Els errors més habituals de SEO de WordPress in situ

Errors comuns de SEO en lloc de WordPress

WordPress està molt ben optimitzat per als motors de cerca fora de caixa, però no és perfecte. Els usuaris cometen molts errors de SEO de lloc. Més concretament, WordPress necessita una ajuda en dues àrees:


 1. Funcionalitat addicional en forma de complement de SEO avançat com ara SEO de Yoast.
 2. L’aplicació efectiva de mesures de SEO in situ.

En definitiva, vostè són responsables de la optimització del vostre lloc per a les pàgines de resultats del motor de cerca (SERPs). Si no seguiu els fonaments bàsics de SEO, serà poc útil els plugins o widgets instal·lats.

Tenint això en compte, he escrit aquesta llista dels errors de SEO de WordPress més comuns, juntament amb directrius sobre com evitar-los. Primer ens centrarem en errors específics de publicacions i pàgines individuals. A continuació, sobre els errors que poden tenir ramificacions en un lloc web complet. Per exemple. el tipus de problemes que poden tenir un impacte important en la capacitat del vostre lloc per classificar-se per a les paraules clau rellevants. Si trobeu que el vostre lloc és víctima d’alguns d’aquests errors, rectificar-los pot causar una diferència dramàtica en el flux de trànsit del motor de cerca al vostre lloc de WordPress.

1. No optimitzeu el vostre enllaç permanent

El vostre enllaç permanent és adequat per a dues coses:

 1. Oferint als visitants del vostre lloc una indicació de què tracta una pàgina
 2. Indicant rellevància als motors de cerca

Com a tal, heu d’assegurar-vos que la vostra estructura d’enllaç permanent està definida correctament a Configuració> Enllaços enllaç al vostre backend:

Configuració permanent
Com pots veure, Els enllaços enllaçats estan definits per al nom de la publicació (o pàgina). Aquest és el format que recomanaria generalment. És possible que vulgueu afegir la data al vostre enllaç permanent si el contingut del vostre lloc és d’alguna manera rellevant per a la data (com ara articles de notícies). Però per a la majoria dels blocs que utilitzeu el nom de la publicació té més sentit.

Un cop hàgiu definit correctament la vostra estructura de enllaços de conllaç, voldreu assegurar-vos que cadascun dels enllaços de permís de les vostres publicacions estan ben optimitzats per a les paraules clau específiques a les que heu orientat. Per exemple, aquí teniu el link enllaç permanent per a aquesta publicació:

Publicar enllaç permanent

Com podeu veure, no simplement reflecteix el títol sencer (que és el que fa un enllaç permanent per defecte a WordPress). L’he modificat per centrar-me en les paraules clau més importants de l’encapçalament, que seran útils per a Google a l’hora d’interpretar la rellevància.

2. No optimitzar la presentació de SERPs de la publicació

Una de les moltes raons per les quals considero el complement SEO de Yoast (esmentat al començament d’aquest post) tan inestimable és la seva opció d’optimització per pàgina / pàgina. Aquí teniu una captura de pantalla de com es veuen les opcions de publicació de Yoast:

Configuració de fragment de SEO de Yoast

Si no optimitzeu les vostres publicacions i pàgines, empleneu els camps anteriors, us deixen passar alguns trucs:

 • El Paraula clau d’enfocament us permet valorar com d’optimitzada la vostra publicació / pàgina en conjunt té la paraula clau principal.
 • El Títol SEO et permet ajustar el teu etiqueta del títol (a diferència del títol dins del contingut mateix) per ser més fàcil de cercar.
 • El Meta Descripció et permet crear una descripció manual per a la teva pàgina / publicació. Això es mostrarà en SERPs i en altres llocs (com ara llocs de xarxes socials). L’escriptura de descripcions manuals pot tenir un efecte dramàtic positiu en els percentatges de clics.

Assegureu-vos que cada pàgina i publicació del vostre lloc estiguin editades de manera òptima per a la seva visualització en SERPs.

3. Mala interrelacionament

Hi ha diversos avantatges per enllaçar entre les publicacions del bloc del vostre lloc. Això pot incloure coses com ara els percentatges de rebot més baixos o l’increment de la participació dels usuaris. Però a efectes de SEO ens preocupa la rellevància.

