Recerca i ús de paraules clau de WordPress

 1. 1. Guia per a principiants de SEO per a WordPress: Intro, preparació i argot
 2. 2. Actualment Llegint: Recerca i ús de paraules clau de WordPress
 3. 3. Millora el SEO amb enllaços enllaçats, la velocitat del lloc i molt més

Ja hem establert que tot comença i acaba amb la recerca de paraules clau, oi? Però, com ho fas? I què feu amb les paraules clau que trobeu? Això és el que trobarem en aquest capítol de la guia. Per a algunes persones, la investigació sobre les paraules clau significa escriure el seu nínxol al planificador de paraules clau de Google i consultar els termes relacionats. No és gaire bona idea. Tot i que Google és capaç de realitzar connexions intel·ligents en altres àrees, el planificador de paraules clau és sorprenent. El més probable només mostrarà termes relacionats que ja hi tenen la paraula clau.


Si escric “futbol” i demano idees al planificador de paraules clau, assegureu-vos que enumeri “jocs de futbol” o “pilotes de futbol”, però no apareix a “dribbling”, “Messi”, “World Cup 2014” o qualsevol altra. altres termes molt relacionats amb el tema. Per a la majoria dels temes, això vol dir que si només confieu en el planificador de paraules clau, tindreu un subministrament molt limitat de diferents paraules clau per triar. Per això, necessiteu …

Obteniu creativitat amb les vostres paraules clau

Penseu fora de la caixa. Què et ve al cap quan penses en el teu nínxol? Hi ha alguna cosa que no tingui la paraula clau més important? No et preocupis. Prova per veure si és viable. Si simplement no us sembla pensar en res, una bona manera de trobar idees per a paraules clau és anar a fòrums sobre el tema, o a una categoria de respostes / quora, i veure amb quines persones solen demanar ajuda. (No és possible per a tots els nínxols.) A continuació, podeu agafar en préstec les seves paraules i veure si el volum de cerca ho demostra que és una paraula clau digne de seguir. Una altra bona manera de tirar endavant la vostra competició és …

Sabeu de veritat què escriu

Moltes persones que entren en un nínxol amb l’única intenció de guanyar diners, només disposaran d’eines de paraules clau per confiar en paraules clau. Però si teniu coneixement del tema, podeu utilitzar-lo al vostre favor. Podeu incloure temes aparentment no relacionats, que sabeu que estan relacionats i utilitzar paraules clau que un estranger mai no podria pensar en un milió d’anys. Anomeneu-lo avantatge a casa. En alguns nínxols, fins i tot hi ha un llenguatge específic que pot sobrepassar el cap de la majoria de la gent, excepte els que hi estan interessats..

Malauradament, aquí no hi ha cap drecera real, a menys que ja saps el que estàs escrivint, hauràs de posar el temps i l’esforç per arribar a un nivell en què t’arribi sense esforç. Tanmateix, una cosa que us pot ajudar és triar alguna cosa que almenys us interessi, si no us apassiona, per escriure. Però si el vostre objectiu principal és la rendibilitat, sempre heu de provar la viabilitat d’un producte abans d’enfonsar-vos massa temps en un projecte.

Utilitzeu el tipus adequat de paraules clau

Paraules clau SEO de WordPress

Quan cerqueu paraules clau, el millor tipus són aquells que tenen poca competència i que tenen una intenció implícita o especificada de comprar un producte o servei. (Normalment hi ha una quantitat justa de competència en què s’especifica la intenció, però no sempre tant en què la intenció es limita a la implicació de l’especificitat de la cerca.) Les paraules clau àmplies solen ser increïblement competitives i també massa generals. La gent sol cercar aquestes paraules clau per curiositat i probablement se senti desinclòs a comprar qualsevol cosa.

Prenem com a exemple la “redacció”. Els números són força bons. Al voltant de 30.000 cerques mensuals. Però aquí és on s’aturen les bones notícies. La competència és ferotge … i per empitjorar, el terme de cerca és una mica massa general. No hi ha cap prova real d’intencions aquí. La gent pot estar buscant simplement perquè va veure que s’utilitzava el terme (o l’han sentit utilitzar a Mad Men) i volien saber què volia dir. O potser se’ls ha dit que és una cosa que haurien de saber més.

D’altra banda, tenim un “entrenador de redacció” amb un mínim de 30 cerques al mes. Tot i que alguns podrien argumentar que això és simplement poca cosa per valer la pena, hi ha una intenció implícita aquí i podeu imaginar el valor de tota la vida d’aconseguir només un client de coaching. I la competència és (no sorprèn), molt més suau. Arribar a la pàgina principal no deixa de ser un somni de pipa … si jugues bé les teves cartes, està gairebé garantit. Tot i que podeu optar per augmentar el llindar de volum de cerca, això mostra el que voleu apuntar. Baixa competència i implicació o intenció específica.

Un altre exemple seria el “gel sec” versus “on puc comprar gel sec”. El gel sec obté més cerques, calculen 90.000 o més mensualment. Però una vegada més, la gent es podria preguntar de què consisteix, o voler veure un vídeo de bombes de gel o sabó sec en vídeo. “On puc comprar gel sec”, tanmateix, expressa específicament la intenció de comprar, alhora que té menys competència. I no només això, encara té milers de cerques mensuals estimades. Aquest és un exemple de paraula clau de cua llarga. Una frase més que una o dues paraules que podeu orientar a l’hora d’escriure contingut.

