Bones pràctiques de WordPress per al 2020 i més enllà

Bones Pràctiques de SEO de WordPress

El paisatge SEO del futur és un lloc volàtil. I saps per què? Els poders (aka Google) estan fent tot el possible per crear una web millor, més ràpida i segura per a tots nosaltres. Per descomptat, poden beneficiar-se deu vegades més, però a qui li importa? Doncs hauríeu de ser la raó per la qual les millors pràctiques de WordPress són tan importants.


Si més no, si teniu un lloc de WordPress i encara voleu classificar altament (o bé) els vostres termes. Ja veieu, per oferir una experiència de cerca millorada (i guanyar milers de milions de dòlars en beneficis en alguna data futura), Google ha de seguir actualitzant els seus algorismes de cerca, molt per als detalls d’experts de SEO (sí, això us inclou).

En el passat recent, vaig poder anotar fàcilment les primeres posicions a Google (SERPs – Pàgines de resultats del motor de cerca) “literalment” bombant “paraules clau al meu contingut. Què? Això és el que va anar, i així ho feien els experts de SEO a l’esquerra, a la dreta i al centre. Ni tan sols vaig tocar la creació d’enllaços, però el meu rànquing va augmentar com les àguiles dels esteroides.

A continuació, Google va esquerdar el fuet i es va mostrar la porta de les paraules clau. Sens dubte, el meu rànquing va caure igual que Icarus, però no va ser així. Va néixer una nova era en SEO: l’era del contingut rellevant i valuós, alt tags, atributs de títols i què no.

Tot i així, Google va mantenir les actualitzacions d’algorismes i va negar els SEO i els amos del web tota la fruita informació que sens dubte ajudaria a la vostra campanya de SEO. Avui només cal treure una mica fora de la línia i Google no dubtarà a deixar-vos sortir a assecar.

Però encara hi ha esperança perquè Google mostri exactament el que heu de fer per obtenir el millor dels rànquings. Són aquestes millors pràctiques de SEO que exposarem en aquesta publicació, així que prepareu-vos per divertir-vos i crear un perfil de SEO formidable que resisteixi el proper shakeup d’algorisme. Aqui venim…

Quines són les millors pràctiques per a WordPress SEO?

Abans d’introduir-nos en les millors pràctiques de WordPress, permeteu-me esmentar algunes coses que potser voldreu saber com a principiant perfecte.

En primer lloc, SEO inclou dues estratègies: l’optimització de pàgines i fora de pàgines. L’optimització a la pàgina consisteix en totes les activitats d’optimització que feu al vostre lloc (o pàgines web). Això inclou creació de contingut, afegir paraules clau i optimitzar etiquetes de títols i meta. L’optimització fora de pàgina és qualsevol altra activitat de SEO que comporta llocs web de tercers com ara comentaris sobre blocs, blogs de convidats, enviaments de directoris, creació d’enllaços i adreçament de marques socials.

En segon lloc, tenim SEO de barret blanc i negre. El primer és una estratègia de SEO que s’ajusta a les regles de SEO establertes per Google i altres motors de cerca. D’altra banda, el blackhat SEO implica cercadors de jocs, que només us atraparan a la sopa calenta. Heu d’esforçar-vos per crear una estratègia de SEO de barret blanc i no pensar mai en la manipulació dels motors de cerca mitjançant tècniques de barret negre. En termes més senzills, no proveu altres trucs bruts que no estiguin inclosos, per exemple, en aquest recurs Guia de SEO de Google.

Amb aquesta opció, passem a les millors pràctiques de WordPress que cal tenir en compte i implementar el 2020 endavant.

1. Realitzar investigacions amb paraules clau Astute

El farciment de paraules clau solia funcionar com a tècnica de SEO en els últims temps, però avui en dia Google s’acosta a aquesta pràctica. Al mateix temps, la paraula clau com a factor de classificació no està feta. Google i altres motors de cerca encara es basen en paraules clau per classificar els llocs web, és a dir, que la vostra estratègia de SEO s’ha de guiar per una investigació astuta.