Simplement, si Google veu que teniu enllaç amb pàgines rellevants contextualment al vostre lloc, podran entendre millor la rellevància del vostre lloc en un tema concret en el seu conjunt. La connexió efectiva pot demostrar la rellevància d’una pàgina en particular a un tema. Però no és tot. També pot donar lloc a un augment global dels rànquings a tot un tema (ja que el vostre lloc és reconegut com a autoritat).

La clau és interrelacionar sovint (però només quan sigui pertinent) i utilitzar textos d’ancoratge rics en paraules clau. En lloc de “aprendre més, clica aquí“, Escriu” més informació sobre entrenament de gossos“. Un complement que he trobat extremadament útil per fer la connexió més ràpida i fàcil és Link Whisper. Doneu un cop d’ull a la nostra opinió sobre Link Whisper si voleu obtenir més informació.

4. Mala vinculació externa

Tot i que pugui semblar contrariur, podeu afectar de manera regular els rànquings del motor de cerca enllaçant amb llocs externs rellevants i autoritzats. Això és per dues raons:

 1. El factor de rellevància tal com es parla a la secció d’enllaç anterior
 2. A Google li agrada veure que els llocs es refereixen a altres, de la mateixa manera que una revista mèdica cita altres estudis

Simplement, si el vostre lloc no s’enllaça a llocs externs, Google ho prendrà com a senyal que el vostre contingut no és especialment valuós. Així que assegureu-vos que esteu enllaçant regularment amb llocs web i blocs rellevants i autoritzats al vostre lloc. Per exemple, considerem Yoast una autoritat de WordPress sobre totes les coses i tenen un gran article per què són importants els enllaços sortints.

5. Optimització d’imatges pobres

Quan es tracta d’errors habituals de SEO de WordPress, el que veig sovint és la mala optimització d’imatges. Els motors de cerca no poden veure el text en forma d’imatge, per la qual cosa cal que tinguis la mà una mica quan es tracta de mitjans de comunicació. És aquí on entren les etiquetes alt i títol, tal com es mostra a la càrrega de missatges de WordPress:

optimització seo-imatge

Hi ha un debat interminable al món de SEO sobre la importància de les etiquetes alt i de títol respectivament. Però en lloc de perdre el temps, simplement afegeixo text als dos. Quan es tracta d’aquestes etiquetes, hauria de fer-ho centra’t tant en SEO com en usabilitat.

Per a moltes persones (com ara usuaris amb deficiències visuals o mòbils), és possible que les imatges no es visualitzin, en aquest cas veuran el text alt. Per tant, ha de ser descriptiu de la imatge, tot centrant-se també en paraules clau rellevants per al contingut. No oblideu incloure text alt i de títol en logotips, línies d’etiquetes i qualsevol imatge de navegació. Tots són útils per proporcionar als motors de cerca un context més gran quant a l’assumpte del vostre lloc. Però és només la punta de la imatge d’un iceberg. Podeu utilitzar aquesta guia sobre com optimitzar les imatges per obtenir més informació sobre les maneres de perfeccionar la imatge amb rapidesa i SEO.

6. Mal categorització / etiquetatge

Es tracta d’un autèntic peeve de les meves pàgines associades a un gran nombre de categories i etiquetes. Com suposa que un motor de cerca té sentit una publicació associada a una àmplia gamma de paraules clau?

Categoritzar i etiquetar de forma selectiva i específica. Hauríeu de tenir un nombre molt limitat de categories (generalment menys de 10, amb algunes excepcions) i un nombre limitat d’etiquetes (potser no més de 50). Si una categoria d’etiquetes només s’ha utilitzat un grapat de vegades, probablement no sigui digne d’existir.

Mantinc les coses senzilles quan es tracta de publicacions i taxonomies de WordPress, menys és més. Al meu propi bloc enllaç cada publicació amb una sola categoria i un grapat d’etiquetes molt rellevants. D’aquesta manera, produeixo pàgines de taxonomia rellevants contextualment que Google considera adequades per classificar-les.

Les pàgines de categories i etiquetes ben construïdes proporcionen als cercadors una gran quantitat de context. D’aquesta manera poden crear una idea de rellevància del vostre lloc en conjunt en un tema determinat i també es poden classificar de manera individual. Si decidiu agrupar pàgines de categories i etiquetes de qualitat, recordeu que us indiqui com a indexades. Per obtenir més informació sobre les bones pràctiques a l’hora de categoritzar i etiquetar.

