WP Product Review de Plugin de WordPress

Voleu obtenir una mica d’efectiu mitjançant les revisions de productes d’Android i els enllaços d’afiliació? Potser el vostre blog sobre jardineria urbana està explotant i és hora de mostrar els millors productes que heu utilitzat per fer la vostra collita a la ciutat. Tant si voleu obtenir ingressos com si no, WordPress ofereix un bon detall dels complements de revisió de productes per incloure classificacions d’estrelles, botons de compra, ressenyes d’usuaris i molt més..


Una de les opcions principals és el complement de revisió de productes WP, de manera que he elaborat una revisió del complement de revisió del producte WP (que és boquíssim) per mostrar com podeu mostrar ràpidament les vostres ressenyes sobre plugins de WordPress, bolquers, bats de beisbol, eines de jardineria, llibres o el que més us agradi.

Plugin de revisió del producte WP

Hi ha dues versions del complement (gratuïtes i de pagament), així que vull esbrinar els avantatges de cada opció i mostrar-vos exactament com implementar determinades funcions per mostrar les ressenyes del vostre producte..

Revisió del producte WP Lite WP Review Review del producte

Ara, mireu les versions gratuïtes i premium del connector i quines funcions trobareu dins de cadascuna!

Plugin de revisió del producte WP: versió gratuïta

Comença activant el Complement de revisió del producte WP al tauler de control de WordPress. L’empresa també disposa d’informació addicional i un enllaç de descàrrega de fitxers .zip. Un cop activat, aneu a la pestanya Revisió del producte que hi ha a la part esquerra del tauler de comandament de WordPress:

Pestanya de revisió del producte

Pàgina de configuració de la revisió del producte WP

Quan feu clic a la secció Revisió del producte botó que us porta a la principal Configuració pàgina, on podeu canviar diverses configuracions predeterminades. El Configuració general són més aviat senzilles, permetent-vos modificar si voleu que la revisió del producte es mostri després o abans del contingut. També podeu fer la vostra revisió manualment si cal.

També hi ha un espai per activar els comentaris sobre les ressenyes i una opció força única per tenir en compte les ressenyes dels usuaris amb la qualificació general del producte. Per exemple, si algú valora l’ordinador que acaba de revisar, canvia la qualificació general de la vostra revisió.

Configuració general 1

L’amplada del contingut està dissenyada per limitar l’amplada del mòdul de revisió. Si la revisió és una mica obvia al vostre lloc, podeu canviar-ho.

Configuració general 2

La pestanya Colors de classificació només cal especificar quins tons de color voleu revelar després de valorar un producte. Els colors predeterminats són força estàndard, així que probablement no haureu de canviar això. Com podeu veure a continuació, les classificacions inferiors reben colors vermell i taronja, mentre que les valoracions més altes tenen colors verd i blau.

Colors de valoracions

Les configuracions del color del text també s’inclouen a la secció Configuració és una bona característica perquè podeu fer que el text coincideixi amb els colors de marca del vostre lloc.

Tipografia 1

El complement us permet canviar el text de contra i avantatges per diferenciar una mica les vostres ressenyes d’altres llocs. Modifiqueu l’amplada i el color del quadre de vora de revisió per adaptar-se a la mida i la marca del vostre lloc web.

Tipografia 2

Una altra configuració ofereix opcions per canviar el que semblen els botons de compra. Això us permet provar quins colors i textos funcionen per augmentar les vendes d’afiliacions a través del vostre lloc.

Comprar el botó 1

Un cop modificats els paràmetres predeterminats, podeu començar a escriure i a crear ressenyes de producte!

Inserció d’una revisió del producte en una publicació

El complement de revisió del producte WP facilita la incorporació ràpida i ràpida de les vostres ressenyes a les publicacions, ja que el mòdul de configuració es troba just a sota de cada publicació que creeu. Desplaceu-vos per sota de l’editor de publicacions per trobar el Configuració addicional de revisió del producte àrea. Especifiqueu que la publicació és realment una publicació de revisió. Això revela totes les opcions que necessiteu per configurar la revisió.

Aquesta és una publicació de revisió

Comenceu amb les dades del vostre producte, empleneu el nom, pengeu una imatge i incloeu-hi un enllaç d’afiliació si en teniu. No inclouen una opció de moneda, sinó que simplement podeu escriure la moneda desitjada al camp Preu del producte.

L’àrea de configuració de les opcions del producte no és una descripció petita, però és bàsicament el lloc on escriviu les àrees que teniu previst per puntuar el producte i quins rànquings voleu donar-los..

