Revisió UpdraftPlus: el millor complement de còpia de seguretat de WordPress?

Revisió UpdraftPlus: el millor complement de còpia de seguretat de WordPress?

UpdraftPlus és un dels plugins de còpia de seguretat gratuïts de WordPress més populars al mercat actualment, amb més d’un milió d’instal·lacions actives. En aquest article, revisarem el connector UpdraftPlus.


Aprendrem a utilitzar UpdraftPlus per:

 • Realitzeu una còpia de seguretat de WordPress a una ubicació remota del núvol i
 • Restaureu la còpia de seguretat en una instal·lació neta de WordPress

Què fa especial l’actualització de UpdraftPlus?

Heus aquí la qüestió: quan es tracta de fer una còpia de seguretat de WordPress, una de les coses que solem passar per alt és la restauració procés. És bastant fàcil instal·lar, configurar i agafar una còpia de seguretat del lloc de WordPress: utilitzant qualsevol complement de còpia de seguretat. Quantes vegades hem intentat restaurar la còpia de seguretat?

Després d’investigar, es comprova que gairebé tots els plugins de còpia de seguretat freemium bloquegen la funció de restauració de còpies de seguretat en un pla de pagament. No m’equivocis; recolzo la seva decisió. Al cap i a la fi, el connector necessita generar ingressos per tal de donar suport al seu desenvolupament continuat!

Tot i això, amb UpdraftPlus, aquest joc ha canviat. En el moment d’escriure aquesta publicació, UpdraftPlus és l’únic complement de còpia de seguretat de Freemium de WordPress al mercat que permet fer còpies de seguretat i restauració en pla gratuït, juntament amb un parell d’altres funcions excel·lents.

Anem a cavar!

Com configurar una còpia de seguretat de WordPress amb UpdraftPlus

La configuració d’una còpia de seguretat de WordPress amb UpdraftPlus és un procés força senzill. Tot i així, per intentar fer les coses una mica més pràctiques, no agafarem cap còpia de seguretat d’un lloc nou de WordPress / vainilla.

En lloc d’això, instal·larem un tema polivalent i importarem el contingut demostratiu del mateix. Per fer-ho, crearem una sèrie de publicacions, pàgines, comentaris, imatges i plugins addicionals que formaran part de la còpia de seguretat. D’aquesta manera, s’acostarà a la situació real d’una còpia de seguretat de WordPress.

Per al nostre tutorial, instal·larem el tema de WordPress total i importarem Maquetació de disseny de blocs de maçoneria.

Aquí teniu un resum del que farem:

 1. Creeu un lloc de demostració: Crearem una instal·lació nova de WordPress per al nostre lloc de proves i importarem el contingut demostratiu del tema de WordPress polivalent total.
 2. Còpia de seguretat del lloc de demostració: Instal·larem el complement de còpia de seguretat UpdraftPlus des del dipòsit de WordPress i el configurarem perquè agafi una còpia de seguretat de WordPress en una solució d’emmagatzematge en núvol com Dropbox.
 3. Restaureu el lloc de demostració: Formatarem el lloc de WordPress i restaurarem el lloc de WordPress des de la còpia de seguretat de UpdraftPlus.
 4. També veurem la versió premium del complement i alguns complements.
 5. Bonus: També aprendrem sobre UpdraftCentral: un tauler de gestió de WordPress basat en núvol de l’equip Updraft.

1. Creeu un lloc de demostració de WordPress

Importació Tema Demostració total WP

Captura de pantalla del lloc de demostració de WordPress a la qual farem còpia de seguretat i restauració

Aquesta part és relativament senzilla. Començarem amb un lloc de demostració de WordPress i instal·larem el tema Total. A continuació, importarem la demostració del disseny de blocs Mason. La importació d’una demostració de tema dependrà del desenvolupador del tema.

 1. Per obtenir un cas d’ús general, podríem utilitzar l’importador de WordPress disponible a Tauler de comandament de WordPress → Eines → Importació.
 2. Seleccioneu el fitxer XML i inicieu el procés d’importació.
 3. Verifiqueu manualment les dades importades.

Tingueu en compte que el fitxer XML és realment la sortida de WordPress Exporter del lloc que allotja el contingut original.

