Consells sobre SEO per a negocis principals

Consells sobre SEO per a empreses noves

L’optimització de motors de cerca (SEO) és un tema ampli i pot semblar una mica aclaparadora quan esteu començant com a propietari d’un negoci nou o d’un lloc web. Però no us preocupeu! En aquest article, hem desglossat SEO en algunes àrees clau per ajudar-lo a ser més manejable. Fem una ullada!


Instal·leu un bon complement de SEO

És imprescindible l’ús d’un complement SEO per optimitzar el contingut del lloc web de WordPress. Ofereixen un munt de funcions excel·lents per ajudar el vostre lloc a començar a classificar-se. Per sort, hi ha nombrosos plugins SEO gratuïts (i premium) disponibles per ajudar a millorar la posició de les vostres pàgines i publicacions als motors de cerca..

SEO de Yoast

SEO de Yoast

En general, SEO és el connector de WordPress més popular i conegut. Aquesta solució gratuïta us permet controlar molts factors importants de SEO, com ara els vostres títols i metadades, mapes XML, panells, enllaços socials, enllaços socials i molt més (que podeu conèixer a la nostra guia completa de SEO de Yoast)..

Yoast SEO Post Meta

Yoast SEO també us permet especificar una paraula clau d’enfocament. D’aquesta manera, realment podeu optimitzar un contingut particular per classificar-se per a les paraules clau d’alt valor. Yoast us mostrarà si heu utilitzat la paraula clau força vegades i en els llocs adequats. També us donarà consells sobre què podeu fer per millorar el vostre contingut per ajudar a que el vostre lloc tingui una possibilitat de classificar-se per a les vostres paraules clau en concret..

SEO local

Local de Yoast

Si teniu un negoci local amb ubicacions físiques, també haureu de plantejar-vos la instal·lació al connector premium de SEO local de Yoast. O igualment, optar per El SEO local de Yoast per a WooCommerce si teniu una botiga de comerç electrònic al costat de la vostra botiga de maó i morter.

Quan optimitzeu per a SEO local, esteu orientant les cerques geogràficament a prop de la vostra configuració regional. Això us pot ajudar a classificar-vos en cercadors locals per a cerques locals (com ara “la millor gelateria de Nova York”), així com permetre inserir fàcilment Google Maps, informació de contacte, localitzador de botigues i horaris d’obertura al vostre lloc web de WordPress..

Feu la vostra cerca de paraules clau

La investigació amb paraules clau és una necessitat per a les noves empreses. Després de determinar què vens i a qui vens, és primordial determinar què busquen els vostres clients o clients potencials. Per exemple, si sou una botiga de vestits a Denver especialitzada en casaments, probablement voldreu classificar-vos per a “vestits de núvia de Denver” o “on comprar un vestit de núvia a Denver” i similars.

Amb aquest punt clavat, podeu escriure contingut per al vostre lloc web centrat en aquestes paraules clau. Si escriviu la “Millor guia per fer compres de vestits de núvia a Denver”, el vostre lloc web és una bona possibilitat de classificar-se per a aquests termes. En conseqüència, quan algú realitzi cerques amb aquestes paraules clau, es trobarà amb el vostre lloc als motors de cerca.

Planificador de paraules clau de Google

Però part d’una bona estratègia de paraules clau és utilitzar diverses variants i suportar paraules clau. Amb el Planificador de paraules clau de Google podeu determinar ràpidament quines paraules clau heu d’utilitzar a les publicacions. Aquesta eina popular us permet escriure paraules clau associades al vostre negoci. A continuació, el planificador proporciona informació important sobre el nombre de persones que cerquen les paraules clau seleccionades.

De la mateixa manera, el Planificador de paraules clau de Google també cridarà l’atenció sobre les cerques de paraules i frases relacionades que siguin rellevants per a les vostres paraules clau o paraules clau originals. Hauríeu de provar i utilitzar-los al vostre contingut per ajudar-vos a classificar el vostre lloc amb diverses paraules clau populars que siguin compatibles amb el vostre lloc.

Eina de paraules clau de Ubersuggest

També podeu utilitzar eines gratuïtes com Ubersuggest per trobar paraules clau encara més relacionades o Tendències de Google per descobrir paraules clau noves o tendents a la vostra zona. Es tracta d’unes excel·lents eines que podeu fer servir (o els vostres autors del vostre blog) sobre la marxa sense haver d’iniciar sessió al vostre compte de Google.