Recerca de paraules clau de bones pràctiques de WordPress SEO

Voleu situar-vos molt a Google per a la frase “temes de WordPress” o “plugins de WordPress”? Una eina com Planificador de paraules clau d’AdWords de Google us poden ajudar a determinar la competitivitat dels vostres termes, així com a derivar alternatives de paraules clau per utilitzar al vostre contingut. Tu pots també utilitzeu Google Analytics per comprovar les paraules clau que utilitzen les persones per trobar el vostre lloc web. Les estadístiques del lloc de WordPress són una altra font d’idees de paraules clau.

Per a cada una de les vostres paraules clau, intenteu obtenir deu (10) alternatives. Per exemple, si la paraula clau o la frase escollida són “temes de WordPress”, podeu derivar alternatives com ara “temes de WordPress responsius”, “temes de WordPress polivalents”, “temes premium de WordPress”, etc..

Eina de paraules clau de Ubersuggest

Necessiteu ajuda per decidir les vostres paraules clau? Prova Ubersuggest. Aquesta eina gratuïta d’un dels principals experts de SEO del món ajuda amb idees de paraules clau relacionades i proporciona informació útil. Si feu clic a la secció Idees de paraules clau a l’enllaç, veureu una taxa d’èxit estimada per a l’objectiu de la vostra paraula clau i la competició actual de classificació. A la captura de pantalla de dalt es pot veure que el rànquing de la paraula clau “WordPress” és difícil, sobretot perquè els llocs principals actuals per a aquest terme tenen una gran puntuació de domini i una forta presència social..

Mentre feu la vostra recerca, penseu en les paraules clau de llarga llarga. Estireu la frase clau a un màxim de quatre (4) paraules i tindreu una possibilitat més alta de classificar-vos bé per a les vostres paraules clau d’un sol contingut. Per exemple, els “temes de WordPress” són més competitius que els “temes WordPress de resposta polivalent”, cosa que significa que serà més difícil classificar-se primer per als primers que no pas amb els segons..

Espolseu algunes d’aquestes paraules clau dins del contingut i hauríeu de començar a gaudir de millors rànquings aproximadament en un mes o més. Sí, és correcte, el SEO necessita temps, no gaudireu dels resultats durant la nit. Qualsevol “expert” SEO que us promet la posició número uno d’or de Google en un parell de dies us portarà a passejar. El SEO és un procés llarg i continuat que dura al llarg de la vida del vostre lloc web.

Torna a escampar paraules clau del vostre contingut, parlarem de la densitat de paraules clau com a part de les millors pràctiques de SEO de SEO en un moment, així que no la transpira.

2. Centrat en el contingut: el rei del SEO

El contingut encara és. Contingut únic, valuós i rellevant que és. A més de ser el més gran de tots els senyals de rànquing de SEO, el contingut d’alta qualitat és, sobretot, la vida vital del vostre lloc web.

Un lloc web sense contingut, bé, no és un lloc web. En la mateixa línia, un lloc web amb contingut de mala qualitat és com un ganivet contundent, pot fer la feina, però heu de fer més força. Un lloc web amb contingut ranci ha mort tant per als motors de cerca com pels visitants humans. Això ho entenc de primera mà perquè, diverses vegades, vaig passar llargues temporades sense publicar-les al meu propi bloc. Els resultats? Reduir la participació dels usuaris i perdre els rànquings SEO.

Acabem d’esmentar que el vostre contingut ha de ser únic, valuós i rellevant. Què vol dir això? En primer lloc, el contingut ha de ser únic perquè els motors de cerca, més encara Google, no entretenen el plagi ni el contingut duplicat. El vostre contingut hauria d’aportar una novetat a la taula: hauria de ser únic si voleu classificar-lo bé.

Sens dubte, podeu traure pressupostos des de qualsevol lloc d’internet, però copiar-hi enganxar una pàgina sencera només us posarà en problemes.

En altres paraules, elimineu el contingut duplicat del vostre lloc inclosos els URL. Google no veu http://yoursite.com i http://www.yoursite.com com la mateixa entitat, és a dir, la classificació es divideix entre els dos URL. Fins i tot podria ser penalitzat pel mateix.

