Consells sobre vídeo de SEO per treure el màxim partit dels teus vídeos de WordPress el 2020

Consells sobre vídeo de SEO per treure el màxim partit dels teus vídeos de WordPress el 2017

Parlem de vídeo SEO, dels vídeos d’impacte que tenen en l’experiència dels usuaris i en els rànquings de cerca i sobre com podeu optimitzar els vostres vídeos per obtenir el màxim de suc de SEO.


Ràpidament, deixaré un parell de estadístiques de màrqueting de vídeo per a què, ja ho sabeu, aconseguir un impuls. Ho savies:

 • Un terç de tota l’activitat en línia es dedica a veure vídeo?
 • El 90% dels usuaris afirmen que els vídeos sobre productes són útils en el procés de presa de decisions?
 • El gaudi dels anuncis de vídeo augmenta la intenció de compra en un 97% i l’associació de marques en un 139%
 • Incloure un vídeo a la pàgina de destinació pot augmentar la conversió en un 80%?
 • Els articles amb vídeos aconsegueixen tres vegades més enllaços que els articles de text senzill?

Fonts: Hubspot & Moz

Ins i fora de vídeo SEO

Si bé aquestes estadístiques són impressionants, què té a veure això amb el vídeo SEO? Bé, SEO (o optimització de motors de cerca per als no iniciats), és només una de les moltes peces del trencaclosques de màrqueting digital. L’altra peça més important és aconseguir convertir el trànsit que atraieu.

Els vídeos us poden ajudar a superar el buit entre el tràfic de motors de cerca i la conversió. És a dir, els vídeos tenen un impacte positiu enorme en els rànquings de cerca i en els percentatges de conversions.

El vídeo ja no és una tàctica de màrqueting “actual i actual”, és aquí, i és una manera poderosa de comunicar la vostra història de marca, explicar la vostra proposta de valor i crear relacions amb els vostres clients i clients. – Lindsay Kolowich

En un passat no tan llunyà, vam exposar un parell de consells SEO de WordPress en diverses publicacions, incloses:

 • Les millors eines de SEO de WordPress
 • Bones Pràctiques de SEO de WordPress
 • Guia per a principiants de WordPress SEO [Post Series]
 • 10 funcions més importants de WordPress SEO de Yoast
 • WordPress SEO: una posició més alta en els motors de cerca

El tret de sortida clau de les publicacions anteriors és que el SEO s’estén molt més enllà del text de SEO. Hauríeu d’optimitzar el vostre text, imatges, vídeos i tenir cura d’altres detalls tècnics de SEO per treure el màxim partit dels vostres esforços de SEO. Però no ens perdem aquí, ens centrarem en el vídeo SEO i només en el que queda de la publicació.

Com treure el màxim profit del vídeo SEO

Ara, aprofundim en el vídeo SEO i mirem els passos que haureu de fer per treure el màxim rendiment SEO dels vostres vídeos de WordPress (realment, aquests consells s’apliquen a qualsevol vídeo).

Paraules clau de vídeo de SEO

L’optimització de motors de cerca comença amb una investigació sobre paraules clau que no és una idea important. Si vendeu temes de WordPress, per exemple, evidentment voleu classificar-lo altament pel terme “temes de WordPress”, “temes de WordPress premium” i altres termes relacionats. Això també s’aplica al vídeo SEO.

Avui en dia, Google enriqueix els resultats de la cerca amb mitjans molt rics, com ara vídeos amb més del 90% dels vídeos que provenen de YouTube (propietat també de Google). Estudis de MarketingLand i Searchmetrics demostren que més del 50% de les cerques universals de Google inclouen vídeos. Això significa que una enorme part de cercadors estan exposats a un vídeo de YouTube en un moment donat.

Els editors de vídeo com YouTube, entre d’altres, són fonts de trànsit molt importants, especialment quan considereu:

 • Els resultats de la cerca en vídeo tenen un percentatge de clics del 41% superior als resultats de text normal (Font aimClear) i
 • Els vídeos tenen 50 vegades més probabilitats d’obtenir un rang orgànic de pàgines de Google que els resultats de text senzill (Forrester Research)

Però tot comença amb una investigació en vídeo astuta de paraules clau de SEO. Et dediqueu a les paraules clau específiques de nínxol que tenen resultats de vídeo a la primera pàgina de Google.

