Taula de productes de WooCommerce: millora la vostra botiga i augmenta les vendes

Taula de productes de WooCommerce: millora la vostra botiga i augmenta les vendes

Crec que hi esteu d’acord quan dic: vendre en línia no és una tasca fàcil. Hi ha massa factors a considerar en l’entorn ràpid que és Internet. Fins i tot per a un experimentat empresari, és difícil fer una venda extra.


Resulta que pots convertir fàcilment la teva botiga WooCommerce en un èxit amb les eines adequades. Una de les eines que canvien completament com feu negocis és el complement de la taula de productes de WooCommerce per part dels fantàstics nois de Barn2 Media.

I en aquesta revisió, esbossem les funcions que fan d’aquest complement una eina imprescindible per a tots els empresaris en línia que utilitzen WooCommerce. Seguiu llegint per aprendre com podeu utilitzar-lo Complement de la taula de productes de WooCommerce per augmentar les vendes a la vostra botiga electrònica.

Sense més detalls, anem al negoci.

Què és la Taula de producte de WooCommerce?

Abans que ens perdem a la llista de funcions i què no, parlem una mica de la taula de productes de WooCommerce. Què és i què fa?

En una sola línia, WooCommerce Product Table és un extens complement de WordPress que us ajuda a crear taules de productes sorprenents. A continuació, es mostra un exemple de taula de productes que podeu crear mitjançant el connector.

exemple de taula de productes de woocommerce

Els dissenys tradicionals de la botiga WooCommerce ja no el tallen mai. De fet, eliminen els clients i disminueixen les vendes. El complement WooCommerce Product Table us ofereix una manera moderna de mostrar productes.

Les taules de producte que creeu amb aquest complement de WooCommerce es poden cercar, filtrar i ofereixen moltes opcions per mostrar els vostres productes de forma irresistible. A diferència dels dissenys tradicionals, el complement de la Taula de producte de WooCommerce us ofereix l’oportunitat d’incrementar les vendes sense trencar la suor.

El connector inclou totes les funcions que necessiteu per crear taules precioses i racionalitzar el viatge del client des del principi fins al final. Al mateix temps, és fàcil de configurar i utilitzar, convertint-lo en una de les millors eines que mai tindreu.

Ara que teniu una idea del que fa aquest plugin, fem un cop d’ull a les funcions que faran que la vostra botiga de WooCommerce sigui un èxit durant la nit.

Funcions de la taula de productes de WooCommerce

El complement de WooCommerce Product Table s’envia amb més de 50 funcions en el moment d’escriure. Els desenvolupadors, Barn2 Media, continuen actualitzant el complement amb encara més funcions, el que significa que mai us quedareu sense les opcions que necessiteu per crear taules de producte potents.

A continuació, tractem un parell de funcions per donar-vos una visió de què espereu quan instal·leu el complement de la Taula de productes de WooCommerce.

Totalment sensible

Taula de productes de WooCommerce: sensible

Vivim a l’època dels telèfons intel·ligents i dispositius mòbils de totes formes i mides. El vostre client passa molt de temps en els seus dispositius mòbils, cosa que significa que necessiteu una botiga plenament responsiva que s’adapti a tot tipus de dispositius.

El complement de la Taula de producte de WooCommerce té un 100% de resposta, és a dir, les taules de producte es veuran excel·lents i funcionen independentment del dispositiu que el client estigui fent servir..

A més a més, podeu triar quines columnes tenen prioritat, fet que us permetrà oferir als vostres clients la millor experiència d’usuari que possiblement pugueu.

Afegir contingut multimèdia

Les taules de productes tradicionals estan molt limitades quant a la visualització de contingut multimèdia. El complement de la Taula de producte de WooCommerce no té la mateixa limitació.

Ara, podeu visualitzar imatges de productes amb zoom lightbox i incorporar llistes de reproducció d’àudio, vídeo i suports per promocionar els vostres productes des de la taula de productes. Que bonic?