Vaig afrontar aquest repte una vegada i el vaig resoldre fàcilment. Si coneixeu el pas del vostre servidor i de les carpetes de WordPress, afegint el codi següent al fitxer .htaccess hauria de fer el truc:

ReescriuEngina activada
RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ example.com [nocase, OR] RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www.example.com [nocase] RewriteRule ^ (. *) Http://www.example.com/$1 [darrer, redirigir = 301]

Substitueix exemple.com pel vostre nom de domini. El codi anterior redirigirà totes les sol·licituds de yourite.com i www.yoursite.com a http://www.yoursite.com, és a dir, que els motors de cerca no es confondran. També podeu utilitzar una tècnica coneguda com a Canonicalització d’URL tal com explica Matt Cutts.

El contingut exclusiu que creeu hauria de ser valuós, no només el contingut de farciment o farcit destinat a enganyar les aranyes dels motors de cerca. Espereu … quines aranyes? Google i altres motors de cerca utilitzen tipus especial de programari (scripts) coneguts com rastrejadors o aranyes per trobar i indexar el contingut.

Però, com que el nostre objectiu és classificar-nos cada cop més a Google (i Bing i Yahoo!), com podem crear contingut únic i valuós que no està pensat per atraure o “enganyar” les araques més ràpides dels motors de cerca? La resposta senzilla és que mai no heu de mirar de crear contingut per als motors de cerca. En lloc d’això, creeu contingut per als vostres lectors humans i us seguiran els motors de cerca. Trhrefy el millor per proporcionar contingut valuós perquè …

Els motors de cerca desenvolupen ràpidament la intel·ligència per distingir entre llocs web que proporcionen valor a llocs que creen la il·lusió de valor. – James McDonald, Lyons Consulting Group.

No m’equivoqui No heu de crear contingut valuós perquè els motors de cerca són més intel·ligents. Creeu contingut valuós per ajudar els vostres visitants humans reals. És el que fan les grans marques.

Parlant d’escriure per als visitants humans primer (i els motors de cerca en segon lloc), el contingut hauria de ser rellevant per al públic objectiu. Aquesta és una de les raons per les quals cal definir el vostre públic objectiu a partir de la paraula. Creeu contingut web únic i valuós que sigui rellevant per al vostre públic objectiu. Escriviu en el seu idioma, utilitzeu la terminologia que entenen i, si heu realitzat bé la vostra investigació sobre paraules clau, no haureu de tenir cap problema en afegir paraules clau al contingut.

Si el contingut està ben escrit i valuós, els seus lectors compartiran el mateix amb la família i els amics, marcant-vos les mencions de marca a la xarxa, que, si us pregunteu, és un altre senyal de classificació SEO.

En afegir paraules clau al contingut, ho heu de fer de manera natural, no obligueu les paraules clau al vostre contingut. Per això és important tenir deu (10) paraules clau alternatives. Si una paraula clau no s’ajusta, teniu nou (9) altres alternatives ��

Però això fa que el so de SEO sigui rígid, al contrari, és molt flexible. Després d’haver perdut el rànquing gràcies al farciment de paraules clau, vaig idear un nou enfocament que mai no ha aconseguit donar els resultats desitjats.

El contingut de bones pràctiques de WordPress és King

Començo amb algunes investigacions sobre paraules clau, derivant diverses alternatives a la meva paraula clau principal. Però en lloc d’escriure contingut primer i afegir paraules clau després, faig les dues coses alhora. Com? Comprometo la meva paraula clau principal i algunes alternatives a la memòria i, a continuació, escric. Sempre que hàgiu investigat les vostres paraules clau i el vostre contingut, aquest primer entrarà en la segona. Les paraules clau s’adaptaran bé. No penso en les paraules clau, però quan hagi acabat d’escriure, la publicació ja està preparada per a SEO. Per descomptat, aquesta és la meva pròpia tècnica personal i potser no funciona en el vostre cas. I he perfeccionat la tècnica amb el pas del temps, així que no dubteu a idear la vostra pròpia tècnica; només assegureu-vos que les vostres paraules clau apareguin de manera natural al contingut.

Quantes vegades heu d’esmentar la vostra paraula clau dins del vostre contingut per preparar-la per als motors de cerca? El 2,5% és la densitat estàndard de les paraules clau, però podeu arribar a aproximadament el 4% en qualsevol moment. Això vol dir que si la publicació té una durada de 2000 paraules, la paraula clau (frase) principal hauria d’aparèixer cinquanta (50) vegades. Naturalment.

