Sendinblue vs Mailchimp – Comparació per correu electrònic per correu electrònic

Comparació sendinblue vs mailchimp 2020

En aquest article de revisió comparem Sendinblue vs Mailchimp: dues populars plataformes de màrqueting per correu electrònic i automatització de màrqueting.


Tradicionalment, Sendinblue i Mailchimp van començar com a màrqueting per correu electrònic eines, i gradualment ha evolucionat cap a un màrqueting integral en un en un plataformes.

Avui en dia, ambdues plataformes tenen una àmplia gamma de funcions, incloses les funcions d’automatització de màrqueting, orientació comportamental i gestió de relacions amb els clients (CRM)..

A més, també admeten diversos canals, a part del correu electrònic; inclosos anuncis digitals, pàgines de destinació, màrqueting SMS i xat de llocs web.

Per ajudar-vos a treure el màxim partit d’aquest article, hem escollit les funcions més importants de Sendinblue i Mailchimp i les hem agrupat en sis conjunts de funcions diferents. A més, hem destacat les principals diferències entre aquestes Sendinblue vs Mailchimp en cadascun d’aquests conjunts.

 1. Gestió de la llista de correu electrònic: Aquest conjunt de funcions discuteix les funcions de gestió de llistes de cada plataforma com ara segmentació, perfils de contacte i funcions de CRM.
 2. Automatització de màrqueting: Aquí tractem les capacitats d’automatització i personalització de cada plataforma, com ara l’orientació de comportament, la personalització i l’optimització del temps d’enviament.
 3. Canals de màrqueting: En aquest conjunt de funcions, comparem els canals a part del correu electrònic que hi ha disponibles a cada plataforma. Els exemples inclouen anuncis digitals de pagament, màrqueting per SMS, xat de llocs web i targetes postals.
 4. Informes, analítiques i informació: Aquesta secció tracta les diverses opcions d’informació disponibles a cada plataforma com ara tarifes de clics / oberts per correu electrònic, estadístiques de publicació i demografia de públic. També destaca alguns coneixements i recomanacions sobre campanyes basats en dades que són exclusius de Mailchimp.
 5. Eines addicionals: A continuació, es comenten algunes eines que no estan estrictament relacionades amb el màrqueting per correu electrònic o l’automatització de màrqueting. Inclouen programari de gestió de xarxes socials, eina de gestió de contingut i creador de llocs web.
 6. Preu: Finalment, discutim els patrons de preus de les dues plataformes i compartim una recomanació en funció de les exigències de l’usuari.

Comencem.

Funcions de gestió de llistes de correu electrònic

Tant Sendinblue com Mailchimp ofereixen un fantàstic conjunt de funcions bàsiques i avançades de gestió de llistes de correu electrònic en el seu pla gratuït. Sendinblue us permet crear un nombre gairebé il·limitat de llistes de correu electrònic.

tauler de comandament de audiència mailchimp 2020

Mailchimp tracta les llistes de correu electrònic de manera diferent. Han trucat Públics. Una audiència pot tenir diversos segments i es comporta gairebé similar a una llista de correu electrònic. Tanmateix, Mailchimp només ofereix 1, 3 i 5 públics Gratuït, Imprescindibles i Estàndard plans. El Premium el pla té auditories il·limitades.

gestió d’audiència sendinblue

Una diferència fonamental entre Sendinblue i Mailchimp és que a Sendinblue es compta un contacte de diverses llistes només una vegada. Mentre que a Mailchimp, es compta un contacte de diverses llistes (públics) diverses vegades.

En altres paraules, si teniu el mateix contacte en tres llistes de correu electrònic separades, Sendinblue el comptarà com a un i Mailchimp el comptarà com a tres. Això no ho faré ser un desavantatge per als usuaris de Mailchimp, ja que una sola audiència pot tenir diversos segments.

Segmentació i etiquetes de públic

En termes de segmentació, tant Sendinblue com Mailchimp ofereixen fantàstiques capacitats de segmentació basades en propietats de llista i altres criteris. Per exemple, podeu afegir camps personalitzats tal com Número de telèfon o Primera compra a la vostra llista i creeu públics segmentats en funció d’això.

