WP Pro Advertising Review: Construcció d’anuncis, venda i integració

Revisió publicitària de WP Pro: creació, venda i integració d’anuncis en un sol paquet

Manipular anuncis al vostre bloc sovint és força tediós. Cal que us registreu a les xarxes d’anuncis, espereu que el vostre tema de WordPress ofereixi àrees d’ubicació d’anuncis i, potencialment, funcioni amb algun codi per garantir que els anuncis surtin als llocs adequats. A més, heu de treballar sobre les mides dels anuncis i comprovar que el contingut que apareix en aquests anuncis és realment rellevant per al vostre lloc web.


Hi ha alguns connectors de gestió d’anuncis disponibles per agilitar el procés. Un d’ells s’anomena WP Pro Advertising i promet suport per a totes les xarxes d’anuncis principals, integracions de comerç electrònic i potents eines de personalització. En aquesta revisió WP Pro Advertising, comprovarem si el connector té el que es necessita per convertir el vostre pla de publicitat en un de eficient.

El connector WP Pro Advertising System es ven al mercat CodeCanyon. Actualment té un preu de 29 dòlars i això tindrà sis mesos d’assistència al client. També podeu pagar 9,38 dòlars per estendre aquest suport fins als 12 mesos complets.

Informació i descàrregaVeure la demostració

El connector d’anuncis està desenvolupat per un equip anomenat Tunafish, que proporciona excel·lent lloc web per obtenir informació sobre els productes de l’empresa i veure la documentació per al vostre propi ús personal. El lloc web també ofereix diversos exemples del connector WP Pro Advertising en ús, de manera que podreu donar-vos a conèixer la manera com els altres aprofiten les funcions..

En general, el lloc web és un bon començament. Els desenvolupadors de connectors no sempre disposen de mòduls de suport complet ni de llocs web. Ara, aprofundeixin en les funcions per veure què serà útil per a la majoria de bloggers i propietaris d’empreses.

WP Pro Advertising Review: Les millors funcions

Es mostren diversos anuncis amb diferents efectes

La flexibilitat amb els vostres anuncis és força important, per la qual cosa és bo veure que WP Pro Advertising inclou diverses opcions integrades per mostrar els vostres anuncis en diversos formats..

Per exemple, el connector inclou una graella d’anuncis per tenir diversos banners d’anuncis a la barra lateral alhora. Un dels meus preferits és la possibilitat de mostrar-ne un anunci de cinc segons després de publicar-ne un de nou. És semblant a com les cartelleres digitals utilitzen aquest espai reduït, però mostren diversos anuncis.

Un altre format d’anunci interessant consisteix a cobrir tot el fons del lloc web amb un anunci. Ho he vist fet al lloc web de Rotten Tomatoes, on un gran pòster de pel·lícula cobreix bona part del fons de la capçalera i de les barres laterals..

Finalment, el connector WP Pro Advertising ajuda a integrar els vostres anuncis a publicacions i pàgines. Per tant, si voleu desglossar una mica el vostre contingut i situar els anuncis en una zona amb més ulls, això serà completament possible.

Creador d’anuncis de Banner Visual

Com a propietari d’un lloc web, de vegades haureu de publicar els vostres anuncis amb pancartes publicitàries. Altres vegades, rebreu dissenys de les empreses que realitzen els pagaments. Altres vegades només us hauríeu de connectar a una xarxa d’anuncis on s’entregui tot el contingut de l’anunci per a vosaltres.

Si us trobeu en una situació en què us haureu de dissenyar l’anunci, el millor és tenir un generador arrosseguat i soltador com el que s’inclou aquí.

Detecció del bloc d’anuncis

Els bloquejadors d’anuncis són de ràbia ara mateix, però això posa en contacte amb els comerciants i bloggers en línia. Evidentment, no voldreu que els vostres anuncis siguin tan molestos que els vostres visitants estiguin molestos, però, al mateix temps, heu de guanyar diners.

Per sort, WP Pro Advertising us abasta en tots dos fronts. En primer lloc, el connector ajuda a dissenyar anuncis nets i intrusius. A continuació, detecta quan els usuaris utilitzen una eina de bloqueig d’anuncis. D’aquesta manera, podeu bloquejar el contingut quan algú té un bloqueig d’anuncis o fins i tot contactar amb ell per sol·licitar que el desactiveu.