Malauradament, atès que el nostre objectiu principal és cap a WordPress, només tenim temps per a una ràpida introducció a la recerca de paraules clau, però serà més que suficient per començar. Tanmateix, si voleu obtenir més informació sobre la recerca de paraules clau, les paraules clau de cua llarga i quins tipus de paraules clau heu de buscar, feu un cop d’ull La guia definitiva de Backlinko sobre la investigació de paraules clau o això integral Guia de paraules clau de cua llarga de Fat Joe.

Què fer amb les paraules clau al vostre lloc de WordPress

Arribats a aquest punt, ja hauríeu d’haver instal·lat el complement WordPress SEO mitjançant Yoast, o un altre de funcionalitat similar. Si no, fes-ho ara, perquè realment és necessari per al primer pas.

Utilitzeu paraules clau al títol de la publicació / de la pàgina

Si esteu orientant al tipus de paraules clau de cua llarga que sovint són els més fàcils d’assignar, sovint pot ser suficient que tingui com a títol complet. Si ja teniu una audiència, potser voldreu utilitzar una atenció més que una frase de cerca estàndard, però també voleu optimitzar-la per als motors de cerca.

En aquest cas, podeu utilitzar el complement de SEO per canviar el títol. Per a aquest missatge, podríem, per exemple, canviar el títol de la pàgina a “WordPress SEO per a principiants” si ens assabentéssim que era una frase de cerca més desitjable.

imatge del títol seo

Optimitzeu els noms de fitxers d’imatges i el text Alt

Per exemple, la imatge que he pres del canvi del títol es diu “seotitle.jpg” i el text alt és “imatge del títol seo”. Això no només pot afectar positivament els rànquings de la pàgina, sinó que ajudarà a la classificació de la vostra imatge per obtenir termes rellevants a la cerca d’imatges de Google.

Escriure contingut 100% relacionat amb el títol

Malauradament, no és tan fàcil com agafar un contingut que ja heu escrit sobre una altra cosa, canviar el títol, reescriure-ho una mica, i orientar una paraula clau completament nova. No només molestareu els vostres possibles visitants i arruïneu les vostres possibilitats de ser subscriptors o clients, sinó que també perjudicareu molt les vostres possibilitats de ser prou altament per notar-vos en primer lloc. Tan mantenir-se pertinent.

Utilitzeu paraules clau a l’URL de publicacions / pàgines

Tot i que podeu fer-ho simplement deixant que el títol de la publicació / pàgina es converteixi en un enllaç permanent, Google en realitat aconsella l’ús de frases senceres i, en canvi, recomana utilitzar només algunes (3-5) paraules clau per a cada publicació. Podeu fer-ho fàcilment des de l’editor de publicacions de WordPress. Simplement feu clic al botó d’edició situat al costat de la URL i canvieu l’enllaç de connexió enllaç de qualsevol cosa com aquesta:

Enllaç permanent

Per alguna cosa més en aquest sentit:

canviar l'enllaç permanent

Escriviu una meta descripció precisa

No tracteu de traure tantes paraules clau com sigui possible. Descriviu què farà el contingut per al visitant potencial, si és possible, d’una manera convincent. (Ja que la meta descripció pot ser la que veu la persona quan apareix la vostra pàgina als resultats de la cerca.) Quan tingueu dubte, aneu amb una descripció força directa del que es tracta de la publicació. Això ho fa a l’editor de publicacions / pàgines, al quadre de SEO de WordPress mitjançant Yoast, sota la caixa de text principal.

Utilitzeu subtítols per estructurar el contingut

I també per emfasitzar paraules clau que estan directament relacionades amb el que està escrivint. Introduïu sempre els vostres subtítols a l’etiqueta adequada.

per a temes més amplis i

per alguna cosa més específic.

Les etiquetes només es reserven per al títol de la pàgina. Per exemple:

Futbolistes famosos

Lionel Messi

Christiano Rinaldo

Utilitzeu paraules clau més àmplies per a categories

Aquesta és una manera d’enviar senyals als motors de cerca que es tracta d’un tema que escriu molt al vostre lloc i que potser haurien de plantejar-vos oferir rànquings més alts pel terme de cerca sense haver d’orientar les paraules clau més àmplies (i no obtenir trànsit) a les publicacions i pàgines individuals. Si observeu les nostres categories aquí a WP Explorer, podeu veure aquesta estratègia en acció.

NO utilitzeu massa les vostres paraules clau

Sovint es coneix com a farciment de paraules clau, utilitzar massa paraules clau en el vostre contingut és simplement una mala idea. Això no només suposa una experiència de lectura terrible i terrible per a qualsevol visitant, sinó que en realitat no ajuda els vostres rànquings. Si pot anar massa lluny, pot provocar-los i fer-los mal.

Conclusió

Això conclou el capítol sobre les paraules clau. A la següent part de la guia, coneixerem més informació sobre els backlinks, la velocitat del lloc i altres factors que poden contribuir a millorar els nostres rànquings en cercadors. I com sempre, si teniu cap pregunta o alguna cosa a afegir a l’anterior, només deixeu un comentari a continuació. Ens encantaria escoltar els vostres pensaments!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map