9 consells per a un llançament de producte de WordPress amb èxit

Per tant, heu decidit que voleu començar a vendre el vostre complement o tema de WordPress de manera independent. És possible que ja tingueu productes llistats a directoris de WordPress com el nostre, però ara voleu tenir un control complet sobre els vostres canals de distribució, la possibilitat de superar el desordre i permetre als usuaris concentrar-se en els avantatges d’utilitzar el vostre producte..


Siguem els primers en felicitar-vos per la vostra incursió en l’emprenedoria!

Arribats a aquest punt, la major part (o tot) del treball dur es va acabar pel costat del desenvolupament. Teniu els vostres productes de demostració, la vostra documentació i la vostra llicència; tens programades les actualitzacions periòdiques i un sistema d’assistència al client. Ara és hora de pensar en màrqueting.

Esperem que tingueu en compte la data de llançament del producte. També necessitareu una solució de comerç electrònic, és a dir. Voleu només un producte? Teniu previst vendre-ne més en el futur? Què passa amb un logotip? Tens targetes de visita? Heu pensat com llançareu oficialment el vostre producte de WordPress?

Tot i que hi ha molt a considerar, llançar un producte de WordPress no és tan difícil com sembla. WPExplorer ha creat diversos consells i eines que us ajudaran a executar un llançament de producte de WordPress amb èxit. Però primer, anem a parlar de la logística de venda.

Elecció d’una plataforma de comerç electrònic

Elecció d'una plataforma de comerç electrònic

Abans de poder començar a estrategitzar el llançament, haureu d’esbrinar com vendreu el vostre complement o tema de WordPress. Es tracta d’escollir i integrar una solució de comerç electrònic per al vostre lloc web.

Hi ha diversos proveïdors per triar. Abans de pesar les vostres opcions, WooCommerce podria ser el primer que us ha passat a la ment, a causa de la forta integració amb la majoria de temes de WordPress. Tot i això, hi ha una alternativa barata que us ofereix el suport i la personalització que necessiteu per iniciar el vostre plugin o tema de negoci.

Per què escolliu Shopify

Si no ho heu sentit, Shopify és líder en programari de comerç electrònic: alimenta més de 300.000 botigues de tot el món (i web). Una de les raons més convincents per triar Shopify és l’assistència 24/7 que ofereixen als comerciants: el cap i les espatlles per sobre del suport de dilluns a divendres del 9 al 5 que ofereix WooCommerce.

Shopify també ofereix un tresor de documentació per ajudar-vos a personalitzar la vostra experiència a cada pas del camí i disposa d’una xarxa de suport de comerciants actius que sempre busquen connectar amb altres emprenedors i comparteixen les seves perles de saviesa del comerç electrònic.

I bé, fins i tot podeu trobar un client nou en algun lloc del camí. El programa de socis de Shopify ajuda als desenvolupadors de temes de Shopify, desenvolupadors d’aplicacions, genis de màrqueting i altres desenvolupadors de WordPress a desenvolupar el seu negoci. És un ecosistema robust de noves connexions que poden beneficiar el vostre producte o botiga nou.

Plugin de WordPress Shopify vs. Botiga de botiga Shopify

Haureu notat que Shopify té dues opcions per configurar la funcionalitat de comerç electrònic al vostre lloc web: descarregar el connector de Shopify WordPress o configurar un funcionament complet Botiga Shopify.

El que escolliu depèn completament dels vostres objectius de comerç electrònic. Per exemple, el complement de Shopify WordPress és perfecte si teniu previst vendre alguns productes a les vostres pàgines web o bloc existents. Utilitza la part posterior de Shopify per produir fragments de codi que es poden ubicar a qualsevol lloc del vostre lloc, obtenint metadades del producte, com la imatge i el preu, directament des de Shopify.

Shopify Lite

Aquests fragments es poden personalitzar i tenen tots els elements necessaris per començar a vendre els vostres productes de WordPress en línia. Inclou botons de compra, carretó de la compra i mètodes de pagament segurs. Si decidiu seguir aquesta ruta, haureu de comprar una subscripció a Shopify Lite (que costa 9 dòlars al mes).

Si teniu plans més importants per a la vostra empresa, una botiga Shopify pot ser la solució més adequada. De nou, una botiga Shopify és completament personalitzable, es pot integrar fàcilment amb canals de vendes desitjables com Facebook i té la capacitat de fer el seguiment de les tendències de vendes i creixement, tot el bàsic per iniciar un nou negoci. Aquesta ruta requereix que compreu una subscripció a Shopify bàsica (que costa 29 $ / mes).

