9 millors cursos de WordPress per a principiants

Els millors cursos de WordPress per a principiants

WordPress és un notable sistema de gestió de continguts (CMS), és per això que hi ha tants bons cursos de WordPress disponibles en línia. És prou potent com flexible per crear gairebé qualsevol tipus de bloc o lloc web. Tanmateix, el vast món de WordPress pot semblar desconcertant al principi, i és possible que no sàpigues com aprendre sobre tots els seus aspectes i detalls.


Afortunadament, la comunitat de WordPress prospera, i hi ha molta gent que està disposada a ajudar-vos a aprendre les cordes. Una cerca ràpida a Google revela milers d’articles i tutorials, juntament amb canals de YouTube dedicats, com ara WPCrafter, Tyler Moore, i WPBeginner. Aquests recursos són fantàstics, però sovint trobareu la millor manera d’avançar és participar en un curs més estructurat.

És per això que recomanem en aquest article alguns cursos de WordPress en línia realment excel·lents per a principiants. Cadascun d’ells està dissenyat amb nous usuaris i us proporcionarà els coneixements que necessiteu per començar a crear els vostres propis llocs web. Comencem!

1. Formació de WordPress per part de Yoast Academy

Formació WordPress de Yoast

VISITA EL YOAST PER COMENÇAR →

Temps de finalització: 3 hores
Preu: Cursos gratuïts per a principiants ($ 199 / any per incloure formació de SEO, 499 dòlars per any per accedir a tots els cursos actuals i propers)

Voleu començar ràpidament amb WordPress? Doncs qui millor que aprendre d’un dels noms més coneguts de la indústria. L’Acadèmia Yoast ofereix 4 cursos gratuïts per cobrir els fonaments bàsics. El primer, WordPress per a principiants, us recorre els passos per començar (instal·lació, temes, plugins, seguretat, etc.). A continuació, els vídeos al bloc i l’editor clàssic us ajudaran a triar quin és el més adequat per a vosaltres. I finalment un curs gratuït sobre WordPress SEO per a principiants us ajudarà a indicar-vos en la direcció correcta per començar a classificar-vos en els resultats de la cerca.

Més enllà d’aquests cursos gratuïts, Yoast ofereix dos paquets premium que són un gran recurs per a principiants i per a usuaris de WordPress establerts. Aquesta és la vostra oportunitat d’obtenir consells exclusius de SEO de l’expert SEO SEO de # 1. És una gran inversió en el futur del vostre lloc web si teniu temps i pressupost disponibles.

Pros

 • 4 vídeos ràpids, fàcils i gratuïts per digerir vídeos per començar amb els fonaments bàsics.
 • Les opcions d’actualització per accedir a cursos de SEO premium que simplement no trobareu en cap altre lloc.
 • Hi ha un certificat de Yoast i una insígnia quan completeu els cursos per afegir al vostre lloc web o un currículum.

Contres

 • Com que només hi ha 4 cursos, no entrarà en temes de nínxol com ara comerç electrònic, butlletins informatius, etc..
 • Els cursos de SEO premium són costosos (tot i que, com he dit anteriorment, personalment els considero una inversió).

2. Joy of WP: Formació de WordPress

Joy of WP: Formació de WordPress

Visiteu Joy of WP per començar →

Temps de finalització: 5 hores 30 minuts (el WP A a Z té aproximadament 4,5 hores, mentre que Com arribar a WordPress arriba aproximadament una hora)
Preu: Gratuït

Bud at Joy of WP no ha combinat un no, sinó dues sèries útils de cursos de WordPress per començar el viatge. Aquests senzills de seguir juntament amb guies inclouen Introducció, Enllaços, Temes, Complements, Blogging, Hosting, Gutenberg i alguns altres extres (a la secció Potpourri). Si completeu els vídeos segur que teniu un bon maneig sobre els conceptes bàsics de WordPress.

Pros

 • Les dues sèries són completament gratuïtes (però, se us pot demanar que us registreu en un compte gratuït per veure alguns dels vídeos)..
 • Cada vídeo cobreix en detall un tema específic, de manera que si només voleu aprendre a “afegir suports a la vostra capçalera”, podeu saltar-lo endavant i veure només un vídeo.

Contres

 • Si veieu les dues coses, aquesta sèrie té una mica el costat llarg. Per completar tots els vídeos, haureu de tallar una tarda, o millor encara un dia complet.
 • Hi ha uns quants vídeos que podeu saltar, ja que són molt específics (sobretot a la secció de connectors).

3. Curs d’inici ràpid de WordPress de WP Apprentice

Curs de creació ràpida de WordPress per WP Apprentice

Visita WPApprentice per començar →

Temps de finalització: Una hora
Preu: Gratuït (accés de tota la vida a WordPress Essentials per 47 $, o tots els seus cursos per 147 dòlars)

Aquest primer curs és un tutorial senzill i ràpid dirigit a principiants absoluts. El curs d’inici ràpid de WordPress se centra en els aspectes bàsics: com trobar un host web, instal·lar WordPress, utilitzar el tauler i començar a crear contingut. S’expliquen totes les funcions centrals de la plataforma, com ara temes, complements i ginys. Quan acabis de veure aquests deu vídeos, estaràs a punt per començar a configurar el primer lloc.