A part: Google ofereix un lloc agradable per a vídeos, ressenyes, tutorials i vídeos divertits. Vídeos amb títols com “Com configurar WordPress”, “Crear tema de WordPress”, “Configurar un tema de WordPress” i vídeos divertits com “gats divertits” marcaran punts sorprenents als resultats de la cerca de Google.

Si optimitzeu el vostre vídeo amb paraules clau amb resultats de vídeo a la primera pàgina de Google i feu el vídeo a YouTube, obtindreu trànsit dirigit tant de Google com de YouTube. I si no ho sabíeu, YouTube és el segon motor de cerca més gran.

Com trobar paraules clau SEO en vídeo

Però, com aconseguir que les paraules clau de vídeo de SEO siguin rellevants per al vostre nínxol? És fàcil. Si sou al nínxol de temes de WordPress, per exemple, cercareu paraules clau de vídeo en vídeo mitjançant cerques com “crear un tema de WordPress”, “tutorial de tema de WordPress”, etc..

Per posar els meus diners al lloc de la meva boca, li vaig fer una prova de prova i vaig cercar “Crea un tema de WordPress” a Google. La paraula clau genera un resultat de YouTube a Google. No està malament:

cerca de paraules clau de vídeo seo

Armat amb una paraula clau de vídeo de vídeo, tot el que heu de fer és comprovar si hi ha un volum de cerca adequat per a aquesta paraula clau. Aquí, no dubteu a utilitzar-ho Eina del Planificador de paraules clau de Google (gratuït).

Segons Brian Dean, de Backlinko, assegureu-vos que la vostra paraula clau tingui almenys 300 cerques mensuals. Des del nostre planificador de paraules clau de Google, veiem que “crear tema de WordPress” té una mitjana d’entre cerques mensuals entre 1 i 10 quilòmetres. Això és realment bo:

google-keyword-planner

Bonus: A partir d’aquest quadre de comandament, obtenim idees de paraules clau relacionades, i les cerques mitjanes mitjanes i la competència de nivell per a cada paraula clau relacionada:

paraules clau de google-keywords-planner-related-video-seo-keywords

Per què és important això? Més idees de paraules clau significa més idees per als vostres vídeos i altre contingut. Sempre que una paraula clau tingui més de 300 cerques mensuals, és una excel·lent paraula clau per crear un vídeo al voltant. Com més cerques siguin, millor, només cal assegurar que la competència per a aquesta paraula clau específica és baixa a mitjana.

Si creeu un vídeo al voltant de la vostra paraula clau i aconsegueu que es classifiqui bé a Google, ho aconseguireu fins al vídeo SEO.

Ara que teniu una paraula clau (i paraules clau relacionades), és el moment de crear els vostres vídeos.

Crea vídeos fantàstics

De la mateixa manera que el contingut de text senzill, quant més en introduïu el vídeo, més en sortireu. El treball no tan obvi no us portarà enlloc. Recordeu que el contingut deficient no es classifica en aquest temps i època, de manera que no espereu que el vostre vídeo es classifiqui si és desinteressant, poc original, irrellevant o no proporciona cap valor..

Crear un vídeo d’alta qualitat costa menys de 200 dòlars, fins i tot si contracteu un videògraf i un editor gràfic. Si utilitzeu un pressupost més reduït, podeu arrencar i utilitzar moltes de les eines de gravació de pantalla disponibles (ens agraden Screencast-O-Matic).

Realment, no heu de contractar actors per als vostres vídeos. L’animació és força popular i els muntatges fotogràfics poden ajudar-vos a explicar una història, sobretot si feu una mica de màgia de paralaxi a la barreja, però moltes vegades us proporciona contingut útil i directe..

Proporciona valor, fes que el teu vídeo sigui interessant / divertit i segueixi sent rellevant per al públic objectiu per impulsar la participació dels usuaris, que és el senyal de rànquing més important dels vídeos de YouTube.

Més visualitzacions = Millor SEO de vídeo

Si més persones segueixen veient, subscrivint-se, comentant, agradant i compartint els vostres vídeos, continuareu augmentant les files a Google. Si el vostre vídeo xucla, no obtindrà una classificació independentment de la quantitat de SEO que hi hagi al darrere.

Els vídeos fantàstics proporcionen resultats sorprenents per a vídeo de SEO, creació d’enllaços i consciència de la marca. Cas concret és: Video de Dollar Shave Club que es va viralitzar fa un temps i ara guanya al negoci (dollarshaveclub.com) desenes de milers d’enllaços (alguns d’enormes llocs com ara Mashable, Forbes, BusinessWeek, The Next Web, etc.), molta exposició a la marca i altres avantatges recurrents de SEO per aquest mateix dia.