Importació Tema Demostració total WP

Importació d’una disposició de demostració en el tema de WordPress 4.0 total

Quan es tracta de Total, el procés és molt més senzill.

 • Només cal dirigir-se a Tauler de comandament de WordPress → Tauler temàtic → Importador de demostracions per triar i importar el disseny de demostració que vulgueu.
 • Un cop finalitzada la importació, haureu de rebre un missatge similar al que es mostra més amunt.

Ja estem preparats per agafar una còpia de seguretat de WordPress.

2. Còpia de seguretat de WordPress amb el connector UpdraftPlus

Instal·leu Plugin WordPress UpdraftPlus

Instal·lació de UpdraftPlus a WordPress

2.1 Instal·lació del connector UpdraftPlus

Com qualsevol altre complement de WordPress, dirigiu-vos a la secció Tauler de control de WordPress → Complements → Afegir nous i cerqueu UpdraftPlus. Instal·leu i activeu el complement. En les properes captures de pantalla, us guiarem a través del procés de configuració inicial.

Demostració 1 de UpdraftPlus

Activació del complement de còpia de seguretat de UpdraftPlus WordPress

Pas 1 – En activar el connector, se’ns va passar pel flux a bord (també conegut com a producte del producte). Selecciona “Premeu aquí per començar” per iniciar el procés.

Plugin de còpia de seguretat de UpdraftPlus WordPress: primers passos

Pas 2: aquí és on podeu fer la vostra primera còpia de seguretat. Resisteix el vostre desig interior de “Còpia de seguretat ara”I seleccioneu el botó Següent en lloc de completar la resta de la gira.

2.2 Configurar una programació de còpia de seguretat

Configuració de la programació de còpies de seguretat amb UpdraftPlus

Una programació de còpia de seguretat depèn de la quantitat de contingut generat al vostre lloc web.

 • Per exemple, si publiqueu 2-3 blocs a la setmana, n’hi ha prou amb una còpia de seguretat diària de WordPress. Tanmateix, si teniu diversos editors que publiquen 1-2 publicacions al dia, aleshores les còpies de seguretat horàries són una millor opció.
 • Per l’altre extrem, si no feu un bloc activament al vostre lloc i no el feu servir com a cartera, és suficient una còpia de seguretat setmanal.

La línia de fons és senzilla: fer còpies de seguretat de WordPress és un procés intensiu en CPU. Si hi ha massa còpies de seguretat durant el dia, especialment en un servidor d’allotjament compartit, pot suposar càrrega indeguda al servidor, fent-lo lent o inutilitzable per a d’altres. En casos claus, això pot fins i tot provocar la suspensió del vostre compte d’allotjament compartit.

2.3 Configuració dels terminis de retenció de còpia de seguretat

Com es pot veure a la captura de pantalla de la secció anterior, he configurat una còpia de seguretat setmanal tant dels fitxers de WordPress com de la base de dades. També he configurat la retenció de còpia de seguretat a 5, cosa que significa que tinc una còpia de seguretat de 1,25 mesos en qualsevol moment. Segons l’espai d’emmagatzematge disponible a la ubicació de còpia de seguretat de WordPress, podeu optar per conservar més de 5 còpies de seguretat programades.

2.4 Configuració d’una ubicació d’emmagatzematge remot

Aquest és un altre àmbit important que vull tocar. La vostra ubicació de còpia de seguretat no ha d’estar al mateix servidor on s’allotja el vostre lloc. Sé que alguns poden semblar una tonteria òbvia, però he vist molta gent cometre aquest error, sobretot els nous a WordPress.

Com que aquest tutorial es centra en obtenir una còpia de seguretat de WordPress mitjançant només opcions disponibles de forma lliure, tenim Google Drive, Microsoft OneDrive i Dropbox com a opcions per a la nostra ubicació de còpia de seguretat remota..
He seleccionat Dropbox per a aquest tutorial, ja que tinc un compte Dropbox i l’utilitzo per fer còpies de seguretat dels altres llocs de WordPress. Podeu escollir-ne qualsevol com a ubicació de còpia de seguretat remota.