Opcions de segmentació de mailchimp basades en l’activitat de la campanya

Mailchimp pot segmentar llistes basades en dades de subscriptors (com ara ubicació, client de correu electrònic), activitat de campanya (comportament de l’automatització, obertura de correu electrònic), dades demogràfiques previstes (rang d’edat i sexe) i esdeveniments personalitzats (activitat d’aplicació i web).

Característiques de segmentació sendinblue

Sendinblue admet la segmentació basada en l’activitat de correu electrònic i en les dades d’esdeveniments personalitzats. Podeu emmagatzemar tants contactes com vulgueu, així com un nombre il·limitat d’esdeveniments i atributs (aviat es correran les etiquetes).

Etiquetes a Mailchimp: Mailchimp ofereix una propietat addicional anomenada etiquetes. Podeu assignar etiquetes als vostres contactes i crear campanyes altament orientades mitjançant etiquetes i camps personalitzats.

Les etiquetes no estan disponibles a Sendinblue, però podeu utilitzar una solució fàcil. Podeu crear un camp personalitzat anomenat Etiquetes a la vostra llista de correu electrònic i utilitzeu la propietat AND per crear el vostre públic.

Eines CRM

mailchimp crm perfil de persones

L’adopció d’un primer enfocament personalitzat per part del client és integral per a l’èxit del negoci B2C. És per això que les plataformes de màrqueting AIO com Sendinblue i Mailchimp tenen funcions de CRM integrades, com ara perfils de contacte, que és una pàgina dedicada per a cada contacte individual del vostre compte. Podeu connectar Sendinblue i Mailchimp a les eines CRM de l’empresa per obtenir millors comunicacions de màrqueting.

Visió general de la secció

 • Mailchimp tracta les llistes de correu electrònic com a públics i està limitat a 1, 3, 5 o auditories il·limitades.
 • Mailchimp considera el recompte total de contactes (no únics) mentre que Sendinblue considera el recompte de contactes únic.
 • Mailchimp ofereix opcions de segmentació lleugerament millors, com les dades demogràfiques previstes en els plans de més pagament.

Automatització del màrqueting

L’automatització de màrqueting alimentada per missatges personalitzats i orientació comportamental pot fer meravelles per a una empresa. Tant Sendinblue com Mailchimp admeten la personalització mitjançant etiquetes de combinació i orientació comportamental avançada. Fem una ullada:

Automatització del màrqueting de Mailchimp

automatització mailchimp

Les capacitats d’automatització de Mailchimp es poden agrupar en quatre grans categories:

 1. Automatitzacions bàsiques: Correu electrònic de benvinguda, automatització basada en dades, com ara aniversaris o aniversaris.
 2. Automatització RSS per correu electrònic a partir dels quals podeu crear butlletins automatitzats a partir de fonts RSS.
 3. Automatització del comerç electrònic com ara correus electrònics de carro abandonat, recomanacions sobre productes, notificacions de comandes, correus electrònics de compra i compromís tant per a clients fidels com inactius (nota: això només està disponible per als subscriptors i, en alguns casos, pot requerir-ne Addon de correu electrònic transaccional premium).
 4. Automatització basada en esdeveniments: Podeu enviar dades d’interacció de llocs web i d’aplicacions (com Connectat o Nivell completat) a Mailchimp i enviar correus electrònics automatitzats en funció del comportament de l’usuari.

Automatització de màrqueting Sendinblue

Sendinblue també és compatible automatitzacions de màrqueting per correu electrònic semblant a Mailchimp com ara missatges de benvinguda, activitat de comerç electrònic, activitat transaccional, etc. Però una diferència important és que no cal pagar més per utilitzar aquesta funció a Sendinblue, ja està inclosa.

automatitzacions de màrqueting sendinblue

El que distingeix Sendinblue és el seu creador de flux de treball personalitzat. El creador de fluxos de treball personalitzat de Sendinblue us ajuda a enviar correus electrònics a usuaris que realitzen una seqüència d’activitats predefinida. Per exemple, podeu crear un flux de treball en el qual un usuari (que estigui a la vostra llista de contactes) visiti un lloc web de productes SaaS, visualitzi la pàgina de preus i surti del lloc web. Al final del flux de treball, s’envia a l’usuari un correu electrònic de participació (com ara un vídeo webinar o una demostració de producte).

flux de treball d'enviador de comandes sendinblue

Sendinblue també és compatible puntuació de plom que és un mètode per actualitzar dinàmicament la qualitat dels seus clients en funció del seu comportament. Per exemple, si un contacte obre el vostre correu electrònic de benvinguda, podeu assignar +10 punts a aquest contacte. Si un contacte fa una compra, assigneu +50 punts, ja que és probable que torni a comprar.