Aquest vídeo té més de 23 milions de visualitzacions, i el juliol de 2016, Unilever va comprar Dollar Shave Club per mil milions de dòlars. Desconcertant!

En qüestions de durada del vídeo, no em preocuparia ni una mica. Alguns experts en SEO defensen que els vídeos més curts són millors que els llargs i a l’inrevés, i dic que deixen que es disputin. Mentre el vídeo sigui fantàstic, la gent el visualitzarà sense importar-ne la durada. Ja ho sé, veig videojocs a l’esquena i la majoria té més d’una hora. Centenars de milers d’altres persones també veuen aquests vídeos, per la qual cosa fa que siguin dues hores de durada o dos minuts, però no importa.

Optimitzeu el vostre vídeo SEO

Podeu optar per penjar vídeos al vostre domini, però recomano penjar-lo YouTube. Permeteu-me que exposi. A continuació, es mostra un gràfic que mostra els dominis de fragments de vídeo més freqüents. En el llenguatge de la persona, es mostra a quins llocs Google fa preferència quant a resultats de vídeo en SERPs (pàgines de resultats del motor de cerca).

Youtube-obté-92 per cent del resultat-google-vídeo-resultats

Al gràfic anterior, on voleu allotjar els vostres vídeos? YouTube o domini propi? Voto YouTube qualsevol dia, perquè els números no es troben.

En segon lloc, i ho hem esmentat anteriorment, YouTube és el segon motor de cerca més gran propietat de Google. És més probable que la gent trobe els vostres vídeos al vostre domini o a YouTube? No haureu de respondre. Google vol tenir més i més negocis i, com més gent pugui accedir als vídeos de YouTube, més gran serà el marge de benefici.

En tercer lloc, podeu crear enllaços enllaços des de YouTube, un al vostre perfil de canal i un a cada descripció de vídeo que escriviu després. Mai no ha estat una cosa enllaçada, sobretot si és del segon motor de cerca més gran. L’exposició a YouTube que desencadena l’acció secundària (llegiu les persones que fan clic a les propietats web) és òptima per a petites i grans empreses en una època dominada per Google i Google que.

Per últim, però no per això menys important, estalvieu el vostre lloc (i el vostre servidor) la càrrega addicional, que culmina amb velocitats de càrrega de pàgines més ràpides, per tant, millors resultats de SEO. Al cap i a la fi, els vídeos de YouTube són fàcils d’incorporar i compatibles amb la majoria, si no amb tots els navegadors. Altres persones també poden incrustar els vostres vídeos guanyant-vos enllaços entrants i, de manera consecutiva, més trànsit.

Els Pernots i Pernots de vídeo de SEO

Vídeo bàsic de SEO

Llavors, com optimitzar els vídeos per a SEO? Aquesta és la gran pregunta?

Feu que els vostres vídeos siguin lluminosos

Quan pengeu els vostres vídeos, evidentment pugeu la màxima qualitat que pugueu. Tot i que molts vloggers poden dirigir-se al terreny 4k, no cal que arribeu tan lluny quan carregueu tutorials i guies de WordPress.. Graveu vídeos a 720p (si és possible) amb una proporció de 16: 9 per garantir una visualització òptima.

Però, quan incloeu els vostres vídeos, feu un toc lleuger. Google posa l’accent en les velocitats de càrrega de la pàgina com a mètrica de classificació, de manera que utilitzeu millor les eines i les tècniques a la vostra disposició per assegurar-vos que els vostres vídeos no afectin el vostre lloc. Fins i tot podeu utilitzar miniatures de vídeo que carregaran el reproductor només quan l’usuari desencadeni el botó de reproducció. Feu el que podeu per fer-ho optimitzar els vídeos incrustats de manera que carreguen ràpid.

Això també és excel·lent per a l’experiència dels usuaris, sobretot amb l’augment exponencial dels usuaris mòbils que abandonen el vostre lloc després de quatre segons d’espera. Ningú té temps per carregar un lloc que té una edat i un viatge d’anada i tornada al sol.

Etiqueta els teus vídeos adequadament

Vegeu com ruixeu paraules clau a tot el contingut de text? Heu d’aportar més informació a les aranyes de cerca perquè puguin identificar i indexar els vostres vídeos. Incloeu les vostres paraules clau de SEO en els vostres noms de fitxers, títols, etiquetes i descripcions de vídeo per assegurar-vos que feu una classificació per context i rellevància.