A continuació, es mostra com podem configurar i enllaçar Dropbox a UpdraftPlus:

Demostració UpdraftPlus 4: Dropbox de connexió

Pàgina d’inici de sessió Dropbox

Pas 1: Primer, assegureu-vos que heu accedit a Dropbox al mateix navegador. Necessitarem això per establir la connexió entre Dropbox i UpdraftPlus.

Demostració UpdraftPlus 4: Dropbox de connexió 0.1

Ubicacions d’emmagatzematge de còpia de seguretat de UpdraftPlus

Pas 2: A UpdraftPlus, seleccioneu Dropbox com a ubicació d’emmagatzematge remot

UpdraftPlus Demo 4: Connecting Dropbox 0.2

Connexió de Dropbox a UpdraftPlus

Pas 3: Desplaça’t cap avall i fes clic a “Desa els canvis”.

UpdraftPlus Demo 4: Dropbox Connecting 0.3

Autenticació de UpdraftPlus per utilitzar el compte Dropbox

Pas 4: En fer-ho, el connector mostrarà un quadre de diàleg que contindrà un enllaç per autenticar Dropbox amb UpdraftPlus.

UpdraftPlus Demo 4: Connecting Dropbox 0.4

Autenticació Dropbox & UpdraftPlus: pas final

Pas 5: Des que heu accedit a Dropbox, se us demanarà que concediu permís. Feu clic a “Permet”. D’aquesta manera, UpdraftPlus permet guardar (o eliminar) fitxers de forma remota a la carpeta Dropbox.

No et preocupis, UpdraftPlus no tindrà accés a tots els fitxers i carpetes del Dropbox. Només tindrà accés a la web Dropbox → Aplicacions → UpdraftPlus.Com carpeta. Només en aquesta carpeta pot llegir, escriure i eliminar les còpies de seguretat (és a dir, fitxers).

UpdraftPlus Demo 4: Dropbox Connecting 0.5

L’autenticació de Dropbox i UpdraftPlus han tingut èxit

Pas 6: A continuació, se us mostrarà una pantalla amb les etapes finals de l’autenticació. Feu clic al botó “Configuració completa” per finalitzar la transacció i tornar al tauler de control de WordPress.

UpdraftPlus Demo 4: connecta Dropbox 5

Pas 7: Al fer clic en aquest enllaç, se us mostrarà un missatge d’èxit similar al de dalt.

2.5 Realització d’una còpia de seguretat de WordPress amb UpdraftPlus

Ara que Dropbox està enllaçat, ha arribat el moment de fer la primera còpia de seguretat de WordPress mitjançant el complement UpdraftPlus.

ActualitzacióPlus Demo 5 - 1 Inicia la còpia de seguretat

Feu una còpia de seguretat de WordPress a Dropbox mitjançant UpdraftPlus

Pas 1: Feu clic al botó gran “Còpia de seguretat ara” blava per iniciar la còpia de seguretat. UpdraftPlus mostrarà un indicador de progrés juntament amb els registres de missatges. (Les meves disculpes, no he pogut obtenir cap captura de pantalla en aquest moment).

S'ha completat la còpia de seguretat de UpdraftPlus 5 - 2

Visualització de còpies de seguretat de WordPress existents a UpdraftPlus

Pas 2: Un cop finalitzada la còpia de seguretat, podreu veure una entrada a “Còpies de seguretat existents”. També podeu triar restaurar, suprimir o descarregar fitxers individuals de cada entrada de còpia de seguretat.

UpdraftPlus Demo 5 - 3 Viou o descarrega el registre de depuració

Iniciar sessió de treball de còpia de seguretat de WordPress a UpdraftPlus

Nota: En cas que la còpia de seguretat falli, haureu d’esbrinar on funcionaven les coses. El registre de còpia de seguretat és el millor lloc per buscar aquesta informació. Seleccioneu el botó Visualitza el registre per accedir al registre, per descarregar una còpia del fitxer de registre i començar a depurar.

UpdraftPlus Demo 5 - 4 Prova de còpia de seguretat completa a Dropbox

Còpia de seguretat de WordPress emmagatzemada a la carpeta Dropbox> UpdraftPlus.Com

Pas 3: Si teniu Dropbox instal·lat al vostre ordinador, hauríeu de veure una carpeta anomenada UpdraftPlus.Com creada a Dropbox → Aplicacions. Contindrà totes les vostres còpies de seguretat.

