9 bedste “lette” e-handelsplatforme og -sider (2020)

Bedste e-handelsplatforme revideretAt vælge den bedste eCommerce-platform er ikke en let opgave.


Markedet er bredt, og der er mange faktorer, der skal overvejes. Dit valg har meget indflydelse på din online forretning, så det er vigtigt at tænke det nok, inden du tilmelder dig.

For at hjælpe dig med det har vi sammenlignet de 9 mest populære eCommerce-webstedsbyggere. I sidste ende håber vi, at du er klar til at tage en beslutning om, hvilken platform der er den rigtige for dig.

Hvad er en e-handelsplatform, og hvorfor skal du bruge en?

Det første spørgsmål er, hvad er en “eCommerce platform”?

En eCommerce-platform er et stykke software, der giver dig mulighed for at opbygge en online butik og drive en virksomhed online. Det giver dig værktøjer til at oprette og administrere dit websted, herunder produkter og daglige operationer. De fleste, hvis ikke alle, bruger e-handelsbyggere træk- og slipfunktioner.

Her er de gode nyheder – du behøver ikke at være en webudvikler for at oprette en flot online shop.

Der er mange forskellige grunde til at bruge e-handelsplatforme, men her er de vigtigste:

 • Let (for begyndere) – I fortiden, hvis du ville have en online butik, skulle du selv opbygge funktionaliteten. Senere var der indkøbsvogne, men du var stadig nødt til at have udviklerværdigheder for at integrere dem på dit websted. Nu har vi plugins. Med eCommerce-platforme får du alt i én hånd og kan komme i gang med det samme.
 • Billig – E-handelsplatforme er ikke super dyre, nogle af dem koster endda intet. Selvom du bestemt har udgifter, når du driver en online shop, er det meget mindre end at udvikle din egen løsning fra bunden. Plus, jo mere du betaler, desto mere af din virksomhed kan du normalt overlevere til tekniske løsninger.
 • Én løsning passer til alle – Især når du går med en hostet løsning, er du i stand til at give slip på flere dele af at køre dit websted. Ingen grund til at beskæftige sig med webhosting, sikkerhed, opdateringer og lignende. I stedet er du i stand til blot at koncentrere dig om at vokse din virksomhed.
 • Kundesupport tilgængelig – Derudover drager du fordel af supportstrukturen med en kommerciel løsning. Open-source-løsninger som WordPress er ofte samfundsdrevne, og du er derfor afhængig af det samfund for at yde support. Selvom det også kan fungere meget godt – hvis du har et desperat behov for hjælp kl. 3 på en søndag, er det rart at have en garanti for, at den vil være der.

9 Bedste e-handelsplatformmuligheder

Okay, nu hvor du har en bedre idé om, hvad du skal kigge efter i en eCommerce-platform, er det tid til at tale om, hvad der er derude. I det følgende vil vi overveje fordele og ulemper ved nogle af de mest populære e-handelsplatforme, deres prisstruktur, og hvem de er bedst egnede til.

Fuld åbenhed: Vi tjener en provision, hver gang du ender med at købe en e-handelsplatform gennem vores henvisningslinks i denne anmeldelse. Dette hjælper os med at køre WebsiteSetup som en virksomhed. Tak for din støtte.

1. Wix Stores – Enkel, smuk, overkommelig

Wix anmeldelse

Wix er oprindeligt en webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette websteder via træk og slip. Derudover har den også funktioner, der giver dig mulighed for at opbygge en online butik.

Fordele ved at bruge Wix-butikker

Ligesom Shopify er e-handelsplatformen enkel at bruge og hurtig at konfigurere. Der kræves ingen kodning, du kan bogstaveligt talt trække indhold overalt på dit websted med den brugervenlige editor.

wix brugergrænseflade bedste e-handelsplatform

Det, der er sejt, er, at de har over 500 skabeloner, der er specielt lavet til onlinebutikker og endda giver lagerbilleder, du kan bruge med det samme.