Visió general de la secció

 • Mailchimp admet esdeveniments d’aplicacions que Sendinblue no ofereix.
 • Sendinblue té un creador de fluxos de treball personalitzat i ofereix la puntuació de plom que Mailchimp no té.
 • Les dues plataformes també ofereixen optimització de temps d’enviament en què els correus electrònics s’entreguen a la safata d’entrada de l’usuari en funció de quan és més probable que obri el correu.

Canals de màrqueting

Al món omnicanal d’avui, es pot arribar als clients mitjançant correu electrònic, SMS, Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, notificacions push (mòbil i web) i anuncis orientats. (M’he perdut alguna?)

La comunicació del client ja no es limita al correu electrònic i es mostra com adopten Sendinblue i Mailchimp.

tipus de campanya mailchimp

A Mailchimp, podeu contactar amb els vostres clients mitjançant:

 • Correu electrònic
 • Pàgines de destinació
 • Postals físiques
 • Anuncis de xarxes socials a Facebook i Instagram
 • Anuncis de retargeting a Google, Facebook i Instagram

Públics semblants: Mailchimp també us permet crear públics semblants als anuncis socials i a les campanyes de targetes postals. Per exemple, si no teniu l’adreça física del client en fitxer, Mailchimp farà referència a aquest perfil amb la seva base de dades i publicarà la targeta en nom vostre. Podeu utilitzar públics semblants per crear campanyes altament orientades.

Tipus de campanya sendinblue

En comparació, Sendinblue us permet arribar als vostres clients mitjançant:

Sendinblue us ofereix un quadre de comandament unificat des del qual podreu gestionar tota la comunicació amb els vostres clients.

Visió general de la secció

 • Sendinblue ofereix SMS i xat web com a canals de màrqueting addicionals, mentre que Mailchimp ofereix postals físiques.
 • Mailchimp ofereix plataformes publicitàries lleugerament millors i públics semblants.
 • En cas de correus electrònics transaccionals, Sendinblue ho ofereix en el mateix pla, mentre que Mailchimp requereix que adquiriu un servei addicional anomenat Mandrill.

Informes, anàlisis i informació

informe de campanya sendinblue

Quant a informes i analítiques, Sendinblue i Mailchimp ofereixen mètriques importants, com ara la tarifa oberta per correu electrònic, el CTR (percentatge de clics), la taxa de variació de la llista (nombre de desinscripcions) i els informes de publicació per ajudar-vos a millorar el rendiment de la campanya. També obteniu informació addicional, com ara ubicacions principals, fonts de creixement i molt més en els plans de pagament.

benchmarking de campanya de mailchimp

Mailchimp també ofereix el benchmarking de campanya, que us permet comparar el rendiment de la vostra campanya amb els nivells de referència del sector. Tenint en compte l’àmplia base de clients de Mailchimp, es tracta d’una font de dades fiable que indicarà si les vostres campanyes s’han finalitzat o estan baixament..

Si connecteu la botiga en línia a Mailchimp, a cada contacte s’assigna un atribut anomenat Customer Lifetime Value (CLV). Podeu utilitzar aquesta informació per crear campanyes de reintegrament altament orientades.

Eines addicionals

A continuació, es mostren algunes funcions addicionals de màrqueting per correu electrònic que poden millorar el rendiment i la precisió de la campanya.

 • Plugin oficial: Podeu instal·lar i utilitzar l’oficial Complement del butlletí de notícies Sendinblue des del vostre tauler de control de WordPress. MailChimp no ofereix el seu propi plugin oficial, per la qual cosa haurà de confiar en desenvolupadors de complements de tercers per integrar-los fàcilment amb WordPress.
 • Plantilles de correu electrònic: Les dues plataformes ofereixen plantilles de correu electrònic optimitzades prèviament i optimitzades per a la conversió per a diversos objectius de la campanya (com educar, informar, delectar, etc.).
 • Prova A / B: Sendinblue ofereix proves A / B en el seu pla de pagament com ho fa Mailchimp.

