Revisió SNAP: Pòster automàtic per a xarxes socials

Si us demanés “Quina creieu que és la regla de màrqueting més profunda per a l’era digital?”, Probablement un candidat fort a la vostra resposta seria el Regla 80-20. Es diu que el 20% dels vostres esforços de màrqueting s’han d’utilitzar per crear contingut èpic. El 80% restant s’haurà de dedicar a la promoció d’aquest contingut.


Sobre automatització social

En un món que està produint tones de contingut nou cada segon, automatització social és essencial per a qualsevol marca per obtenir visibilitat en línia. Això significa que les marques poden arribar a més gent, augmentar les vendes, proporcionar un millor compromís amb els clients i, finalment, millorar els seus beneficis.

Tot i així, moltes empreses petites i mitjanes empreses (SMB) poden no tenir l’amplada de banda ni recursos per permetre’s l’oferta completa de serveis que es troben sota Social Media Automation.

Reptes d’automatització per a pimes

Aquest problema és especialment difícil per als nous negocis en línia. La major part del seu temps es dedica a crear contingut èpic. Tot i això, segons la norma 80-20, només és un 20% de la tasca realitzada. L’ideal seria que passessin el 80%, és a dir. quatre vegades el temps i l’esforç era necessari per crear el contingut, per promocionar-lo!

En publicar el contingut al vostre lloc web està bé, i comença a obtenir resultats quan ja teniu un flux continu de visitants al vostre lloc. Tot i això, quan es tracta de negocis nous, té un valor gairebé nul. Les empreses noves han d’incrementar el seu contingut als seus canals socials tan aviat com en directe al seu lloc web i començar a promocionar-lo.

La promoció social és principalment una empresa remunerada i es basa en el pressupost de màrqueting. El nostre article, però, presenta una excel·lent solució per afrontar la primera part del problema (és a dir, introduir contingut als canals de xarxes socials tan aviat com siguin en directe.

Solució: complement SNAP per a WordPress

snap-heroi

Presentació de la secció SNAP: complement de pòsters automàtics per a xarxes socials de WordPress. Desenvolupat per l’equip NextScripts, aquest complement segueix un model freemium. La versió gratuïta inclou gairebé totes les funcions del complement, cosa que us permet fer gairebé tot començant des de publicar a diverses xarxes socials fins a recuperar comentaris publicats publicacions individuals.

Suport a les xarxes socials

SNAP dóna suport a més de 34 xarxes de xarxes socials, incloent:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn i molt més.
 • Llocs de compartir fotos com Instagram, Pinterest, Flickr, 500px, etc..
 • Portals de blogs com a blocs compatibles amb el mitjà, el Tumblr, el Blogger i el WordPress.
 • Portals d’agregació com Reddit, Stumbleupon i altres
 • També admet serveis de microblogging com Weibo (que és el servei de microblogging més gran de la Xina), LiveJournal i Telegram
 • Curiosament, SNAP també admet la integració amb MailChimp. Si utilitzeu MailChimp com a servei de butlletí informatiu: podeu enviar correus electrònics automatitzats sempre que es publiqui una publicació.!

La versió gratuïta d’aquest complement suporta gairebé totes les altres xarxes. Només hi ha disponibles un parell de xarxes com les pàgines d’empresa de LinkedIn, Google+ i Pinterest només a la versió premium.

Una altra diferència important és que la versió gratuïta només permet un compte per perfil social. Tot i que això va bé per a la majoria de les empreses, potser no seria ideal per a tots. Pocs blocaires solen compartir el seu contingut a través de múltiples nanses socials que posseeixen: l’exemple més habitual és combinar el seu propi perfil i el seu perfil de negoci en línia..

Instal·lació de connectors

La instal·lació del complement SNAP és un procés força senzill.

