Whisper Link: Enllaç intern més intel·ligent de WordPress

Whisper Link: Enllaç intern més intel·ligent de WordPress

Al món del SEO, en guanyes alguns i en perds. Però seria una vergonya perdre pel que fa a l’enllaç intern. Això és dolent, sobretot quan Whisper d’enllaç, el tema de la revisió d’avui us ofereix exactament el que necessiteu per a que s’enllaci intern com un professional.


Tot i que ignorada per la majoria de les persones, afegir enllaços interns és excel·lent per a l’experiència de l’usuari (UX) i l’optimització del motor de cerca. Els usuaris poden trobar contingut rellevant de manera ràpida i els motors de cerca poden indexar més contingut del vostre contingut sense cap tipus de problema. A més, la connexió interna pot augmentar la participació i disminuir les taxes de rebot ja que els usuaris dediquen més temps al vostre lloc web.

Tot i així, la vinculació interna és molesta, sobretot si teniu un munt de contingut. I si no esteu atents, podeu acabar amb contingut orfe del vostre lloc, tan dolent com no tenir contingut. Al cap i a la fi, per què molestar en crear contingut que ningú veu?

Accediu al connector Link Whisper i podeu acomiadar-vos de tots els problemes interns d’enllaç. A la publicació d’avui, descobriu per què aquest complement d’enllaç intern de WordPress és una de les millors eines per a qualsevol propietari del lloc web. A més a més, us mostrem exactament com funciona el connector, és a dir, que podeu assolir el terreny en marxa.

Sense més detalls, facilitem els vostres enllaços de manera que beneficiï els vostres usuaris i els vostres esforços de SEO. Si us plau, no deixeu sense compartir els vostres comentaris a la secció de comentaris al final de la publicació. Si coneixeu algun complement que permeti superar Link Whisper, ens agradaria conèixer també about

Què és Link Whisper?

Enllaç xiuxiueu el complement de wordpress d’enllaç intern

Link Whisper és un fantàstic complement de WordPress que permet afegir i gestionar enllaços interns al vostre lloc. Gràcies a funcions com ara text d’ancoratge intel·ligent, intel·ligència artificial (AI) i informes, podeu tenir enllaços interns al vostre lloc web com un cap.

Segons el desenvolupador, “Link Whisper t’ajuda a prendre el que abans era un treball intensiu (que es fa encara més gran a mesura que creix el teu lloc) i el converteix en l’oportunitat de tenir un lloc millor optimitzat que els teus competidors.”

Això no sona gens malament. Especialment la part que diu “… una oportunitat per a que tingueu un lloc millor optimitzat que els vostres competidors.” Què no t’encanta sobre això?

Altres propietaris de llocs web també tenen ravis sobre Link Whisper:

Link Whisper ha eliminat el 90% del treball que participa en l’enllaç intern. La que abans era una tasca que em va costar molt de temps fer, o que era molt difícil per a una VA fer correctament, ara només necessita uns minuts i es fa de la manera que ho vull. Tenint en compte el valor de la connexió interna a SEO on-Page, aquest complement no és molt útil. – Jared Bauman

I les classificacions de 5 estrelles continuen arribant. El desenvolupador va dissenyar Link Whisper per fer un treball i fer-ho correctament. És un dels millors connectors interns d’enllaç de WordPress. Espero mostrar-vos per què en un parell de segons, sobretot ara que sabem què és Link Whisper i què fa.

Funcions del xiuxiueig

funcions de xiuxiueig

El millor de Link Whisper és que no és massa complicat, com molts altres complements. És tan senzill com s’aconsegueix, cosa que significa que no perdreu el temps configurant una horda de configuracions complicades. Tot és el plug-in i el joc, però abans d’aconseguir-ho, expliquem el que ofereix Link Whisper en termes de funcions.

Suggeriments d’enllaç automàtic

link xiuxiuejar suggeriments d’enllaç automàtic

Link Whisper és un plugin intuïtiu d’enllaç intern de WordPress. El complement utilitza una increïble IA per suggerir enllaços interns i contextuals rellevants a mesura que escriviu la publicació. És correcte; no heu de deixar l’editor de publicacions de WordPress per cercar i enllaçar contingut rellevant al vostre lloc web.

Independentment del nombre d’articles al vostre lloc web, Link Whisper combina els vostres continguts per ser rellevants quan suggereixen possibles enllaços. Després d’això, heu de marcar una casella de selecció al costat d’un suggeriment d’enllaç intern rellevant i el vostre treball s’ha acabat.