A part d’això, afegeix la vostra paraula clau als títols de publicacions / pàgines, que comunica ràpidament als motors de cerca (així com als visitants humans) de què tracta la publicació / pàgina. Com a il·lustració, “WordPress SEO” apareix de manera destacada al títol d’aquesta publicació, que us indica que aquesta publicació té a veure amb WordPress i SEO. Si la vostra publicació / pàgina té encapçalaments i / o subtítols, afegiu també paraules clau. Només cal mantenir les coses naturals i estarà bé.

Al crear contingut atractiu i compartible, no us oblideu de combinar-lo afegint suports com vídeos, imatges, presentacions, infografies, podcasts, etc..

Google li encanta els blocs de WordPress – s’actualitzen regularment blocs, de manera que mantingueu la secció de bloc actualitzada. Proveu d’actualitzar el contingut web estàtic, per exemple, sobre pàgines de productes i també. Tot i que pot ser que alguns webmasters tornin al Messies per actualitzar el contingut de les seves pàgines estàtiques, la funció del bloc de WordPress us permet alimentar el vostre lloc web amb contingut fresc de manera regular. Feu ús del bloc!

La publicació d’una o dues vegades per setmana hauria de ser suficient per guanyar un lloc digne a les SERP en uns dos mesos. També podeu publicar diàriament només assegureu-vos que no comprometeu la qualitat en nom de la quantitat, ja que aquesta última no compta tant com la anterior al nou món del SEO.

Quan creeu les vostres publicacions, afegiu etiquetes adequades a SEO i categoritzeu les publicacions en conseqüència. Si utilitzeu plugins SEO com, per exemple SEO de Yoast, obteniu camps per afegir meta descripció, títol de SEO i paraula clau de focus a la publicació. Utilitzeu aquestes funcions per a SEO-up la teva publicació Tot optimitzant el contingut, el complement SEO de Yoast també us ajuda a determinar la puntuació de SEO del vostre article molt abans de prémer el botó de publicació..

Afegiu meta títols, paraules clau i descripcions a les vostres altres pàgines, no només a les publicacions. Aquest tipus d’informació va a la web secció del lloc web, on es capten fàcilment les aranyes dels motors de cerca per indexar-les.

Nota: Les paraules clau, descripcions i títols meta no descompten el lloc i el valor de l’afegit de paraules clau al contingut.

Escriviu contingut únic i valuós (compartible) que sigui rellevant per al vostre públic objectiu. Si necessiteu més informació, consulteu aquestes publicacions:

I com a recordatori, no escriviu mai als motors de cerca; escriu en canvi per als teus lectors humans: parla amb ells a través del contingut com si estiguessin al davant. Voldríeu deixar les paraules clau antinaturals? ho dubto.

El SEO a la pàgina inclou una experiència tècnica i creativa. Com a comercialitzador, heu de crear contingut fantàstic per al vostre lloc web que us agradarà al vostre públic. I voleu garantir que el vostre lloc web ajudi Google (i usuaris humans) a trobar i compartir aquest contingut fàcilment. – Justin Deaville, director general deReceptional.

Imatge i vídeo SEO

Abans de passar a la següent secció, vull esmentar algunes coses sobre les imatges i vídeos que utilitzaràs al contingut per reforçar el teu SEO.

Per començar, afegir imatges i vídeos al vostre contingut és una de les millors pràctiques de SEO que molts cops implementen. I això és trist perquè les imatges optimitzades us aportaran molt trànsit de Google Images i similars. Els vídeos us poden obtenir trànsit, enllaços, mencions i molt més, des de llocs com YouTube, Vimeo, Tumblr i molt més..

Ja hem parlat d’optimitzar les imatges per a WordPress, però com optimitzar les imatges per als motors de cerca? Aquesta és la part més fàcil. Per començar, haureu d’optimitzar les imatges per a que es carreguin ràpidament. No utilitzeu imatges pesades que només alenteixin el lloc. Si necessiteu una imatge destacada de 650 x 300 per a la propera publicació, pengeu-ne una de 650 x 300 i no un píxel més.