3. Com restaurar una còpia de seguretat de WordPress mitjançant UpdraftPlus

Aquesta és la part on es fa tota la diferència. UpdraftPlus és l’únic complement de còpia de seguretat de Freemium de WordPress al mercat que us permetrà restaurar una còpia de seguretat de WordPress amb la versió gratuïta del complement. Comprovem!

3.1 Restabliment del lloc de WordPress

UpdraftPlus Demo 6.1 - 1 Creació de llocs de prova nous

Tauler de control de WordPress després d’un restabliment net (o una instal·lació neta)

Per assegurar-nos que es tracta d’un procés de restauració sense problemes, no formatarem (o restablirem) el nostre lloc de WordPress amb Restabliment avançat de WordPress connectar. Imagineu-vos quan formategeu el telèfon i el restabliu a les condicions de fàbrica. És el mateix cas aquí.

Si restabliu WordPress, esborrarà qualsevol tema, complement, publicació, pàgina, comentari, publicació personalitzada i configuració, pràcticament tot. El que queda és el vostre nou lloc de WordPress amb el nom d’usuari, la contrasenya i el correu electrònic existents.

3.2 Instal·leu i configureu el connector de UpdraftPlus

Un cop heu restablit el lloc de WordPress, el següent que cal fer és instal·lar el complement UpdraftPlus i configurar-lo de la mateixa manera que ho vam fer a la part 2. Heu de connectar UpdraftPlus al mateix compte Dropbox repetint els passos 2.1 a 2.4 a la part 2..

UpdraftPlus Demo 6.1 - 3 Connecta novament Dropbox

L’autenticació de Dropbox i UpdraftPlus han tingut èxit al lloc de WordPress formatat

Haureu d’arribar a aquesta pantalla just abans de finalitzar el procés. Feu clic a “Configuració completa” per tornar al tauler de control de WordPress.

3.3 Restauració de la còpia de seguretat de WordPress amb UpdraftPlus

UpdraftPlus Demo 6.1 - 4 Escanejar Dropbox per fer còpies de seguretat

Escaneig de còpies de seguretat de WordPress existents a Dropbox amb UpdraftPlus

Un cop hàgiu configurat el connector UpdraftPlus amb el vostre compte Dropbox, haureu de veure una entrada de registre similar a la que es mostra a la captura de pantalla de dalt. (Consulteu el punt # 1 de la captura de pantalla)

A continuació, heu de dir-li al connector UpdraftPlus rescanviar l’emmagatzematge remot (és a dir, la vostra carpeta Dropbox) que busca arxius per restaurar. Fer clic a “Recanviar botiga remota“Com es mostra al punt 2.

UpdraftPlus buscarà Dropbox tot còpies de seguretat disponibles i inscriviu-les a sota Còpies de seguretat existents, com es mostra a la captura de pantalla següent:

UpdraftPlus Demo 6.1 - 5 Opcions de restauració de còpia de seguretat

Consulteu les còpies de seguretat existents de WordPress mitjançant UpdraftPlus

Seleccioneu la versió de còpia de seguretat que vulgueu restaurar i feu clic a “Restaura” per iniciar el procés de restauració.

UpdraftPlus Demo 7 - 1 Restaura la còpia de seguretat del lloc

Restauració d’una còpia de seguretat de WordPress a UpdraftPlus

Al seleccionar Restaura, s’obrirà un quadre de diàleg similar al que es mostra anteriorment. Seleccioneu els elements que voleu restaurar, com ara temes, plugins, càrregues (és a dir, la vostra biblioteca de suports) i la base de dades.

Al nostre tutorial, com que hem agafat una còpia de seguretat completa i hem restablert completament el lloc de WordPress, hem decidit restaurar-ho tot de la nostra còpia de seguretat..

