Com utilitzar les finestres emergents sense perjudicar SEO

Com utilitzar les finestres emergents sense perjudicar SEO

Anem a sortir d’una cosa. Les publicacions emergents poden ser molt molestes per als lectors, però són un dels preferits amb els administradors de web. Són excel·lents per a les conversions i, per tant, no hi ha desitjos de publicacions emergents. El veritable repte consisteix en mostrar les finestres emergents d’una manera que sigui més eficaç per a les conversions i, alhora, no sigui intrusiu per als lectors. En aquesta publicació, examinem com utilitzar les finestres emergents de manera segura sense fer mal a SEO al vostre lloc web.


Per què hauríeu d’utilitzar elements emergents

Les publicacions emergents són excel·lents eines per captar l’atenció dels lectors i dirigir-lo a àrees o contingut específic del vostre lloc web. Poden persuadir un client per comprar un producte, pagar per un servei, registrar-se a un butlletí, renovar una subscripció i molt més. A estudi de SumoMe descobreixen que, en general, els pop-ups tenen una taxa de conversió del 3,09%. Aquesta xifra pot arribar a un màxim de 9,28 quan es tracta de finestres emergents amb millors resultats.

Tipus de conversió emergents

Font: SumoMe.com

També podeu utilitzar les finestres emergents per dirigir els visitants a qualsevol botó de trucada, fer anuncis i proporcionar informació.

Com dissenyar una finestra emergent que converteixi

A l’estudi de dalt, potser heu notat que no totes les finestres emergents són igualment eficaces per convertir. Les taxes de conversió augmenten significativament per a finestres emergents de millor rendiment. Per tant, prenem-nos el temps per entendre el que suposa crear una gran finestra emergent. A continuació, es detallen 8 aspectes d’un bon pop-up:

 1. Un pegajós i rellevant titular que transmet de seguida el que és el pop-up (Subscriu-te! venda de divendres negres, etc).
 2. Una clara descripció això no deixa que els lectors endevinin és essencial. Heu de divulgar el que és per a la vostra finestra emergent no només perquè es podria considerar publicitat enganyosa (que la FTC no ho permet), sinó també perquè sembla que és spam, la gent vol saber què fan clic. Faria clic en una finestra emergent que acaba de dir GRATU withTA sense més detalls? Probablement no.
 3. Apel·lació visual també és clau. Utilitzeu colors, imatges i tipus de lletra que destaquen només amb compte de no passar per sobre del mar. Els gràfics bojos o els estils datats poden fer que l’optin sembli un correu brossa, de manera que tingueu en compte les tendències actuals del disseny, així com l’aspecte del vostre lloc web en crear un popup..
 4. La llista emergent ha de ser-ho rellevant al context de la pàgina web on apareix. Primer heu d’utilitzar la pàgina per crear valor i, després, utilitzar aquest valor per crear interès en la llista emergent. Per exemple, en una pàgina del bloc, podríeu demanar als lectors Subscriu-te al bloc mentre que a la botiga podeu demanar-los Subscriviu-vos a les ofertes.
 5. Al costat de la rellevància, la vostra finestra emergent s’ha de situar en un ubicació això té sentit. La majoria dels lectors no se subscriuran al vostre blog abans que no llegeixin res, per la qual cosa, probablement, afegir un opt-in-slide optin un cop hagi arribat a la meitat de la pàgina o bé un pop-up quan hagin acabat l’article seria probablement. millor. Penseu lògicament quan trieu com i on col·loqueu els elements emergents.
 6. Oferiu una cosa que sigui de valor als vostres lectors. Feu que valgui la pena fer clic al pop-up emergent. Els descomptes, l’accés a contingut més valuós, membres gratuïts, enllaços per a més lectura poden fer que els visitants facin clic en el menú emergent..
 7. La llista emergent hauria de ser una enllaç directe al contingut desitjat El lector no hauria d’haver de fer clic massa vegades ni realitzar diverses accions després de fer clic al menú emergent. Si ofereixen una subscripció a butlletins informatius, els lectors haurien de poder introduir la seva informació i entrar en una pàgina de seguiment útil i relacionada que confirma la subscripció o fins i tot comparteix més contingut que puguin gaudir. Si oferiu un cupó, feu clic que heu d’aplicar (o copiar) el codi i portar l’usuari a la vostra botiga.
 8. Creació d’un element de curiositat també pot aconseguir que un lector faci clic a través d’una finestra emergent. Però, com s’ha dit anteriorment, l’acció hauria de donar lloc a alguna cosa que valgui la pena. Així, mentre que un descompte de misteri o consells “secrets” per aconseguir èxit són un bonic clic-esquer, assegureu-vos de complir la vostra promesa.

A més d’aquests factors, heu de parar atenció a les estadístiques a l’hora de plantejar l’ús de les finestres emergents. Tot i que podem compartir consells per ajudar-vos a crear el vostre menú emergent, no us direm què funcionarà millor per al vostre lloc web al vostre nínxol específic del sector. Utilitzeu els informes o les analítiques del vostre plugin o programari d’optin per fer el seguiment de les conversions emergents que s’estan convertint i fer millores a partir d’aquí.

