Consells fàcils de seguretat fora de lloc per a WordPress

Consells fàcils de seguretat fora de lloc per a WordPress

En l’era del branding digital, WordPress està mostrant la demanda creixent de la seva plataforma fàcil d’utilitzar que suporta diversos llocs web des del comerç electrònic fins a empreses de marca personal.


WordPress compta amb una base de clients diversa del nòmada de desenvolupament web individual que vol utilitzar l’espai digital per comercialitzar les seves habilitats úniques a les empreses que administren alguns dels blocs més populars del web..

La decisió de crear un lloc web és alhora emocionant i terrorífica. Hi haurà rialles, llàgrimes i moltes cerques sobre com fer Google. Però no passarà molt abans que els nous pares del lloc web quedin atrapats a l’eufòria que vingui a personalitzar el nou nadó perquè s’adapti a la seva visió.

Però la majoria dels usuaris de WordPress no estan enfocats a crear un lloc més segur. En canvi, ja han quedat atrapats en temes per fer que el seu bloc sembli avantguardista o pensant en contingut optimitzat per SEO per generar resultats de la cerca orgànica..

Ambdues coses certament importen, però la veritat és que els usuaris no haurien de mitigar la necessitat de seguretat. Tot i que només compta amb un terç de tots els propietaris de llocs web, WordPress és l’origen de més del 90% de tots els incidents de pirateria al web a causa del baix nivell de prioritat que els usuaris posen en l’element de seguretat.

Vulnerabilitats comunes de seguretat dirigides a usuaris de WordPress

SQL Injection és un dels ciberataques de WordPress més utilitzats i habituals que no salva a ningú. Un cas irònic d’un atac SQL va implicar l’empresa de seguretat de xarxa Barracuda Networks que va caure a l’abast d’una injecció dirigida a una vulnerabilitat del seu codi. Els pirates informàtics van poder trobar una pàgina vulnerable que els va portar a la base de dades principal de l’empresa.

Penseu en una injecció SQL com un sèrum de veritat agressiu. Els hackers apunten servidors que utilitzen SQL (llenguatge de consulta estructurat) i anul·len mesures de seguretat de l’aplicació. Això els permet recuperar registres de la base de dades SQL, o modificar o eliminar els registres existents.

Atacs XSS de script de lloc creuat

En els llocs de WordPress és freqüent un atac de guió creuat (atac XSS) que infrautilitza mesures de seguretat adequades. La idea és robar dades de l’usuari, principalment cookies. Aquest és un dels atacs més maliciosos per als usuaris que no tinguin dubtes perquè depèn de la identitat de l’usuari.

Tot i això, els usuaris no són necessàriament les úniques víctimes d’aquest atac. L’administrador del lloc també es veurà molt afectat per les possibles pèrdues econòmiques i la pèrdua de confiança dels usuaris. Els atacs de guió creuat tenen més que es va triplicar entre el 2016 i el 2017.

Altres atacs freqüents inclouen la injecció de comandaments i la inclusió de fitxers, on la informació maliciosa combinada amb servidors vulnerables condueix a llocs compromeses. Això reuneix el propietari distret del lloc i difon la confiança en els usuaris que no poden proporcionar dades sensibles.

Deixa d’idealitzar els complements

Un dels components que fa que WordPress sigui tan fàcil d’utilitzar és la seva àmplia disponibilitat de plugins. Compreu el connector més fantàstic per a crear el jazz al vostre lloc és tan emocionant com descobrir una nova aplicació per al vostre telèfon intel·ligent que promet (sense fallar) la vostra vida en ordre..

Si bé són una dotzena centenària i són fàcils d’executar amb un parell de clics d’un botó, ofereixen una falsa sensació de seguretat. Actualment hi ha desenes de milers de plugins disponibles, però només uns 2.000 d’aquests s’han afegit durant els darrers dos anys, cosa que significa que són molt susceptibles a vulnerabilitats.

Els complements obsolets sovint es converteixen en víctimes d’explotacions d’inclusió d’arxius on els hackers accedeixen fàcilment a les vostres bases de dades, cosa que es pot evitar mitjançant passos de seguretat de WordPress responsables com el manteniment dels connectors. Però les actualitzacions i les contrasenyes contundents són seguretat al lloc, per tant, introduïm com podeu protegir fora de lloc de WordPress.