En segon lloc, assegureu-vos que les vostres imatges siguin rellevants per al contingut. A més de guanyar millors rànquings, les imatges haurien de millorar el vostre contingut, la seva finalitat original.

En tercer lloc, poseu les imatges als noms dels fitxers adequats. La imatge sobre WordPress SEO? Poseu un nom a la imatge com a tal, no deixeu les imatges semblant a IMAGE001_2020.jpg. Per què? És dolent per a l’experiència dels usuaris i el SEO, ja que els motors de cerca no veuen imatges com ho fan els lectors humans. A més, intenteu esprémer la paraula clau al nom del fitxer d’imatge.

Parlant dels motors de cerca “veure” les teves imatges, has d’afegir l’etiqueta ALT a les teves imatges per facilitar-ne les aranyes. El text ALT representa un text alternatiu, el text que es mostra en cas que la imatge no es carregui per qualsevol motiu. L’etiqueta ALT té un altre propòsit. Ha estat pensat per ajudar els lectors de pantalla a “veure” les teves imatges. Els lectors de pantalla són utilitzats per persones amb un desafiament visual per consumir contingut al vostre lloc. Les aranyes dels motors de cerca utilitzen la informació que conté l’etiqueta ALT per “veure” les teves imatges també.

L’optimització d’imatges a WordPress és un treball lleuger. Només heu de fer clic a “Afegir suports” al vostre editor de publicacions i triar la vostra imatge a la pantalla que apareix. Un cop seleccionada la imatge, notareu àrees de la part dreta que us permeten afegir el títol, el subtítol, l’alt i la descripció. Només cal centrar-se en el camp “alt”, però no dubteu a emplenar els altres detalls si teniu temps.

El text ALT és ideal per a SEO, fa que s’utilitzin HTML vàlids quan s’utilitzin i ajudeu els lectors desafiats visualment a assimilar el contingut en la seva totalitat. Com a tal, feu que el text ALT sigui descriptiu (i rellevant per a la imatge i la publicació), però curt.

3. Utilitzeu temes i complements de WordPress preparats per SEO

Total de temes de WordPress

WordPress és tan popular avui en dia perquè es pot tenir un lloc web en funcionament en el temps que es necessita per prendre una tassa de cafè calenta. Gràcies als temes i complements de WordPress, qualsevol persona (i vull dir que qualsevol) pot crear un lloc web professional en molt poc temps. Però això només és cert si escolliu el tema i els complements perfectes. En termes de WordPress SEO, els temes i complements que trieu haurien de ser favorables al SEO des del primer moment.

Evidentment, podeu començar amb qualsevol tema i qualsevol conjunt de plugins, però els que estan preparats per SEO us donen l’inici que necessiteu per agafar Google per tempesta. Què necessiteu tenir en compte a l’hora d’escollir el vostre WordPress i els vostres complements?

En primer lloc, heu d’utilitzar la vostra elecció HTML net i vàlid. Si l’estructura del vostre tema està per tot arreu, tindreu problemes no només amb el vostre SEO de WordPress, sinó també amb el vostre disseny. Cerqueu temes que utilitzin la metaetiqueta URL canònica. Una meta URL canònica què? Es tracta només d’un terme fantàstic per a un tipus de metaetiqueta que emmagatzema l’URL superior de la vostra pàgina. Si és la vostra pàgina d’inici, la metaetiqueta URL canònica emmagatzemarà el vostre nom de domini. Si es tracta d’una publicació, l’etiqueta guardarà l’URL de la publicació.

El tema també ha de donar suport a ús correcte dels títols (h1, h2, h3 … h6) i etiquetes de títol. També heu d’anar després de temes de WordPress que integrin el programa Obriu l’etiqueta meta gràfica per millorar l’intercanvi de xarxes socials.

Com es determinen tots aquests factors? Podeu llegir el material promocional del desenvolupador, contactar directament amb ells o inspeccionar la demostració. Què buscar? Feu clic amb el botó dret a la demostració i trieu “Veure la font de la pàgina” o quelcom equivalent. Cal centrar-se en la primera part del codi: la zona que hi ha entre i etiquetes. Trobar etiquetes, p. o.