Preneu-vos seriosament l’enllaç

La creació d’enllaços és un factor important en l’algorisme de Google per classificar els llocs web. Així doncs, assegureu-vos que afegiu enllaços al vostre lloc internament i externament. Amb el pas del temps, els enllaços es produiran orgànicament, però com a negoci nou també hauríeu d’esforçar-vos per planificar com guanyar enllaços inicialment per al vostre lloc web..

Enllaços interns

Enllaços interns

Els enllaços interns són per a altres pàgines o publicacions del vostre lloc web. Per exemple, quan afegim un enllaç a WordPress SEO, aquest és un enllaç intern a una pàgina del nostre lloc web que parla de WordPress SEO.

Afegint enllaços interns al vostre lloc és una forma senzilla d’ajudar a millorar la vostra posició als motors de cerca. Els enllaços interns faciliten la cerca de Google al vostre lloc per cercar i classificar contingut. Els enllaços interns també faciliten la cerca de contingut per als visitants i poden ajudar a augmentar el temps que dediquen al vostre lloc.

Quan creeu articles o pàgines al vostre lloc web, recordeu enllaçar-vos a altres publicacions o pàgines rellevants. A més, assegureu-vos d’utilitzar enllaços interns per orientar els usuaris a les vostres pàgines més importants. Per exemple, des de la pàgina principal heu d’enllaçar a pàgines on voleu que els vostres visitants vagin al costat (a la nostra pàgina d’inici de WPExplorer enllacem amb els nostres articles bàsics que pensem que són més útils i a les nostres publicacions més recents).

Sempre que tingui sentit enllaçar pàgines i publicacions, aprofiteu aquesta oportunitat per afegir enllaços interns al vostre lloc web de WordPress.

Enllaços de backlinks

Enllaços externs

Els enllaços externs de llocs web de tercers que s’enllacen amb el vostre contingut s’anomenen enllaços enllaçats. En comparació amb els enllaços interns, és certament més difícils de crear. És important obtenir enllaços enllaços al vostre lloc web de llocs rellevants i de bona reputació. Per associació d’enllaços, Google reconeixerà que el vostre lloc és important i això us pot ajudar a classificar el lloc en els resultats de la cerca.

Una manera genial de generar enllaços al vostre lloc és publicar els usuaris en altres llocs. Poseu-vos en contacte amb altres llocs del vostre nínxol, empreses similars, revistes en línia i llocs de notícies i qualsevol altre lloc web rellevant que pugueu trobar. Escrivint publicacions de convidats d’aquests llocs, podeu deixar un enllaç al vostre propi lloc.

Afegeix un bloc

Blog de WordPress

Tenir el temps i esforçar-se en iniciar un bloc per a la vostra empresa pot tenir nombrosos avantatges. Als motors de cerca els agrada veure que un lloc web s’actualitza i s’hi afegeix constantment. La publicació d’articles en el bloc diari o setmanal us ajudarà a marcar aquesta casella.

Un bloc també permet al vostre lloc crear contingut global, fonts de trànsit i, finalment, créixer. Si afegiu contingut interessant i valuós, atraureu nous visitants i animareu als usuaris recurrents. Penseu a utilitzar diferents tipus de suports com ara vídeo, podcasts i seminaris web per atraure a diferents públics. El trànsit al vostre bloc no només serà bo per a la vostra empresa, sinó que el nombre creixent de visitants us ajudarà a la classificació dels motors de cerca per al vostre nou negoci..

Per últim, assegureu-vos d’escriure publicacions noves per a temes nous. No voleu contingut duplicat. En lloc de centrar-se en centrar cada publicació del bloc al voltant d’una paraula clau diferent. Això permetrà al vostre lloc classificar-se per a diverses paraules clau i, per tant, arribar a un públic més ampli. Com més contingut interessant i divers publiqueu, més probabilitats de connectar amb nous usuaris.

Optimitzeu el rendiment del vostre lloc

Assegureu-vos que el vostre lloc web de WordPress tingui el màxim nivell possible. Els motors de cerca tenen en compte factors com l’optimització d’imatges i la velocitat del lloc. Per tant, optimitzar el rendiment general del vostre lloc és una altra manera de millorar el vostre lloc per als motors de cerca.

Superviseu la velocitat del lloc

Superviseu la velocitat del lloc

Google somriu als llocs que es carreguen ràpidament i ofereixen una experiència perfecta per als usuaris. Així, si el vostre lloc no té temps de càrrega ràpids, això pot afectar molt la vostra posició als motors de cerca.