ActualitzacióPlus Demo 7 - 3 Restauració del processament del lloc

Procés de restauració de còpies de seguretat de WordPress a UpdraftPlus

El procés de restauració de UpdraftPlus pot trigar un temps a analitzar tots els fitxers. Un cop llest, haureu de tornar a fer clic al botó Restaura i espereu una estona. Segons la mida i la complexitat de la vostra còpia de seguretat, pot trigar entre 2-10 minuts. En el nostre cas, en restaurar el contingut de la demostració, van trigar uns 2 minuts. Tingueu en compte que es tractava d’un servidor d’allotjament compartit.

Restauració de l'èxit de UpdraftPlus 7 - 4

La còpia de seguretat de WordPress de UpdraftPlus restaura el missatge i el registre de resultats

Si feu una ullada al punt # 1 de la captura de pantalla anterior, us adonareu que el connector escaneja cada arxiu i fa referència a la mida de la seva validesa. Això ho fa per a tots els components que hem seleccionat durant el procés de còpia de seguretat inclosos els temes, plugins, base de dades, càrregues i altra carpeta.

Un cop finalitzi el procés de restauració, UpdraftPlus mostrarà un resum detallat del registre en la qual s’enumeren els elements que s’han restaurat i mostra advertències, errors o processos incomplets, si n’hi ha..

ActualitzacióPlus Demostració 7 - 5 Neteja de la restauració de post

Sol·licitud de neteja posterior a la restauració de UpdraftPlus

A la captura de pantalla de la secció anterior, havia seleccionat la secció “Torna a la configuració de UpdraftPlusOpció ”. Un quadre de diàleg em va dir que hi havia alguns directoris antics que el connector havia mogut a una carpeta anomenada “~ vell”.

A continuació, fem una prova de salut del lloc comprovant totes les publicacions, pàgines, comentaris i enllaços enllaçats al lloc de demostració restaurat. En el nostre cas, tot funcionava perfectament. A continuació, procedim a eliminar els directoris antics.

ActualitzacióPlus Demostració 7 - 6 Estat de neteja de restauració posterior a la restauració

Eliminació de directoris antics després de la restauració de còpies de seguretat de WordPress a UpdraftPlus

Es tracta d’un missatge d’estat que confirma que s’han eliminat els directoris antics.

I allà el teniu: un tutorial complet per fer una còpia de seguretat del vostre lloc de WordPress en una ubicació remota, restablir-lo i restaurar una còpia de seguretat per tornar el lloc a un estat funcional.

Kudos a l’equip UpdraftPlus per crear aquest increïble complement!

4. UpdraftPlus Free vs Premium

El complement de còpia de seguretat UpdraftPlus també té una versió premium que inclou un munt de funcions avançades com ara:

 • Clonació: UpdraftPlus ” funció de clonació us permet crear una imatge mirall temporal del vostre lloc en els servidors de UpdraftPlus en qüestió de segons. És útil per a proves ràpides, demostracions i finalitats de depuració.
 • Migració: El Migració funció (coneguda popularment com a UpdraftMigrator) us permet moure de forma ràpida i eficaç el vostre lloc de WordPress a un amfitrió o nom de domini nou. Es tracta essencialment d’una tècnica de restauració avançada on es canvien els URL del lloc pel nou nom d’amfitrió. Útil per a la migració de llocs de proves des de l’escenificació cap als entorns de producció
 • Possibilitat de fer una còpia de seguretat automàtica del vostre lloc abans que comenci qualsevol actualització de temes, complements o nuclis de WordPress.
 • Complement d’importador: Possibilitat de restaurar a partir de còpies de seguretat realitzades per altres complements de còpia de seguretat de WordPress.
 • Còpia de seguretat de fitxers i bases de dades que no són WordPress, xifrat base de dades.
 • Suport per a WP-CLI i WordPress Multisite.
 • Àrea de complements protegits amb contrasenya per evitar que tots els usuaris accedeixin a còpies de seguretat completes del lloc.

L’objectiu d’aquest tutorial era mostrar-vos com configurar i restaurar una còpia de seguretat completa i restaurar WordPress, utilitzant només la versió gratuïta del connector. Tot i això, les funcions premium que ofereix aquest complement són fantàstiques, cosa que el converteix en una alternativa digna als complements premium de còpia de seguretat de WordPress, com ara VaultPress, BackupBuddy i BackWPUp.

A la següent secció, anem a fer una ullada a alguns complements oferts per UpdraftPlus.