No t’importa si el tema preferit no té aquestes zones. Sempre podeu afegir-hi etiquetes després d’utilitzar plugins SEO o manualment, editant el codi. Jo aniria a buscar plugins qualsevol dia. Ja sabeu que un tema que no admet els títols i títols de pàgines és un complet no, ja ho sabeu, si aquest tema existeix en primer lloc..

4. URL amigables amb SEO

També coneguts com a bons enllaços a WordPress, els URL favorables al SEO són ​​un component clau de les millors pràctiques de WordPress i de l’experiència de l’usuari. Per exemple, quin URL és més fàcil de recordar:

 • https://www.yoursite.com/article300152
 • https://www.yoursite.com/?p=3424
 • https://www.yoursite.com/wordpress-seo

De les tres, quina URL creieu que “emocionarà” les aranyes dels motors de cerca? El tercer URL de la llista és el guanyador absolut. És descoratjador veure els administradors web que utilitzen URL com ara http://www.example.com/?p=123 quan WordPress facilita la creació d’URL adequats a SEO (i on hi ha grans plugins com Bastant Enllaç que podeu utilitzar per crear enllaços externs fàcils de recordar).

Només cal anar a Configuració> Enllaços enllaç i seleccioneu Nom de la publicació o Mes i nom. Feu-ho molt abans d’afegir contingut al vostre bloc per evitar enllaços trencats. Si no en teníeu idea, els enllaços trencats són un negoci dolent per a SEO i, si voleu obtenir més informació, Elegant Themes va publicar una publicació fantàstica sobre per què hauria de no utilitzeu mai la configuració de permalinks predeterminada.

5. Lloc web agradable per a mòbils

Potser un error em va picar perquè cada vegada que estic en un lloc web fantàstic, sempre redimensiono el navegador per comprovar si el lloc respon. El mateix error ha d’haver picat algú també a Google, perquè si no t’ho heu adonat, ja han introduït etiquetes amigables per a mòbils als resultats de la cerca.

Què vol dir això? Si el vostre lloc web no és mòbil, gaudireu de pitjors rànquings que els llocs web mòbils. Els lectors també sabran que el vostre lloc no és fàcil per a mòbils molt abans que arribin a la pàgina principal, cosa que redueix la taxa de clics.

Google recomana adoptar un disseny web responsive (RWD): una tècnica de disseny web que permet als desenvolupadors crear lloc web seguint un primer enfocament per a mòbils. Els llocs web basats en tècniques de RWD sempre es veuran i funcionen molt bé en tots els dispositius.

Si RWD no funciona pel model de negoci, cosa que és poc probable, podeu optar per una solució mòbil híbrida. Només assegureu-vos que els visitants de mòbils arribin al vostre lloc mòbil i que no hi hagi conflictes de contingut (o URL) que acabin embolicant el vostre SEO de WordPress. Això Guia de SEO de Google té una secció sencera on s’explica com fer-ho.

En cas contrari, només cal que escolliu un tema de WordPress i complements de resposta des del primer moment. No saps per on començar? Total responsive El tema de WordPress polivalent és una opció ideal per a molts empresaris com tu.

Consells sobre optimització per a mòbils

6. Senyalització de xarxes socials

El creixement de les xarxes socials en els darrers anys ha creat un nou i rendible canal per a WordPress SEO. Fins i tot sense lluitar, podeu veure el gran potencial de trànsit de les xarxes socials. També us dóna la possibilitat de construir una comunitat al voltant de la vostra marca i / o producte.

Els motors de cerca utilitzen mencions de marca i de contingut per determinar la classificació. El motiu d’aquest enfocament és senzill: si a més gent li agrada, retuitejar, pinçar, ensopegar, etc., el contingut, ha de ser valuós i viceversa.

Però tingueu cura amb les xarxes socials. Voleu obrir una comunicació bidireccional en lloc de parlar amb les vostres perspectives. Necessiteu que la gent interactuï amb la vostra marca per “… millorar el valor de transmissió i el boca a boca en línia”.

Utilitzeu les xarxes socials per crear el vostre propi públic i treballau dur per impulsar la conversa i la participació dels usuaris. Com més mencions, millor.

7. Bat la vostra competència

Quan introduïu la vostra paraula clau a Google, els deu primers (10) llocs web que apareixen són els vostres competidors més ferotges. Per aconseguir aquella primera posició tan difícil, cal superar-los a tots.