Una integració amb MailChimp

Quan s’utilitza un butlletí informatiu de correu electrònic, és difícil esbrinar formes de generar diners. De manera predeterminada, les eines de màrqueting de correu electrònic com MailChimp no tenen formes senzilles d’incloure anuncis.

Tot i això, WP Pro Advertising proporciona funcions per inserir ràpidament els vostres anuncis del lloc web als vostres correus electrònics. Funciona perquè cada zona d’anuncis que creeu té el seu propi canal RSS. Quan importeu el feed a MailChimp, els mateixos anuncis apareixeran als vostres butlletins.

Un Tauler de control net per al seguiment de les estadístiques i la gestió dels vostres anuncis

Com que la gestió de diversos anuncis acostuma a complicar-se, el complement WP Pro Advertising tracta de netejar aquest problema i proporciona un disseny net per comprendre les vostres estadístiques d’anuncis i quina de les vostres campanyes s’estan publicant ara mateix..

Al tauler de complements principal, rebeu una ullada ràpida a les vostres estadístiques, amb clics, impressions i CTR. També podeu veure les vostres darreres pancartes que es publiquen al lloc, juntament amb les compres de pancartes.

Tots els paràmetres i funcions es consoliden en una àrea del quadre de comandament de WordPress. La pestanya Publicitat es mostra per revelar opcions com a pancartes, anunciants, campanyes, creador de bàner, estadístiques i compres.

Assistència per a totes les xarxes d’anuncis principals

Avui en dia, no és tan freqüent sortir i vendre individualment l’espai publicitari. El motiu d’això són les principals xarxes d’anuncis com Google AdSense, Adsterra i Infolinks.

Les xarxes d’anuncis funcionen donant a conèixer anuncis dinàmics de manera que no hi ha cap raó per a què cerqueu els anunciants. La majoria de les vegades, aquestes xarxes fan un seguiment de l’activitat dels usuaris amb cookies i tenen en compte quin tipus de contingut teniu al vostre propi lloc web.

D’aquesta manera, els anuncis mostrats són realment rellevants per al vostre lloc i l’usuari.

Per tant, tot el que heu de fer al vostre final és registrar-vos a una de les xarxes publicitàries i connectar-lo al connector WP Pro Advertising. Us haureu de seleccionar on voleu que apareguin els anuncis. Tot seguit, tota la feina és realitzada per la xarxa d’anuncis.

Venda d’anuncis finalitzada a través del vostre lloc web

Aquesta és una de les funcions que em resulta molt interessant. Tot i que les xarxes d’anuncis són tan populars, és possible que tingueu alguns anunciants específics a qui els agrada dirigir-vos directament. Molts llocs també reserven les àrees d’anuncis de major valor per a vendes directes, ja que normalment poden obtenir més diners d’aquesta manera.

A través de WP Pro Advertising, podeu especificar quants llocs publicitaris cal vendre i, a continuació, recollir el pagament a través del vostre lloc web. Es mostrarà als visitants que l’anunci està a la venda i els farà arribar durant el procés de pagament de l’afegit.

Com he comentat, no es tracta exactament d’una característica que tothom farà servir, però alguns la trobaran insubstituïble.

Qui hauria de considerar el complement de publicitat de WP Pro?

M’agrada el complement WP Pro Advertising per a bloggers i empreses que pensen publicar diversos anuncis en un lloc web. Només mostrar un o dos anuncis de bàner al vostre lloc no justifica una eina de gestió tan forta, però el connector us servirà bé si teniu desenes d’anuncis.

A més, el departament de personalització destaca el complement WP Pro Advertising. Podeu afegir efectes perquè un anunci s’esvaeixi i un altre s’esvaeixi.

També teniu l’avantatge de vendre anuncis a través del complement, inclosos els anuncis als vostres butlletins. Si alguna d’aquestes funcions us sembla interessant, el cost de 29 dòlars l’abonareu per si mateix ràpidament. A més, obté el benefici d’una àmplia atenció al client.

Obteniu sistema de publicitat WP Pro

Si teniu dubtes sobre WP Pro Advertising o si voleu escriure la vostra crítica del complement, deixeu-nos una nota a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map