Подобрете SEO с връзки, скоростта на сайта и други

 1. 1. Ръководство за начинаещи за SEO за WordPress: Intro, Prep & Jargon
 2. 2. WordPress Изследване на ключови думи и използване за SEO
 3. 3. В момента четете: Подобрете SEO с връзки, скоростта на сайта и други

В тази глава се занимаваме с връзки, как да ги получим, как да подобрим скоростта на зареждане на страници, публикуването на гости и как да оптимизираме социалните дялове. Така че без допълнително adieu, нека разгледаме още повече за WordPress SEO.


Вземете още органични връзки

Обратните връзки са малко спорен въпрос. Не дали те подобряват или не, а как трябва да ги постигнете. Тук ще се занимавам главно с органични връзки, което означава, когато хората се свързват към вашето съдържание от собствената си свободна воля. По-сигурен начин за връщане на повече органични връзки към вашия сайт е да се култивира аудитория. Това в никакъв случай не е краткосрочно решение. Когато хората коментират или ви изпращат въпроси по пощата, не забравяйте да отделите време, за да оставите обмислени отговори. (И се опитайте да не го правите само за връзки / споделяне.)

Нещо, което може да бъде изненадващо за някои, въпреки че не би трябвало да е, е, че предоставянето на истински извиквания и свързване към статии, които са ви се сторили особено полезни или интересни, всъщност може да бъде начин за получаване на връзки. „Дайте, ще получите.“ Обикновено това работи по-добре с инфлуенсъри, които нямат толкова голяма аудитория, че те винаги са затрупани от молби за услуги, викове и покани за интервю и други подобни.

И накрая, създаването на връзки с хора, които също пишат по подобна тема (но обикновено не са вашите преки конкуренти), може да бъде чудесен начин да не получите само връзки. Поддържайки връзки, нямам предвид да изберете някой, който има уебсайт с достатъчно показвания на страници, за да отговаря на критериите ви, и да ги разпраща с имейли и туитове. Искам да намеря някой, който язди, който всъщност копаете, чиито гледки се радвате да научите повече, и да намерите уникален начин, по който реално да им помогнете. Изпратете им препоръка за книга, ако ги видите да споменават определена книга. (Или можете дори да им изпратите книгата.)

Пишете по-дълго съдържание

Друго нещо, което може да помогне, когато става въпрос за по-високи класирания, е създаването на по-дълго съдържание. Google има не само нова функция, която съдържа дългосрочно съдържание за някои търсения, а съдържанието с дълги форми просто има тенденция да се класира по-добре като цяло. (Средната дължина на съдържанието за първите 10 резултата в Google е над 2000 думи.)

Въпреки че интернет става известен с краткия си период на внимание и засищането с котешки gifs, се оказва, че по-дългите публикации получават значително повече връзки. Но не мислете, че това е безплатен пропуск, за да напишете 2500 думи на пълнител. Това означава, че може би трябва да експериментирате с комбиниране на идеи, за да създадете по-дълги части от съдържанието. Или да се заемете с тема, от която се страхувате, че не можете да се впуснете в статия за бързо търсене По принцип не се страхувайте да се задълбочите по темата.

Подобрете скоростта на вашия сайт

w3-общо кеш-WordPress-плъгин-wpexplorer

Не само, че по-бързата скорост на зареждане ще повлияе положително на класацията ви, ще намали степента на отпадане, като ви помогне да задържите повече посетители, което може да доведе до повече ангажираност на потребителите, споделяния и дори връзки във времето.

Ако искате безплатен начин бързо и лесно да увеличите скоростта на зареждане на страницата си, инсталирайте приставката за кеш и я конфигурирайте по правилния начин. Освен това искате да оптимизирате вашите изображения. Може да искате да получите плъгин за оптимизиране на изображението. Но най-важната стъпка тук е да компресирате ръчно своите файлове с изображения, преди да ги качите, и да ги направите подходящ размер за вашия уебсайт.

В случай на снимки на екрана, по подразбиране често е доста тежък PNG файл, който лесно можете да компресирате до много по-управляем JPEG файл, като използвате всеки редактор на изображения. Дори MS Paint. Въпреки че препоръчителният размер за вашите изображения зависи от скоростта на вашия хост и от това дали използвате или не мрежа за доставяне на съдържание, опитът да се поддържат файлове с изображения на няколко стотин килобайта или по-малко обикновено е добра идея. И се опитайте да използвате само плъгини, които всъщност подобряват долния ред.

