Guia d’instal·lació i configuració de Yoast per a WordPress

oast Guia d'instal·lació i configuració de SEO per a WordPress

SEO o Optimització de motors de cerca és la clau per rendibilitzar el vostre lloc web i bloc. SEO pot crear o trencar el teu bloc. Ajuda a determinar la rellevància del vostre lloc per als termes de cerca clau i on pertanys als resultats de la cerca. Això vol dir que, com millor el vostre SEO, més fàcil és que els visitants nous trobin el vostre contingut, el que podria provocar una millora en el vostre trànsit. Una de les maneres més fàcils de millorar el vostre lloc de SEO de SEO és amb el complement gratuït de Yoast SEO.


El Plugin WordPress de Yoast és un dels millors complements de SEO per ajudar a optimitzar els blocs de WordPress, a més de ser completament gratuït. Amb més de 10 milions de descàrregues i compte és una bona opció per a qualsevol lloc de WordPress.

Plugin SEO de Yoast

Tot i que hi ha moltes guies per configurar el SEO de Yoast al web, hem volgut fer-vos arribar pels passos i mostrar-vos les opcions que creiem que són més importants dins del connector. Així, sense esperar gaire, anem a instal·lar Yoast SEO per treure el màxim partit al vostre bloc.

Instal·lació i configuració de plugins SEO de Yoast

En primer lloc, cal instal·lar el connector. Yoast SEO s’instal·la com qualsevol altre complement gratuït de WordPress.org, per la qual cosa els passos següents us hauran de resultar una mica familiars:

 1. Inicieu sessió a la instal·lació de WordPress
 2. Des del Tauler de control, aneu a Complements> Afegir nou
 3. Buscar SEO de Yoast – Hauria de ser el primer resultat (el que té un logotip de llum)
 4. Feu clic a la tecla Instal · lar ara botó
 5. Un cop descarregat i instal·lat el connector, feu clic a Activa el complement

I ja està! Heu instal·lat i preparat per a la configuració. Hauríeu de veure un element del menú nou titulat SEO cap al final del vostre Tauler de control. Feu clic a SEO enllaç per començar!

Nota: Tot i que la configuració pot variar segons els vostres requisits, les opcions bàsiques que la majoria dels blocs de WordPress voldran aprofitar.

Tauler de control de Yoast

Tauler de control de Yoast

La primera pantalla que veieu hauria de ser el Tauler de control. El vostre quadre de comandament SEO de Yoast és un lloc ideal per començar després d’instal·lar el connector. Hi ha cinc pestanyes en aquesta secció, totes amb funcions i opcions importants a considerar.

 • La pestanya principal dins de la secció panell mostrarà qualsevol problema de SEO o millores recomanades que el plugin ha trobat per al vostre lloc. Aquesta és una manera ràpida i senzilla d’estar al capdamunt del vostre lloc de SEO.
 • Sota la General trobarà una opció per restablir Yoast SEO a la configuració original. Després d’instal·lar qualsevol complement, a molts usuaris els agrada provar o provar opcions, i això ofereix una manera senzilla de tornar al lloc on vau començar, de manera que només podeu habilitar les opcions més útils per al vostre lloc..
 • El Informació de l’empresa La fitxa és exactament el que sona, informació bàsica sobre el vostre lloc web. Recomanem, com a mínim, establir el nom del vostre lloc web, tant si sou una empresa com una persona i el vostre nom personal o empresa. Hi ha opcions afegides per a un nom i un logotip alt, però us correspon.
 • Utilitzar el Eines per a administradors web pestanya per verificar el vostre lloc en els motors de cerca principals i habilitar la comprovació d’indexibilitat d’OnPage.org.
 • Per últim, el Seguretat la secció ofereix l’opció d’activar la caixa de meta avançada de SEO de Yoast. Aquesta és una opció que no necessitaran la majoria d’usuaris, ja que es tracta principalment de publicacions i atencions no publicitàries canònica contingut.

Títols i meta SEO de Yoast

Títols i meta SEO de Yoast

Seguint endavant, el següent pas és configurar els títols i la meta. Aquesta és important, ja que configurareu les opcions per mostrar els vostres títols de pàgines i publicacions als resultats de la cerca.

 • Començant per General, primer assegureu-vos que trieu el separador preferit per utilitzar-lo per a tots els vostres títols. Recomanem el botó – (guionet) o | (pipa), ja que són habituals i familiars per a la majoria dels usuaris, però que escolliu no haurien de tenir cap efecte en el vostre SEO.
 • A continuació, aneu a la secció Pàgina inicial pestanya i estableix el títol i la meta descripció de la pàgina d’inici. Això és molt important i és el que apareixerà quan el vostre lloc web aparegui als resultats de la cerca. Assegureu-vos que allò que escriviu sigui rellevant per al vostre lloc web en general, però també assegureu-vos d’utilitzar paraules clau que voleu classificar.
 • El Tipus de publicació, Taxonomies i Arxiu totes les pestanyes ofereixen opcions similars per configurar les plantilles de títol preferides i les plantilles de meta descripció de diverses pàgines del lloc.
  Títols i meta SEO de Yoast per a tipus de publicació i més
  La configuració destacable inclou opcions de noindexar les vostres etiquetes (que si no les utilitzeu és una bona idea definir-la a noindex) i la possibilitat de desactivar els arxius basats en dates (perquè la majoria dels vostres lectors cercaran segons el context, no la data. ).
 • La pestanya final de Altres és on trobareu meta opcions a tot el lloc. La majoria d’usuaris tindran desactivades aquestes opcions, però si realment voleu indexar les vostres pàgines d’arxiu, activeu les etiquetes meta-paraules clau o impediu que els motors de cerca utilitzin fragments de descripció predeterminats als vostres resultats..