Naturligvis tilbyder Wix en fuldt udstyret indkøbskurv med al den funktionalitet, du har brug for. Der er hundreder af apps på det officielle appmarked for yderligere at sprue dit websted op.

Tjenesten er også fuldt hostet, så der er ingen grund til at bekymre sig om denne del.

Ulemper ved at bruge Wix-butikker

Hvad du skal huske på er, at Wix ikke er en ren eCommerce-platform. Det er først og fremmest en webstedsbygger, der også er i stand til at sælge ting. Derfor kan e-handelsfunktioner være en smule basale.

Husk også, at du ikke kan ændre din webstedsskabelon, når du har offentliggjort dit websted, hvilket er en stor ulempe.

Prisfastsættelse

Wix er abonnementsbaseret og tilbyder forskellige pakker. Deres betalte e-handelsplaner er $ 23- $ 49 / måned. Den billigste e-handelsplan starter fra $ 17 / måned.

Wix priser og planer

Du kan bruge deres gratis plan til testkørsel platformen, men den har virkelig begrænsede muligheder og ingen e-handelsmuligheder.

2. SiteBuilder – Bedst til begyndere

Sitebuilder anmeldelse

SiteBuilder er den bedste webstedsbygger, vi har gennemgået indtil videre. Nu har vi undersøgt mulighederne for e-handel, der synes anstændigt nok. Det ligner Wix – du er nødt til at få den højeste plan for at starte med en online shop.

Fordele ved at bruge SiteBuilder

Det er virkelig nemt at bruge. Som jeg-har-aldrig-set-en-webside-interface-før let.

Sitebuilder e-handelsbuilder

Deres træk-og-slip-interface er intuitiv, enkel og omfattende. SiteBuilder har alt hvad du har brug for for at komme i gang – domæne, hosting, analyseværktøjer, SEO og tilstrækkelige e-handelsværktøjer. Det leveres med ubegrænset båndbredde og lagerplads.

Deres støtte er virkelig venlig og hjælpsom. Vi tilsluttede os inden for få sekunder, og deres supportagent tog sig tid til at besvare vores dybtgående spørgsmål om e-handelsværktøjer. Derfor, selv hvis du får problemer (hvilket er meget tvivlsomt i betragtning af hvor enkel deres webstedsbygger er), får du hjælp på kort tid (fra kl. 07.00 til 17.00 i Arizona).

Ulemper ved at bruge SiteBuilder

Selvom SiteBuilder leveres med hundreder af skabeloner, er kun omkring 100 egnede til e-handel.

På samme måde som Wix kan deres e-handelsindstillinger være begrænset for avancerede brugere. Der er næppe nogen avancerede marketingværktøjer, betalingsmuligheder og logistiske tilføjelser.

Prisfastsættelse

SiteBuilder har 3 hovedplaner som alle har 60% prøverabat i 1 år (efter fornyelse til en almindelig pris). For en online butik skal du følge e-handelsplanen.

Sitebuilder-priser og -planer

Det siges ofte, at du får det, du betaler for. Selvom SiteBuilder er noget begrænset, får du bestemt meget mere end hvad du betaler for – deres muligheder er bare meget begyndervenlige, men samtidig omfattende nok til at håndtere professionel websteds kvalitet.

Du kan prøve det SiteBuilder e-handel i 14 dage med pengene-tilbage-garanti.

3. BigCommerce – Bedst til små virksomheder

BigCommerce logoBigCommerce leverer en hostet eCommerce-løsning både som en komplet SaaS-platform samt en indkøbsvogn til andre typer websteder. Det ligner sandsynligvis Shopify. De to nævnes ofte i samme åndedrag.

Fordele ved at bruge BigCommerce

ECommerce-platformen har store butiksstyringsfunktioner. Det tilbyder et stort antal værktøjer og funktioner, f.eks. kampagner, ubegrænsede produktvarianter, muligheder for at håndtere returneringer, kuponer og rabatter. Et andet højdepunkt er de fleksible forsendelsesmuligheder, der tillader live-tilbud og beregning af satser.

bigcommerce anmeldelse

Derudover integreres BigCommerce med Amazon, eBay og sociale netværk. Dette giver dig mulighed for at sælge på tværs af mange forskellige salgskanaler. Det har også en masse marketingværktøjer med meget granulære kontroller, såsom fuld kontrol over URL-formatet.