7. Capçaleres mal estructurades

Capçaleres HTML (per exemple,

etiqueta) proporciona a Google una gran quantitat de context relacionat amb la rellevància del vostre lloc. Les paraules incloses dins de les etiquetes de la capçalera ponderen molt més que les contingudes dins del contingut principal del vostre lloc.

Com a tal, és vital que inclogui paraules clau rellevants dins d’aquestes capçaleres sempre que sigui possible, però és també és important que les etiquetes de les capçaleres estiguin estructurades adequadament. Alguns temes de WordPress no segueixen les millors pràctiques en aquest sentit, per la qual cosa és possible que vulgueu comprovar les vostres etiquetes de la capçalera. En breu:

 • A la pàgina d’inici, el

  l’etiqueta ha de ser el nom del vostre lloc

 • A la resta de pàgines, la secció

  l’etiqueta ha de ser el titular (és a dir, de la publicació / pàgina)

D’aquesta manera, la pàgina principal té la millor possibilitat de classificar el nom del vostre lloc i altres pàgines tenen la millor possibilitat de classificar per a qualsevol tema concret que tractin..

a més,

i

Les etiquetes han de ser gratuïtes per utilitzar-les com a subcapçales rellevants contextualment. Quin és el teu tema no ho hauria de fer fer és utilitzar aquestes etiquetes amb finalitats malbaratades (per exemple, per al títol “publicacions recomanades” d’un widget de la barra lateral, que no ajuda gens els motors de cerca). Per obtenir més informació sobre com estructurar correctament les etiquetes de capçalera, consulteu aquest missatge en profunditat a Joost de Valk.

8. Instruir els motors de cerca per indexar-los massa

Molta gent comet l’error d’assumir que Google rastrejarà i indexarà tot el seu lloc. Si bé Google pot ser gatejar tot el vostre lloc, sovint no indexarà tot de les publicacions i pàgines. I, en realitat, no voleu que Google rastregi tot el contingut del vostre lloc, només les coses que val la pena classificar. Tot el que sigui és superflu i no beneficia que estigui a l’índex de Google. Concretament, aquestes pàgines inclouen:

 • Pàgines de taxonomia / arxiu no utilitzats (per exemple, etiquetes, arxius d’autor, arxius basats en dates, etc.)
 • La seva política de privadesa
 • Renúncies legals

Et fas la idea. Com més net sigui el lloc que podeu presentar a Google, millor. Qualsevol cosa que sigui irrellevant o inútil per als cercadors només serveix per diluir la rellevància del vostre lloc. Com a tal, heu d’assegurar-vos que totes aquestes pàgines estan configurades com a “noindex”, és a dir, als motors de cerca que no l’indexin. Això es fa fàcilment amb un complement com SEO de Yoast, que us permet taxis o arxius sencers noindex.

Amb el connector instal·lat, només cal que aneu a SEO> Aparença de la cerca. A continuació, canvieu l’opció “Mostra (tipus de publicació) als resultats de la cerca?” a No per a cada tipus de publicació que vulgueu de noindexar. Després, dirigiu-vos a la Taxonomies i Arxius pestanyes per fer el mateix.

SEO de Yoast: Valors predeterminats de tipus de contingut

Aquesta opció també està disponible de forma per a una publicació o per pàgina:

Índex de publicacions SEO de Yoast

9. No proporciona un lloc de lloc XML

En cap cas no és necessari un mapa del lloc XML. Però no proporcionar-ne un per als motors de cerca és com donar a algú indicacions complicades a casa de manera verbal, en lloc de la vostra adreça. Els motors de cerca és molt més fàcil si els expliqueu què s’ha d’indexar. D’aquesta manera, Google, Bing i d’altres saben què és el més important de les vostres pàgines indexades.

El pecat més gran de no proporcionar cap mapa del lloc XML és el fet que és tan fàcil de fer. Si ja heu instal·lat l’esmentat plugin de SEO de Yoast, aneu a SEO> General> Característiques i canviar a la funcionalitat del mapa del lloc XML:

Mapa del lloc web de Yoast SEO XML

Tot això hi ha. Yoast us basarà els mapes de lloc en les diverses opcions que activeu / desactiveu a la secció Aparença de cerca secció El complement ara mantindrà un mapa del lloc XML actualitzat dinàmicament al vostre servidor perquè els motors de cerca utilitzin al rastrejar el vostre lloc..

