Consells sobre seguretat vital per a WordPress per augmentar la seguretat

Consells sobre seguretat vital per a WordPress per augmentar la seguretat

Si voleu crear un lloc web que permeti tornar els visitants, haureu de dedicar una quantitat important de temps i possiblement diners per a l’esforç. Al cap i a la fi, l’últim que voldràs és veure el vostre lloc compromès o piratejat. En poques paraules, assegurar que la seguretat del vostre lloc hauria de ser una prioritat màxima, tant durant el desenvolupament com després.


Afortunadament, WordPress facilita la feina de protegir el vostre lloc relativament fàcilment. Hi ha diversos passos senzills que podeu fer i una infinitat de complements fiables que podeu utilitzar que ofereixen funcions de seguretat més avançades. En general, protegir el vostre lloc requerirà un esforç sorprenent i, probablement, obtindreu els beneficis a llarg termini.

Per començar, us explicarem cinc consells vitals per reforçar la seguretat del vostre lloc de WordPress. Comencem amb els fonaments bàsics!

1. Fes una còpia de seguretat del teu lloc regularment

El connector UpdraftPlus.

Fer una còpia de seguretat del vostre lloc és senzill amb un complement com, per exemple UpdraftPlus.

És important començar reconeixent que, independentment del que feu per protegir el vostre lloc, sempre hi ha una possibilitat que alguna cosa vagi malament. En resum, cap mesura de seguretat no pot proporcionar una protecció del 100%, per la qual cosa és vital mantenir una còpia de seguretat del vostre lloc. D’aquesta manera, si es produeix un desastre, teniu una manera de recuperar-vos.

També és molt recomanable fer una còpia de seguretat del vostre lloc abans de fer canvis importants, és per això que abordem aquest consell primer. La majoria dels suggeriments que es mostren a continuació inclouen instal·lar plugins i modificar la informació de l’usuari i voldreu crear una còpia de seguretat abans d’implementar-ne cap.

Per començar, consulteu el vostre proveïdor d’allotjament, ja que poden crear còpies de seguretat per a vosaltres. Si no, o per tenir més seguretat, considereu la instal·lació d’un complement de seguretat adequat. Nosaltres recomenem UpdraftPlus per la seva facilitat d’ús i fiabilitat. Sigui quina sigui la solució que trieu, poseu les còpies de seguretat del vostre lloc amb una programació regular i emmagatzeneu-les en algun lloc segur.

2. Mantingueu al dia el nucli, els temes i els complements de WordPress actualitzats

Un complement que cal actualitzar.

El vostre tauler us avisarà quan hi hagi actualitzacions importants.

Igual que amb les còpies de seguretat, l’actualització del vostre lloc regularment és obligatòria. WordPress és un objectiu principal per als pirates informàtics, donada la seva popularitat i sovint apareixen noves amenaces de seguretat. Afortunadament, WordPress es pren molt seriosament aquestes amenaces alliberant i instal·lant automàticament actualitzacions de seguretat freqüents.

L’elecció de WordPress com a plataforma d’elecció significa que ja esteu començant pel peu dret. Tot i això, encara és important assegurar-nos que totes les parts del vostre lloc estiguin actualitzades. Les actualitzacions principals de WordPress requereixen una intervenció manual, ja que sovint fan canvis significatius, i el mateix passa amb els plugins i temes instal·lats. Afortunadament, la realització d’aquestes actualitzacions és un procés senzill; només heu de recordar la còpia de seguretat del vostre lloc primer!

3. Seleccioneu un nom d’usuari i una contrasenya “fortes”

Generador de contrasenya de WordPress.

WordPress us pot ajudar a crear contrasenyes fortes i difícils de piratejar.

Quan creeu un nom d’usuari i una contrasenya per iniciar la sessió en un servei important, voldreu seleccionar les credencials difícils d’endevinar. El mateix principi val per al vostre lloc web de WordPress. Si una persona (o bot) pot accedir al vostre compte, tindrà regna gratuïta pel que fa al vostre lloc i a les seves dades.

També és temptador complir amb els valors predeterminats administrador nom d’usuari, però us recomanem fermament. Al cap i a la fi, el primer que els hackers suposaran si volen trencar la contrasenya. En comptes d’això, vés amb un nom d’usuari que és difícil de predir o utilitzeu una adreça de correu electrònic en canvi. Pel que fa a la vostra contrasenya, la solució més senzilla és utilitzar el generador de contrasenya integrat de WordPress, ja que et proporcionarà una cosa aleatòria i segura.

