Ampliació de la placa de comandament personalitzada del tema de WordPress

 1. 1. Introducció al personalitzador de temes de WordPress
 2. 2. Interacció amb el tema del personalitzador de WordPress
 3. 3. Planta de personalització del tema de WordPress
 4. 4. Actualment Llegint: Ampliació de la placa de comandament personalitzada del tema de WordPress
 5. 5. Boilerplate Customizer Theme: opcions condicionals, temes infantils i complements

La tercera part de la sèrie Customizer de temes us va presentar a la placa de planificació del personalitzador del tema que us permet simplificar el codi que gestiona les vostres opcions de tema. Tot el que heu de fer és passar una sèrie de camps d’opcions i la placa caldera s’encarregarà de registrar seccions, configuracions i controls del personalitzador de temes per a vosaltres darrere les escenes..


Fins ara, la placa de caldera us permetia utilitzar camps de text, caselles de selecció, botons de ràdio i seleccionar camps al personalitzador de temes, aquest article us mostra com podeu ampliar-lo.

Nota: abans de continuar, descarregueu la versió més recent de la Boilerplate del personalitzador de temes de WordPress del seu dipòsit Github. Hi he fet algunes millores des del darrer tutorial i és important que el vostre codi estigui actualitzat. Doneu un cop d’ull a la publicació anterior per obtenir més notes sobre els canvis, però en poques paraules, un cop copieu la placa de calor a la vostra carpeta temàtica, no cal que editeu els fitxers, tot l’edició es fa mitjançant filtres i ganxos d’acció..

Introducció al tema personalitzador de caldera

Hi ha diversos ganxos d’acció i filtre a la placa de planificació del personalitzador de temes de WordPress. Podeu connectar-lo a qualsevol d’ells des del fitxer funcions.php del vostre tema amb add_action i add_filter funcions:

 • “Thsp_cbp_directory_uri” – El ganxo de filtre definit a helpers.php, permet canviar la ubicació de Customizer Boilerplate a la vostra carpeta de temes. De manera predeterminada, la ruta de la placa de caldera té aquest aspecte: get_template_directory_uri (). “/ Customizer-boilerplate” – però si preferiu traslladar-lo a una ubicació personalitzada, aquest és el ganxo que us pot ajudar.
 • “Thsp_cbp_menu_link_text” – El ganxo de filtre definit a helpers.php, us permet canviar l’enllaç de text del menú. Boilerplate afegeix un enllaç a Aparició al tauler de comandament de WordPress, permetent als usuaris un fàcil accés al tema personalitzador. De manera predeterminada, aquest enllaç dirà “Personalitzador de temes” i podeu canviar el text amb el filtre de “thsp_cbp_menu_link_text”.
 • “Thsp_cbp_capability” – Ganxo de filtre definit a helpers.php. Permet canviar la capacitat necessària per defecte usada en el mètode $ wp_customize-> add_setting.
 • “Thsp_cbp_option” – Ganxo de filtre definit a helpers.php. Si utilitzeu “opció” en els arguments de configuració, utilitzeu aquest ganxo per canviar el nom de l’entrada dels vostres valors de configuració del tema es guardaran a la taula wp_options. El valor per defecte és “thsp_cbp_theme_options”, assegureu-vos de connectar-lo a aquest i canviar-lo per quelcom que tingui el nom del tema..
 • “Thsp_cbp_options_array” – Filtre definit en options.php, N’HO DEU enganxar i substituir la matriu d’opcions per defecte (que conté opcions d’exemple) per opcions que s’utilitzen al tema. Repetiré això, en negreta i subratllaré-ho: IHeu de connectar-la i substituir la matriu d’opcions predeterminades per opcions que s’utilitzen al tema.
 • “Thsp_cbp_custom_controls” – Ganxo d’acció definit a custom-controls.php, si hi enganxeu, podeu crear els vostres controls personalitzats, seguiu llegint per veure un exemple de com fer-ho.
 • “Tshp_cbp_remove_sections”“Tshp_cbp_remove_controls” i “Tshp_cbp_remove_settings” – Ganxos de filtre definits a customizer.php. Podeu passar-los a matrius d’ID de secció integrats (o ID de control o ID de configuració) per eliminar algunes de les seccions, controls o configuracions integrades.

Nota: Tot i que estem en extensibilitat i creem els seus propis ganxos perquè altres desenvolupadors puguin utilitzar-los per estendre el vostre codi, és impossible superar la importància d’aquest. Al cap i a la fi, així funciona WordPress (core). I no puc donar les gràcies Pippin i seva articles suficient per fer-me aquesta idea al cap.

