió social a la vostra pàgina d’inici de sessió, pàgina de registre, secció de comentaris, barra lateral a través d’un giny o en qualsevol altre lloc gràcies a un codi curt.

Però, fins i tot amb totes aquestes funcions, el login social de OneAll és fàcil d’implementar i d’utilitzar, haureu de divertir-vos en molt de temps. Oh, per no oblidar, el connector té un versió premium també, que us ofereix encara més opcions per implementar l’inici de sessió social com un cap.

10. WooSocial

Complement d'inici de sessió social wordpress woosial

Augmentar la part posterior és WooSocial, un complement relativament nou al mercat. És un simple complement de sessió social creat, mantingut i suportat per OriginalWeb. Com que es tracta d’un nou plugin a l’hora d’escriure, té potencial de creixement en termes de característiques i quota de mercat.

Les funcions principals inclouen assistència per a 25 xarxes socials, 15 estils de botons d’inici de sessió social, codi curt, suport per a diversos idiomes i una gran documentació per configurar el camí correcte..

A més, WooSocial juga bé amb WooCommerce, el que us permet agilitzar el procés de compra a la vostra botiga en línia. A més d’això, és compatible amb altres plugins i marcs populars com ara WPBakery Page Builder, Cornerstone i Bootstrap 4.X.


L’inici de sessió social us ajuda a oferir una millor experiència als usuaris i a augmentar les conversions al vostre lloc de WordPress sense haver de suar. És una solució ideal per a llocs de comunitat de WordPress, llocs de membres, cursos, fòrums i qualsevol altre lloc web que es basa en el registre dels usuaris.

La millor part és que WordPress us ofereix moltes opcions per afegir accessos socials al vostre lloc web. Si trieu un complement de connexió social de WordPress gratuït o premium, sempre aneu a buscar una solució que s’adapti a totes les vostres necessitats. Esperem que trobeu el complement de connexió social perfecte de la nostra llista.

Quin és el vostre plugin de connexió social de WordPress preferit? Tens preguntes o suggeriments? Compartiu els vostres comentaris i millors eines d’inici de sessió social als comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map