Публикуване на гости: Качество над количество

Публикуването на гости просто означава публикуването на вашата статия или публикация в нечий друг блог или уебсайт. Докато Мат Кътс стигна толкова далеч, че обяви публикуването на гостите за връщания за мъртви по-рано тази година, има много примери за блогове, които гостуват често, които не са били санкционирани в най-малка степен. Уебсайтове, които поддържат високо класиране за много конкурентни ключови думи. Буферът е един пример.

Ще изляза на крайник и ще предложа, че публикуването на гости за увеличаване на количеството връщания към вашия уебсайт е това, което е било и се наказва. Докато пишете няколко качествени публикации за гости за свързани уебсайтове или блогове, вероятно няма да има неблагоприятни ефекти върху вашия уебсайт. Въпреки че, ако искате да го играете безопасно, винаги можете да поискате всякакви връзки към вашия сайт да не се следват.

Или ако искате да го възпроизведете напълно, 10000% бихте могли да изберете да не публикувате гост изобщо, но това вероятно ще е за ваша сметка. Публикуването на гости може да бъде много бърз начин за изграждане на аудитория, а да имаш активна публика е наистина добър начин да получиш повече акции, връзки и разбира се, по-добри класирания. Вероятно бихте искали да стоите настрана от многобройните общности за блогове на гости онлайн, тъй като някои членове съобщават, че са наказвани в класирането за търсене по асоциация. Ако сте напълно нов в концепцията, прочетете това ръководство за гостуване на блогове.

Използвайте Google Авторство

Това не само ще доведе до показване на вашето лице и име до резултатите от търсенето ви с Google, но и резултатите ще получат приоритет, ако търсещият е част от вашата G + мрежа. Процесът е доста прост. Вие посочвате себе си като сътрудник в определен сайт на вашата G + страница и след това добавяте връзка към вашата G + страница от съдържанието, за да завършите кръга. Прочетете повече за как да настроите авторството на Google в WordPress.

Оптимизирайте за социални акции

WordPress-социално-ettiquette

Социалните акции играят все по-голяма и по-голяма роля, когато става въпрос за класиране в търсенето, така че искате да сте сигурни, че получавате колкото се може повече. Ако вече нямате такъв, вземете приставка. Но не прекалявайте Не са ви необходими три групи социални бутона на една единствена страница. Това само споделянето изглежда по-малко привлекателно, защото посетителят ще се почувства като че ли се опитвате да наложите проблема. Като че ли се опитвате малко прекалено усилено.

Отново, по-дългото съдържание просто изглежда да се споделя повече. Може би е, че има усещане за допълнителни усилия, или може би по-дългото съдържание е просто, средно, по-достойно за споделяне от по-кратко съдържание. Просто защото хората, които пишат стойностно съдържание, са склонни да пишат средно по-дълги публикации. Кой знае.

Но това не означава, че по-дълго винаги е по-добре. Всичко зависи от вашата тема и вашата аудитория. Сет Годин, например, получава огромни акции на своите мъдрости и вдъхновение. Но ако се занимавате с технически теми, дългите ръководства може да са много по-подходящи.

Ако достоен ни е научил на каквото и да е (освен че „празнината на любопитството“ получава тонове кликове), трябва да тестваме заглавията си, за да видим какво работи по-добре. За щастие, можете лесно да разделите заглавните тестове с Заглавие експерименти безплатен плъгин. И отново, култивирането на връзки с влиятели е сигурен начин да увеличите социалния си обсег. В крайна сметка един туит може да ви изложи на стотици, ако не и на хиляди потенциални читатели, които от своя страна могат да споделят и вашето съдържание.

Въпреки че много хора се задоволяват с насърчаване на хората да споделят в края на публикациите си направо напред, някои по-опитни блогъри съветват да използвате мощни емоции, за да мотивирате хората да предприемат действия към края на публикациите си. Като мотивирате хората да предприемат действия по информацията, която сте им предоставили, можете косвено да им повлияете да предприемат действието, което най-много искате да предприемат, споделяйки вашето съдържание.

Ако сте го направили досега, бих искал да ви поздравя, че сте го направили до самия край на един мамут от поредица (4100 думи и броене). Но четенето на това ръководство не е достатъчно. Всъщност трябва да следвате. Стъпка по стъпка, ред по ред, дума по дума. Светът на SEO беше твърде сложен за много от нас дори да мечтаят да се забъркаме, преди WordPress да се появи. И все още може да бъде дълго пътуване, преди да се почувствате като знаете какво точно да правите. Но с това ръководство трябва да имате достатъчно графика за нещата, за да можете да дешифрирате и прилагате съветите на истински SEO експерти, както и да се научите за себе си, докато вървите заедно.

Ако имате желание да научите и търпението и постоянството да останете последователни, можете да овладеете звяра, който е SEO, и да извлечете наградите, които идват заедно с това постижение.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map