Complements ActualitzacionsPlus notables

UpdraftPlus ha pres la iniciativa de crear diversos complements de baix preu que desbloquegin funcions addicionals al connector de forma pagada per ús. Per exemple, hi ha un complement que permet pujar les còpies de seguretat a Google Cloud o AWS. Podeu navegar per la pàgina de complements per navegar per tota la llista de complements disponibles. Tingueu en compte que la versió premium inclou tots els complements que ofereix UpdraftPlus.

A continuació, es detallen alguns complements que creiem que val la pena destacar:

Subcarpetes Dropbox (10 $)

Complements de UpdraftPlus 1 subcarpetes Dropbox

Complement de subcarpetes Dropbox de UpdraftPlus

Imagineu-vos que teniu dos o més llocs amb una còpia de seguretat de UpdraftPlus. La versió gratuïta del complement emmagatzema totes les còpies de seguretat de tots els llocs en un sol lloc, és a dir, la carpeta UpdraftPlus.Com a Dropbox. És cada cop més difícil descobrir quina còpia de seguretat pertany al lloc i només es pot revelar si examinem els registres de còpia de seguretat.

El Subcarpetes Dropbox el complement soluciona aquest problema mitjançant la creació d’una carpeta independent per a cada còpia de seguretat.

Importador ($ 25)

Importador de complements de UpdraftPlus 2

Complement d’importador de UpdraftPlus

El Importador El complement és una altra extensió que permet restaurar les còpies de seguretat realitzades per altres complements de còpia de seguretat de WordPress de la llista següent:

 • BackWPup
 • BackupWordPress
 • Còpies de seguretat simples
 • Còpia de seguretat de WordPress a Dropbox
 • InfiniteWP
 • Còpia de seguretat de Dropbox per WPAdm
 • Còpies de seguretat genèriques .sql de bases de dades (amb o sense compressió gzip i bzip2)

Tanmateix, si importeu una còpia de seguretat feta des d’un lloc web amb un URL diferent, també us caldria el complement Migrator a partir de $ 30 USD.

Preu Premium UpdraftPlus

UpdraftPlus segueix una estratègia de preus competitius a partir de 70 dòlars dòlars per a dos llocs, que inclou un any de suport i actualitzacions.

Tots els complements s’inclouen a la versió premium del complement. També ofereix una ubicació d’emmagatzematge de còpies de seguretat gratuïta anomenada UpdraftVault amb 1 GB d’espai, vàlid durant un any.

La taula següent completa el preu ofert per UpdraftPlus el setembre de 2018.

Tipus de llicènciaLlocs actiusPreu (USD) *
Personal270 dòlars
Negocis1095 $
Agència35145 $
EmpresaIl·limitat195 $

Plans de revisió actualitzats el 20 de setembre de 2018

Nota: Plans que inclouen un any de suport i actualitzacions, accés a tots els complements actuals i futurs (publicats dins d’un any de compra) i accés gratuït a l’espai d’emmagatzematge de còpia de seguretat de UpdraftVault 1 GB (durant un any des de la data de compra).

Bonus: UpdraftCentral Gestió remota de WordPress

Mentre creava aquest tutorial, he trobat UpdraftCentral Cloud de la pàgina de configuració del complement de UpdraftPlus.

UpdraftCentral Cloud és una solució de gestió de WordPress que ofereix un núvol on podeu connectar-vos i gestionar fins a 5 llocs de WordPress de forma gratuïta. Tot, des d’aconseguir còpies de seguretat remotes, gestionar actualitzacions de temes, complements i nuclis, gestió d’usuaris –i molt més– és possible amb UpdraftCentral Cloud.

La cobertura de UpdraftCentral Cloud garanteix una publicació dedicada, de manera que ens limitarem a connectar llocs de WordPress i a fer còpies de seguretat mitjançant el centre de control remot UpdraftCentral Cloud..

En aquesta secció de bonificació, farem el següent:

 • Connecta el nostre lloc de WordPress a UpdraftCentral Cloud.
 • Connecta un altre lloc de WordPress a UpdraftCentral Cloud.
 • Feu una còpia de seguretat d’un dels llocs de WordPress del centre de control remot UpdraftCentral Cloud.