Google penalitza els llocs web amb elements emergents?

La resposta ràpida és pot ser : Depèn de si la vostra finestra emergent es considera intrusiva. Tot i que aconseguiu optimitzar al màxim les vostres finestres emergents, no vol dir que pugueu avançar i omplir les vostres pàgines web. Almenys, no si voleu ser trobat per Google. Alguns visitants simplement tanquen la finestra i s’allunyen del lloc web si tenen possibilitat d’obrir una finestra emergent. Per aconseguir que els visitants s’allarguin més temps a les vostres pàgines web i que Google us enumeri en un resultat de cerca, heu d’assegurar-vos que les finestres emergents no siguin intrusives per a l’usuari..

Amb efectes a partir del 10 de gener de 2017, Google ha començat a sancionar les finestres emergents (intersticials) activades pàgines web mòbils intrusives per al lector. Google vol estar segur que el contingut que els serveix als usuaris és fàcil d’accedir sense importar quin dispositiu utilitzin per navegar per la web.

Els mètodes de cerca de Google i d’altres motors de cerca evolucionen constantment. Avui, la trànsit des de dispositius mòbils supera el trànsit dels ordinadors de sobretaula. D’acord amb aquest creixement del trànsit mòbil, Google inclou factors de classificació que incideixen en l’experiència mòbil de l’usuari. Els dispositius mòbils utilitzen diversos mètodes de cerca com ara la cerca local i la cerca de veu. Aquests motors de cerca estan molt influenciats per aquests hàbits de cerca dels usuaris mòbils. De fet, Google ha passat a primera indexació per a mòbils, i en qualsevol cerca, els robots de Google ara consulten les pàgines web mòbils per davant del contingut de l’escriptori.

Per aconseguir que el contingut sigui més fàcilment accessible als mòbils, Google ha proposat pautes per a mòbils que expliquen quins elements emergents són acceptables en mòbils i quins no. La regla bàsica és que les finestres emergents i qualsevol altre tipus d’intersticials que siguin intrusius per als lectors són un NO. Això només s’aplica a pàgines web mòbils.

Exemples de finestres emergents acceptables

Les finestres emergents acceptables no faran mal a SEO

Google ofereix exemples de finestres emergents no intrusives. Les finestres emergents similars a aquestes estan bé i es consideren perfectament acceptables per Google,

 • Pop-ups en resposta a requisits legals com ara la verificació d’edat o l’ús de galetes. El mateix passa amb les finestres emergents que requereixen l’inici de sessió per accedir al contingut bloquejat.
 • Pop-ups que ocupen un espai de pantalla raonable i es descarten fàcilment.
 • Missatges més petits com pancartes, línies de comandament, insercions de diapositives o contingut amagat a les pestanyes.

De la llista il·lustrativa anterior, pot ser segur concloure que incloure contingut expandible, com ara acordions o caixes expandibles, són opcions segures.

Exemples de finestres emergents inacceptables

Les Popups incorrectes perjudicaran la classificació SEO

Google no aprova publicacions emergents que dificultin o impedeixin que els usuaris facin servir el vostre lloc web. Això inclou:

 • Anuncis intersticials clàssics i anuncis d’interrupció que interrompen els usuaris mentre naveguen entre pàgines i / o abans que arribin a la pàgina d’inici.
 • Desplegables de finestra nova que s’obren tan aviat com un usuari fa clic a la pàgina.
 • Dispositius emergents que cobreixen contingut que els usuaris es veuen obligats a tancar per continuar llegint.
 • Interstcials autònoms que s’han de desestimar abans que els usuaris puguin accedir al contingut.
 • Disposicions enganyoses de pàgines la part superior de la part superior sembla un intersticial.

A partir d’aquests exemples, podem concloure que els següents tipus d’intersticials no trobaran cap favor a Google,

 • Spammy, difícil de rebutjar les finestres emergents que redirigeixen els visitants que hi fan clic accidentalment o disminueixen l’experiència dels usuaris.
 • Superposicions a pantalla completa, estores de benvinguda i modals d’anuncis.
 • Anuncis lightbox intrusius.
 • Interstitials que demaneu a un usuari que instal·li una aplicació per a mòbils.

Tot i que això pot semblar una mica dur, té sentit. Google s’ha centrat en l’experiència de l’usuari i hi ha maneres perquè encara pugueu augmentar el vostre públic amb finestres emergents sense que us endugueu al costat dolent de Google..

Com utilitzar les finestres emergents sense perjudicar SEO

Si arribeu a aquest punt, haureu de tenir una idea de com utilitzar les finestres emergents i una bona comprensió del tipus de finestres emergents que probablement no afectaran el SEO del vostre lloc. Podeu considerar la possibilitat d’utilitzar les següents directrius àmplies per afegir finestres emergents al vostre lloc.

