Revisió WPForms: el millor complement de formulari de contacte Premium?

Revisió de WPForms: el millor complement de formulari de contacte Premium

Tots els llocs web han d’oferir una manera perquè els visitants s’hi posin en contacte. Un formulari de contacte acostuma a ser la millor solució: són ràpids, intuïtius d’ús i us permetrà mantenir visitants al vostre lloc..


Com a part integral dels llocs web amb èxit, no és sorprenent saber que hi ha una gran quantitat de plugins de formularis de contacte d’alta qualitat disponibles per als usuaris de WordPress. Al març del 2016, un altre competidor es va incorporar a la pista: WPForms.

WPForms

Quan es tracta d’un pedigrí del complement, pocs poden competir. WPForms va ser fundada per la col·laboració d’alt perfil de Syed Balkhi i Jared Atchison; Syed és el més conegut com el patró de l’esquena WPBeginner, OptinMonster i MonsterInsights.

Amb molta competència en l’espai dels formularis de contacte, ocupant tant el servei gratuït (Formulari de contacte 7) i premium (Formes de gravetat) final de l’espectre, però realment necessitem un altre complement de formularis de contacte?

Doncs bé, WPForms promet ser tot un complement de formularis de contacte hauria de ser: poderós i descaradament utilitzable. Però WPForms respon a les expectatives o les promeses dels seus desenvolupadors són plenament clares? Avui, hem revisat la versió professional de WPForms per conèixer-ho.

Preu

Però abans de començar, parlem de diners. WPForms ofereix quatre plans de preus:

 • Bàsic (39 $ / any) – Només el connector principal. Es pot utilitzar en un sol lloc web.
 • Plus (99 $ / any) – El complement principal, més una col·lecció de complements de resposta automàtica. Vàlid en tres llocs.
 • Pro (199 $ / any) – El complement principal i tota la gamma de complements, inclosa la integració de les passarel·les de pagament i la lògica condicional. Feu-lo servir fins a 20 llocs web.
 • Elite ($ 299) – Llicència no limitada, de tota la vida al complement principal i al conjunt complet de complements.

En aquesta revisió, comprovarem de forma aïllada les funcions del complement principal, de manera que podreu veure quines són les funcions Bàsic la llicència és capaç de També tindrem una mirada separada del que poden fer WPForms amb els complements instal·lats.

Utilitzant WPForms

Comencem aquesta revisió demostrant com de fàcil és crear un formulari bàsic només amb el complement principal. Després d’haver adquirit la llicència, el primer pas és descarregar el complement bàsic del lloc web de WPForms. El fitxer té el nom wpforms.zip.

Instal·leu el connector navegant a Connectors > Afegir nou > Pengeu el complement i després navegar i seleccionar el wpforms.zip dossier. Feu clic a Instal · lar ara > Activa el complement.

Instal·lació WPForms

Per utilitzar el vostre nou complement brillant, feu el vostre camí cap a WPForms > Afegir nou. Això obrirà la interfície WPForms personalitzada.

Interfície WPForms

Si coneixeu el vostre formulari al quadre de comandament de WordPress, això podria provocar una preocupació inicial. Tot i això, no us preocupeu, ja que la interfície d’usuari de WPForms és neta i molt senzilla d’utilitzar.

Plantilles WPForms

El complement s’envia amb una col·lecció de sis plantilles per a què treballar.

 • Formulari de contacte senzill
 • Sol·liciteu un formulari de pressupost
 • Formulari de suggeriments
 • Formulari d’inscripció al butlletí de notícies Més usuaris i per sobre.
 • Formulari de facturació / comanda – per Pro usuaris i per sobre.
 • Formulari de donacions: per a Pro usuaris i per sobre.

Aquestes plantilles són una funció útil ja que us proporcionen un formulari preconstruït per treballar, que pot resultar ser un estalvi de temps real. Per exemple, si només necessiteu un formulari bàsic de contacte, podeu fer clic a Formulari senzill de contacte opció.

Formulari senzill de contacte de WPForms

Això només inclou els camps essencials: nom, correu electrònic i missatge. Si això és tot el que necessiteu, el vostre formulari està llest per integrar-lo immediatament, cosa que va trigar 15 segons.

Per descomptat, també n’hi ha Forma en blanc opció, que us permet crear un formulari des de zero. Amb l’objectiu d’aquesta revisió, anem a provar tota la gamma de funcions del connector, a partir de la funcionalitat del creador de formularis arrossegar i deixar anar. Per a això, necessitem un llenç en blanc, així que feu clic Formulari en blanc.

Camps WPForms

WPForms admet 22 camps de diversa complexitat i es divideix en tres categories: camps estàndards, camps fantàstics i camps de pagament, però alguns d’aquests camps s’han d’integrar amb complements premium..

