Millora el SEO amb enllaços enllaçats, la velocitat del lloc i molt més

 1. 1. Guia per a principiants de SEO per a WordPress: Intro, preparació i argot
 2. 2. Recerca i ús de paraules clau de WordPress
 3. 3. Actualment Llegint: Millora el SEO amb enllaços enllaçats, la velocitat del lloc i molt més

En aquest capítol tractem els enllaços enllaçats, com aconseguir-los, com millorar la velocitat de càrrega de pàgines, la publicació de convidats i com optimitzar-los per a les accions socials. Així, sense més amic, anem a aprofundir encara més sobre WordPress SEO.


Obtén més enllaços de llista orgànics

Els backlinks són una mica controvertit. No és si milloren o no els vostres rànquings, sinó com hauríeu d’aconseguir obtenir-los. Principalment tractaré els enllaços en línia orgànics, és a dir, quan les persones enllacin amb el vostre contingut per voluntat lliure. Una forma infreqüent d’obtenir més enllaços orgànics de nou al vostre lloc és cultivar una audiència. Aquesta no és, de cap manera, una solució a curt termini. Quan la gent comenteu o us envieu preguntes per correu electrònic, assegureu-vos que trieu el temps per deixar respostes pensades. (I intenta no fer-ho només per enllaços enllaçats o compartiments.)

Alguna cosa que pot ser sorprenent per a alguns, encara que no ho hauria de ser, és que donar crits reals i enllaçar amb articles que hagueu trobat especialment útils o interessants, pot ser una manera d’obtenir enllaços enrere. “Doneu un que rebreu.” Normalment, això funciona millor amb influencer que no tinguin un públic tan gran que sempre estiguin afectats per peticions de favors, cridats i invitacions per ser entrevistats, etc..

Per últim, conrear relacions amb persones que també escriuen sobre un tema similar (però normalment no són els vostres competidors directes), pot ser una manera excel·lent de no obtenir només enllaços enrere. Al cultivar relacions, no vull dir que escolliu ningú que tingui un lloc web amb prou visualitzacions de pàgines per satisfer els vostres criteris i que els envieu correu brossa amb correus electrònics i tweets. Vull dir trobar algú que guia que realment excavi, a qui els agradi més aprendre, i trobar una manera única de ajudar-los. Envieu-los una recomanació de llibres si veieu que mencionen un llibre en concret. (O fins i tot podríeu enviar-los el llibre.)

Escriure contingut més llarg

Una altra cosa que pot ajudar a l’hora d’obtenir una classificació més alta, és crear contingut més llarg. Google no només té una nova funció que inclou contingut de format llarg per a algunes cerques, sinó que el contingut de forma llarga només tendeix a una millor classificació en general. (La mitjana de contingut dels 10 primers resultats de Google és superior a 2000 paraules.)

Tot i que Internet es fa notori per la curta atenció i la infatuació amb gifs de gats, resulta que les publicacions més llargues aconsegueixen significativament més enllaços enrere. Però no us penseu que es tracta d’una passada gratuïta per escriure 2500 paraules de farciment. El que vol dir és que potser haureu d’experimentar combinant idees per crear peces de contingut més llargues. O abordeu un tema que tingueu por de no poder-vos esborrar en un article ràpid. Bàsicament, no tingueu por d’aprofundir en un tema.

Millora la velocitat del teu lloc

w3-total-cache-wordpress-plugin-wpexplorer

No només una velocitat de càrrega més ràpida afectarà positivament els vostres rànquings, sinó que disminuirà el percentatge de rebots, ajudant-vos a retenir més visitants, la qual cosa pot provocar més compromisos d’usuaris, accions i fins i tot enllaços enrere amb el pas del temps..

Si voleu una manera gratuïta d’augmentar fàcilment i ràpidament la velocitat de càrrega de la vostra pàgina, instal·leu un complement de memòria cau i configureu-lo de la manera correcta. També voleu optimitzar les vostres imatges. És possible que vulgueu obtenir un complement d’optimització d’imatges. Però el pas més important aquí és que comprimeu els fitxers d’imatges manualment abans de penjar-los i en feu la mida adequada per al vostre lloc web..

En el cas de les captures de pantalla, el valor predeterminat sol ser un fitxer PNG força pesat per dades, que podeu comprimir fàcilment amb un fitxer JPEG molt més manejable amb qualsevol editor d’imatges. Fins i tot MS Paint. Tot i que la mida recomanada per a les vostres imatges depèn de la velocitat del vostre host i de si utilitzeu o no una xarxa de lliurament de contingut, intentar mantenir els fitxers d’imatges a uns quants centenars de kilobytes o menys sol ser una bona idea. Proveu d’utilitzar només plugins que milloren la vostra línia de fons.