Cerca filtres i ginys

Taula de productes de WooCommerce: cerca filtres i ordenació

No estaria bé que els vostres clients poguessin cercar i filtrar productes sense obrir pàgines addicionals? Doncs bé, el complement de taula de productes de WooCommerce s’envia amb filtres de cerca per ordenar els productes per atribut, categoria, etiqueta o taxonomia.

No tot això. Podeu afegir ginys de cerca personalitzats que us ajudin a filtrar productes per qualificació, preu o qualsevol altre atribut personalitzat. Els vostres clients no hauran de suar per trobar el producte perfecte a la vostra botiga.

A més, podeu afegir un quadre de cerca instantània a les taules de producte, de manera que els vostres clients puguin trobar productes mitjançant una paraula clau. Fins i tot podeu cercar prèviament aquesta taula, així que sí!

Compatible amb WPML 100%

La millor cosa per gestionar una botiga en línia és el fet que tot el món és el vostre mercat. Podeu vendre a qualsevol persona del món. I com que tots parlem en diferents idiomes, ara tenim llocs web multilingües.

Estàs preocupat que les taules de producte no semblin excel·lents en xinès mandarí o hebreu? No et preocupis, el complement de la taula de productes de WooCommerce és 100% compatible amb el connector WPML, cosa que significa que pots crear taules de producte en qualsevol idioma que prefereixis..

El connector inclou, bàsicament, traduccions per a francès, alemany, holandès, italià, grec, portuguès, suec, espanyol, hebreu, noruec, polonès i finès.

Afegir diversos productes al carret

Suposem que, durant un minut, ven productes alimentaris. Voleu vendre una combinació d’articles alhora, diguem-ne, una galleda de patates fregides, refrescants i ales de pollastre.

En lloc d’enviar el client a diferents formularis de comanda, podeu mostrar les caselles de selecció al costat de cada producte permetent als clients seleccionar ràpidament diversos productes alhora i afegir-los al carret a la massa.

A més, els clients poden seleccionar quantitats, colors i altres atributs de producte des de les taules de producte. D’aquesta manera estalvieu molt de temps i el client gaudeix d’una comanda més ràpida.

Rendiment ràpid

Els mitjans de comunicació Barn2 són molt coneguts pels seus plugins superiors. El complement de la Taula de producte de WooCommerce, de la mateixa manera que els altres complements està ben codificat per carregar-se de manera ràpida i eficaç, cosa que minimitza la càrrega al vostre servidor.

Addicionalment, el complement inclou una opció de càrrega mandrosa, especialment útil per a taules grans. Gràcies a aquesta opció, podeu enumerar milers de productes sense perjudicar la velocitat de la pàgina.

A banda d’això, la taula de productes de WooCommerce té una memòria cau integrada, el que significa que podeu disminuir encara més els temps de càrrega. No us agrada només quan un desenvolupador tingui compte de com afecta el seu complement a la velocitat del vostre lloc?

Compatible amb QUALSEVOL Tema

Ja tens un tema de WordPress que t’agrada? Doncs bé, el complement de la Taula de productes de WooCommerce ha estat dissenyat expertament per funcionar perfectament amb gairebé qualsevol tema. Això fa que sigui una bona opció per complementar qualsevol tema de WooCommerce o creador de pàgines, inclòs el nostre propi tema total de WordPress. I és que, fora de la casualitat que us trobeu amb algun problema, el seu equip d’assistència estarà encantat d’ajudar en qualsevol conflicte.

Altres funcions notables

Hi estaríem tot el dia si passéssim detalladament cada funció, així que aquí hi ha una llista ràpida de les moltes altres funcions disponibles a la taula de productes de WooCommerce.

