Com pujar al nivell de motors de cerca

WordPress va néixer llest per a SEO, però després d’utilitzar diversos temes o d’editar alguns del codi per implementar la vostra personalització, és possible que es trenquin algunes de les funcions que fan que WordPress sigui un lloc més agosa per als motors de cerca.


Aquestes funcions, que guien els rastrejadors de motors de cerca a través del vostre lloc de WordPress, inclouen enllaços enllaçats, pinging i publicitat en bloc. Les funcions guien les aranyes de cerca a través de les vostres categories, pàgines i publicacions per recopilar les dades necessàries per identificar i classificar el vostre lloc web. Les tres preguntes de l’hora són:

 1. Com es conserva l’amabilitat del vostre lloc web amb els googles d’aquest món?
 2. Com us assegureu que continueu classificant-vos primer a les vostres paraules clau principals?
 3. Com pugeu un, dos o més escalons amunt pel que fa al rànquing del motor de cerca?

Aquí és com.

Manteniu el vostre codi net

codi
Les aranyes dels motors de cerca no llegeixen el contingut de la vostra web visualment mentre llegeixes una pàgina d’un llibre físic. Naveguen i entenen el vostre lloc web mitjançant el vostre codi. Si el vostre codi és impecable (o net), el vostre treball està a la meitat. D’altra banda, si el vostre lloc de WordPress té un enllaç trencat i un codi mig escrit, els bot de Google estaran molt enfuriats i us donaran una bufetada (i els vostres rànquings) cap per avall..

Hi ha un procés senzill conegut com a validant un lloc web, que us ajuda a determinar si el vostre codi està net. Per afegir-hi, la validació implica l’ús d’eines de garantia de qualitat, conegudes com a validadors, que comproven si el vostre lloc de WordPress compleix els estàndards establerts per la Consorci web mundial o l’Organització del W3C. Aquests validadors inclouen:

 • Unicorn, que és el validador unificat del W3C
 • Validador de MarkUp, que també es coneix com a validador HTML i la seva funció principal és comprovar les pàgines web en formats XHTML, SVG, MathML i HTML.
 • Després, hi ha el Comprobador d’enllaços, que us ajudarà a clavar tots els enllaços trencats;
 • I la Validador CSS que comprova el vostre CSS (fulls d’estil en cascada).

W3C també té el Validador de registres, que és una combinació del Markidora Validador, Link Checker i CSS Validator. A més, tenen un MobileOk Checker per al vostre lloc mòbil. Tot el que necessiteu és la vostra URL (nom de domini) i tindreu un informe complet en qüestió de minuts. Haureu de descarregar el validador de registres, però si voleu utilitzar-lo.

Sempre vaig imaginar que classificar-se bé a Google era una cosa que podia piratejar sota els meus fulls, però una revisió ràpida mitjançant aquestes eines va revelar molts problemes amb el meu codi. Encara els estic arreglant, així que no perdis el temps; arribar-hi de seguida.

El contingut és King

editors inline-frontend-wordpress

Això hauria d’haver arribat primer, però no volia semblar massa tòpic. Probablement heu escoltat la frase “el contingut és rei” moltes vegades i potser, fins i tot, heu jurat matar la propera persona que l’utilitzarà, però què en sabeu; el contingut és realment el rei. Com vam comentar fa algunes línies, els motors de cerca no “veuen” el vostre lloc de WordPress com ho feu, les aranyes només poden rastrejar o “llegir” el vostre lloc. Exploren el codi, però el que és més important, llegeixen el contingut.

Motors de cerca com Google tenen scripts especials anomenats robots anomenats algoritmes que llegeixen el contingut del vostre lloc per donar-vos el vostre rang desitjat. Aquestes aranyes recopilen tota la informació que necessiten de les vostres paraules, del vostre contingut web i del material del vostre lloc web de WordPress que es burla, educa, explica, informa i comparteix. Cada paraula compta, així que assegureu-vos que teniu contingut web de qualitat i obtindreu una bona puntuació.

