10 funcions més importants de Yoast SEO per a WordPress

Si teniu un lloc web de WordPress i sabeu què significa SEO, és probable que ja tingueu instal·lat el complement WordPress de WordPress de Yoast. Però, ja que aquest complement pot ser un bon grapat, no tothom aprofitarà al màxim les seves capacitats. . En aquesta publicació analitzarem les 10 funcions més importants de Yoast SEO per a WordPress i com utilitzar-les per al vostre propi lloc web.


Genera mapes de llocs XML

L’organització adequada és imprescindible per a SEO, i una part integral d’això, és un mapa del lloc XML. En instal·lar-la, Yoast SEO en genera automàticament una i l’actualitza de forma constant quan creeu nou contingut. Podeu canviar la configuració XML fàcilment si aneu a la secció següent SEO> Mapa de llocs XML al tauler d’administració de WordPress.

xmlsitemap

Envia automàticament mapes de lloc XML a Google / altres motors de cerca

També anomenat pinging, Yoast SEO envia automàticament els mapes de lloc actualitzats a Google i Bing. L’objectiu d’això és ajudar els motors de cerca a afegir contingut nou ràpidament i mantenir actualitzades altres peces indexades si les canvieu. A les opcions del mapa del lloc XML també podeu optar per fer-ho a Yahoo i Ask.com cada vegada que publiqueu un nou contingut.

Permet crear una capçalera / descripció de meta personalitzada

Sovint, un títol que faria una línia d’assumpte de correu electrònic perfecta per als vostres subscriptors, fa un títol terrible per a fins de SEO. Amb el connector de Yoast, només cal que escriguis dos titulars, un per a persones i un altre per a motors de cerca. També haureu d’afegir una meta descripció personalitzada per al vostre contingut. No només pot ajudar-vos a orientar les paraules clau adequades, també podeu elaborar manualment una descripció increïblement atractiva que fa que més persones triïn realment la vostra pàgina en navegar pels resultats de la cerca. Podeu accedir a totes dues coses al quadre de SEO directament sota l’editor de publicacions / pàgines normals.

seotitledescription

Comproveu les paraules clau del focus

Podeu comprovar fàcilment i de forma ràpida que no aneu a sota o a través de la densitat de paraules clau, entre altres factors, i rebre el record que cal arreglar la vostra pàgina / publicar URL / llimacs i altres coses que afectin el vostre SEO a la pàgina. . Pot ser un gran recordatori general que us manté en pista després de la publicació. Simplement introduïu la vostra paraula clau d’enfocament al quadre de SEO normal que apareix a l’editor WYSIWIG de la publicació de la pàgina / pàgina i vegeu què hi apareix..

paraula clau

Permet afegir redireccions de pàgines fàcilment

Si actualitzeu una publicació o una pàgina de contingut del vostre lloc web, però la vostra antiga encara rep més trànsit, pot ser fantàstic afegir a una nova redirecció a la nova versió. Això pot ajudar indirectament el vostre SEO, proporcionant als vostres visitants informació més actualitzada / millor / més clara, possiblement donant lloc a un major compartir i compromís general dels usuaris.

Permet afegir panellets

Els panellets demostren visualment l’organització d’un lloc i l’àrea específica d’un lloc que aneu visitant. Utilitzem panellets aquí a WPExplorer, de manera que podreu veure un exemple de com funciona, desplaçant-vos fins a la part superior d’aquesta mateixa publicació. (O mireu l’exemple següent, extret d’una de les publicacions d’aquest mateix blog.)

Els panificadors no només poden ajudar els visitants a navegar pel vostre lloc web, sinó que també poden ajudar a Google (i altres motors de cerca) a conèixer si el seu lloc web està relacionat amb un tema o paraula clau concrets. Podeu habilitar pa ratllat sota les opcions d’enllaç intern. I, si bé teniu molta llibertat per fer modificacions, normalment és una bona idea mantenir-la agradable i senzilla, mantenint-la comprensible tant per a la gent com per als robots..

pa ratllat

Permet canviar els enllaços permanent

A les opcions d’enllaç permanent, podeu accedir a un parell de funcions diferents, que poden ser molt útils per al lloc web adequat. Aquí és on podeu gestionar l’URL o la posta per publicacions o pàgines.