Text d’ancoratge intel·ligent

enllaçar el text d’ancoratge intel·ligent

Text d’ancoratge és una part essencial per proporcionar un millor UX i augmentar els vostres rànquings de SEO. Un bon exemple és el text d’ancoratge que hem utilitzat per a l’enllaç de l’oració anterior. Si feu clic a l’enllaç, sabeu que anireu a una pàgina que us indica més sobre el text d’ancoratge.

I això és el que fa un text d’ancoratge. Proporciona als usuaris i motors de cerca informació contextual i rellevant sobre el contingut de la destinació de l’enllaç. Si moltes persones enllacen amb el vostre lloc web mitjançant “temes de WordPress”, per exemple, el vostre lloc web es pot classificar bé per a aquest text d’ancoratge, fins i tot si no l’heu utilitzat al contingut.

Niche Pursuits LLC, els nois de darrere de Link Whisper, coneixen bé aquest fet, és per això que han fet molt fàcil afegir textos d’ancoratge rellevants als vostres enllaços. Dit d’una altra manera, el complement suggereix que es ancora el text per als enllaços automàticament. I si no us agraden els suggeriments de text d’ancoratge, podeu afegir o eliminar paraules amb un sol clic!

Informes detallats d’enllaços

enllaçar xiuxiuejar informació sobre enllaços interns

Sabeu quants articles orfes teniu al vostre lloc web? Aposto que tots els vostres diners no ho fareu. I és un problema enorme, ja que és possible que tingueu contingut fantàstic que els visitants i els motors de cerca no trobaran. No suoreu, però, perquè podeu fer les voltes tot apuntant enllaços interns al contingut que els usuaris i els motors de cerca no podrien veure.

I la millor part? El complement Link Whisper inclou informes d’enllaç intern que us ajuden a posar un dit a l’estructura d’enllaç del vostre lloc. Podeu veure totes les publicacions i pàgines sense enllaços interns. A més, podeu veure el nombre d’enllaços interns i externs sortints procedents de cada article.

A més d’això, podeu afegir enllaços interns fàcilment als articles a granel. No cal que aneu a cada element per cercar enllaços; teniu un tauler central que us facilita el procés. Ara, heu d’esbrinar com feu servir tot el temps que estalvieu.

Enllaça la configuració global de Whisper

configuració de xiuxiueig

Un cop més, la pantalla de configuració de Link Whisper no és massa complicada. Per obtenir els vostres enllaços interns i suggeriments, podeu oferir un parell d’opcions fàcils d’utilitzar. En lloc d’un munt de configuracions avançades, el connector manté la llum de la configuració. Molts usuaris no hauran de canviar cap configuració per utilitzar el connector.

Si necessiteu canviar la forma en què el complement tracta els enllaços interns del vostre lloc web, Link Whisper us ofereix un parell d’opcions. Per exemple, podeu obrir tots els enllaços interns en una pestanya nova amb un sol clic. A més, podeu ignorar números i certes paraules sense trencar la suor.

A part d’això, podeu triar quins tipus de publicació s’explora el connector d’enllaços interns que us ofereixen la possibilitat de capturar tots els enllaços interns (o falta d’aquests) que desitgeu. A més, podeu alternar el mode de depuració en cas que necessiteu identificar errors al vostre lloc web. Utilitzar Link Whisper és una brisa i no exagero res.

Enllaçar Tutorials i assistència Whisper

enllaç tutorials de xiuxiueig

Parlant d’errors i coses relacionades, Link Whisper inclou tutorials de vídeo per ajudar-vos en cas que us quedeu per un motiu o un altre. M’agradaria assumir coses, però difícilment veureu els vídeos ja que el complement és senzill d’utilitzar. Però, si necessiteu ajuda, el vídeo us serà útil.

A més, Link Whisper inclou una base de coneixement detallada que cobreix les preguntes més freqüents (FAQ). Però si necessiteu ajuda directa, sempre podeu crear un bitllet per gaudir d’assistència de primer nivell mundial. Al cap i a la fi, Link Whisper és un complement de WordPress premium, el que significa que obtindreu assistència professional.

A més, sempre podeu consultar-ne Bloc de persecució nínxol per publicar publicacions en llocs web de nínxol de totes les coses. Cobreixen un ampli ventall de temes que versen sobre la creació de llocs web nínxols amb èxit i empreses en línia. Però em cau; instal·lem el connector ara.