Optimitza per a motors de cerca, escriptura per éssers humans

 1. Com cercaria la vostra marca de cafè favorita a Internet?
 2. Com es busca la vostra parella favorita de Nikes?

Escriviu el contingut web amb el cercador, que també és el vostre client. Com troben la informació en línia? No n’hi ha prou amb tenir un gran producte; la gent ha de trobar el producte. Quan escriviu el vostre contingut web, considereu les paraules clau / frases que usaria el vostre públic objectiu per trobar la vostra informació. Espolseu aquestes paraules clau al contingut de la web amb escassa sensació. No s’excedeixi, busqueu aproximadament deu (10) paraules clau per cada 500 paraules, que és l’estàndard que recomana Google.

De manera que, si veniu vi de cabernet, no digueu només que vengueu “vi de cabernet”, digueu una cosa més definitiva, cosa que utilitzaria un client a punt per comprar, alguna cosa com “Cabernet Sauvignon sec de França” o alguna cosa als voltants de això. Per descomptat, cal que tingueu aquest tipus de vi particular al vostre inventari ��

El contingut és primer de sempre

Les aranyes dels motors de cerca no dediquen tant de temps al vostre lloc web com penseu o voleu. En la seva majoria, aquests rastrejadors acabaran de llaurar a través del vostre lloc web recopilant contingut mentre ignoraran CSS i la vostra capacitat sobrehumana d’estilar elements HTML. Tampoc us sentiu malament, hi podeu fer alguna cosa al respecte.

Per començar, podeu triar un bon tema de WordPress que situï el contingut a prop de la part superior de la pàgina, mantenint les barres laterals i els peus de peu a la part inferior. Això és degut a que la majoria de motors de cerca no escanejaran més enllà del primer terç de la pàgina. Hi ha massa pàgines per indexar a Internet i un terç d’una pàgina és suficient per dir de què es tracta un lloc web.

Feu servir les vostres paraules clau als vostres títols i enllaços

Els motors de cerca no es preocupen per l’estètica, és possible que tingueu el lloc web més bonic que ha vist mai, però això no us garantirà el primer lloc a Google. Els motors de cerca avaluen el vostre lloc mitjançant les paraules del contingut.

Utilitzeu paraules clau en els títols

Aquestes paraules i les seves diverses combinacions passen per un tamisador on obté crèdits. Si compareu les paraules de les vostres pàgines web amb les paraules dels vostres enllaços i títols, el motor de cerca us oferirà una millor classificació. Per tant, procureu utilitzar les vostres paraules clau en el vostre contingut, títols i enllaços.

Imatge SEO

Un lloc web sense imatges és… bé… sord. Un lloc web amb un excés d’imatges és poc complicat, ja que es poden obtenir bones maneres de contingut. Trobar l’equilibri adequat és sempre el millor. Però diguem que el vostre lloc està dissenyat principalment amb imatges i enllaços i sense gaire text. Com optimitzeu el vostre “contingut d’imatge” per situar-vos bé en motors de cerca? Una imatge sempre ha de tenir l’atribut “alt” (de vegades anomenat “tag” per noobs) que sembla:

”your_keyword”

Un enllaç tindrà un atribut de títol com a tal:

el text d’ancoratge amb una paraula clau

Els motors de cerca busquen els atributs alt i títol, de manera que les bones descripcions i paraules clau d’aquests atributs donaran a les aranyes més contingut per digerir. A WordPress, poques vegades veieu el codi mentre creeu publicacions o pàgines noves, però podeu afegir els vostres atributs de títol i alt quan afegiu suports o enllaços. Vegeu la imatge següent.

afegint-títol-atribut-a-enllaços-wpexplorer

Edifici d’enllaços

Els motors de cerca us afavoreixran sempre que altres llocs web continuïn enllaçant amb el vostre lloc web. Pel que sembla, ser una autoritat en el vostre camp té els seus avantatges, inclòs el més alt nivell als motors de cerca, ja que tothom voldrà enllaçar amb els vostres materials.