Pros

 • El curs és curt i gratuït, de manera que no us arriscareu a res.
 • Es manté en un nivell introductori, perfecte per a algú que mai hagi utilitzat la plataforma.
 • Obtindreu una visió general de totes les funcions principals de WordPress.

Contres

 • El fet que el recorregut sigui tan curt també pot suposar un inconvenient: no hi ha lloc per a explicacions en profunditat.
 • Només es tracten temes de nivell d’entrada. Si voleu crear qualsevol cosa que no sigui un lloc senzill, probablement necessitareu més informació.

4. Formació completa de WordPress per a principiants d’Udemy

Formació completa de WordPress per a principiants d’Udemy

Visiteu Udemy per començar →

Temps de finalització: 4 hores
Preu: 19,99 dòlars

Actualment, la formació completa per a principiants de WordPress té un preu inferior a 20 dòlars i és relativament àmplia. Com qualsevol bon curs de WordPress, aquesta entrada d’Udemy tracta els fonaments bàsics per configurar un lloc web o bloc. També se centra en una imatge més àmplia, explicant el marc general de la plataforma i el seu funcionament. A prop del final, hi ha alguna discussió sobre utilitzant SEO per millorar la visibilitat i el rànquing del vostre lloc.

Pros

 • Hi ha molts temes que es tracten en poques hores.
 • El curs inclou una guia pas a pas per posar en funcionament el vostre lloc web.
 • Es fa un enfoc conceptual de WordPress, ensenyant-vos com i per què funcionen les coses en lloc de només donar instruccions.
 • La majoria de les explicacions són senzilles i faciliten els principiants.

Contres

 • Alguns dels materials posteriors estan força avançats, i tracten temes complexos com crear temes propis (per equitat, és possible que ho veieu com a professional!).
 • El curs és una mica més antic. Així que, mentre que la majoria de la seva informació encara s’aplica, hi ha algunes coses desfasades.

5. WordPress 101: Els fonaments bàsics de WP101

WordPress 101: Els fonaments bàsics de WP101

Visiteu el WP101 per començar →

Temps de finalització: 90 minuts
Preu: 19 dòlars / any (els primers 7 vídeos són gratuïts. Així que podeu començar per 0 dòlars)

De vegades, un curs gratuït no proporciona tot el que buscaves i estàs disposat a pagar per una mica més professional. WordPress 101: El bàsic inclou un preu, però proporciona més suport i opcions de visualització que els cursos anteriors. També aconsegueix cobrir tots els fonaments bàsics (temes, complements, configuració d’un lloc), així com algun material més avançat sobre la configuració i la personalització del lloc web. Els 20 vídeos que es mostren són molt útils per als principiants de WordPress.

Pros

 • El curs és més accessible que la majoria. Té un títol tancat i hi ha una opció en llengua castellana.
 • Quan compreu el curs (o una subscripció), teniu accés a un fòrum on podeu fer preguntes i obtenir ajuda.
 • Un cop tingueu el curs per a principiants, el curs de grau mitjà és gratuït.

Contres

 • Quan no està a la venda, el curs és una mica car, donada la seva curta durada.
 • Suposa que ja teniu configurat WordPress, de manera que no cobreix com allotjar i instal·lar la plataforma.

6. Sigues el teu propi curs de Boss WordPress de BitDegree

Sigues el teu propi curs de Boss WordPress de BitDegree

Visiteu BitDegree.org per començar →

Temps de finalització: 75 minuts
Preu: 34,99 dòlars

Voleu aprendre a començar el vostre propi lloc web? I com guanyar diners amb això? I gestionar-lo amb el temps? Fàcil: els sèries tutorials de curta durada i ser el vostre propi cap de casa són pròpies. BitDegree ha fet un gran treball elaborant una guia ràpida i fàcil d’entendre que explica tots els fonaments bàsics per iniciar el vostre propi lloc web amb WordPress. A més, el curs inclou consells i habilitats clau per millorar el vostre negoci, màrqueting, ingressos passius i (per descomptat) convertir-vos en el vostre propi cap. Tot el que necessiteu és accés a Internet i podreu disposar de tots els coneixements que necessiteu per iniciar el vostre propi lloc al final de la vostra pausa.

Pros

 • Creat pel desenvolupador de programari i aplicacions Alex Genadinik.
 • Aquest recorregut ràpid de 75 minuts és fàcil d’encaixar en qualsevol horari.
 • Els tutorials útils i directes cobreixen els punts clau de la creació de llocs web perquè pugueu crear un lloc durant un dia.
 • Els consells addicionals per administrar el vostre lloc web com a negoci són útils per a aquells nous de la indústria.