Flere API’er hjælper med til at gøre den tilpasselig og fleksibel. BigCommeerce har også en stor app-butik med udvidelser til alle mulige behov såsom e-mail-marketing, automatisering og promovering af produkter. Du får også over 40 betalingsmuligheder uden betaling for transaktioner!

bigcommerce betalingsgateways bedste e-handelsplatform

Fordelene afrundes af mængden af skabeloner at vælge imellem, muligheden for at designe dit eget websted og et stort supportsystem, der hjælper dig med at forbedre din e-handelsindsats.

Ulemper ved at bruge BigCommerce

Traditionelt har BigCommerce halter bagefter i sine skabelontilbud. Mens de har fanget, får brugerne kun syv gratis skabeloner at vælge imellem. Premium-temaer kan også være lidt dyre. Desværre er designtilpasning ikke altid den mest brugervenlige.

BigCommerce har ingen indbyggede POS-funktioner som i andre løsninger og leveres med en salgsgrænse på din plan. Det er relativt dyre at få avancerede funktioner som en forladt vognbesparer.

Prisfastsættelse

BigCommerce-planer koster mellem $ 29,95 og $ 249,95. Du kan spare nogle penge på højere planer ved at betale årligt. Der er også en mulighed for en virksomhed, men du skal spørge om det. Derudover koster temaer mellem $ 145 og $ 235.

prisfastsættelse af bigcommerce

Mens alle planer giver dig alt hvad du har brug for for at komme i gang, med højere indstillinger får du flere muligheder som avanceret kundesegmentering og produktfiltrering.

Manglen på transaktionsgebyrer gør BigCommerce mere attraktiv end andre muligheder på denne liste. Brug den 15-dages prøveperiode for at finde ud af, om det er rigtigt for dig.

4. Shopify – Bedst til Boutique-butikker

Shopify anmeldelse

Shopify er blevet et af de mest kendte navne inden for e-handelsområdet. Det er en fuldt udstyret hostet løsning med hundreder af tusinder af brugere. Vi har også en komplet artikel om det, hvis nedenstående oplysninger ikke er nok for dig.

Fordele ved at bruge Shopify

Handelsplatformen er super nem at bruge og hurtig at konfigurere. Tilmeld dig blot din e-mail-adresse, så kan du begynde at bygge din butik og sælge med det samme. Den intuitive grænseflade gør det også nemt at oprette produkter og inkluderer SEO-funktioner såsom titelkoder og metabeskrivelser.

tilføj produkter i shopify

Shopify tilbyder snesevis af gratis mobiloptimerede, elegante temaer. Flere fås ved køb. Ingen kodning er påkrævet for at tilpasse dem, bare brug din mus til at foretage ændringer.

Shopify temahop

Derudover tilbyder platformen førsteklasses support via telefon, e-mail, live chat og Twitter, som er tilgængelig 24/7. Det er ved siden af ​​den detaljerede dokumentation og online fora hvor du kan få hjælp fra andre brugere.

Shopify understøtter også mange tredjeparts betalingsportaler og har en stor app markedsplads med over tusind tilbud om at tilføje funktionalitet til dit websted med et par klik.

Endelig tilbyder de ekstra salgskanaler ved at give dig software og hardware til at sælge i fysiske butikplaceringer, social salg og integration med markedspladser som Amazon.

Ulemper

En af de største ulemper ved Shopify er, at omkostninger nemt kan snebold. Udover basisafgiften betaler du for mange plugins, temaer og funktioner. Nogle er engangsbetalinger, nogle månedligt, nogle årligt. Der er desuden transaktionsgebyrer, hvis du ikke bruger det indbyggede betalingssystem. Dette kan alle blive lidt kompliceret og svært at planlægge med.