Controls personalitzats

La versió actualitzada del tema del personalitzador (que acabeu de comprovar, oi?) Té uns quants controls més que podeu utilitzar: camp de textura, camp de números HTML5 i camp d’imatges, bàsicament una versió fantàstica dels botons de ràdio..

Aquests controls personalitzats estan definits a custom-controls.php. No passaré per tots ells aquí, però anem a fer una ullada a un (camp de números HTML5) per veure com funciona:

/ **
* Crea control de personalització per al camp d’entrada [type = number]
*
* @since Theme_Customizer_Boilerplate 1.0
* /
classe CBP_Customizer_Number_Control s'estén WP_Customize_Control {

public $ type = 'número';

funció pública render_content () {
ressò '';
}

}

Com podeu veure, tot el que heu de fer és definir el nou tipus de control $ i la seva funció render_content que produeixi el control a la pantalla Personalitzador del tema..

Utilitzant els controls personalitzats integrats de Customizer Boilerplate

És el mateix que els camps senzills inclosos en el tutorial anterior, l’únic que cal tenir en compte són els “tipus” que heu d’utilitzar per a cadascun d’ells:

 • Camp número: “Número”
 • Camp de textura – “Textarea”
 • Imatges que actuen com a botons de ràdio: “Images_radio”, aquí teniu un exemple d’aquest control en una propera gratuïta Cazuela tema:

Planta de baixada del personalitzador del tema

Saber noms d’aquests nous tipus de control, afegir-ne un és fàcil. A continuació, es mostra com podeu afegir un control de camp de números a una matriu que conté totes les vostres opcions:

/ *
* ============
* ============
* Nombre de camp
* ============
* ============
* /
'new_number_field' => matriu (
'setting_args' => matriu (
'default' => '',
'type' => 'opció',
'capability' => $ thsp_cbp_capability,
'transport' => 'refrescar',
),
'control_args' => matriu (
'label' => __ ('Número', 'my_theme_textdomain'),
'type' => 'número', // Control de textura
'prioritat' => 8
)
)

Nota: si no esteu segurs d’on afegir-ho, marqueu la secció “Ús de la matriu d’opcions per afegir seccions, configuracions i controls de personalitzadors” de la part 3 d’aquesta sèrie. A més, hi ha un exemple per a cadascun dels controls personalitzats al fitxer options.php.

Afegir els vostres propis controls personalitzats

Tornem al ganxo d’acció de “thsp_cbp_custom_controls” que he esmentat anteriorment:

/ **
* Ganxo d’acció que us permet crear els vostres propis controls
* /
do_action ('thsp_cbp_custom_controls');

És un senzill ganxo d’acció de WordPress que us permet afegir els vostres propis controls personalitzats sense modificar fitxers Customizer Boilerplate. Per què voleu evitar editar-les? Perquè si en el seu lloc us connecteu a la placa de caldera, sempre que algú la actualitzeu, podeu agafar la versió més recent, deixar-la anar al vostre tema i no perdre els canvis que feu. Penseu a editar fitxers bàsics de WordPress vs. escriure un complement, editar un tema contra crear un tema infantil, etc..

Si mai haureu d’afegir els vostres controls personalitzats, així ho podeu fer:

function my_theme_add_customizer_boilerplate_control () {
/ **
* Crea un control personalitzat per utilitzar-lo amb el tema Customizer Boilerplate
* Utilitzeu un prefix de classe únic!
*
* @since Theme_Customizer_Boilerplate 1.0
* /
La classe CBP_Customizer_My_Control s'estén per WP_Customize_Control {

public $ type = 'my_type'; // Canvia això

funció pública render_content () {
// La sortida de control va aquí
}

}
}
add_action ('thsp_cbp_custom_controls', 'my_theme_add_customizer_boilerplate_control');

Assegureu-vos que prefereixeu la vostra classe de control personalitzada amb alguna cosa única, de manera que el seu nom no coincideixi amb una altra classe. He utilitzat “CBP_” (Customizer Boilerplate), ja que utilitzeu la placa de caldera en un tema, el nom del vostre tema té molt sentit i hauria de funcionar bé per a vosaltres..

Personalitzador de temes: Què hi ha a continuació?

Ara que la placa de planificació del personalitzador de temes de WordPress és extensible a través de ganxos, revisarem per afegir “opcions de tema condicional”, aquelles que només apareixeran si un determinat complement està actiu i us ajudaran a que la pantalla del personalitzador del tema sigui desordenada..

Quin és el vostre pensament en Customizer Boilerplate fins ara? Tens previst utilitzar-lo en els teus temes? Alguna idea sobre com es pot millorar? Els vostres comentaris són sempre benvinguts.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map