10 consells de SEO per obtenir més trànsit al vostre lloc web

Enfocaments de SEO per portar trànsit al lloc web de WordPress

Heu decidit llançar un bloc i convertir-lo en un autèntic joc de canvis. Quins són els primers passos que fareu per aconseguir que sigui tan popular i atractiu com desitgeu? Millorar el vostre bloc amb un disseny atractiu servirà segurament per a una millor atracció dels nous clients. Tanmateix, això funcionarà quan una persona ja hagi arribat a la vostra pàgina. Però, com podeu fer que us trobeu realment a la xarxa i com atraure la seva atenció amb les vostres dades? És quan entra en joc una adequada optimització de SEO del recurs en línia.


El web ofereix una gran varietat de guies i tutorials sobre com optimitzar el vostre contingut de manera que se situï més en la cerca. Però, quines d’aquestes instruccions són realment efectives i funcionen bé al vostre bloc de WordPress? Hem decidit enumerar les 10 tècniques de SEO universals que faran que el vostre bloc personal o corporatiu brilli a la xarxa, independentment de quin nínxol estigueu relacionats.

1. Opteu per un disseny sensible

El vostre bloc de WordPress proporciona al públic web una experiència de navegació perfecta en tots els dispositius contemporanis? Fer que el vostre bloc respongui plenament, garanteix que proporcionarà als visitants del web un UX agradable, i obtindrà una classificació més alta en els resultats de la cerca..

Opteu per un disseny sensible

En una de les seves darreres actualitzacions de l’algorisme de cerca, Google va afirmar que els dissenys adaptats per a mòbils obtindrien un augment de rànquing addicional als resultats de la cerca per a mòbils. Per tant, si voleu fer el vostre lloc web més accessible a la comunitat en línia, assegureu-vos que el vostre bloc pugui funcionar en qualsevol entorn web igualment bé. Consells per a Google llocs web adaptats per a mòbils us guiarà en la direcció correcta.

2. Feu que el vostre contingut sigui potent i contundent

Mai ens cansarem de repetir-ho una i altra vegada perquè el contingut és el rei. A partir de la qualitat de les dades compartides al vostre bloc, podem parlar sobre el possible èxit i demanda futura del vostre recurs en línia. Creeu dades valuoses que siguin rellevants per al tema del vostre recurs web. A mesura que escriviu, tingueu en compte qui és el vostre públic objectiu i quins tipus de publicacions són les més comentades i comentades.

3. Optimitzeu els vostres títols de publicació

Mentre treballes en una publicació de bloc, presta una atenció especial al seu títol. Un títol ben escrit i atractiu és un camí cap a l’èxit. Comenceu amb un títol de treball. Feu que sigui específic, precís i atractiu.

 • Feu aclariments com [entrevista], [podcast], [infografia], etc., per facilitar la definició de les expectatives. Així, els vostres lectors sabran què veuran exactament un cop obrin la publicació.
 • Manteniu-lo curt. No hi ha cap regla única per ajustar-se a la longitud més òptima dels títols de la publicació. En la major mesura, això depèn de l’objectiu que persegueixi. Si voleu que el títol de la publicació del vostre blog es mostri correctament als resultats de la cerca, conserveu-ne menys de 70 caràcters. D’aquesta manera, els motors de cerca no tallaran la longitud del títol de la publicació.
 • Utilitzeu el número i les estadístiques.
 • Les publicacions informatives han guanyat popularitat durant els usuaris de la web.
 • No oblideu afegir la paraula clau del focus al títol de la publicació.

4. Permet que els enllaços permanents siguin curts i nets

Els enllaços enllaços i l’estructura d’enllaços són importants des del punt de vista dels motors de cerca. Tot i que les opinions difereixen sobre l’estructura més òptima dels enllaços enllaçats, Google afirma clarament que els enllaços permanents han de ser el més simples possibles i el més intel·ligents que els éssers humans, de manera que els cercadors i les cerques puguin trobar el contingut desitjat amb facilitat..

 • La longitud òptima del enllaç permanent ha de ser de 100 caràcters com a màxim.
 • Utilitzeu les paraules clau al final. No sobreeixiu els enllaços permanent amb ells.
 • Separeu les paraules amb guionets i omiteu les paraules aturades com “i”, “o”, “però”, “a”, etc..
 • No utilitzeu propietats dinàmiques (si és possible).