Si encara no heu creat el vostre lloc de WordPress, només podeu implementar aquests suggeriments quan realitzeu la instal·lació. Tanmateix, si ja teniu un lloc i lamenteu les credencials que heu triat, no us preocupeu. Tu pots Restablir la contrasenya i canvieu el vostre nom d’usuari quan vulgueu.

4. Limiteu l’accés de tercers al vostre lloc web

Pantalla de rols d’usuari de WordPress.

És important tenir en compte acuradament els permisos que concediu a altres usuaris.

Hi ha un concepte de seguretat de la informació anomenat “principi de mínim privilegi“, Que afirma que mai no heu de donar a un usuari o programa un accés més del necessari. Aquesta és una consideració bàsica, però crucial, perquè és la millor manera de limitar les possibles infraccions de seguretat i un mal ús de la informació.

Limitar l’accés és vital quan teniu molts usuaris diferents que accedeixen al vostre lloc. Tanmateix, juga un paper, fins i tot si sou l’únic que executa l’espectacle, ja que també s’aplica a l’accés de complements. Afortunadament, hi ha algunes mesures senzilles que podeu adoptar per limitar l’accés de tercers:

 • Només concediu als usuaris els permisos que necessiten. Per exemple, no proporcioneu accés d’administrador a algú que només necessiti escriure publicacions.
 • De la mateixa manera, només doneu accés als plugins i temes al vostre lloc quan realment els necessiteu i assegureu-vos que siguin fiables i segurs.
 • Elimineu l’accés dels usuaris per a aquells que ja no ho necessitin i suprimiu els temes i complements quan hagueu d’utilitzar-los.
 • Configura atentament la carpeta i els permisos de fitxers.

Els complements i els temes són eines molt útils, i pot ser fantàstic tenir un equip que us ajudi amb el vostre lloc. Només heu d’assegurar-vos que controleu finalment qui és capaç d’accedir i utilitzar el vostre lloc i les seves dades.

5. Instal·leu un complement de seguretat integral

El complement de seguretat de Wordfence

Complements com Wordfence Security pot proporcionar-vos una sèrie de funcions vitals.

Ja hem esmentat un parell de plugins que realitzen tasques específiques relacionades amb la seguretat. No obstant això, hi ha altres opcions completes disponibles que proporcionaran la majoria de les necessitats de seguretat del vostre lloc. Poden ser estalviadors de temps real i, si en trieu una que tingui un suport adequat, s’actualitzarà regularment per gestionar noves amenaces i preocupacions..

Per descomptat, quan busqueu un complement de seguretat, és crucial escollir-ne un de fiable i de confiança. Busqueu-ne un amb valoracions d’usuaris excel·lents i comentaris positius, comproveu amb quina freqüència s’actualitza i considereu quina quantitat de suport proporciona el desenvolupador.

Podeu trobar molts complements de seguretat cercant el fitxer Directori de complements de WordPress. Tot i això, si no esteu segurs amb qui aneu, us recomanem Wordfence Security. És probablement el complement de seguretat de WordPress més popular i ofereix opcions bàsiques de seguretat, un tallafoc i altres funcions de bloqueig. També permet l’autenticació de dos factors, així com l’escaneig i la supervisió periòdica del vostre lloc, dades i trànsit.

Si Wordfence no té tot el que busqueu, també podeu anar amb alternatives com ara Seguretat de iThemes (que també crea còpies de seguretat regulars) i Sucuri Security (que supervisa i registra tot el que passa al vostre lloc). Qualsevol complement que trieu, una cerca ràpida a Google ha de presentar diversos tutorials per començar.


La recuperació de la seguretat no és la part més emocionant de la creació d’un lloc web de WordPress, però no s’ha de subratllar la seva importància. Com més pensament i esforç realitzeu a la seguretat del vostre lloc, menys probabilitats tingueu de trobar un desastre. Fer uns passos bàsics ara per protegir el vostre lloc us proporcionarà una ben merescuda tranquil·litat més endavant.

Tens alguna pregunta sobre com mantenir el teu lloc de WordPress segur? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map