10. Centrat en les paraules clau meta

Això és menys un error i més una pèrdua de temps completa, perquè Google no considera meta-paraules clau quan es classifiquen els llocs. Els spammers han utilitzat històricament les paraules clau meta en la mesura que Google ja no els proporciona cap valor. Així que si encara utilitzeu meta-paraules clau, ara és el moment d’aturar-se.

11. Duplicar contingut (i no definir URL canònics)

Molta gent us dirà que el contingut duplicat és el vostre pitjor enemic. Si Google us veu publicar contingut disponible en un altre lloc, es produirà un infern sagrat al vostre lloc fins que no us quedi res més que un HTML.

En realitat, això no és necessàriament cert. Google no (sempre) penalitza els llocs per utilitzar contingut duplicat. En canvi, si ve dues pàgines web amb gran part del mateix contingut, s’intentarà esbrinar quina va ser l’editorial original. Aleshores, donarà prioritat a aquesta pàgina en els resultats de la cerca sobre l’altre.

D’altra banda, el contingut duplicat al mateix lloc no és fantàstic. Tot i que no és un problema final mundial, tenir diverses instàncies del mateix contingut presents en diverses pàgines és senzillament desordenat. El fet de tenir vint articles “Bluehost Review” no us ajudarà a situar-vos a la primera pàgina. Feu tot el possible per combinar articles duplicats del bloc i redirigir les publicacions o pàgines eliminades cap a les més rellevants (de nou, Yoast SEO és molt útil amb el gestor de redirecció integrat).

I potser és molt més freqüent del que podríeu pensar que són pàgines duplicades accidentals La pàgina d’inici del vostre lloc pot existir en ambdues www i no-www (és a dir, https://yoursite.com/) així com http i https versions, que de fet són pàgines separades. La solució és definir el que es coneix com a URL canònics per a cadascuna de les pàgines web del vostre lloc.

12. No optimitzar la velocitat

La velocitat de càrrega del vostre lloc és de vital importància. Les persones odien els llocs que es carreguen lentament i, per extensió, també ho fa Google (i probablement altres motors de cerca). En poques paraules, la velocitat a la qual es carrega el vostre lloc pot tenir un impacte en els vostres rànquings.

Com a tal, heu d’assegurar-vos que el vostre lloc es carrega en un doble temps. Hi ha moltes guies sobre com accelerar WordPress, així com sobre hosting i WordPress de plugins en memòria cau optimitzats que podeu utilitzar per ajudar-vos.

També podeu aprofitar eines gratuïtes populars per provar la velocitat del lloc, com ara Pingdom i PageSpeed ​​Insights, per avaluar la velocitat i els colls d’ampolla puntuals del vostre lloc..

13. No optimitzar per a xarxes socials

Tant si us agraden o no les xarxes socials, heu d’assegurar-vos que els vostres perfils estan correctament configurats i enllaçats amb el vostre WordPress mitjançant Open Graph i Twitter Cards. Si encara no ho heu endevinat, Yoast SEO és una manera ràpida i senzilla de fer-ho ja que la configuració social s’incorpora al connector.

Configuració social de Yoast SEO

Pot semblar una cosa relativament menor, però assegurar-se que el vostre lloc està enllaçat correctament amb les vostres xarxes socials us ajudarà a que les vostres publicacions siguin més “compartibles”. A més, amb Yoast podeu afegir les vostres metaetiquetes personalitzades de Facebook i Twitter. Inclou un títol, descripció i imatge optimitzada. Un cop més, això pot ajudar a millorar la visibilitat i la compartició de la publicació.

Etiquetes Metaast SEO personalitzades i meta meta de SEO

Com es poden produir errors comuns de SEO

El SEO pot ser més aviat intimidatori: hi ha molt per equivocar-se. Però aquest aspecte raonable és que si podeu obtenir la majoria de coses dret, tindreu un gran avantatge respecte a la competició. La majoria dels errors de SEO que veieu anteriorment no són una mica de ciència. A més, un cop entenguis els principis bàsics del SEO, podreu detectar intuïtivament quan alguna cosa és bo per a la classificació del vostre lloc i viceversa.

Tens algun consell SEO in situ per a usuaris de WordPress que no he inclòs ni en aquesta publicació ni en una altra? En cas afirmatiu, compartiu-nos amb nosaltres a la secció de comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map