 • Suport complet per a variacions de productes i productes variables
 • La taula de productes de WooCommerce està totalment integrada amb l’extensió de complements de productes de WooCommerce
 • Camps personalitzats avançats que podeu mostrar com a columnes a la taula de productes. El complement està completament integrat amb el connector Advanced Camps personalitzats, cosa que significa que podeu afegir dades addicionals, enllaços i molt més
 • Possibilitat d’enumerar (incloure o excloure) productes específics segons etiquetes, identificació, estat, autor, categoria o data
 • Suport i assistència CSS personalitzats per a una àmplia gamma de temes gratuïts i premium
 • Documentació detallada
 • Suport de gran qualitat mundial

Vista ràpida de WooCommerce

WooCommerce Vista ràpida Pro

Voleu afegir més a les vostres taules? Només cal afegir WooCommerce Vista ràpida Pro! Aquest complement complementari permet afegir botons de visualització ràpida a les taules de producte. La vista ràpida funciona excel·lentment amb totes les funcions del complement de la Taula de producte de WooCommerce, incloses variacions de productes, tot tipus de producte, lightbox i integracions de tercers (com WPML o WooCommerce subscripcions). Que gran que això??

Com instal·lar el connector de taula de productes de WooCommerce

Ara que ja saps què esperar, instal·lem el connector WooCommerce Product Table.

La taula de productes de WooCommerce és un complement excel·lent, és a dir, no podeu descarregar-lo des del dipòsit de complements de WordPress.org. Podeu obtenir la vostra còpia a Barn2 Media.

Obteniu la taula de productes de WooCommerce

Instal·lació del complement

Amb la vostra còpia a punt, inicieu la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress i navegueu a Complements> Afegir nou. A continuació, utilitzeu el botó Pengeu el complement botó i seleccioneu el fitxer .zip de la Taula de producte de WooCommerce del vostre ordinador i feu clic a Instal · lar ara botó. Després d’això, només cal que feu clic a Activa el complement botó per fer rodar la bola.

A continuació, aneu a WooCommerce> Configuració> Productes> Taula de producte per introduir la vostra clau de llicència tal com detallem a continuació.

llicència de taula de productes de woocommerce

Després d’això, desplaceu-vos fins a la part inferior de la pàgina i feu clic a Guardar canvis botó. Ara, la taula de productes de WooCommerce està instal·lada i està a punt per utilitzar.

La majoria de la configuració que cal personalitzar a les taules de producte es troba a la mateixa pàgina que heu introduït a la clau de llicència. En aquesta pàgina, podeu:

 • Trieu el disseny de la taula. Hi ha dues opcions disponibles; Per defecte i Personalitzat. Trieu el valor predeterminat per utilitzar els vostres estils de tema o els vostres costums per dissenyar la taula de productes tal com desitgeu. Podeu canviar opcions com ara el color i la mida de la vora, el fons de la cel·la, el fons de la capçalera i el tipus de lletra
 • Seleccioneu per mostrar tots els productes per defecte o trieu específics per categories, etiquetes, camp personalitzat, etc.
 • Definiu la configuració predeterminada del contingut de la taula, incloses les columnes, les mides d’imatges, la caixa de llum d’imatges, els codis directes, la longitud de la descripció i els enllaços de producte
 • Activa o desactiva la càrrega mandrosa en cas de tenir taules grans
 • Definiu el nombre màxim de productes a mostrar per taula
 • Activeu / desactiveu el motor en caché integrat
 • Desactiva / habilita els filtres i ordenació
 • Controleu si voleu mostrar una casella al costat del botó Afegeix a la cistella, que és útil per fer una comanda massiva
 • Afegiu-ne molt més ��

Creació d’una taula de productes

afegint una taula de productes nova mitjançant el codi curt de la taula de productes woocommerce

Per afegir una taula de productes a qualsevol pàgina o publicació, no dubteu en utilitzar-la [taula de producte] codi curt.