Mailchimp també ofereix proves multivariades en el seu pla Premium (cosa que Sendinblue no té).

 • Integracions de tercers: Mailchimp admet més integracions de tercers que Sendinblue, però les dues eines / destinacions més populars són compatibles amb les dues plataformes.

Les següents eines no estan directament relacionades amb el màrqueting per correu electrònic, però ofereixen molts avantatges si considereu qualsevol solució com a plataforma de màrqueting personalitzada.

 • Pàgines de destinació: Mailchimp ho ofereix gratuïtament, Sendinblue ho ofereix en el seu pla de pagament.
 • Constructor de llocs web: Ofereix només Mailchimp de forma gratuïta, inclòs el suport de domini personalitzat.
 • Gestió de mitjans socials Mailchimp ofereix eines gratuïtes per a la publicació i programació de publicacions de xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) i la gestió d’anuncis de pagaments a Facebook Ads i Instagram Ads.
 • Mailchimp també ofereix un estudi de contingut que és essencialment una eina digital de gestió d’actius per al vostre lloc. Al costat de l’eina de xarxes socials, es converteix en un combinat potent per gestionar la vostra presència en xarxes socials directament des del tauler de correu de Mailchimp.

Sendinblue vs Mailchimp: comparació de preus

Ara per l’aspecte més important: models de preus que ofereixen les dues plataformes. Aquí teniu un resum ràpid:

 • Les factures de Mailchimp en què vau basar total de contactes i la nombre de correus electrònics enviats.
 • Les factures que envieu és Sendinblue només en el nombre de correus electrònics enviats. Podeu tenir contactes il·limitats.

Visió general i anàlisi de preus de Mailchimp

mailchimp preus a gener de 2020

El pla gratuït de Mailchimp és una de les raons principals del seu èxit desbocat. Obteniu eines avançades de màrqueting de correu electrònic com automatitzacions d’un sol pas (correus electrònics de benvinguda, carro abandonat), orientació comportamental, segmentació i etiquetes, plantilles de correu electrònic gratuïtes, pàgines de destinació, creador de llocs web amb suport de domini personalitzat, gestió de xarxes socials (publicacions orgàniques i anuncis) i estudi de contingut. Heu limitat a 2.000 contactes i 10.000 correus electrònics / mo. També us heu limitat a un sol públic, però podeu crear diversos segments.

Nombre de contactes de Mailchimp i Conundrum de preus

mailchimp increment de preus basat en un pla de preus basat en el recompte de contactes

Just després del pla gratuït és quan les coses comencen a ser interessants. El preu que es mostra a la captura de pantalla de dalt és de 500 contactes. El preu augmenta a mesura que creix el nombre de contactes.

Per exemple, el pla estàndard de Mailchimp comença a 14,99 dòlars per mes per 500 contactes amb 50.000 correus electrònics i 189 dòlars per a 20.000 contactes amb 240.000 correus electrònics al mes..

En comparació, el pla més car de Sendinblue tot característiques, contactes il·limitats i 300.000 correus electrònics / mes costen 173 dòlars / mes.

Aquí teniu una visió general dels plans de pagament de Mailchimp:

 1. Elements bàsics de Mailchimp: Aquest pla inclou les tres audiències, plantilles de correu electrònic, suporta la prova A / B i la marca personalitzada, elimina el peu de pàgina Mailchimp i 24 × 7 correu electrònic i suport de xat. El nombre total de correus electrònics enviats al mes és de 10 vegades el nombre de contactes, amb una capacitat de 500.000 correus electrònics / mo.
 2. Estàndard de Mailchimp: Aquest pla inclou 5 audiències, informació avançada de l’audiència, incloent el valor de la vida del client (LTV), anuncis de retargeting, plantilles de correu electrònic amb codi personalitzat, sèries, programació de publicacions de mitjans socials (com Buffer), optimització de temps, enviament per fus horari i personalització en diversos passos fluxos de treball que inclouen automatització basada en esdeveniments. El límit mensual d’enviament de correu electrònic és de 12 vegades el nombre total de contactes, amb un màxim de 1,2M de correu electrònic / mes. Les opcions d’assistència són les mateixes que el pla Essentials.
 3. Premium de Mailchimp: Aquest pla inclou segmentació avançada, proves multivariades, auditories il·limitades i atenció telefònica. El límit mensual d’enviament de correu electrònic és de 15 vegades el nombre total de contactes, amb un màxim de 1,2M de correu electrònic / mes.