Publicació de convidats: Qualitat per quantitat

La publicació d’un convidat significa simplement publicar el vostre article o publicació al bloc o al lloc web d’una altra persona. Si bé Matt Cutts va arribar a declarar publicacions de backlinks com a morts durant aquest any, hi ha molts exemples de blocs que publiquen amb freqüència, que no han estat penalitzats ni de bon tros. Llocs web que mantenen una alta classificació per a moltes paraules clau competitives. El buffer n’és un exemple.

Vaig a sortir a les extremitats i us suggeriré que la publicació de convidats per augmentar la quantitat d’enllaços enllaçats al vostre lloc web, és el que ha estat i està sent penalitzada. Si bé escriviu algunes publicacions de convidats de qualitat per a llocs web o blocs relacionats, probablement no tingui cap efecte negatiu al vostre lloc web. Tot i que, si voleu reproduir-lo de manera segura, sempre podríeu demanar que els enllaços al vostre lloc no es facin de forma seguida.

O si voleu reproduir-lo completament, el 10000% podríeu optar per no publicar clients, però és probable que sigui a càrrec vostre. La publicació de convidats pot ser una manera molt ràpida de crear una audiència i tenir un públic actiu és una manera realment bona d’aconseguir més accions, enllaços enllaçats i, per descomptat, millors rànquings. Probablement també voldríeu allunyar-vos de les moltes comunitats de blogs convidats en línia, ja que alguns membres han informat que han estat penalitzats en els rànquings de cerca per associació. Si ets completament nou en el concepte, llegiu-ho guia sobre bloc de convidats.

Utilitzeu Google Authorship

Això no només farà que la vostra cara i nom es mostrin al costat dels resultats de cerca a Google, sinó que els resultats també es prioritzaran si la persona que cerca forma part de la vostra xarxa de G +. El procés és bastant senzill. T’anomenes com a col·laborador en un lloc determinat de la teva pàgina de G + i, a continuació, afegeix un enllaç a la teva pàgina G + del contingut per completar el cercle. Més informació sobre com configurar l’autoria de Google a WordPress.

Optimitza per a les accions socials

wordpress-social-ettiquette

Les accions socials estan jugant un paper més i més important quan es tracta de rànquings de cerca, de manera que voleu que us assegureu el màxim nombre possible. Si encara no en teniu, obteniu un complement. Però no s’excedeixi. No cal tres conjunts de botons socials en una sola pàgina. Això només fa que l’ús compartit sigui menys atractiu, perquè el visitant sentirà com si intentava forçar el problema. Com si ho estàs esforçant una mica massa.

De nou, El contingut més llarg sembla que es comparteix. Potser és que hi ha un esforç addicional o, potser, que el contingut més llarg és simplement, en mitjana, més digne de compartir que el contingut més curt. Simplement perquè les persones que escriuen contingut que val la pena solen escriure publicacions més llargues, de mitjana. Qui sap.

Però això no vol dir que és sempre millor. Tot depèn del tema i de la vostra audiència. Seth Godin, per exemple, obté accions massives en els seus llocs de saviesa i inspiració. Però si tracteu temes tècnics, les guies més adequades poden ser molt més adequades.

Si el digne ensenyament ens ha ensenyat qualsevol cosa (a part que la “bretxa de curiositat” té tones de clics), caldria provar els nostres títols per veure què funciona millor. Afortunadament, podeu dividir fàcilment els títols de prova amb el Títol Experiments gratuïts. I, un cop més, cultivar connexions amb influencers és una manera segura d’incrementar el vostre abast social. Al cap i a la fi, un tuit us pot exposar a centenars, si no a milers de lectors potencials, que al seu torn també podrien compartir el vostre contingut.

Si bé molta gent es complau en animar la gent a compartir al final de les publicacions de manera senzilla, alguns bloggers amb més experiència aconsellen que utilitzeu emocions potents per motivar la gent a prendre mesures cap al final de les publicacions. Motivant a les persones a prendre mesures sobre la informació que els heu proporcionat, podeu influir-les indirectament perquè facin les accions que més vulgueu fer, compartint el vostre contingut..

Si ho heu aconseguit fins aquí, vull felicitar-vos per haver-lo aconseguit fins al final d’un mamut d’una sèrie de publicacions (4100 paraules i comptar). Però llegir aquesta guia no és suficient. En realitat, heu de seguir. Pas a pas, línia per línia, paraula per paraula. El món del SEO era massa complicat per a molts de nosaltres fins i tot somiar amb meditar abans que aparegués WordPress. I encara pot ser un llarg viatge abans de sentir-se com si saps exactament què fer. Però amb aquesta guia, haureu de tenir prou problemes per poder desxifrar i implementar els consells d’experts reals de SEO, així com aprendre per vosaltres mateixos a mesura que aneu.

Si teniu la voluntat d’aprendre i la paciència i la persistència per mantenir-vos coherents, podeu dominar la bèstia que és SEO i obtenir els beneficis que s’aconsegueixin amb aquest assoliment..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map