 • Dirigiu-vos a Tauler de control de WordPress> Complements> Afegeix un nou
 • Busqueu el pòster “Cartell automàtic de xarxes socials” i feu clic a Instal · lar ara
 • Un cop fet, Activa la versió gratuïta del complement.

nextscripts-snap

Activació de la versió Premium

La versió premium del complement es pot activar seguint la següent instruccions oficials.  Baixeu l’arxiu ZIP i pengeu-lo manualment a la taula de comandaments de WordPress.

versió actualitzant-snap-a-premium

En definitiva, cal que:

 • Inicieu la sessió al vostre compte NextScripts
 • Copieu la clau de llicència i
 • Introduïu-la a la configuració del complement SNAP del tauler de control de WordPress

Això hauria d’activar el complement i hauria de rebre un missatge com aquest:

snap-primera pantalla-després d'actualització-premium-verison

Exploració de la configuració del complement SNAP

En aquesta secció, explorarem la configuració del complement.

1. Configuració de publicació automàtica

snap-settings-1-how-to-make-auto-posts

Aquesta opció de configuració permet triar entre publicar el contingut a les xarxes socials de forma automàtica (immediatament) o de manera programada asíncrona mitjançant WP Cron.

L’ús de WP Cron és l’opció recomanada, ja que distribueix la càrrega uniformement. Per exemple, si tothom del vostre equip de contingut publica publicacions en intervals curts o, potser, al mateix temps, els pics de càrrega del servidor. Això també pot comportar un temps d’inactivitat.

Amb WP Cron activat, totes les publicacions entren en una “cua de publicació” i s’envien una a una. Això elimina els pics de la càrrega del servidor i impedeix que els canvis de correu brossa de les vostres pàgines de xarxes socials.

2. Privilegis d’usuari

snap-settings-2-user-privileges-and-security

Aquesta opció permet als usuaris amb privilegis inferiors canviar / accedir a la configuració de la publicació automàtica. Normalment, si teniu un equip d’escriptors i editors de contingut, el millor és assignar privilegis d’accés adequats als editors o al vostre equip de xarxes socials.

3. Interfície de selecció de xarxes de xarxes socials

snap-settings-3-interface-settings

Tot i afegir una nova xarxa social a la configuració del complement, hi ha disponibles un munt de perfils socials (34 o més realment). En un esforç per facilitar la selecció del canal social que escollim, el desenvolupador va simplificar la interfície per omissió Plana mode. Tanmateix, si voleu accedir a una llista categoritzada de configuracions, podeu seleccionar-la Categoritzat.

4. Filtres de publicació automàtica

snap-settings-4-auto-publicing-filter

Aquesta opció ens permet triar quin tipus de publicacions s’obtenen mitjançant els filtres de publicació automàtica. Per exemple, podeu configurar la categoria Esport amb “NFL” com a etiqueta per publicar-se automàticament durant la temporada del joc.

5. Escurçador d’URL

snap-settings-5-url-shortner

Els enllaços drecers constitueixen el llit de base dels clics d’enllaç de seguiment. El complement SNAP admet diversos proveïdors de enllaç curt. En aquest tutorial, aprendrem a configurar goo.gl: un servei de shortlinkning de Google.

Per habilitar el servei goo.gl, cal obtenir una clau API de la consola de desenvolupadors de Google i enganxar-la a la secció goo.gl Clau API secció En experimentar amb el complement, he trobat que Força els enllaços escurçats l’opció ha d’estar habilitada perquè el servei funcioni correctament.

Un cop seleccionades aquestes opcions, desplaceu-vos cap avall i seleccioneu Desa els canvis.

6. Paràmetres d’URL

paràmetres snap-settings-7-url

Si teniu cap nou enllaçar el seguiment i les analítiques, el millor és deixar aquesta configuració sola. Per a aquells que utilitzin Google Analytics o alguna altra eina de seguiment, podeu utilitzar les etiquetes UTM per fer el seguiment efectiu de les vostres campanyes.

7. Auto Hashtag

snap-settings-8-auto-hashtag-settings

Tot i que personalment no he activat aquesta configuració, pot ser útil per a fotobloggers, publicacions de tipus d’imatge o tipus de publicació de galeria (personalitzada).

Configuració de la publicació automàtica a Twitter

Començarem afegint un Twitter com a xarxa de xarxes socials.