Per això, WordPress es completa amb blogrolls, trackbacks i pingbacks perquè pugueu enllaçar amb altres persones que enllacin amb vosaltres. Es tracta de qui us enllaça; per tant, no caure en els llocs web spammy i altres llocs web de baixa qualitat. Per comprovar el nombre d’enllaços que té el vostre lloc web, escriviu l’enllaç: www.yoursite.com a Google. Com més enllaços cap al vostre lloc, millor, així que enllaçar amb altres llocs web d’alta qualitat mitjançant:

 • Enviació de directoris
 • Afegir la URL a les publicacions del fòrum
 • Bloc de convidats (el meu mètode preferit fins ara)

Si comenteu altres blocs, ja no és compatible la creació d’enllaços ja que els CMS moderns (sistemes de gestió de contingut) utilitzen l’atribut rel = “nofollow” per negar el suc dels enllaços dels comentaristes. Comenteu altres blocs independentment, però assegureu-vos que esteu afegint alguna cosa a la discussió. Algunes persones poden veure el vostre bon comentari i decidir fer-ne clic, cosa que sempre és bona cosa.

En els enviaments de directoris, podeu enviar el vostre lloc a directoris com ara el projecte Open Directory (DMoz.org) o enviar articles amb la vostra adreça URL als nombrosos directoris d’articles que hi ha. Cerqueu “directoris d’articles” a Google. Assegureu-vos que només us envieu a directoris d’articles que segueixen les Directrius de SEO de Google o que obtindreu un malbaratament quan publiquen la propera actualització de l’algoritme..

Connectors SEO

Hi ha infinitat de plugins SEO per a WordPress que us ajudaran a augmentar la vostra classificació sense massa problemes. Tanmateix, atès que aquest article no pretén enumerar-los, esmentaré només dos dels exemples més populars.

Tot en un paquet de SEO

tot-en-un-seo-pack-wpexplorer

Aquest complement és una increïble solució de SEO que optimitza automàticament el vostre lloc de WordPress per a un millor posicionament als motors de cerca. El complement té un parell de funcions exclusives que inclouen URL canònics avançats, suport de Google Analytics, mapes XML, SEO en tipus de publicacions personalitzades, integració de SEO per a llocs de comerç electrònic de WordPress i compatibilitat amb molts altres plugins entre d’altres. El connector és fàcil d’utilitzar i funciona fora de caixa (no cal fer cap configuració tècnica) immediatament després de la instal·lació.

WordPress SEO de Yoast

wordpress-seo-by-yoast-wpexplorer

Segons els desenvolupadors, aquest complement “va més de milers per tenir cura de totes les optimitzacions tècniques …” WordPress SEO de Yoast té algunes característiques impressionants, inclosa una previsualització del fragment per veure com apareixerà la vostra pàgina / publicació als resultats de la cerca, anàlisi de pàgines, Sitemaps XML, optimització de RSS i integracions socials per esmentar-ne alguns.

Per llegir més

L’optimització de motors de cerca per a WordPress és un camp ampli que necessita més d’una publicació per cobrir, però aquí hi ha més recursos si voleu llegir endavant:

 1. La Guia de SEO de Blogger
 2. WordPress SEO: la guia definitiva de classificacions més altes del vostre bloc
 3. Vídeo SEO de WordPress de Joost de Valk de Yoast
 4. Guia per a principiants d’optimització de motors de cerca

Conclusió

WordPress és fàcil d’instal·lar i d’utilitzar, però la majoria de principiants de WordPress no es preparen per a l’arduosa tasca de comercialitzar o generar trànsit. Entra en SEO i es guarda el dia. L’optimització de motors de cerca és una manera senzilla d’impulsar el trànsit orgànic sempre que estigueu preparats per al vostre temps. A més, no cal que pagueu algú perquè ho faci si teniu un pressupost reduït. Podeu obtenir resultats excel·lents pel vostre compte, però si us falta el temps o no sabeu què passa pel que fa al SEO, contracteu un expert. Coneixeu algun altre mètode SEO que no he esmentat a l’article? Comparteix amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map