En anden ulempe med hensyn til tilpasning af dit websted er, at Shopify bruger sit eget markupsprog kaldet “Væske”. Det er baseret på Ruby on Rails og gør det svært at foretage ændringer ved hjælp af kodning selv.

Prisfastsættelse

Shopify tilbyder forskellige prisniveauer med yderligere funktioner afhængigt af hvilken plan du er på.

shopify bedste e-handelsplatform prissætning

Der er også Shopify Lite. Det giver dig mulighed for at sælge på sociale netværk og integrere produkter på dit eget websted for at bruge indkøbskurvefunktionerne. Denne plan koster $ 9 / måned, hvilket er ganske fair.

Derudover er der Shopify Plus for firmaklienter. Du bliver nødt til at spørge om priser, men rygter siger, at det starter ved $ 1.200 / måned.

Som nævnt betaler du ud over basisprisen for apps og yderligere funktioner. Disse spænder virkelig over en lang række priser, så sørg for at undersøge på forhånd!

Glem heller ikke kreditkort- og transaktionsgebyrer, når du bruger tredjepartsudbydere af betaling. Disse varierer i henhold til din plan.

Shopify tilbyder en 14-dages prøveperiode til at tage et kig under hætten, før de går i gang.

5. Vold

volusion logo

Denne løsning er en anden skybaseret, hostet mulighed for at opbygge en online butik. Det har eksisteret siden 1999 og har behandlet mere end 28 milliarder dollars salg i løbet af denne periode.

Fordele ved at bruge Volusion

Volusion er en drag-and-drop-webstedsbygger med redigering på siden. Det tilbyder en omfattende webstedsøgning, mange lydhøre temaer (11 af dem gratis) og muligheden for at tilpasse dine egne.

Derudover har det solide e-handels- og produktstyringsværktøjer som rich text produktbeskrivelser, indfødte opfyldelsesmuligheder, abonnementsmuligheder, loyalitetsprogrammer og mere. Det integreres også med en masse betalingsudbydere og kommer ikke med transaktionsgebyrer.

Markedsføringsmuligheder inkluderer blandt andet SEO-funktioner, social salg, markedsintegrationer til Amazon og eBay. Bemærk, at nogle af dem kun er tilgængelige på højere planer.

Brugere får også 24/7 support via live chat og telefon (sidstnævnte leveres med en højere plan). Dette ud over et omfattende vidensgrundlag med artikler, vejledninger og mere.

Ulemper ved at bruge Volusion

Desværre er Volusion’s prisstruktur er lidt forvirrende, fordi de har en indstillet båndbreddegrænse. Hvis du løber tør, skal du betale for ekstra trafik. Dette kan gøre planlægningen i forvejen lidt vanskelig, især da deres standardbåndbredde er relativt lav.

Du skal betale ekstra for SSL, som er et must for enhver online shop. Andre konkurrenter leverer det gratis. Premium skabeloner til Volusion er lidt dyre.

Platformen tilbyder heller ingen blogging-muligheder. Du kan kun inkludere links til andre blogsider i menuen. Dette er virkelig en mangel i en digital verden, der kører på indholdsmarkedsføring.

Prisfastsættelse

At køre din butik på Volusion koster dig mellem $ 29 og $ 299 pr. Måned. Du får 10% rabat, når du betaler årligt. Du skal ringe til tjenesten for at skifte til en årlig plan. På dyrere planer får du flere produkter, båndbredde, bedre support og yderligere funktioner.

volusionsomkostninger

Som nævnt har hver plan en båndbreddegrænse (1, 3, 10 eller 35 GB). Al trafik ud over det koster dig $ 7 / GB. Dette kan løbe hurtigt op. Du skal heller ikke glemme transaktionsgebyrene for din betalingsprocessor.

Der er også investering i et SSL-certifikat. Dem, der tilbydes af Volusion direkte, er mellem $ 149 og $ 995. Selvfølgelig kan du også få din egen gratis. Desuden skal du budgettere $ 180 for det, hvis du tager på et premium-tema.