Forma WPForms en blanc

Per a fer-vos una idea del que pot fer el connector principal, aquí teniu alguns dels camps més importants:

 • Text d’una sola línia – un camp bàsic de text per a respostes curtes.
 • Text del paràgraf – proporciona espai addicional per escriure el missatge complet.
 • Desplegable – trieu una opció d’una llista desplegable.
 • Caselles de selecció – selecciona diverses opcions.
 • Múltiples opcions – comprovar la selecció de les caixes de ràdio.
 • Contrasenya – Escull una contrasenya.
 • Pujada de fitxers – envieu un fitxer a través del formulari de contacte.
 • Salt de pàgina – converteix el formulari de contacte d’una sola pàgina en un formulari de diverses pàgines.

Podeu afegir tants camps com vulgueu mitjançant la funcionalitat d’arrossegar i deixar anar el complement. Podeu utilitzar-ho per tornar a ordenar els camps.

Cada camp inclou una àmplia gamma d’opcions: aquestes opcions són específiques del camp que esteu editant. Només cal fer clic al títol del camp per aparèixer el tauler d’opcions, que es mostra a l’esquerra de la pantalla.

Configuració WPForms

El tauler d’opcions es divideix en dos. Les opcions estàndard us permeten especificar l’etiqueta de cada camp (per sobre del text), una descripció (que explica el que significa el camp i es mostra a sota del text) i també si un visitant és obligatori omplir el camp.

Més avall a la secció d ‘opcions, podeu fer clic per obrir el menú Opcions avançades. Aquests us permeten configurar la mida del camp i qualsevol valor per defecte / text de marcador de posició. Aquesta secció també us permet treballar una mica de màgia CSS per personalitzar el disseny del vostre formulari.

Configuració del formulari

Abans que es pugui utilitzar el formulari, hi ha una configuració addicional per configurar-la Configuració panell.

Configuració del formulari WPForms

Els paràmetres es divideixen en tres seccions amb pestanyes i tots són extremadament intuïtius.

 • General – poseu el nom i la descripció del vostre formulari, trieu el text del botó d’enviament i activeu el pot anti-spam per reduir les enviaments de correu brossa.
 • Notificacions – especifiqueu a quina adreça de correu electrònic s’envien.
 • Confirmació – escriviu un breu missatge de confirmació o redirigiu els visitants a una URL dedicada després de la tramesa correcta.

Quan hagueu acabat, no oblideu fer clic Desa botó a la part superior dreta de la pantalla. Ara és adequat el vostre formulari!

Incrustar el formulari

WPForms fa que sigui molt fàcil afegir el vostre formulari a qualsevol publicació, pàgina o tipus de publicació personalitzada. Hi ha tres opcions disponibles.

Formulari d'inscripció WPForms

El primer és fer clic a Incrustar botó a la part superior de la interfície d’usuari de WPForms. Es produeix una caixa de llum que conté un codi curt WPForms. Copieu-ho i enganxeu-lo a l’editor visual de WordPress a la publicació o pàgina corresponent.

Editor de text de WPForms

Si oblideu copiar el codi curt, no és cap problema: la segona opció us permet incorporar el vostre formulari directament des de l’editor de text de WordPress. Tot el que heu de fer és fer clic a Afegir formulari botó directament al costat Afegir suports.

A més, es crea una petita caixa de llum, de la qual podeu seleccionar el formulari corresponent. També podeu triar si voleu mostrar el títol i la descripció del formulari. Quan esteu contents, feu clic Afegir formulari, i el complement afegirà el codi curt rellevant al contingut.

Giny WPForms

L’opció final és utilitzar el giny dedicat WPForms – Aparició > Ginys. Simplement, arrossegueu un giny WPForms a la zona de widget corresponent i, a continuació, podeu triar el formulari que voleu mostrar d’una llista desplegable..

Complements WPForms

Per accedir al conjunt complet de funcions de WPForms, heu d’actualitzar la vostra llicència. Això desbloqueja complements que amplien la funcionalitat del complement principal: els complements desbloquejats depèn del tipus de llicència.

Això converteix WPForms d’un complement de formulari de contacte fàcil d’utilitzar en una bèstia completament diferent: podeu crear formularis per a propòsits més intel·ligents i innovadors.

Fins a la data, WPForms compta amb una col·lecció de set complements. Es divideixen en quatre categories:

 • Complements de resposta automàtica (Aweber, MailChimp i GetResponse) – creeu la vostra llista de correu electrònic creant formularis d’inclusió elegants.
 • Complements de checkout (PayPal Standard i Stripe) – crear formularis de comprovació completament funcionals.
 • Complement de lògica condicional – mostrar / ocultar camps en funció de les respostes anteriors de l’usuari.
 • Complement del registre d’usuaris : Creeu formularis de registre personalitzats per al vostre lloc web de WordPress.

Podeu descarregar els fitxers zip de cada complement a la secció de descàrregues del vostre compte WPForms. Tanmateix, penjar-los un per un és tediós; per sort, hi ha una manera més fàcil d’instal·lar-les.