5. Afegiu un enllaç intern entre les publicacions del vostre bloc

És probable que la majoria del públic que arribi al vostre recurs web estigui format per visitants per primera vegada que poc saben res dels temes destacats al vostre lloc anteriorment. Els enllaços interns entre publicacions poden millorar la navegació en múltiples col·lectius del vostre lloc. Tot i afegir enllaços ràpids a publicacions rellevants, suggeriu altres articles que no resultin útils per a la vostra audiència mentre llegeixen la vostra publicació. Com a resultat, això augmentarà la participació dels usuaris i el temps mitjà que passen les persones al vostre bloc.

6. Optimitzeu els noms dels fitxers d’imatges

No només els textos, sinó també les imatges es classifiquen a Google. Per tant, si voleu créixer el compromís dels usuaris, penseu també en afegir un bon nom per als fitxers d’imatge. Haureu pogut notar que Google revela tant textos com imatges a les seves pàgines de resultats de cerca, revelant imatges rellevants que s’afegeixen al cos del bloc. Quan una persona fa clic a la imatge a Google, és portada a la pàgina on es va publicar la imatge.

Optimitzeu els noms dels fitxers d’imatges

En lloc de mantenir els noms de fitxers predeterminats generats per una càmera digital, utilitzeu paraules i frases descriptives al nom del fitxer. A més, no us oblideu d’utilitzar l’etiqueta alt i l’etiqueta de títol per a cada imatge. A més, consulteu aquesta guia d’optimització d’imatges definitiva per obtenir encara més format i imatges.

7. Utilitzeu Mitjans Socials

Avui tothom té un perfil de xarxes socials. Per tant, per què no compartiu les vostres publicacions a Facebook, Twitter o Google+? El màrqueting a les xarxes socials és una bona manera de generar nou trànsit. Deixeu que els vostres seguidors de xarxes socials facin un seguiment de les vostres actualitzacions, però no us promocioneu només a vosaltres mateixos. Comparteix articles d’altres blogs i llocs que gaudeixis. Creeu una combinació de contingut promocional amb publicacions i dades divertides. Deixa que el teu perfil de xarxes socials sembli útil per al públic.

8. Enllaços d’intercanvi d’intercanvi

Independentment de quina indústria estigui relacionada amb el vostre lloc, sempre hi ha els marcadors de tendències a qui fa referència la comunitat web més sovint que no pas a noms desconeguts. La vostra indústria inclou també establidors de tendències. Poden ser llocs web d’autoritat o altres blocs. Per tant, poseu-vos en contacte amb ells amb l’objectiu d’intercanviar enllaços a les pàgines / temes rellevants per a les que ressalteu al vostre propi portal web.

9. Crear un mapa del lloc

El recurs de WordPress pot contenir tones de pàgines. Per obtenir-lo indexat per Google, el motor de cerca ha de conèixer l’estructura del vostre lloc. Creant un mapa del lloc podeu gestionar perfectament aquesta feina.

WordPress inclou una sèrie de complements que podeu utilitzar per a una correcta optimització de SEO de les vostres pàgines. Un d’ells és Mapa de llocs de XML de Google. Aquest és un complement gratuït de WordPress que genera automàticament un mapa del lloc del vostre lloc, de manera que Google pot indexar el vostre bloc de manera més eficient.

10. Utilitzeu temes favorables al SEO

Hi ha milers de temes de WordPress ja preparats per triar els blocs, tant gratuïts com premium. De rendiment ràpid i fàcil de fer mòbils, se solen optimitzar per obtenir un rendiment ràpid i impecable als motors de cerca contemporanis. Els temes del bloc de WordPress de TemplateMonster, per exemple, us estalviaran un munt de temps per a una optimització adequada de les vostres pàgines i contingut, augmentant així les possibilitats que els vostres projectes siguin més visibles al web.

Utilitzeu els consells esmentats anteriorment per millorar el vostre contingut a la xarxa. Experimenteu amb diferents tècniques d’optimització de dades adequades, atragueu el públic a través del motor de cerca i feu que arribin al vostre bloc de WordPress per no sortir mai al lloc d’un competidor..


Conclusió:

Per descomptat, això no és tot, es tracta de només 10 consells. Si voleu una guia més detallada, podeu consultar el nostre missatge a les “Bones Pràctiques de WordPress”, que inclou molta més informació per ajudar-vos a començar i millorar el vostre lloc web. I si teniu algun consell addicional, deixeu un comentari!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map