Brug den 14-dages gratis prøveperiode til at tjekke Volusion.

6. Firkant

Squarespace logo

I lighed med Wix er Squarespace også en webstedsbygger, der opererer med træk og slip. De startede med fokus på at lave visuelt tiltalende websteder. Siden sent sætter webstedet mere energi i e-handel og lader sine brugere sælge ting online. I øjeblikket begynder de at være en fuldgyldig e-handelsplatform.

Fordele ved at bruge Squarespace

Tjenesten har en enkel og intuitiv brugergrænseflade og er meget begyndervenlig.

Redigering af indhold i firkantet

Webstedsskabeloner, de tilbyder, er elegante, smukke, polerede og har alle mobile responsfunktioner. Fokus på design gør Squarespace også specielt velegnet til salg af produkter, der kræver billedkvalitet i høj kvalitet.

Squarespace-skabeloner

Derudover har du alle standardindstillingerne som produktvarianter, lagerstyring, ubegrænsede produkter, kuponer, forsendelse, værkerne. Platformen integreres også med Shipstation.com for at blive opfyldt og har god kundeservice.

De leverer mange datapunkter for at optimere dit websted og konverteringer, herunder salg, indtægter, trafikkilder og mere. Marketingværktøjer inkluderer SEO-indstillinger, sociale medier, blogging og forladt check-opsving. SSL er indbygget lige i platformen.

Ulemper ved at bruge Squarespace

På siden af ​​ulemperne er Squarespace noget begrænset i funktioner. For eksempel har den begrænsede betalingsmuligheder (kun Apple Pay og PayPal) og mangler vigtige muligheder for mere komplekse butikker og et stort antal produkter eller variationer.

Der er desuden ingen markedsplads for apps, der tilføjer flere funktioner og funktionalitet. Din evne til at tilpasse dit websted via kode og markering er også meget begrænset. Platformen integreres med kun et par tredjepartsværktøjer og -tjenester.

Prisfastsættelse

firkantede omkostninger

Du betaler for Squarespace månedligt. For at begynde at sælge skal du være mindst på forretningsplanen, der er $ 18 / måned, hvis den faktureres årligt, ellers $ 26 / måned. Bemærk, at der er et transaktionsgebyr på 3% for hvert salg.

Bemærk, at du kan give afkald på sidstnævnte, hvis du kommer ind på en af ​​e-handelsplanerne ($ 26- $ 46 / måned). Du får også yderligere funktioner til at køre en online shop som etiketudskrivning, bogføring og automatisk gendannelse af forladte vogne.

7. Magento

magento logo

Magento er en slags WordPress for eCommerce platforme. Det er et stykke open source-software, som du kan downloade og installere på dine egne servere. På samme tid tilbyder det også en hostet skyversion, som WordPress.com og WordPress.org.

Fordele ved at bruge Magento

Som en self-hostet løsning giver Magento dig masser af kontrol. Med teknisk viden kan du ændre stort set alt hvad du vil med hensyn til funktionalitet og design plus vælge dit eget servermiljø.

Hvis sidstnævnte ikke er din kop te, kan skyudgaven muligvis være mere for dig. For det skal du kontakte salgsafdelingen for at få en demo.

Uanset hvilken vej du går, drager du fordel af Magentos lange liste over funktioner og indstillinger. Medlemskabsabonnementer, tilbagevendende betalinger, rabatter, muligheden for at justere indhold pr. Bruger er bare toppen af ​​isbjerget.

Du kan udvide dit websted via markedsplads. Der er plugins og temaer til alle mulige formål, fra kundesupport til markedsføring til forsendelse og webstedsoptimering.

Magento markedsplads

Platformen er også stærk med hensyn til flersprogede websteder. Du er i stand til at oprette separate websteder til forskellige sprog. Det har også et stærkt samfund bag sig, der konstant forbedrer platformen og udvikler nye temaer og plugins. Dette betyder også meget support og tilgængeligt ekspertrådgivning.