Com instal·lar el complement d’enllaç intern de WordPress Whisper Link

Link Whisper és un complement excel·lent, és a dir, que no podeu descarregar-lo des del plugin de WordPress. Dirigiu-vos a la lloc web oficial de Whisper Link i feu clic a Obteniu el xiuxiueig enllaç ara com es mostra a la imatge de sota.

lloc web de xiuxiueig d’enllaç oficial

A continuació, trieu la vostra llicència en funció de les vostres necessitats fent clic a les opcions respectives Començar botó, tal com il·lustrem a la pantalla de sota.

enllaçar preus de xiuxiueig

A part: Tal com es veu a la imatge de dalt, teniu a la vostra disposició tres paquets de preus. Teniu una llicència d’un sol lloc, que costa 67 dòlars dòlars per any. A banda d’això, teniu la llicència de tres llocs i 10 llocs a 97 $ i 147 dòlars anuals, respectivament. Aneu sempre pel paquet que s’adapti al vostre pressupost i necessitats.

A la pantalla següent, trieu el mètode de pagament preferit (PayPal o targeta), proporcioneu les dades i feu clic a Compra botó a la part inferior d’aquesta pàgina, com ressaltem a continuació.

pàgina de compra de xiuxiuejar enllaç

Després de completar la compra, el lloc web us redirigeix ​​al vostre compte, com es mostra a continuació.

enllaçar el compte personalitzat de whispepr

Des de la pàgina del compte, podeu veure la vostra llicència i descarregar el complement Link Whisper. A més, Link Whisper us envia un correu electrònic amè amb les vostres instruccions de baixada i activació.

correu electrònic d'activació de xiuxiuejar enllaç

A continuació, descarregueu el complement al vostre ordinador.

Instal·lació d’enllaç Whisper

Després d’això, inicieu la sessió al vostre tauler de control de WordPress, aneu a Connectors, i feu clic Afegir nou com detallem a continuació.

instal·lació del xiuxiueig d'enllaç

A la web Afegiu connectors , feu clic a la pantalla Pengeu el complement botó. A continuació, premeu el botó Trieu l’arxiu botó per seleccionar el complement del Link Whisper que vau descarregar anteriorment i, a continuació, premeu el botó Instal · lar ara botó. Consulteu la imatge següent per veure els passos.

penjant el complement del xiuxiueig de l'enllaç

Després d’això, feu clic a la tecla Activa el complement com es mostra a continuació.

xiuxiuejar l’enllaç activant

Un cop activat el connector, aneu al menú d’administració de WordPress i feu clic a Whisper d’enllaç, com es mostra a la captura de pantalla següent.

enllaç de l'element del menú de wordpress

A la pantalla Link Whisper, introduïu la clau de llicència i feu clic a la tecla Activa Llicència com es mostra a la imatge de sota.

activant la llicència de xiuxiuejar enllaç

N / B: Podeu trobar la vostra clau de llicència al compte Link Whisper o al correu electrònic de baixada / activació que vau rebre.

En activar la clau de llicència, Link Whisper desbloqueja els elements del submenú addicionals, tal com es mostra a la imatge següent.

enllaça els elements del menú xiuxiueja

I ja està; ja esteu preparats per utilitzar el complement Link Whisper per millorar els enllaços interns ràpidament. L’ús del complement és tan senzill com A, B, C. Per exemple, per veure els vostres informes, aneu a Enllaça Whisper> Informe, com es mostra a la imatge següent.

enllaça els informes xiuxiueja

Per veure la configuració de Whisper d’enllaç, navegueu a Enllaça xiuxiueig> Configuració al tauler d’administració de WordPress, com ressaltem a continuació.

enllaç de la configuració de l'administrador

Veure? Bastant senzill tot el camí.

Necessiteu més detalls? Aquí teniu un breu vídeo que us mostra com utilitzar Link Whisper.


Link Whisper és una solució excel·lent per a tots els vostres problemes interns d’enllaç. El complement és fàcil de configurar i utilitzar; hauríeu d’estar en funcionament en pocs minuts. T’ofereix un munt d’opcions per afegir enllaços interns de forma massiva o individualment, al seu torn, estalviant un munt de temps i diners.

Amb els preus a partir de només 67 dòlars dòlars per any, res no ha d’impedir d’implementar enllaços interns al vostre lloc web de WordPress com un professional. El connector és de desenvolupadors i venedors en línia de bona reputació, el que significa que esteu en mans segures.

Xiuxiueig desconnectat de 10 dòlars per a lectors de WPExplorer

Estàs pensant a obtenir Link Whisper per millorar l’enllaç intern i el SEO al teu lloc? Amb la nostra exclusiva WPEXPLORER codi de cupó que podeu estalviar 10 dòlars, fent una llicència personal a només $ 57 per al primer any!

Estalvieu 10 dòlars a Link Whisper

Quines són les vostres opinions respecte a Complement d’enllaç intern d’enllaç Whisper? Feu servir un complement intern d’enllaç intern diferent? Compartiu els vostres pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Gràcies per endavant!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map