SEO social de Yoast

Configuració social de Yoast SEO

Yoast facilita la integració de les teves xarxes socials amb el teu SEO. Tot el que heu de fer és enganxar als enllaços del vostre perfil social rellevant a la secció Comptes pestanya i desa els canvis. Si us interessa, a les pestanyes socials afegides hi ha opcions per habilitar els vostres metadats de gràfics oberts per a diverses xarxes, així com enllaçar directament a la pàgina de l’empresa de Google+.

Mapa de llocs web de Yoast SEO XML

Mapa del lloc web de Yoast SEO XML

Si no utilitzeu la opció Mapa de llocs de XML de Google plugin, us suggereixo que activeu l’opció de llocs de lloc de Yoast XML. Ajuda a crear una estructura de mapa de lloc clara perquè Google s’arrossegui. Trieu el que voleu mostrar als mapes del lloc i guardeu-los.

Opcions avançades de SEO de Yoast

Panificacions de SEO i configuració avançada de Yoast

La secció Avançada de SEO de Yoast ofereix tres grups d’opcions molt importants que no voldreu oblidar: pa de pessic, configuració de enllaços permanents i el vostre feed RSS.

 • Panellets mostra el camí cap a la pàgina en la qual es troba actualment un usuari (sovint es mostra com a casa> categoria> nom del nom o alguna cosa semblant) i són essencials per a cada lloc web. El tema ha de ser compatible amb la funció de panificadors SEO de Yoast per tal que es pugui mostrar. També podeu seguir La guia de Yoast per afegir el codi personalitzat.
 • A la segona pestanya trobareu opcions per a la vostra Enllaços permanents per millorar l’estructura de l’enllaç del vostre lloc. Les opcions que recomanem inclouen treure la base de la vostra categoria de les URL, redirigir els URL de suports adjunts a la publicació principal i eliminar les paraules de parada dels URL per crear un enllaç de publicació més net. Assegureu-vos també que teniu les opcions per “redirigir URL lletges” desactivades. Realment haureu d’estar creant una estructura d’URL neta des del principi.
 • El RSS la pestanya ofereix opcions per optimitzar el vostre feed per als lectors afegint contingut abans o després de les vostres publicacions. Utilitzeu-ho per afegir enllaços de descripció d’autor, publicació, bloc i bloc al vostre feed RSS de manera que encara que els raspadors estiguin tirant els enllaços de feeds al vostre lloc encara apareixeran juntament amb el contingut. Un altre ús interessant d’aquesta funció seria obtenir ingressos del vostre feed. Podeu afegir una pancarta publicitària de 728 x 90 amb HTML per enviar-la o afegir-la o publicar publicacions on els vostres lectors el veuran, però dependrà del que estigueu escrivint. Si el vostre bloc tracta sobre un producte, un anunci per a aquest producte pot tenir sentit, però no feu cap missatge de correu brossa als lectors (tindran més predisposició a deixar de seguir el vostre feed completament).

Eines de SEO Yoast

Eines ofereix l’opció d’edició de títols massius (que edita el títol de post de SEO de Yoast per als motors de cerca) i d’edicions d’arxius (com el vostre robots.txt i .htaccess – però recomanem deixar aquests fitxers delicats sols si no sabeu el que esteu fent). Però el més important inclou una Importació-exportació funció. Això és molt útil quan passem a Yoast SEO des d’un altre complement SEO. Ajuda a importar les antigues opcions a Yoast SEO (tot i que definitivament hauríeu de revisar després d’importar-lo), així com a exportar tota la configuració per utilitzar-lo en altres llocs web que pugueu tenir..

Consoles de cerca de Yoast i extensions Premium de Yoast

Aquestes dues darreres pestanyes hi són si els necessiteu, però no són crucials per a la configuració de SEO de Yoast. El Consola de cerca s’utilitza per introduir el vostre codi d’autorització per obtenir la informació de la Consola de cerca de Google, que pot ser un recurs útil per supervisar el vostre rànquing i el vostre rendiment. És una manera senzilla de veure si Google pot accedir al vostre lloc, veure el que esteu classificant i veure qui us enllaça.

L’últim apartat de Extensions enumera els complements premium de Yoast per al seu complement SEO de Yoast. A partir d’ara, ofereixen quatre extensions per a una actualització premium, optimitzacions de vídeo, Google News SEO i SEO local (geogràficament parlant). No es requereix cap d’utilitzar Yoast SEO, però si us sembla més que necessiteu més del vostre complement de SEO, les extensions són fàcils de trobar.