Ulemper ved at bruge Magento

For Community Edition gælder alle ulemperne ved self-hostede platforme. Vær forberedt på at passe på opdateringer, sikkerhed og alt andet for at sikre, at din butik kører korrekt.

Mens Magento har en masse funktioner, kan det derfor være en lille ressource sulten. Dette kræver, at du investerer tid og penge i optimering.

Derudover er platformen skrevet i PHP, så hvis du vil foretage meningsfulde ændringer, skal du have de nødvendige chops eller ansætte nogen til det. Uanset hvad, forventer at investere i udvikling.

Hvis du vælger Cloud-versionen, skal du være opmærksom på, at den er lavet til Enterprise-klienter og prissættes i overensstemmelse hermed. Mere om det nedenfor.

Prisfastsættelse

Magento Community Edition er den første gratis e-handelsplatform på denne liste. Det er rigtigt, du kan downloade og bruge det uden at betale en krone.

Ligesom mange andre løsninger, der er hostet selv, er det med omkostninger uanset, specifikt til hosting. Premium plugins eller skabeloner og lejlighedsvis udviklingsarbejde kan også være faktorer.

Hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med meget af ovenstående, er der også den hostede version. Som allerede nævnt er det ikke billigt. Antallet, vi fandt, var $ 18.000 / år til licens.

8. OpenCart

opencart logo

Vi fortsætter temaet med open source eCommerce platforme. OpenCart kan downloades og installeres på din egen server. Tjenesten tilbyder også en skyversion af dens løsning.

Fordele ved at bruge OpenCart

Denne eCommerce-platform har alt hvad du har brug for for at oprette og administrere din butik. Du kan indstille ubegrænsede produkter og produktkategorier til både digitale og fysiske varer. Det leveres med produktanmeldelser og ratings ud af porten og understøtter flere valutaer.

Dashboardet giver dig et overblik over alle vigtige datapunkter i din butik, og du kan endda bygge og styre flere butikker fra en grænseflade.

admin interface dashboard

Bortset fra det er platformen meget tilpasselig med tusinder af temaer og plugin-udvidelser. Det integreres også med hundredvis af betalingsportaler.

Som en self-hostet løsning kommer det med alle fordelene ved at administrere dit websted på din egen server. Et stort supportnetværk gennem en dedikeret fællesskab og dokumentation hjælper dig med en knivspids.

Hvis du vælger skyversionen, kan du komme i gang på få minutter. Du får også adgang til et separat tema- og plugin-lager og har alle dine hosting-, sikkerheds- og backup-behov taget sig af.

Ulemper ved at bruge OpenCart

Når du selv har fordelene ved at være vært for dit websted, er du også nødt til at tackle ulemperne. OpenCart er ikke altid let at tilpasse, og det kan være dyrt at tilføje nye moduler.

Derudover er dens oprindelige marketingfunktioner ret begrænsede. For eksempel er standard SEO-funktionerne ikke særlig gode.

Platformen er ikke altid kendt som den hurtigste løsning, så løsningen med egen vært muligvis er ikke den største mulighed for skalering i store dimensioner.

Prisfastsættelse

Selve den hostede vært er gratis. Husk, at det kommer med de sædvanlige perifere omkostninger. Derudover kan der være udgifter til udvidelser og temaer, der i gennemsnit tilføjer omkring $ 100 til dit budget.

Du kan også vælge den cloud-hostede version, der koster mellem $ 30 og $ 200 pr. Måned – halvdelen, hvis du betaler for et år i forvejen. Det inkluderer også et gratis SSL-certifikat.

9. Zen Cart

zen cart logo

Vores næste konkurrent er i samme kategori som de to sidste. Det er open source og er selv vært.

Fordele ved at bruge Zen Cart

Fordi den har en GPL-licens og findes på din egen server, kan Zen Cart også helt tilpasses. Som andre løsninger er du i stand til at foretage de ændringer, du ønsker, også uden for tilgængelige udvidelser. Løsningen har også et godt omdømme, når det kommer til sikkerhed og skalerbarhed.