ActualitzacióCentral núvol

Connexió del lloc de WordPress amb UpdraftCentral Cloud

Pas 1: Per començar amb UpdraftCentral Cloud, dirigiu-vos a Tauler de control de WordPress → Configuració → Configuració de UpdraftPlus → Pestanya Configuració. Desplaceu-vos cap avall fins a la part inferior de la pàgina per obtenir aquesta opció. Selecciona “Connecta aquest lloc a UpdraftCentral Cloud”.

ActualitzacióCentral núvol: 1 registre

Registre Actualització del núvol central

Pas 2: Al seleccionar aquesta opció, apareix un quadre de diàleg similar. No hi ha cap procés de registre separat. Introduïu una combinació de correu electrònic i contrasenya: si el correu electrònic està registrat al sistema, podeu iniciar la sessió, si no, es crearà un compte nou..

Paraula d’assessorament: això pot ser una situació complicada, ja que no hi ha manera de restablir una contrasenya. Si sou com jo i continueu barrejant entre 2-3 adreces de correu electrònic, pot ser que això sigui un problema. En realitat, heu de recordar el correu electrònic que heu utilitzat aquí, sinó que perdreu accés al centre de control remot UpdraftCentral Cloud.

PS: gairebé he perdut l’accés al mateix en fer aquest tutorial. La captura de pantalla anterior va ser el resultat d’una encertada sort!

UpdraftCentral Cloud: vista prèvia del lloc 2

ActualitzacióCentral Cloud Dashboard

Pas 3: Ara podeu veure els llocs de WordPress connectats al tauler de control UpdraftCentral Cloud. A més del lloc de demostració de WordPress que s’utilitza en aquest tutorial, també he afegit el meu bloc personal. No cal dir que funcionava com un encant.

Es realitza una còpia de seguretat mitjançant el tauler de control UpdraftCentral Cloud

Pas 4: també podeu activar còpies de seguretat manuals al vostre lloc de WordPress des del tauler de UpdraftCentral Cloud. També podeu configurar les opcions de còpia de seguretat de WordPress abans d’iniciar la còpia de seguretat.

UpdraftCentral Cloud: 4 Veure còpies de seguretat de llocs

Vista de còpia de seguretat del lloc al tauler de control UpdraftCentral Cloud

Finalment, podreu veure totes les còpies de seguretat disponibles per a cada lloc web de WordPress connectat al vostre tauler de diagem ActualraftCentral Cloud..

Plugin de UpdraftCentral WordPress

Plugin de UpdraftCentral WordPress

Val la pena esmentar que el servidor UpdraftCentral també està disponible com a complement autònom que es pot instal·lar i allotjar en qualsevol lloc de WordPress. Malauradament, no entra dins l’àmbit d’aquest tutorial. Tot i això, és una gran iniciativa de l’equip de Updraft i seria un gran experiment per a tots els aficionats a WordPress que hi hagi!

Conclusió

És una de les coses més importants que ha de fer tot el propietari del lloc és tenir una còpia de seguretat del vostre lloc de WordPress. Tot i això, aquesta és una de les coses més oblidades per a les persones noves a WordPress. Igual que haureu de començar a crear la vostra llista de correu electrònic des del primer dia, haureu de configurar una còpia de seguretat automatitzada del vostre lloc de WordPress.

UpdraftPlus és un dels complements de còpia de seguretat gratuïta de WordPress més populars al mercat actualment, amb més d’un milió d’instal·lacions actives. Donada la creixent popularitat i adopció de la web Família de complements Updraft, l’equip inverteix en la simplificació de la gestió de llocs de WordPress des d’un quadre de comandament centralitzat del núvol.

La suite de productes de Updraft inclouen WP-Optimize, UpdraftCentral Dashboard, UpdraftVault, Migrator, UpdraftClone i, finalment, no menys important, UpdraftCentral Premium. Per a tots els aficionats a WordPress que hi hagi, vull vigilar aquesta empresa, si jo fos tu! ��

Com t’ha agradat la ressenya i el tutorial? He trobat a faltar alguna cosa? Voleu que tractés més detalladament una funció o una funcionalitat? Esperem els vostres comentaris a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map