Opcions de publicació i pàgina de Yoast SEO

A més de les opcions del propi complement, Yoast SEO afegeix configuracions de SEO útils a les vostres publicacions i pàgines. Això es veu millor quan es crea una publicació nova. Aquí teniu un cop d’ull al backend d’aquest article.

Opcions de publicació SEO de Yoast: categoria primària

A la part superior de la pàgina, podreu veure algunes opcions de SEO addicionals i suggeriments útils afegits per Yoast SEO. El primer és un cop d’ull a la vista de Flesch Readability and SEO score to your post. El verd és bo, el groc podria utilitzar la millora i el vermell el dolent.

També veureu un afegit Categoria primària opció si heu situat la publicació en més d’una categoria. D’aquesta manera podeu triar quina categoria és més important i s’ha de mostrar a les papes de SEO de Yoast.

Si es desplaça cap avall fins a la part inferior de la publicació, trobareu una caixa de meta SEO de Yoast. Aquesta és la font de les puntuacions que heu vist a la part superior de la publicació i inclou un bon grapat d’opcions habituals per optimitzar la publicació..

Fragment i paraula clau de Yoast SEO Post

Yoast SEO Post Meta

El Paraula clau La pestanya inclou una secció on podeu escriure la vostra paraula clau principal i veure una anàlisi completa del SEO de la publicació per a aquesta paraula clau en concret. Això no és obligatori i no vol dir que classificarà immediatament el número 1 als motors de cerca per a la paraula clau que seleccioneu. Tot el que fa és revisar la publicació i oferir-vos consells útils per millorar el vostre SEO en funció de l’ús de paraules clau. També podeu editar el títol de la publicació i el fragment amb la secció Editor de fragments per personalitzar el que es mostra quan la publicació apareix als resultats de la cerca.

Lligibilitat de post de SEO de Yoast

Lligibilitat de post de SEO de Yoast

Passant endavant, quan feu clic a la secció Llegibilitat a la pestanya veuràs una anàlisi del contingut de la publicació basada en diversos tests de lectura estàndard. Un cop més, només us serà útil per afinar la vostra publicació. També preneu les partitures aquí amb un gra de sal. Per exemple, un article científic tècnic amb frases llargues i paraules grans podria rebre una puntuació vermella per al recompte de paraules, la facilitat de lectura de Flesch i la durada del paràgraf. Això no vol dir que no es pugui llegir, sinó que no s’adapta al sistema de puntuació de talladors de galetes. Només heu d’utilitzar el millor judici abans d’editar la publicació en funció de la llegibilitat.

Configuració social de Yoast SEO Post

Yoast SEO Meta Meta

Si feu clic a la icona de compartició social a l’esquerra del quadre de meta de SEO de Yoast, obrireu la pestanya per afegir personalitzacions Facebook i Twitter títols, descripcions i imatges. Aquesta és una característica fantàstica si us preocupa el aspecte de la publicació del contingut de la publicació quan es comparteix a les xarxes socials. Facebook i Twitter són consistents, independentment de qui comparteixi un enllaç al seu lloc. Les imatges compartides a Facebook han de ser de 1200 × 630 píxels, mentre que les compartides a Twitter haurien de tenir un màxim de 1024 × 512 com a màxim. Amb Yoast SEO podeu pujar imatges personalitzades perquè la publicació es mostri a la xarxa social corresponent. Tot i que no recomanaríem fer-ho per a cada publicació (és a dir una gran quantitat de suports addicionals), té sentit per a les publicacions que gastareu diners addicionals per promocionar-ho amb anuncis de Facebook i Twitter..

Configuració avançada de publicacions SEO de Yoast

Configuració avançada de SEO de Yoast

L’últim apartat que volíem cobrir és el Avançat fitxa Simplement feu clic a la icona de l’engranatge per obrir les opcions avançades de SEO de Yoast per a la vostra publicació. Aquesta secció només serà visible als administradors i només si les opcions avançades mitjançant el Seguretat a la pestanya principal SEO de Yoast panell es van activar. A partir d’aquí, els administradors poden noindex, nofollow o apuntar URL canònics en una publicació post post.

Si voleu més opcions, com ara un gestor de redireccions d’URL, suport de paraules clau de focus principals, metavisualitzacions socials i assistència premium, heu de tenir en compte Yoast SEO Premium. A partir de només 69 dòlars per a un lloc, afegeix complements útils que vulgueu (o necessiteu) per al vostre bloc o negoci.

Nota final

Esperem que aquesta guia us hagi ajudat a configurar correctament les opcions de SEO. SEO de Yoast és realment un dels millors complements de SEO gratuïts disponibles per a WordPress, i amb les opcions correctes habilitades només podríeu veure una millora enorme en el vostre SEO. Feu-nos saber si teniu cap tipus de consell addicional sobre el complement de SEO de Yoast als comentaris següents!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map