Clau de llicència de WPForms

Primer, hem d’activar la nostra llicència, de manera que WPForms sap quins complements hi ha disponibles. Per fer-ho, dirigiu-vos a WPForms > Configuració, enganxeu la clau de llicència al camp en blanc i, després, premeu Desa.

WPForms Instal·la addons

Ara, podeu navegar cap a WPForms > Addons. Podreu veure els complements disponibles i podeu instal·lar els que vulgueu fent clic a Instal·leu Addon botons. Pocs segons després, podeu activar els complements i, aleshores, no podreu utilitzar-los.

Complements de resposta automàtica

El creixement d’una llista de correu electrònic ha estat considerat des de fa molt temps el sant graal del màrqueting d’internet. Com a tal, els administradors web amb més èxit tenen instal·lat un complement de forma optativa (vegeu alguns dels millors aquí.

Tanmateix, WPForms pot crear formularis d’inclusió propis, estalviant-vos el cost d’un complement dedicat. Hi ha tres complements disponibles que permeten integrar tres dels serveis més populars de màrqueting de correu electrònic: Aweber, MailChimp i GetResponse. També hi ha una plantilla especialitzada que es pot utilitzar per fer créixer la vostra llista de correu electrònic. Per maximitzar les conversions, només consta de camps essencials: nom i adreça de correu electrònic.

Integració WPForms Autoresponder

Podeu integrar el formulari amb els vostres serveis de resposta automàtica si aneu a la secció Màrqueting fitxa Seleccioneu el servei que vulgueu i feu clic a Afegeix una nova connexió opció Haureu d’afegir l’API / codi d’autorització del vostre servei i, aleshores, serà bo.

Formulari de widget de WPForms

Les formes d’inclusió semblen relativament senzilles, però es converteixen bé en les àrees de widget.

Complements de checkout

Aquests són els meus complements preferits, que us permeten obtenir ingressos al vostre lloc web convertint els vostres formularis en comptes de comerç electrònic. Hi ha dos complements de passarel·la de pagament: estàndard Stripe i PayPal.

Formulari de facturació de WPForms

WPForms ofereix una plantilla de formulari de comanda dedicada. També hi ha quatre camps de pagament avançats:

 • Ítem ​​únic – adjunteu un valor monetari a un camp, que els visitants poden seleccionar.
 • Articles diversos – Afegiu una varietat d’elements a un camp i, a continuació, especifiqueu el valor de cadascun.
 • Total – modifica el valor de les seleccions d’un visitant.
 • Targeta de crèdit – permet als visitants introduir les dades de la targeta per efectuar el pagament.

Passarel·les de pagament de WPForms

Les passarel·les de pagament es configuren navegant al directori Pagaments fitxa Podeu sincronitzar el vostre formulari amb la passarel·la de pagaments escollida introduint la vostra adreça de correu electrònic de PayPal o el codi API de Stripe.

Complement de lògica condicional

El complement addicional de lògica és una extensió molt útil. Us permet adaptar els vostres formularis en funció de les seleccions d’un visitant per evitar camps redundants.

Per exemple, i després dels complements de checkout, podeu oferir al visitant una selecció de PayPal o de pagament amb targeta de crèdit. Si un visitant tria “PayPal”, òbviament, no cal que demani informació sobre la targeta de crèdit.

Lògica WPForms Condicional

Amb el complement de lògica condicional instal·lat, cada camp obté un panell addicional a la secció de configuració: Condicionals. Si marqueu la casella de selecció per habilitar la lògica condicional, el camp només es mostrarà si es compleixen certes condicions. Per exemple, podeu triar mostrar / ocultar un camp si un visitant dóna una resposta determinada a un dels camps anteriors.

El Veredicte

En general, WPForms és un excel·lent complement que, segurament, respon a les promeses del desenvolupador d’un plugin fàcil d’utilitzar amb un potent conjunt de funcions.

A l’extrem inferior de l’espectre de preus, el complement principal està perfectament perfeccionat per a aquells que vulguin afegir formularis senzills al seu lloc web. La interfície personalitzada és molt intuïtiva i suposa un augment de molts dels seus rivals. Hi ha diverses plantilles disponibles, a més d’una bona selecció de camps bàsics i avançats, de manera que podeu tenir un formulari configurat i que funcioni en pocs minuts.

Hi ha funcions més avançades amb les llicències premium, i per a mi es tracta dels aparadors. Aquests complements premium s’integren als vostres formularis de forma perfecta i afegeixen funcions potents i innovadores que us permeten crear formularis a mida per a requisits especialitzats, inclosos formularis de registre, d’activació i de pagament.

WPForms és, sens dubte, un dels millors complements de formularis de contacte disponibles i és molt recomanable. Descarregueu la versió Lite de forma gratuïta si voleu provar algunes de les seves funcions abans d’obrir la cartera!

Què en penseu de WPForms? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map