Redirigiu l’URL lleig a netejar els enllaços de permís.

redirectuglyurl

Aquesta funció ajuda a combinar enllaços lleugerament incorrectes amb les vostres pàgines des d’altres llocs o des de les vostres pròpies pàgines. Si algú posa accidentalment un número o alguna cosa excessiva al final d’una URL de pàgina, es tornarà automàticament a l’URL net / correcte. (F.ex: http://website.com/page2/291 -> http://website.com/page2)

Important: Si utilitzeu algun tipus de complement de comerç electrònic o feu un seguiment de l’origen de les vendes mitjançant etiquetes de campanya a l’URL, no heu d’activar això, quants enllaços lleus descobriu a les vostres pàgines.

Eliminar automàticament les paraules d’aturada de les llimacs

removestopwords

Com el seu nom indica, aquesta funció elimina les paraules d’aturada dels llimacs. Això significa bàsicament que, fins i tot si no escriviu un llimac específic per a cada publicació, s’eliminaran automàticament les paraules d’aturada (que Google recomana mantenir fora de l’URL ja que no ofereixen cap sentit). Com que petites coses com aquestes poden ser fàcils d’oblidar, pot ser molt útil mantenir-lo activat.

Us ajuda a editar grans títols / descripcions

Suposem que Yoast SEO ha vingut lent a la festa, i moltes de les publicacions i pàgines més populars s’han creat abans d’instal·lar el connector i que no tenen cap títol ni descripció específica de SEO. Vull dir, entrar i editar una i una pàgina / publicació és massa temps?

Afortunadament, el connector ofereix un editor de títols massius i un editor de descripcions massives. Permet editar massivament títols i descripcions de publicacions i pàgines anteriors amb facilitat. Per descomptat, si la vostra llista de contingut és massa extensa, intentar fer-ho per a cada tros de contingut es pot convertir en un treball a temps complet per a tres persones, així que només arreglar pàgines d’alta prioritat és una idea fantàstica..

L’ajuda a “ocultar” publicacions / pàgines específiques dels motors de cerca

noindex

Encara que, òbviament, no us interessa amagar tot el lloc als motors de cerca (tot seguit, esteu llegint un article sobre l’ús d’un complement SEO), hi ha vegades que podeu ocultar determinades pàgines dels motors de cerca. Suposem que teniu una promoció especial per als vostres subscriptors de correu electrònic i que configureu una pàgina ràpida amb més detalls, que no és una pàgina que voleu que Google aparegui als resultats de la cerca..

Afortunadament, amb Yoast SEO, podeu triar fàcilment amagar qualsevol publicació o pàgina dins de l’editor WYSIWYG de la publicació o pàgina. N’hi ha prou amb passar a opcions avançades i canviar “Índex Meta Robots” a “noindex” com a la imatge de sota. Ara, sempre que els robots escoltin el vostre comandament, només les persones amb enllaç directe podran trobar la vostra pàgina sobre l’acord especial per a subscriptors..

Consell de bonificació: Si sou l’administrador principal d’un lloc amb molts col·laboradors, potser voldreu desactivar les opcions avançades dels altres autors / administradors. En cas contrari, podríeu posar en risc que algú redirigeixi algunes de les pàgines clau cap als llocs web que escollís o, tot i això, convertís els vostres majors èxits a Google a noindex..

Embalatge

Tot i que ja hem cobert deu coses útils que podeu fer de Yoast SEO per a vosaltres, el més remarcable és que encara no rascem la superfície. Si encara esteu una mica nous a SEO per a llocs de WordPress o simplement en general i us sentiu una mica incomodats per la terminologia, podeu consultar la nostra Guia per a principiants de SEO SEO. I assegureu-vos de compartir qualsevol consell que tingueu per a Yoast SEO a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map