Si no sabeu el rendiment del vostre lloc, potser voldreu utilitzar una eina gratuïta per descansar. Una opció fantàstica és Eines Pingdom. La versió gratuïta d’aquest servei de gestió de rendiment web excel·lent us permetrà, entre altres usos, provar ràpidament la velocitat de càrrega del vostre lloc. També generarà informes detallats per ajudar-vos a comprendre quin tipus de contingut redueix la velocitat del lloc i què podeu fer per millorar els temps de càrrega. Els usuaris premium també poden supervisar la velocitat de la pàgina de manera continuada, així com rebre notificacions en temps real d’aturada.

Una altra gran eina és Déu Olo Google PageSpeed ​​Insights. Aquesta eina analitza el vostre lloc mitjançant un primer enfocament d’indexació per a mòbils, cosa que vol dir que té el rendiment del vostre lloc basat en dispositius mòbils abans dels ordinadors de sobretaula. De forma similar a Pingdom, Google PageSpeed ​​Insights també ofereix “oportunitats” per millorar la vostra velocitat al llarg del lloc.

Millora la velocitat del teu lloc

Hi ha diverses maneres fàcils de millorar la velocitat del vostre lloc. Takebviament, tingueu en compte quines eines de velocitat de pàgina es reporten, però podeu fer alguns canvis que pugueu fer.

En primer lloc, mireu amb atenció tema i servei d’allotjament està utilitzant Un tema modern i de càrrega ràpida, com el nostre propi tema Total WordPress Theme, impressionarà immediatament els motors de cerca i podria classificar el lloc.

Proveïdor de hosting de wordpress gestionat per wpengine

Informació i descàrrega

L’ús d’un amfitrió web d’alta qualitat és igualment important. Amb l’acolliment de l’antiga dita “obteniu el que pagueu”, és cert. Si us ho podeu permetre, sempre opteu per una empresa d’allotjament de WordPress gestionada d’alta gamma com WP Engine. Aquest servei d’allotjament específic de WordPress té una trajectòria impressionant, proporcionant temps de càrrega ràpids per als nombrosos llocs web que allotgen.

Altres consells per millorar la velocitat del vostre lloc són la instal·lació d’uns quants plugins diferents al vostre lloc web de WordPress. Penseu en utilitzar un complement de memòria cau, un complement d’optimització d’imatges i un complement de càrrega mandrosa. Tot això pot millorar el rendiment del vostre lloc i us ajudarà a obtenir favor als motors de cerca.

Feu que el vostre lloc sigui mòbil

Feu que el vostre lloc sigui mòbil

Tenir un tema amb resposta mòbil és un altre factor crucial si voleu que el vostre lloc web de WordPress tingui una bona classificació en els motors de cerca. És gairebé impossible avui dia comprar un tema que no estigui preparat per a mòbils.

Si no esteu segurs, només cal que ho comproveu. Tireu el telèfon o la tauleta i visiteu el vostre lloc. També podeu utilitzar aquests consells perquè el vostre lloc sigui agradable per a mòbils. Depenent del nínxol del vostre lloc, potser també voldreu centrar-vos en AMP per a WordPress. En poques paraules, AMP (pàgines mòbils accelerades) us permet visualitzar carregues més ràpides i versions simplificades de les vostres pàgines (amb caché, menys HTML, sense JavaScript etc) en dispositius mòbils. Si el vostre bloc és una part important del vostre lloc web, AMP pot ser una bona idea per a vosaltres.

Google PageSpeed ​​Insights

Com heu esmentat abans, per comprovar el rendiment del vostre lloc mitjançant el mòbil, feu una ullada a les de Google Inspeccions de velocitat de pàgina eina. Simplement escriviu el vostre lloc web i Google us donarà una puntuació sobre 100 per al rendiment mòbil del vostre lloc i les recomanacions sobre com millorar.

Pensaments finals del SEO de nous negocis

Moltes empreses, sobretot en començar, no disposen del temps necessari per dedicar-se al SEO. Si és així, i teniu el pressupost per aconseguir-ho, aleshores té sentit aportar un professional de SEO que ajudi a optimitzar el vostre lloc web.

Quan tracteu de trobar empreses de SEO adequades o particulars, demaneu recomanacions. Proveu sempre de parlar amb clients anteriors amb els quals han treballat i no llegiu els testimonis. Eviteu les reclamacions més importants. Si prometen alguna cosa massa bona per ser veritat, probablement ho sigui!

La contractació d’un expert en SEO pot ser una manera ideal per a un nou negoci iniciar-se en els motors de cerca. Simplement assegureu-vos de fer la vostra investigació amb cura abans de contractar.

En quina àrea de SEO necessita millorar o centrar-se el vostre lloc web de WordPress? Compartiu els vostres pensaments en els comentaris següents …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map