En última instància, Shopify compta amb productes per a empreses de totes les mides: el que decidiu implementar per al llançament de productes de WordPress depèn de quants productes voldríeu vendre i de la rapidesa amb què voleu ampliar la part de comerç electrònic. del teu negoci.

Preparant-se per a un llançament correcte

Preparant-se per a un llançament correcte

Ara que heu esbrinat què veniu i com la vendreu, és hora de plantejar-vos la marca. Ja hauríeu de triar els noms de marca i producte, però aquí teniu uns quants elements per ajudar-vos a resoldre-ho tot abans del llançament del producte oficial de WordPress:

1. Declaració de posicionament de marca

Què diferencia la vostra empresa i productes dels seus competidors? Què fa que la manera de dissenyar el vostre tema o complement sigui superior a altres productes de la mateixa categoria? Què oferiu als vostres clients que altres complements o desenvolupadors de temes no ho fan?

Respondre aquestes preguntes no només us permet una bona declaració de posicionament de la marca, sinó que proporciona una base sòlida per a tots els altres recursos de marca. Si necessiteu inspiració, MilesHerdon us ofereix alguns consells útils al seu article com escriure una declaració de posicionament de marca en tres passos fàcils.

2. Logotip

Hi hauria de dedicar molt de temps i esforç al vostre logotip; al cap i a la fi, és la representació visual de la vostra marca. Però ho entenem, de vegades la vida s’aconsegueix, i el llançament d’un producte té un termini estricte, o un dissenyador gràfic és financer “agradable”, més que una obligació.

Quan creeu una empresa per vosaltres mateixos (o amb un equip primari), de vegades recorreu a les eines gratuïtes que us proporcionen, com ara el fabricant de logotip de Shopify. Senzill i net, aquest recurs de logotip farà el truc, i fins que comenceu a generar ingressos, haureu de crear alguna cosa fidel a la vostra marca i posicionament.

Una vegada posat al servei, podeu fins i tot plantejar la subcontractació del vostre logotip a un soci o a un expert de Shopify.

3. Targetes de visita

Ara que veniu els vostres propis productes de WordPress, és important pensar en la visibilitat. Una de les eines de màrqueting més importants per augmentar el coneixement de la vostra marca i negoci són les targetes de visita. Són assequibles, creen un punt de contacte entre vostres clients i possibles clients / altres desenvolupadors i són una manera excel·lent de fer-se reconèixer en esdeveniments del sector com WordCamps.

Proveu d’utilitzar el generador de targetes de visita de Shopify com a base per al disseny de la targeta.

4. Mànecs de mitjans socials

Si encara no ho heu fet, assegureu-vos de guardar el nom de la vostra marca com a usuari de tots els mitjans socials que utilitzeu per participar amb el vostre públic (i promoveu la recepció del llançament del producte de WordPress).

Penseu a crear un compte de marca per als següents:

 • Twitter
 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Altres canals de xarxes socials, com ara Google+, Pinterest o Tumblr, només s’han de tenir en compte si heu realitzat la vostra recerca i sabeu que el públic la farà servir. No sembla que, en un futur, no pugueu afegir aquests mitjans socials a la vostra estratègia.

5. Missatgeria

La coherència és important, sobretot quan es tracta de com comercialitzareu el vostre tema o complement de WordPress. Ray Sylvester, especialista en contingut de RocketCode, té 6 consells per elaborar una gran còpia web que converteixi; utilitzeu-los per crear missatgeria unificada per als vostres canals de xarxes socials, màrqueting per correu electrònic, compromisos de premsa i qualsevol altra comunicació sobre el llançament del producte..

Fent que el Dia de Llançament sigui un èxit

Fent que el Dia de Llançament sigui un èxit

El dia de llançament és el punt més crucial del vostre viatge, des del desenvolupador fins a la persona de negocis, és el dia que finalment podeu publicar el vostre complement o tema i obtenir informació real dels clients sobre el vostre producte, model de preus i posicionament..

Teniu el vostre nom de marca, el vostre logotip, la declaració de posicionament de la vostra marca i les vostres targetes de visita. Haureu augmentat els vostres comptes socials per a la preparació del llançament. Teniu la solució de comerç electrònic integrada al lloc existent i heu provat el procés de compra per assegurar-vos que tot funciona correctament des del punt de vista dels usuaris..

Dit d’una altra manera, és el temps!

