Com mantenir el vostre lloc web de WordPress fora de la llista negra de Google

Com mantenir el vostre lloc web de WordPress fora de la llista negra de Google

Observeu un sobtat de trànsit al vostre lloc web? Anuncis estranys per a productes ombrívols que parpellegen a les vostres pàgines? Si no hi està d’acord, és possible que les vostres pàgines web faltin de l’índex de Google. Per dir-ho simplement, potser Google llistarà la llista negra del vostre lloc, perquè considera que no és segur per als visitants. Per evitar que això passi al vostre lloc web, és important saber com mantenir el vostre lloc web fora de la llista negra de Google.


Quina és la llista negra de Google?

Motors de cerca com Bing, Norton Safe Web, McAfee SiteShare, etc. s’esforcen a oferir als usuaris la millor experiència de cerca possible, i Google no és diferent. Google busca constantment contingut maliciós en llocs web que puguin perjudicar els visitants. Després posa en quarantena aquests llocs web.

Tot i que Google no publica cap llista negra oficial, busca contínuament Internet per possibles amenaces. A continuació, desndexa aquests llocs web no segurs per protegir els visitants. Els administradors web han de prestar molta atenció a això, ja que pot comportar una gran pèrdua de trànsit.

Google sospita que aquests llocs web injecten codi maliciós per instal·lar amb tranquil·litat programes que aprofiten qualsevol problema de programari al vostre ordinador. Aquests programes poden enviar correus electrònics de correu brossa, fins i tot arrasar l’ordinador d’un visitant o alentir-lo. També poden robar informació personal dels vostres visitants, com ara contrasenyes o informació de la targeta de crèdit.

En molts casos, una llista negra és bona perquè protegeix els visitants que no desitgen. De fet, un possible comprador d’un lloc web hauria de comprovar si el lloc web es troba a la llista negra com a part del procés de diligència deguda.

El que fa que Google consideri que un lloc web no és segur?

Google considera molts aspectes abans de treure el lloc web fora de l’abast dels visitants. De vegades això succeeix a causa dels canvis algorítmics, però més sovint potser es deu a problemes de seguretat o altres problemes que necessiten alguna reparació:

  • Programari maliciós o virus als servidors host o a l’ordinador o la xarxa.
  • Contingut de baixa qualitat, pornogràfic o brossa, contingut controvertit o il·legal, contingut que no és original o que viola cap copyright.
  • Allotjament de pàgines de phishing o estafa.
  • Redirecció a altres pàgines web.
  • Creació a l’aire lliure, enviament d’enllaços, compra o venda d’enllaços.
 • Enllaç amb pàgines spammy i malicioses.
 • Pràctiques de SEO no netes com ara emmascarar paraules clau o optimitzar en excés les paraules clau.

Aquests aspectes poden provocar penalitzacions de Google, inclosa la supressió de l’índex de cerca de Google.

Què passa si el vostre lloc web apareix a la llista negra?

L’impacte més dramàtic de la llista negra de Google és la caiguda del nombre de visitants. A més de les greus pèrdues d’ingressos, la reputació i la credibilitat del lloc web també poden suposar un avantatge.

Google comença a parpellejar senyals d’avís per espantar els visitants del vostre lloc web. I, un cop siguis a la llista negra, pot ser un llarg camí cap a la recuperació.

15 signes que Google mostra a la llista negra de Google

De vegades, Google notifica als administradors web sobre la desindexació del lloc web. Però també podeu mirar aquests signes.

 1. Missatges d’avís com ara “Aquest lloc pot ser piratejatO oAquest lloc pot perjudicar el vostre ordinador. Voleu continuar? ” començar a parpellejar.
 2. Google adverteix als visitants que el vostre lloc és possiblement compromès o potser no és segur.
 3. El vostre lloc web carrega una pàgina buida o la vostra pàgina principal es redirigeix ​​a un altre URL.
 4. Si feu cerques al vostre lloc web a Google, es retornen pàgines o anuncis estranys.
 5. Enllaços i redireccions de correu brossa de SEO en SERPs.
 6. Les cerques de paraules clau estranyes per a productes ombrívols pharma apareixen a la vostra pàgina.
 7. Els vostres correus electrònics comencen a rebotar.
 8. Popups desconeguts comencen a parpellejar, el contingut del correu brossa o anuncis estranys apareixen al vostre lloc.
 9. El vostre navegador carrega contingut estrany de fonts externes.
 10. Observeu fragments de codi estranys a l’encapçalament o peu de pàgina del lloc web quan feu clic a Ctrl + U.
 11. El vostre lloc web es redueix de forma visible.
 12. L’ús de l’ample de banda augmenta.
 13. El trànsit al vostre lloc web disminueix cada dia.
 14. El vostre compte d’Eines per a administradors web de Google rep advertiments sobre codi maliciós al vostre lloc web.
 15. El vostre lloc web ja no apareix a l’índex de Google.