Contres

 • El curs pot tractar més l’àmbit empresarial, però podeu seguir aquest tutorial amb el programa Curs de monetització BitDegree (actualment només 9,99 dòlars).
 • En la mateixa línia que l’últim punt, aquest curs és una visió general, de manera que no s’aprofundeix en cap tema per tal d’ajustar tots els punts importants al programa de 75 minuts compactes..

7. Diversos cursos de WordPress a Lynda.com

Diversos cursos de WordPress a Lynda.com

Visiteu Lynda.com per començar →

Temps de finalització: Depèn del curs, però la majoria té unes 2 hores de durada
Preu: Un mes gratuït i, després, la subscripció a Lynda.com comença a 24,99 dòlars al mes

Potser ja coneixeu una mica sobre WordPress o la creació de llocs web en general i creieu que alguns dels cursos anteriors seran senzills segons les vostres necessitats. O potser us agradaria la idea de poder aprendre al vostre ritme, en lloc de deixar-vos portar per un conjunt estructurat de lliçons. Lynda.com és un lloc on qualsevol pot carregar els seus propis cursos de WordPress, cosa que significa que n’hi ha molt de la informació disponible Podeu trobar cursos sobre la configuració de WordPress, els conceptes bàsics per crear un lloc, sobre com utilitzar temes i complements, consells i trucs específics i temes més avançats..

Pros

 • Tens accés a molt contingut per un preu bastant baix.
 • És possible trobar cursos orientats específicament a allò que intenteu aprendre.
 • Un cop us sentiu preparat per a això, certs cursos proporcionaran informació i tècniques més avançades.
 • Lynda.com és una plataforma més autodirigida: podeu saltar de curs en curs a mesura que vagi sorgint la necessitat.

Contres

 • L’ús d’aquest tipus de llocs no és tan senzill com aprendre a través d’un sol curs. Haureu de fer algunes cerques per trobar la informació que necessiteu.
 • La qualitat dels cursos és variada, ja que cadascun té un creador diferent.

8. Comença WordPress per Treehouse

Comença WordPress de Treehouse

Visiteu Treehouse per començar →

Temps de finalització: 3 hores, comença a acabar
Preu: La subscripció a Treehouse comença a partir de 25 dòlars al mes (també hi ha una opció de prova gratuïta de set dies)

Aquest curs cobreix els fonaments bàsics com què és WordPress, com instal·lar WordPress localment per fer proves, conceptes bàsics (contingut, mitjans de comunicació, personalització i molt més), funcions d’usuaris i migració del lloc local al directe. Es divideix en seccions fàcils de gestionar, a excepció de la secció bàsica de WordPress, que és aproximadament una mitja part del curs complet (però no hi ha cap problema: podeu fer una pausa fàcilment en qualsevol moment). És una opció fantàstica per començar a la tarda.

Pros

 • En general, molt fàcil de seguir.
 • Les instruccions senzilles i pas a pas us guien a través dels aspectes clau de WordPress.

Contres

 • Les coses es mouen bastant ràpidament a la instal·lació local, de manera que potser haureu de tornar a escoltar.
 • A partir de l’últim punt: la secció sobre la migració al lloc en directe és una mica ràpida.

9. Desenvolupament de WordPress per Treehouse

Desenvolupament de WordPress per Treehouse

Visiteu Treehouse per començar →

Temps de finalització: 27 hores per al curs complet, amb 2 hores per cobrir el material del “principiant”
Preu: La subscripció a Treehouse comença a partir de 25 dòlars al mes (també hi ha una opció de prova gratuïta de set dies)

Et trobarà molt difícil trobar un curs més complet que el desenvolupament de WordPress. La pista completa cobreix gairebé tot el que pugueu pensar que tingui relació amb WordPress. Hi ha una progressió molt clara des del contingut per a principiants (baixar WordPress i crear el teu primer lloc) fins a material intermedi i avançat, com treballar amb plugins i personalització de codis..

Pros

 • Hi ha un munt de contingut organitzat de manera fàcil de seguir.
 • Les instruccions pas a pas us guarden per crear un lloc web de WordPress.
 • Treballar fins i tot l’inici d’aquest curs proporciona una imatge força clara de què pot fer WordPress i el seu funcionament.

Contres

 • Un cop superat el primer parell de vídeos, serà més avançat que els altres cursos de WordPress d’aquesta llista.
 • Alguns vídeos assumeixen coneixements tècnics previs, sobretot més endavant a la pista.

Si abans no havíeu utilitzat WordPress, potser us preocupa que no tingueu l’experiència o el coneixement tècnic necessaris per fer un ús efectiu de la plataforma. Tanmateix, la seva excel·lent comunitat i la gran varietat de cursos i tutorials de WordPress disponibles fan que sigui molt apropiable per a qualsevol persona que estigui disposada a dedicar-li una estona d’aprenentatge.

Aquests cursos de WordPress us ajudaran a comprendre i començar a aplicar els fonaments bàsics en molt poc temps. Però potser en vam trobar a faltar un de bo. Coneixeu algun recurs fantàstic per aprendre sobre WordPress? Ens agradaria saber-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map