Recordes aquella dita sàvia que va com mantenir els teus amics i els teus enemics més a prop? Preneu-vos el temps per estudiar la vostra competició. Obteniu respostes a preguntes com: Per què em supera el número un? Què diferencien? Estan implementant tècniques de SEO de barret blanc que podria faltar?

Potser no són tan bons com imaginaves; potser, per exemple, el seu contingut no és vàlid. Aquesta pot ser la vostra oportunitat d’obtenir el rànquing que es mereix. Estudieu la competició i guanyeu-los al seu propi joc. Una mica de competitivitat és impressionant. A més, si la recompensa és millor classificació, més trànsit i, finalment, conversions millors, estic pendent del repte qualsevol dia. Ets tu?

8. Millora la velocitat de càrrega de la pàgina

Si el vostre lloc web triga un mil·lenni per carregar-se, perdreu les perspectives a l’esquerra, a la dreta i al centre. A més, aneu arrossegant punts de SEO cap a la sèquia i us serà difícil trobar-ho.

Les pàgines lentes condueixen a taxes de rebot més altes, pèrdua de trànsit i confiança del client, de manera que ja disminuïu el temps de càrrega de la pàgina. La publicació que he enllaçat a la declaració anterior us mostrarà tot el que heu de fer per millorar la velocitat del vostre lloc de WordPress. Si voleu fer una comprovació ràpida de la velocitat del lloc al vostre lloc per veure amb quina velocitat podeu fer servir Eina de Google Page Insights per comprovar el vostre lloc web i veure quins tipus de recomanacions té Google per augmentar la velocitat del vostre lloc (és important tenir en compte que la informació de les pàgines està centrada en moltes micro-optimitzacions que, de vegades, no tenen gaire sentit per fer-lo o no afectarà el vostre lloc tant com simplement obtenir un millor pla d’allotjament, el factor més important és el temps de càrrega real, per la qual cosa hauríeu de comparar el temps de càrrega amb els vostres principals competidors i assegureu-vos que el vostre lloc sigui més ràpid).

9. HTTPS com a senyal de rànquing

A la introducció, esmentàvem que Google fa tot per crear una web millor, més ràpida i segura per a tothom. Actualitzant els seus algorismes de cerca, milloren l’experiència de cerca. Amb els seus versàtils Gràfic de coneixement, el motor de cerca ha crescut més ràpidament. I ara voldrien que tot administrador web adoptés HTTPS per millorar la seguretat de les propietats web.

Tot i que HTTPS no és un important senyal de classificació, Google encara realitza proves i pot decidir reforçar-lo en un futur proper. L’altre dia, van publicar un article sobre la seguretat del vostre lloc amb HTTPS. La publicació ressalta la importància de la seguretat del lloc, de les millors pràctiques per configurar HTTPS i de com configurar HTTPS al lloc HTTP. Hauríeu d’estar en bones mans.

10. SEO local

El SEO local és com el SEO (orgànic) acostumat. L’única diferència és que heu d’anar un pas més enllà amb la vostra campanya de SEO local. Per exemple, no oblideu afegir la vostra ciutat / estat a les etiquetes de títol, encapçalaments, contingut, URL i text alt. A més, no oblideu reclamar cap Google My Business pàgina per al vostre vestit. És gratuït, així que no esperi.

Bones Pràctiques de SEO SEO SEO local

Podeu obtenir més informació sobre el SEO local a Moz o Motors de cerca.

11. Envieu el vostre lloc als motors de cerca

Com ja vam establir, les aranyes dels motors de cerca combinen la web buscant contingut. A continuació, indexen el contingut segons les diverses Senyals de classificació SEO. Si envieu el vostre lloc als motors de cerca de forma manual, es milloreu més les possibilitats d’obtenir una classificació millor. Si envieu el lloc de forma manual també es redueixen les probabilitats de ser etiquetat com a correu brossa.

La millor part és que el procés és ràpid i senzill. Per enviar el vostre lloc a Google, podeu utilitzar-lo Afegeix una pàgina d’URL o Eines per a administradors web. Per enviar el vostre lloc a Yahoo! i Bing, no dubteu en utilitzar-lo Pàgina de presentació de llocs de Bing. No us alarmeu, Yahoo! cerca del motor de cerca de Bing. Això vol dir que apareixerà als resultats de cerca de Yahoo quan envieu el vostre lloc a Bing.