Com comprovar si el vostre lloc de WordPress es troba a la llista negra de Google

És molt possible que els motors de cerca es treguessin del vostre lloc web sense que fins i tot se n’assabentés. Tot i que els rètols anteriors poden indicar la llista negra, hi ha algunes comprovacions específiques per verificar el mateix:

Realitzeu una revisió manual

Escriviu l’adreça del vostre lloc web a la barra de cerca de Google. Si el vostre lloc no es mostra i no era el cas anteriorment, és probable que Google hagi estat desindexat per Google. Per descomptat, això no funcionarà per a un lloc nou, perquè encara no pot ser indexat pels motors de cerca.

Eines en línia gratuïtes

Les eines d’exploració en línia ofereixen una revisió ràpida per esbrinar si Google ha penalitzat el vostre lloc web. Visita IsMyWebsitePenalized i enganxeu l’URL del vostre lloc web. Aquesta eina és un servei gratuït que és útil per a administradors web i professionals de SEO.

Llista negra de Google: IsMyWebsitePenalized

L’eina busca el vostre lloc web i us informarà sobre l’estat de la pena. Els resultats són força precisos. És important tenir en compte que els dominis aparcats, els dominis redirigits o els llocs web nous reflectiran un estat penalitzat.

Lloc de verificació de Sucuri

Lloc de verificació de Sucuri

Una altra eina efectiva que podeu utilitzar és el Lloc de verificació de Sucuri escàner. Pot detectar programari maliciós i diversos problemes de seguretat, inclosa la llista negra del vostre lloc web. A més, l’escàner recomana mètodes per solucionar el problema.

Eines per a administradors web

Però, amb molt, la millor manera de fer-ho seria utilitzar Eines per a administradors web per comprovar els defectes de seguretat del vostre lloc web.

Llista negra de Google: consola de cerca de Google

L’àrea de problemes de seguretat de les eines de Google Webmaster revela una gran quantitat d’informació útil sobre el vostre lloc, inclosos els enllaços al vostre lloc, les consultes de cerca, la salut del lloc i 404 errors..

Consells per mantenir el vostre lloc web fora de la llista negra de Google

Reparar els danys causats per la desindexació és un procés a llarg termini. Per tant, és més sa (i més fàcil) adoptar algunes mesures preventives. A continuació, es mostren un bon nombre de coses que podeu fer per mantenir-vos al costat bo de Google:

 • Instal·leu un tallafoc i executeu el programari antivirus regularment.
 • Netegeu el lloc i elimineu contingut maliciós.
 • Eviteu enllaçar-vos a llocs web de correu brossa, així com comprar o vendre enllaços.
 • Assegureu contingut original sense omplir paraules clau.
 • Seleccioneu atentament el vostre paquet d’allotjament.
 • Actualitzeu el vostre WordPress de forma regular, utilitzeu temes i complements fiables.
 • Canvieu el vostre nom d’usuari i la vostra contrasenya regularment, salvaguardeu les vostres pàgines d’inici de sessió.
 • Assegureu el fitxer wp-config.php i el fitxer .htaccess.
 • Heu d’estar familiaritzat amb els termes i les condicions de Google i seguir els canvis en l’algoritme.

Recordeu que això no és una garantia (ja que no sabem què feu exactament al vostre lloc web), però són bones pràctiques a seguir per ajudar a mantenir la vostra llista en blanc..

Conclusió

Com podeu veure, ser llistat negre per Google té conseqüències negatives enormes que es triguen a recuperar-se. És una idea fantàstica crear un compte amb eines per a administradors web de Google per fer una revisió regular del vostre lloc web. També podeu consultar la nostra publicació anterior sobre la recuperació d’un lloc web piratejat.

Un cop tingueu en compte que ja no esteu a l’índex, el primer pas pot ser que el vostre lloc web estigui fora de línia com a mesura de control de danys. Notifica al teu amfitrió i desactiva el lloc. Si no podeu iniciar la sessió, anoteu el que veieu i transmeteu-lo als proveïdors de serveis d’allotjament.

Cercar La nota de Google sobre el manteniment d’un lloc net, i si és necessari, necessiteu ajuda professional per netejar el vostre lloc. Un cop acabat, informe a Google sol·licitant una revisió. Google començarà a rastrejar el vostre lloc de nou i a tornar a indexar les pàgines web. Tindrà temps, però es pot recuperar.

Té algun consell útil per afegir? O preguntes sobre bones pràctiques per mantenir el vostre lloc web de WordPress? Deixa un comentari a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map