Com eliminar els enllaços trencats del vostre lloc de WordPress Sempre

Hi ha poques coses pitjors per a un administrador web que un error 404 No trobat (però tenim una guia completa sobre com solucionar els errors 404).


Hauria de ser el teu pitjor malson: enviar el visitant a un lloc que no existeix. Ho dic hauria de sigui el teu pitjor malson de manera molt deliberada, ja que molts bloggers no reflexionen massa cap als enllaços trencats i amb la eficàcia que poden allunyar la gent dels llocs web..

Considereu el vostre propi comportament quan us presenten un error 404: com afecta la vostra percepció del lloc on esteu? Quina probabilitat teniu d’intentar cavar-hi per cercar el que éreu esperant veure? És més probable que simplement continuï endavant? L’interès d’un visitant en el vostre lloc web és sovint una cosa més tensa: estrenyir aquesta relació oferint un enllaç trencat és imperdonable..

Tot i que es pot treballar en la creació d’una interessant i única pàgina d’error 404, pel que em preocupa, la millor cura és la prevenció. Tenint això en compte, en aquesta publicació vull presentar-vos un excel·lent complement gratuït que us ajudarà a eradicar 404 pàgines d’error del vostre lloc..

Presentació del verificador d’enllaços trencats

Comprobador d’enllaços trencats

És possible que abans hagueu sentit a parlar d’aquest complement, de fet, ho he mencionat específicament com a part de la meva funció a la taula periòdica dels complements de WordPress. És un complement molt popular i amb una bona raó: us pot ajudar a fer 404 missatges d’error al vostre lloc una cosa anterior.

La funcionalitat del verificador d’enllaços trencats és senzilla però extremadament eficaç: rastrejarà i provarà tots els enllaços del vostre lloc per assegurar-vos que cadascú resolgui correctament l’URL Si el connector té un problema (com ara un error 404), l’afegirà a una llista d’enllaços trencats que podeu tractar en conseqüència..

Cal esmentar que Broken Link Checker ha atret recentment una mala revisió puntual, i hi ha qui es queixa que simplement no funciona. No he experimentat cap problema amb el connector i la majoria de les revisions encara són molt positives. Moltes persones acostumen a deixar ressenyes negatives a causa d’un problema amb la seva configuració única de WordPress en lloc del propi plugin, de manera que sempre agafo aquestes revisions amb un pessic de sal. És possible que pugueu experimentar un conflicte amb un complement particular al vostre lloc si feu servir aquest procés Comprobador d’enllaços trencats, però crec que val la pena el “risc”.

Com utilitzar el verificador d’enllaços trencats

El procés d’ús de Broken Link Checker és extremadament senzill.

El complement fa tot el treball dur buscant els enllaços trencats en segon pla. Un cop finalitzi, presentarà els enllaços trencats que hagi trobat a WordPress.

Hi ha dues maneres de comprovar ràpidament per veure si el verificador d’enllaços trencats ha localitzat algun enllaç trencat:

A través del Tauler de control de WordPress

A través del Tauler de control de WordPress o …

Via la barra lateral

… mitjançant la barra lateral.

Com veieu, les notificacions són intuïtives i fàcils de detectar; si apareix un enllaç trencat al vostre lloc, el coneixereu ràpidament.

Als efectes d’aquest post, estic utilitzant el meu bloc com a cobai. Com podeu veure a les captures de pantalla anteriors, actualment tinc dos enllaços trencats al meu lloc, així que el següent pas és revisar-los. Podeu fer-ho fent clic a “S’han trobat 2 enllaços trencats” al widget del tauler o fent clic a l’element de menú “Enllaços trencats” que es troba a Eines a la barra lateral.

Aleshores, se us mostrarà una pantalla com aquesta:

Comprobador d’enllaços trencats

Com podeu veure, tots dos enllaços trencats del meu lloc són com a resultat de 404 errors no trobats, però el complement es trobarà cap enllaç que no es resol correctament. Per exemple, enumeraria qualsevol URL que no es carrega a causa d’un servidor no reactiu.

La pantalla anterior és força explicativa. Teniu l’URL de l’enllaç trencat, seguit del seu estat, del text d’ancoratge utilitzat i finalment de la publicació o pàgina en què apareix. Tot i això, la veritable bellesa de Broken Link Checker és que permet corregir o eliminar aquests enllaços sobre la marxa. Només cal que passeu un URL trencat i se us oferirà una llista d’opcions:

Opcions del verificador d’enllaços trencats

De nou, les opcions són força explicatives: podeu editar l’URL, eliminar l’enllaç (conservant el text d’ancoratge), marcar l’enllaç com a no trencat (per exemple, s’ha resolt un problema de servidor temporal) o simplement rebutjar la enllaç.

A l’exemple anterior sé que l’enllaç es trenca ja que apunta a una redirecció 301 que des de llavors he suprimit. Com a tal, necessito editar l’URL perquè apunti a la ubicació correcta:

Edició d’una URL a verificador d’enllaços trencats

És tan senzill! Sense sortir d’aquesta pantalla, podeu prendre les mesures necessàries per arreglar els enllaços trencats. I amb el giny al tauler de control de WordPress, qualsevol enllaç trencat del vostre lloc no romandrà perllongat.

Els enllaços que rebutgeu es poden trobar a l’enllaç “Rebutjat” a la part superior de la pàgina:

Enllaços enllaçats

Com veieu, la captura de pantalla anterior demostra quins altres missatges d’error podríeu veure. L’enllaç a Life Stoked és un bon exemple ja que sé que es tracta d’un bloc actualitzat regularment. Quan el verificador d’enllaços trencats va escanejar-lo per última vegada hi ha d’haver existit un error de servidor temporal que va provocar que es marqués com a enllaç trencat. Però com que ho sabia millor (i quan vaig comprovar que es trobava de nou en línia), vaig poder marcar l’enllaç com a “No trencat”.

Hi pot haver moments en què haureu de mirar la publicació o la pàgina en què es troba l’enllaç per entendre el seu context. L’enllaç del pla de trànsit anterior és un bon exemple d’això. Tot el que necessito fer és col·locar el cursor sobre l’enllaç font i fer clic a “Veure”. A continuació, puc trobar l’enllaç de la pàgina:

Comprobador d’enllaços trencats

Puc veure que l’enllaç condueix a una publicació específica del fòrum que ja no existeix. Per tant, el millor que podeu fer en termes de l’experiència de l’usuari és:

  1. Canvieu l’enllaç a la pàgina principal del fòrum Trànsit
  2. Afegiu una nota a la publicació indicant que el servei anomenat ja no està disponible

Un ràpid canvi mitjançant el complement del verificador d’enllaços trencats i una petita edició a la publicació i he resolt qualsevol possible confusió per als visitants de la publicació.

Un complement sense iguals?

No tinc coneixement de cap altre complement que coincideixi amb la funcionalitat que ofereix Broken Link Checker. En un món ple de infinites varietats de plugins SEO i similars, em sorprèn. Personalment, m’agradaria veure alguna competència en un àmbit que crec que és vital per a la usabilitat permanent de qualsevol bloc.

Majoritàriament escric publicacions del bloc que m’agrada veure estar a prova de temps. Generalment m’agrada escriure peces “de fulla perenne” tan rellevants un any com ara com ho eren avui. Tenint això en compte, és molt important per a mi assegurar-me que les pàgines a les que enllaço en publicacions de bloc antigues es mantinguin correctes. És per això que considero Broken Link Checker una eina tan inestimable.

Com sempre, si teniu dubtes o comentaris, no dubteu en preguntar-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map