Per obtenir una visió detallada de les funcions i plans de Mailchimp, visiteu el seu lloc web.

Visió general i anàlisi de preus Sendinblue

preus de sendinblue gener 2020

Aquesta secció presenta una anàlisi dels diversos plans de màrqueting de correu electrònic que ofereix Sendinblue a gener de 2020. He intentat mantenir aquesta secció el més breu possible, sense ometre cap informació important. Cada pla inclou el factor diferenciador del pla anterior. Penseu en això com el que obteniu pels diners addicionals que pagueu. Aquí teniu un resum breu de cadascun dels actuals Plans de preus Sendinblue:

 • Les de Sendinblue Pla gratuït permet enviar fins a 300 correus electrònics al dia. Podeu accedir a gairebé totes les funcions de màrqueting de correu electrònic, incloses plantilles de correu electrònic, xat de llocs web, automatització de màrqueting (inclòs el creador de fluxos de treball) i màrqueting SMS. Les funcions que no s’inclouen són anuncis, pàgines de destinació i xat de llocs web.
 • El Pla de lite simplement elimina el límit d’enviament diari i admet fins a 40.000 correus electrònics cada mes. No es proporcionen altres funcions addicionals.
 • El Pla imprescindible elimina el logotip de Sendinblue, mostra estadístiques d’informes avançades i inclou assistència telefònica. De nou, no es proporcionen altres funcions addicionals.
 • El Pla premium inclou totes les funcions que Sendinblue té per oferir i pot enviar fins a 300.000 correus electrònics al mes. Les funcions desbloquejades inclouen anuncis, pàgines de destinació, proves d’A / B, optimització del temps d’enviament i suport multiusuari (tres primers inclosos i 12 $ / usuari addicional). Les opcions de suport previstes en el document Imprescindible i Premium els plans són els mateixos.
 • El Pla d’empresa inclou suport dedicat, juntament amb totes les altres funcions. També haureu d’obtenir un descompte per volum si teniu un requisit d’enviament de correu electrònic molt elevat.

Embalatge: quina plataforma triar

L’elecció d’una plataforma de màrqueting depèn del cas d’ús i d’altres factors de suport. A continuació, es detallen dos casos d’ús diferents:

Blog: Sendinblue tindria més sentit per a un bloc ja que és probable que tingueu una llista de correu electrònic gran i és possible que hagueu d’enviar un gran nombre de correus electrònics / mes. Sendinblue seria considerablement més barat.

Obteniu Sendinblue

Irònicament, el límit de correu electrònic del pla gratuït de Mailchimp (10.000 correus electrònics / mo) és lleugerament superior al pla gratuït de Sendinblue (9.000 correus electrònics / mo). No obstant això, Sendinblue ofereix contactes il·limitats tot els seus plans.

Botiga online: Per a una botiga en línia, fomentar i relacionar-se amb el públic és clau per a tenir èxit. També és menys probable que tingueu una mida de llista molt elevada (en comparació amb el butlletí del bloc). En aquest cas, triaria Mailchimp ja que ofereix millors eines en el seu pla estàndard, com ara anuncis de retargeting, LTV de clients i molt més.

Tot i així, a mesura que la meva botiga creix (és a dir, la mida de la llista creix), faria una anàlisi cost-vs-benefici de Mailchimp vs Sendinblue en funció de la mida de la meva llista, el nombre de correu electrònic enviat al mes i les funcions exclusives de la plataforma que s’utilitzen. Si Sendinblue resulta molt més barat, jo canviaria.


A tu: què en penses d’aquest post comparatiu? Voleu afegir alguna cosa? Quina opció escolliu per a una plataforma de màrqueting? Sendinblue o Mailchimp? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map