A més, en penjar els vídeos trieu una miniatura que tingui sentit. Fins que no es verifiqui el canal de YouTube, haureu de conformar-vos amb un fotograma del vostre vídeo, però, després de la verificació, podeu penjar miniatures personalitzades amb text o superposicions afegides per descriure millor

Afegiu transcripcions de vídeo i mapes de lloc

Utilitzant de nou l’exemple de “temes de WordPress”, si creeu un vídeo que gira entorn dels temes de WordPress, és evident que esmentarà “temes de WordPress” en algun lloc. Els rastrejadors de motors de cerca no “veuen” els vostres vídeos com ho fan els éssers humans, cosa que ens porta a transcripcions i mapes de llocs.

Una transcripció de la part d’àudio del vostre vídeo us ofereix més immobles per incloure les vostres paraules clau, que millora la capacitat de trobar. Les transcripcions també ofereixen als usuaris la possibilitat de “llegir” el vostre vídeo si no el poden escoltar en un moment donat. A més, fins i tot podeu utilitzar una transcripció específica com a base per a una publicació que enllaça amb el vostre altre contingut. Quan tot això està dit i fet, les transcripcions us permeten desbloquejar el contingut textual dels vostres vídeos, el contingut que els motors de cerca entenen.

Els mapes de llocs de vídeo són una extensió del mapa del lloc de contingut, que ajuden els motors de cerca a cercar i indexar els vídeos juntament amb el altre contingut. La millor part és que podeu personalitzar mapes de lloc de vídeo per incloure metadades, cosa que augmenta la rellevància dels vostres vídeos per a les sol·licituds de cerca. Yoast ofereix un fantàstic Complement de vídeo de SEO només amb aquest propòsit.

Feu que els vostres vídeos siguin fàcils de trobar

En primer lloc, aprofiteu la caixa de descripció i les etiquetes per penjar un vídeo a YouTube. Assegura’t de utilitzar paraules clau i incloure enllaços rellevants al vostre lloc web on els espectadors poden trobar més informació sobre el tema que tracteu. Afegiu etiquetes rellevants de manera que el vostre vídeo és fàcil de trobar per als usuaris i motors de cerca de YouTube.

Des del punt de vista de la capacitat de cerca i experiència de l’usuari, també cal que els vídeos incrustats siguin fàcils de trobar al vostre lloc web. Incorpora un vídeo per publicació i pàgina i segueix-lo amb categories i etiquetes pertinents. D’aquesta manera és fàcil que els usuaris i els motors de cerca puguin trobar els vostres vídeos.

Afegiu elements interactius als vostres vídeos

Tot i que les accions, els gustos i els favorits són bons indicadors que feu bé alguna cosa, no significaran necessàriament que aconseguireu assolir els vostres objectius de SEO. Podeu capturar els espectadors en moments clau dels vostres vídeos. Parlo d’elements interactius com ara formularis, enllaços i preguntes en vídeo que guiaran els espectadors al següent pas lògic molt abans que s’acabi el vídeo.

Comparteix els teus vídeos per a més sucs de vídeo de vídeo

No n’hi ha prou amb crear vídeos; aquesta és la primera part més senzilla de l’equació. La gent necessita veure els vostres vídeos perquè 1) us fa sentir excel·lents i 2) més visualitzacions signifiquen una classificació millor. Així que no us avergonyiu promociona el teu vídeo enèrgicament, o tant com promocioneu les publicacions del vostre bloc.

Compartiu els vostres vídeos a les xarxes socials perquè els senyals socials signifiquen alguna cosa per a Google. És un indicador de rellevància i valor, ja que com més tingueu, millor se situarà el vostre vídeo. En una línia, promociona els teus vídeos a tot arreu.

Paraules finals

Google continua donant més importància als vídeos pel que fa a la classificació. A més d’això, el consum de vídeo en línia continua creixent a mesura que els usuaris vulguin, utilitzin i recordin més usuaris. De fet, YouTube informa que el consum de vídeo mòbil augmenta un 100% cada any. [Font: Hubspot]

D’altra banda, el vídeo s’ha convertit en més accessible i assequible per a petites empreses. Pregunta: Per què encara no heu implementat Video SEO?

Té alguna pregunta o suggeriment? Estem escoltant. Anoteu-nos una línia en els comentaris a continuació i us respondrem en molt poc temps. Gràcies per endavant!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map