12. Mapa del lloc

Un mapa del lloc és literalment un mapa del vostre lloc: mostra totes les pàgines, categories i molt més. Hauríeu de crear un mapa del lloc, tant per als visitants humans com per als motors de cerca. Publiqueu el mapa del lloc al vostre lloc, de manera que els lectors puguin trobar el vostre contingut quan es perdi. Fins i tot podeu enllaçar amb el vostre mapa del lloc des de la pàgina d’error 404. Podeu crear el mapa del lloc manualment o utilitzar un complement com a Mapa de llocs de XML de Google.

Mentre que els motors de cerca poden localitzar el mapa del lloc al vostre lloc, l’heu d’enviar a través Eines per a administradors web per millorar les vostres possibilitats. És una cosa intel·ligent per fer, sobretot amb un lloc web nou.

No importa el que digui la gent, la creació d’enllaços és una part important de les millors pràctiques de SEO de WordPress. Així funciona el link building. Publica contingut d’enllaços de gran qualitat i lloc web A en el procés per compartir suc d’enllaços amb tu. Si es tracta d’un lloc web amb autoritat, Google et marca amb un perfil d’enllaç més alt i la classificació augmenta. Aleshores, si aneu endavant i enllaçeu amb el lloc B, també compartireu el suc de l’enllaç. Tanmateix, si el lloc B està completament fora del vostre nínxol (spam) o conté contingut de baixa qualitat, només embrutareu els vostres rànquings i probablement obtindreu una penalització.

Accepteu enllaços només de llocs web d’alta qualitat del vostre nínxol o de llocs web amb autoritat. Enllaça només amb llocs web (contingut) d’alta qualitat que aporten valor al vostre lloc.

El futur de SEO serà la importància de la qualitat dels enllaços. El lloc que enllaça ha de ser socialment actiu i tenir una base d’usuaris que es pot utilitzar i d’interacció. La importància de l’enllaç serà el valor del lloc que atribueix al costat social d’Internet. – Nick Anderson, fundador de Hostoople.

Apreneu a crear enllaços de manera natural. Si compres enllaços, Google t’assabentarà i et castigarà. Heu d’esforçar-vos per crear contingut fantàstic que guanyi enllaços de manera natural. L’agricultura d’enllaços (sembrant molts enllaços alhora o en un període curt) només us permetrà tenir problemes.

A part, utilitzeu un text d’ancoratge natural als vostres enllaços. Escriviu els gustos de “Feu clic aquí” i utilitzeu el text que ofereixi significat al seu lloc. Necessiteu un exemple? Mireu només el patró d’enllaç que hem utilitzat al nostre bloc. Finalment, si voleu enllaçar amb un lloc web, però no voleu compartir el suc de l’enllaç, podeu utilitzar l’atribut rel = “nofollow” als vostres enllaços.

Exemple: Text d’ancoratge significatiu

Eines i recursos SEO de WordPress

Ara que tenim les millors pràctiques de WordPress fora del camí, quines són algunes de les eines que necessiteu per impulsar WordPress SEO endavant?

Aquí hi ha una llista ràpida:

Al final del dia…

… tingueu en compte que WordPress SEO necessita temps. Després d’implementar aquestes bones pràctiques de WordPress, haureu de donar temps suficient per veure els resultats. Llàstima que encara no disposem de la solució SEO establerta i deixada A més, heu de mantenir l’actualització de la vostra estratègia de WordPress segons els canvis a tota la indústria. No oblideu seguir les directrius de SEO establertes per evitar penalitzacions. Per resumir-lo, crea contingut de gran qualitat i promociona el teu lloc com un boig.

És la nostra esperança que li hem donat prou pinso; la pilota ara és a la teva pista. Vam deixar fora les millors pràctiques de SEO de WordPress importants? Quines millors pràctiques de WordPress utilitzeu? Si us plau, comparteix amb nosaltres en els comentaris. Tot el millor, i Déu us beneeixi l’obra de les vostres mans!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map