Canviar a Sortides emergents d’intencions emergents. Google és John Mueller va confirmar que encara es permeten les intersticials desencadenades per la intenció de sortida. Només es mostren intersticials entre el clic de cerca i l’accés a contingut que tenen un impacte negatiu en la classificació. En conseqüència, és possible que les finestres emergents que apareixen mentre es mouen de pàgina en pàgina o que surtin de finestres emergents de intenció no afectin la classificació.

Retard l’aparició del pop-up. Espereu fins que els vostres lectors estiguin relacionats amb el contingut i assegureu-vos que el pop-up es tanqui automàticament. Podeu utilitzar Google Analytics per esbrinar el temps mitjà que un usuari es queda en una pàgina web. Molts complements d’optinització inclouen funcions per configurar el temps de configuració o els disparadors basats en interacció per a les vostres finestres emergents, cosa que facilita el retard fins que el lector estigui involucrat en el contingut del vostre lloc..

També és una bona idea mantenir-la intervals entre les dues aparences de les vostres finestres emergents. Els usuaris no volen ser bombardejats amb les sol·licituds de “subscripció” a totes les pàgines que visiten. Una bona finestra emergent utilitza cookies per tal de detectar i reajustar usuaris específics per oferir diferents finestres emergents, ofertes especials per a usuaris retornats o fins i tot seguiments basats en interaccions..

També podeu considerar ocultar només les vostres finestres emergents en dispositius mòbils i mostrar-les només en ordinadors de sobretaula. O podeu crear i definir finestres emergents específiques campanyes per a diferents dispositius de manera que encara podeu utilitzar l’estil de benvinguda de superposició.

OptinMonster per a opcions emergents de llista emergent

Llavors, com feu servir tots aquests consells per crear i implementar realment optins fantàstics que no produiran cap penalització de Google? O us pregunteu com utilitzar els pop-ups específics amb WordPress? Recomanem OptinMonster. Aquest potent generador de plom ofereix tones d’optin i funcions per personalitzar al màxim les vostres finestres emergents, estores de benvinguda, lliscar en optins, taquilles de contingut, ofertes personalitzades i molt més. El millor de tot és fàcil d’utilitzar i implementar amb WordPress.

OptinMonster revisió i configuració guia

Podeu llegir la nostra ressenya de OptinMonster per veure més captures de pantalla i un recorregut complet, encara que per començar, però, per resumir-la, OptinMonster facilita la creació, personalització i gestió de les vostres pròpies opcions i elements emergents per a WordPress..

Personalitzacions OptinMonster Optin

La creació real d’optin es produeix al seu lloc web on podeu utilitzar el creador d’arrossegar i deixar anar, opcions d’estil integrades (tot i que admeten CSS personalitzades), opcions mòbils, efectes personalitzats i configuració de campanya per dissenyar les vostres finestres emergents. També podeu seleccionar entre opcions de cronologia generals, així com propòsits de sortida més avançats, disparador de desplaçament, inactivitat, programació i molt més. Això a més de la possibilitat d’orientar-se a usuaris concrets basats en derivacions, geolocalització, dispositiu o fins i tot cookies per a campanyes personalitzades.

Instal·leu el connector OptinMonster

Quan el vostre optin estigui preparat, només cal que instal·leu el seu complement, connecteu-vos al vostre compte OptinMonster i seleccioneu les opcions que voleu activar. I, tot i que podríem esmentar tones d’altres funcions excel·lents, l’última que haurem de tocar és l’analítica incorporada. Ràpidament podeu veure en un cop d’ull quines conversions emergents i optins estan convertint, provar canvis amb proves de divisió A / B i fer el seguiment del rendiment del vostre tauler de control.

Per tant, si teniu interès a afegir finestres emergents al vostre lloc web i voleu evitar que sigueu penalitzacions de Google, OptinMonster us ofereix totes les funcions i opcions que possiblement vulgueu..

Per concloure

Les publicacions emergents i altres intersticials hi van molt. Res no capta l’atenció del lector com una finestra emergent, però molts usuaris i robots de Google no s’hi acosten amablement. Si heu notat un augment del percentatge de rebots al vostre lloc després del gener d’aquest any, és possible que les seves novetats emergents siguin una de les raons possibles..

A més, com en el moment d’escriure aquest missatge, Google ha anunciat que a partir del 15 de febrer de 2018, el bloqueig d’anuncis integrat de Chrome començarà a bloquejar publicitat que no tingueu cap queixa els estàndards establert per la Coalició per a millors anuncis, de les quals Google és membre. Aquests estàndards cobreixen tant experiències d’escriptori com mòbils. Exemples d’aquests anuncis són anuncis emergents, anuncis adhesius grans i anuncis que reprodueixen àudio de manera inesperada. En endavant, els llocs web també hauran de comprovar si les seves finestres emergents compleixen els estàndards establerts per la Coalició per a millors anuncis.

Si teniu més preguntes o més consells per afegir com utilitzar les finestres emergents, si us plau, deixeu-nos un missatge als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map