Només heu d’omplir les àrees i seleccionar una classificació o una nota per a cadascuna. Tingueu en compte que les notes no determinen la comanda, sinó que depèn de l’ordre en què les punxeu. Només rebeu cinc categories de classificació amb la versió gratuïta.

Configuració de les opcions del producte

A continuació, puntegeu en els avantatges i els contres perquè el producte mostri a la gent per què han de o no fer clic al botó de compra. A la versió gratuïta s’obtenen 5 pros i contres cadascun, cosa que és raonable al meu parer.

Pros i contres

Un cop hagi finalitzat la revisió i inclòs el contingut que vulgueu a la publicació, visualitzeu-lo prèviament o publiqueu la publicació de WordPress per veure la vostra revisió en el frontend. La visualització de la revisió és molt elegant, mostrant el preu i el nom amb grans lletres. El disseny minimalista és una refrescant presa de publicacions de revisió que se sap que surten del control.

Notareu que quan afegiu més qualificacions al sistema, afegeix una mica d’espai blanc a l’àrea dels avantatges i contres, que no és tan fantàstic per a la presentació.

Revisió del producte Front End

Si inclou un enllaç al producte, el botó Comprar ara apareix a la part inferior i els usuaris poden fins i tot fer clic a la imatge del producte per anar a la pàgina de compra..

Botó de compra ara

WP Product Review – Versió Pro

Podeu actualitzar-vos a la versió Pro dins del complement o obtenir WP Product Review PRO directament de ThemeIsle i instal·lar-lo al vostre lloc de WordPress. El preu és bastant raonable i, si gestioneu diversos llocs, només haureu de pagar fins a 49,95 dòlars per una llicència il·limitada. Ara, la pregunta és: La versió Pro ofereix funcions suficients per a la inversió?

Per adquirir la versió Pro, busqueu el botó a la taula de comandaments de WordPress, just a sobre de l’àrea de configuració del connector WP Product Review.

Compra la versió Pro

És bo que ofereixin tres tipus de llicències, un per a un lloc web únic, un altre per a 2-5 llocs web i una opció final per a llocs il·limitats. Evidentment, si només teniu un lloc, haureu d’anar amb la primera opció, però si teniu previst ampliar o si feu llocs per a clients, l’opció de lloc web il·limitada és el vostre millor valor..

Per tant, què rebeu quan pagueu per la versió Pro?

 • Fins a 10 camps per a pros i contres
 • Fins a 10 opcions de classificació
 • Ús automàtic de la imatge destacada si no pengeu cap imatge de producte
 • Canvieu la icona de qualificació
 • Utilitzeu un codi curt per situar la revisió on vulgueu en una publicació o pàgina
 • Opteu prèviament les opcions de classificació de publicacions anteriors

Per tant, val la pena la versió Pro? La resposta és que sí, si teniu un lloc que completa les ressenyes de manera regular i voleu començar a presentar comentaris d’aspecte net i guanyar diners amb enllaços d’afiliació.

Per començar, el pre-carregador és increïble, de manera que si reviseu constantment els ordinadors sempre podeu tornar a carregar les opcions de classificació que vau utilitzar anteriorment. Es manté la coherència i es redueix el temps de treball.

Precarregador

Els camps de classificació i avantatges addicionals funcionen molt bé per proporcionar més detalls als lectors, cosa que us permetrà diferenciar-vos dels altres llocs.

Fins a 10 camps

Podeu estalviar una estona la captura automàtica d’imatges destacades, però no és tan fantàstic. Tanmateix, la funció de modificació de les icones de qualificació és ideal per canviar el que es mostra les icones de diferents productes. Per exemple, en lloc dels guions predeterminats que es mostren, podeu utilitzar signes de dòlar, cors, estrelles, controladors de videojocs i molt més.

Icona de qualificació

Els drecers també us proporcionen una mica més de flexibilitat sobre com voleu que es mostri la revisió del producte, en comptes de quedar-se amb el valor predeterminat..

Conclusió

La revisió del producte de WP fa gairebé tot el que necessiteu, amb icones de qualificació personalitzables, integració de la publicació de WordPress i una presentació minimalista per ajudar els lectors a comprendre si han de comprar o no un producte. M’agrada especialment que pogueu provar la versió gratuïta i pagar un preu raonable per les funcions addicionals.

Revisió del producte WP Lite WP Review Review del producte

Informeu-nos a la secció de comentaris si teniu dubtes o comentaris sobre el connector Product WP. Ja heu provat aquest complement abans?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map