A continuació, es mostren alguns consells finals per obtenir informació sobre el vostre nou tema o complement de WordPress i fer que el vostre primer producte en tingui un èxit.

1. Obtenir premsa

Els bloggers i periodistes tècnics poden ser excel·lents per crear consciència sobre el vostre proper llançament de producte. Si abans no heu escrit mai un to per a aquest tipus de públic, aquí teniu uns quants apunts:

Feu la vostra recerca – Comenteu una llista de bloggers i periodistes tecnològics que escriuen temes, plugins, WordPress, disseny web o desenvolupament web. Podeu trobar aquesta informació fàcilment consultant els seus comptes de Twitter o LinkedIn. És menys probable que els escriptors que tractin diferents temes tinguin cobertura per al vostre llançament.

Personalitzar – Un cop tingueu la llista, feu una ullada als articles escrits anteriorment de cada autor. Això us donarà una idea de quins angles d’història els agraden més.

Sigueu concisos – Assegureu-vos que sigueu clars i concisos sobre el que esteu llançant, per evitar primer si hi ha interès en la vostra història. Recordeu que cap periodista vol un correu electrònic que descrigui un producte en deu paràgrafs, però sempre estigui preparat per fer un seguiment de tota la informació que el periodista pugui necessitar per cobrir el vostre llançament. Jo

Si escriure un to sembla semblar intimidatori o voleu tenir una idea de com formatar el to, podeu referir-vos a Alex Crevar, L’art del pit.

2. Codis promocionals

Si heu optat per crear una botiga Shopify, podreu crear codis de descompte. Utilitzeu aquests codis per promocionar el vostre tema o complement, i atraure clients potencials i revisors a descarregar el vostre producte a un preu excel·lent, exclusiu del vostre llançament..

3. Correus electrònics imprescindibles

El màrqueting per correu electrònic és una tàctica important per augmentar l’audiència pel vostre llançament. És barat i té un ampli abast, sobretot si ja teniu una llista de correu de contactes de la indústria i clients anteriors.

A continuació, es mostren quatre correus electrònics que hauríeu d’haver creat abans del llançament:

Confirmació de l’ordre – Per fer saber als vostres clients que han passat les seves comandes digitals.

Abandonament del carretó – Permet que els clients potencials que no completin la transacció sàpiguen que hauran de realitzar la seva compra. Aquesta és també una oportunitat per oferir un codi promocional per animar les conversions.

Butlletí – Feu un butlletí format amb totes les novetats i novetats del vostre producte, així com totes les novetats del sector. Establiu-vos com a líder de pensament i guieu-los cap a altres recursos importants que els puguin interessar, donant als vostres clients una bona raó per obrir el vostre butlletí cada mes. Mantenir contacte amb els vostres clients és una excel·lent eina de comunicació.

Actualitzacions de suport – Creeu una plantilla de com voleu que es vegin les vostres actualitzacions de suport. Això facilitarà l’enviament de cada peça de comunicació després de la realització d’una actualització.

Si voleu obtenir més informació sobre comerç electrònic i màrqueting per correu electrònic, Shopify també ofereix dos articles fantàstics sobre com fer-ho obté més vendes amb tàctiques de màrqueting de rebuts, i correus electrònics essencials per dissenyar a la vostra botiga de comerç electrònic.

4. Obriu canals de retroalimentació

Assegureu-vos que sigueu receptius als comentaris dels usuaris i que els vostres clients ho sàpiguen. Al cap i a la fi, com més informació obtingueu, millor podreu fer el vostre producte. A més, mostrar comentaris positius al vostre lloc web pot animar els clients potencials a completar la seva compra.

Qui sap, si sempre és bo per abordar el feedback i millorar el vostre producte, fins i tot podeu crear defensors de la marca que utilitzaran el vostre producte com a complement per a tots els seus futurs projectes..

Felicitats!

Heu investigat i integrat una solució de comerç electrònic al vostre lloc web, heu creat una base sòlida per a la vostra marca, heu pensat en les tàctiques promocionals per obtenir visibilitat pel vostre llançament i heu llançat el vostre producte WordPress..

Enhorabona! Vostè és oficialment un empresari. Emocionant, no és així?

Us dèiem que la creació d’un producte de WordPress amb èxit no és tan difícil com pugui semblar (sobretot no quan feu servir una potent plataforma de comerç electrònic com Shopify). Només cal treballar, dedicació i alguns consells i eines útils.

Quin és el vostre consell preferit per al dia del llançament? O potser teniu altres consells útils que voleu compartir? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map