Podeu personalitzar més la vostra taula de productes configurant el codi curt anterior de moltes maneres diferents. Estableix les columnes, inclou variacions, mostra el botó del carretó, afegeix filtres o ordenació i molt més. Assegureu-vos de consultar la documentació per obtenir una llista completa totes les opcions de la taula de productes disponible.

Recordeu-vos que la vostra taula de productes mostrarà tots els productes de la vostra botiga WooCommerce de manera predeterminada, però podeu triar fàcilment mostrar productes específics (suggeriment: utilitzeu aquests paràmetres de codi curt!).

Tot plegat, el complement de la taula de productes de WooCommerce és increïblement fàcil d’utilitzar, us sorprendrà la rapidesa amb la qual podeu crear taules de producte boniques.

Preu

preus de taula de productes de woocommerce

Quant costa tota aquesta immensitat? Barn2 Media us ofereix tres paquets de preus:

 • Llicència personal – Perfecte per a un lloc i inclou suport i actualitzacions per correu electrònic. Aquest paquet costa 99 dòlars anuals
 • Llicència de negocis – És adequat per a un màxim de 5 llocs web i inclou suport i actualitzacions prioritàries. Els paquets costen 179 dòlars anuals
 • Llicència d’agència – Admet fins a 25 llocs web i inclou suport i actualitzacions prioritàries, així com auditories i consells gratuïts sobre complements. El pla costa 359 dòlars anuals

Tots els plans estan acompanyats Garantia de devolució de 30 dies, de manera que podeu provar les aigües sense risc.

Opinions dels clients

Vitrina de la taula de productes de WooCommerce

Els propietaris de botigues de WordPress a tot el món encanten el complement de la Taula de productes de WooCommerce. A part dels centenars de ressenyes que poden sorgir, podeu fer el pagament Vitrina Barn2 Media per veure tots els diferents tipus de llocs web que utilitzen el connector.

Mentrestant, aquí hi ha un parell de ressenyes recents que mostren quant estimen els clients de la taula de productes de WooCommerce:

La taula de producte funciona molt bé i és fàcil de configurar. Podeu personalitzar-lo tal com voleu. I el suport és excel·lent i ràpid per respondre les vostres preguntes. – Kristian Madsen

… o …

El connector és fàcil i intuïtiu d’utilitzar, però si necessiteu ajuda amb qualsevol cosa, el suport sempre serà ràpid en la seva resposta. Les respostes són sempre comprensibles i les solucions són fàcils d’aplicar.

Mantingues la bona feina! – Stein

… i …

El connector és fantàstic. Disposem de documentació i vídeos molt educatius molt ben construïts. Katie i l’equip de Barn2 donen una resposta impressionant a les necessitats de suport i ho fan amb un comportament amable i empàtic. Dos polzes cap amunt !!! – Ryan

Conclusió

WooCommerce Product Table és un fantàstic complement que fa que la creació de taules de producte sigui la de quarts nivells. Tan aviat com activeu la vostra llicència, esteu disposats a començar a deixar les taules de productes a qualsevol lloc que vulgueu al lloc web. A més, facilita als clients trobar i seleccionar els productes que buscaven. És un gran complement a qualsevol botiga de WooCommerce.

Amb moltes opcions i codis drecers, el cel és el límit amb aquest complement de taula de productes. És fàcil d’utilitzar i força intuïtiu que heu d’estar en marxa en menys de 5 minuts. I amb moltes opcions d’estil, podeu crear les vostres taules de producte de la manera que us agradi sense trencar la suor.

Si us queden enganxats, cosa que és poc probable, sempre podeu obtenir assistència ràpida de nivell mundial o trobar una solució a l’opció documentació ampliada. Hi ha una gran base de coneixement, tutorials útils i, per descomptat, suport directe de Barn2 Media.

Tens algun consell o recomanació? Vam trobar a faltar alguna cosa? Quin és el vostre complement de taula de productes WooCommerce preferit? Feu-nos saber els vostres pensaments a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. Feliç creació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map