1. Primer anem a la pàgina Configuració SNAP i seleccionem Afegeix un nou compte

snap-add-new-account-1

2. S’obre una finestra emergent, en què ens desplaçarem cap avall i seleccionarem Twitter.

snap-add-new-account-2

3. Això ens portarà a la Pàgina de configuració de Twitter. Per tal que el complement SNAP es publiqui al nostre compte de Twitter, hem de donar-li accés al procés. Això es fa mitjançant una clau API. Seguiu aquestes instruccions per generar una clau d’API a Twitter.

4. Un cop fet, hem de copiar i enganxar els detalls correctes a la secció Informació del compte pestanya i seleccioneu Configuració d’actualització.

Publicació en directe a Twitter

Ara comprovarem el complement en acció. En primer lloc, creem una publicació de prova nova i la publiquem. La següent pantalla és la configuració predeterminada del connector a la secció Edita la publicació pàgina.

snap-plugin-live-demo-1

Si ens fixem en el format de missatge, diu% TITLE% -% URL%. Aquestes paraules s’anomenen marcadors de lloc. Per a cada publicació, se substituiran pel títol i l’URL real de la publicació. També podeu utilitzar altres marcadors de referència fent referència a la documentació del complement.

Un cop toquem el Publicar al botó, la publicació s’afegeix a la cua de treball WP Cron i es publicarà en breu.

snap-plugin-live-demo-2

Importació de comentaris

La següent funció que volíem explorar era la importació de comentaris. En poques paraules, amb aquesta funció habilitada, el complement SNAP realitzarà un seguiment manual dels comentaris de cada publicació a les xarxes socials i les importarà a intervals horàries.

snap-plugin-live-demo-5-import-comentaris-1

Per exemple, he publicat dos comentaris al tweet que va ser publicat automàticament per SNAP. El comentari que mencionava el meu maneig de Twitter es va importar automàticament a la publicació, sota el meu nom.

snap-plugin-live-demo-5-import-comentaris-2

Comparació de característiques i preus

La versió premium del complement inclou tres avantatges principals:

 1. Perfils il·limitats: Amb la versió premium, podeu afegir perfils / nanses il·limitats per xarxa social. Això és particularment útil per a comptes de Twitter i LinkedIn.
 2. Entrades programades: La programació de publicacions per viure en viu quan el públic objectiu estigui actiu és un factor important en l’èxit de les xarxes socials. Amb aquesta funció, podeu programar la publicació de les publicacions.
 3. Publicació retardada: Aquesta versió més senzilla de les publicacions programades, aquesta característica us permet retardar les publicacions un temps fixat.
 4. Suport a les xarxes socials Els canals específics com ara les pàgines d’empresa de LinkedIn, Google+ i Pinterest només estan disponibles a la versió premium.

El versió premium El complement té un preu de 49,45 dòlars / any i inclou suport i actualitzacions il·limitades.

Conclusió

L’automatització social té un paper important a l’hora de construir la imatge de qualsevol marca o negoci. Tanmateix, una cosa que fa que la gent sigui, en realitat, són els missatges automatitzats. Parlant d’experiència personal, és molt atractiu llegir una publicació o un títol que no s’ha elaborat amb cura.

Es tracta d’un àmbit que necessita la nostra millor atenció. L’elaboració de títols magnètics fa meravelles per al vostre negoci. Per tant, l’automatització de publicacions cegues pot obtenir trànsit, però l’automatització de títols elaborats amb cura farà molt millor.

El complement de WordPress SNAP és una excel·lent eina per automatitzar gran part de les tasques de xarxes socials. La versió professional que es rebaixa per 49,95 dòlars / any i inclou actualitzacions contínues i suport prioritari.

Si us dediqueu a la creació o a l’agregació de diverses formes de contingut escrit, SNAP pot ser el vostre plugin d’automatització social ideal..

Heu provat la versió gratuïta de SNAP? Què en penses sobre l’automatització de xarxes socials i els seus complements relacionats?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map