Derudover tilbyder det mange konfigurationsmuligheder for produkter, herunder kuponer, gavekort og flere produktbilleder. I marketingafdelingen kan du drage fordel af de indbyggede SEO-funktioner og muligheden for at sende HTML-e-mails fra inde i platformen.

EN stærkt brugerfællesskab afrunder fordelene ved Zen Cart.

Ulemper ved at bruge Zen Cart

En alvorlig ulempe ved denne eCommerce-løsning er den forældede brugergrænseflade både på for- og bagenden. Du har muligheden for i det mindste at ændre skrifttypen på dit websted. Den mindre end intuitive brugergrænseflade gør det nemt at tage sig af dit websted.

Zen Cart kan være svært at installere og opgradere. Der er heller ingen dedikeret support, så brugere er nødt til at kæmpe for sig selv. Dets økosystem er ganske lille, så udvidelser og skabeloner er svære at komme med. ECommerce-platformen leveres kun med en håndfuld betalingsmuligheder.

Prisfastsættelse

Som andre eksempler på denne liste er selve softwaren gratis, men du skal budgettere for, at arkitekturen skal køre og vedligeholde, herunder et SSL-certifikat. Især hvis du ikke har webudviklingsevner, kan du forvente at ansætte hjælp og har brug for at budgettere for det. Udvidelser og temaer kan også være en del af regningen.

Typer af e-handelsplatforme tilgængelige

Når du leder efter den bedste e-handelsplatform til dig selv, har du forskellige typer at vælge imellem. Mens der er flere måder at skelne platforme på, er en af ​​de største forskelle deres type hosting.

 • Self-vært – Dette betyder, at du henter et stykke software og installerer det på din egen server. Dette giver dig en masse kontrol over dit websted. Det lægger også alt ansvaret for dig at holde det sikkert, opdateret og foretage ændringer manuelt. Open-source e-handelsløsninger har ofte denne model.
 • hostet – Et alternativ er at bruge software, der er vært af en anden. SaaS-løsninger (Software as a Service) er de mest typiske eksempler her. Fordelen: mindre teknisk overhead, hurtig opstart, mere begyndervenlighed. Oftest også flere omkostninger.
 • Blandet – Flere af nedenstående muligheder giver mulighed for at inkludere deres indkøbsvogne i andre platforme (f.eks. WordPress). Dette kaldes også Commerce as a Service (CaaS) og kan være en levedygtig og billigere mulighed.

Der er selvfølgelig andre måder at differentiere e-handelsplatforme på. Mange af dem er afhængige af dine personlige behov. Du ønsker måske at overveje:

 • Omkostninger
 • Skalerbarhed
 • Brugervenlighed
 • tilpasninger
 • Vedligeholdelse
 • Handelsindstillinger
 • Mobil kapacitet
 • Marketing
 • Support

Det er en god ide, at du faktisk får klart for dig selv, hvad der betyder mest for dig. Dette vil gøre det meget lettere at udslette de indstillinger, der ikke passer til billetten.

Hvad er den bedste e-handelsplatform for dig?

Standalone eCommerce platforme kan være en god løsning til at starte en online shop. De tilbyder alle de nødvendige funktioner og specialiseret funktionalitet for at gøre salg online til en succes.

Alligevel er det ikke en nem opgave at vælge den bedste eCommerce-platform. Der er simpelthen for mange faktorer til at tage højde for og mange tilbud på markedet. Ved på forhånd at vide, hvad dine behov og krav er, gør du det mere sandsynligt, at du finder en god pasform fra top 3 ovenfor. Vi anbefaler Wix, SiteBuilderBigCommerce, og Shopify.

Forhåbentlig har denne guide hjulpet dig i din beslutning. Hvis det har det, hvad med en rabatkode til din nyåbnede butik? Intet pres dog.

Hvad er dit personlige valg for den bedste e-handelsplatform, og hvorfor? Fortæl os venligst i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map