1. Trieu un amfitrió web de qualitat

Trieu allotjament de qualitat

La solució més òbvia per a la seguretat de WordPress fora de lloc és triar un bon allotjament de WordPress que prioritzi la ciberseguretat. És possible que l’allotjament web no sigui tan excitant com el disseny del tema o el contingut original, però no serà massa ràpid per deixar-ho escrit.

Tot i que l’adreça del lloc és una de les parts més estressades dels components del procés creatiu, la majoria dels usuaris no estan preocupats pel “http” o el “https” que procedeixi al fill preciós de la seva ment creativa. Ho creguis o no, la simple presència de les “s” marca la diferència; exclou-la pel teu propi risc.

La “S” indica un lloc segur que utilitza Secure Socket Layers o SSL. Això indica a un usuari que un lloc web pot ser de confiança i que totes les dades que trien a compartir es comparteixen de forma segura. De fet, més de dos terços dels usuaris va informar que aquest bloqueig és essencial en la seva decisió de continuar navegant per un lloc sense fer cap còpia de seguretat. Els amfitrions web solen oferir opcions SSL o bé amb complements premium o com a funció gratuïta.

Els desenvolupadors de WordPress han de deixar de banda les aplicacions de seguretat populars, ja que normalment no tenen funcions com ara la configuració segura de les galetes i la seguretat de transport estricta HTTP. Els usuaris poden tenir la temptació de resoldre això carregant el seu lloc en connectors de seguretat, però en aquest cas, no és més agradable. Els plugins excessius poden causar un retard inconvenient del lloc i afectar els intents de depuració.

No només el vostre amfitrió oferirà certificats SSL (si heu fet els deures i heu pres una decisió educada), també oferiran accés a altres funcions de seguretat inestimables, com ara exploracions rutinàries per comprovar les vulnerabilitats, les còpies de seguretat del lloc per evitar pèrdues de dades catastròfiques, i tallafocs d’aplicacions web per afegir una capa addicional de seguretat.

Els desenvolupadors de llocs web nous també han de tenir compte de la temptació de les opcions d’allotjament gratuïtes. L’antic adagi “obteniu el que pagueu” s’aplica també aquí. Els amfitrions web gratuïts ofereixen el producte viable mínim, cosa que significa que les mesures de seguretat sovint es descreuen i deixen el vostre lloc vulnerable a virus i programari espia..

El fons: la vostra elecció d’amfitrió web preveu l’èxit del vostre lloc. No deixeu que aquesta decisió sigui la vostra més desinformada.

Si bé els complements en capes no us proporcionaran la vora de seguretat que busqueu, les combinacions fora de lloc us poden proporcionar una sensació de seguretat guanyada. Combina la teva decisió d’allotjament web amb una xarxa privada privada i, ara, ciberseguretat és una anècdota del teu currículum..

2. Invertiu en una VPN

Les xarxes privades virtuals serveixen per a totes les formes i mides dels llocs web, independentment de si el seu objectiu és crear un lloc únic per a compradors / venedors P2P o ser un eix per al contingut més buscat del web.

Invertir en una VPN

Una VPN actua com un túnel virtual que és impenetrable per als pirates informàtics i altres intents maliciosos per aconseguir tant la informació sensible que introduïu com la dels visitants del vostre lloc..

La capa afegida de seguretat VPN us proporciona una funció que gairebé sembla massa bona per ser veritat, com ocultar identitat, emmascarar la ubicació i eliminar els registres..

Un cop instal·lat, una VPN emmascara la ubicació i l’activitat de la xarxa i no conservarà cap registre per garantir la seguretat adequada després de l’ús. Tingueu en compte que gairebé tots els serveis de VPN gratuïts disponibles no tenen aquest tipus de funcions.

Practiqueu solucions fora de lloc per a l’èxit al lloc

Si bé els ciberataques són habituals, hi ha infinitat de mesures que poden adoptar fins i tot els dissenyadors web més inexperts. Es tracta de senzills passos per assegurar-se que estan distribuint un producte segur que garanteixi la seguretat d’ells mateixos i dels seus usuaris.

Oblideu l’URL. L’elecció de l’amfitrió web és en última instància una de les decisions més importants que preneu en construir el vostre lloc. Com que aquest és un dels primers passos, escolliu amb cura i no us mireu des del principi. Després d’això, mantingueu-vos al dia de les actualitzacions de temes i complements, i considereu una VPN per a més protecció.

És hora que els desenvolupadors de WordPress posin la seguretat al capdavant del seu procés de desenvolupament. Que sigui una decisió proactiva versus un lament retroactiu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map