Revisió local per Flywheel: crea entorns locals de WordPress a l’instant

Revisió local per Flywheel: crea entorns locals de WordPress a l’instant

Local by Flywheel, ràpid i ràpid, és una eina revolucionària de desenvolupament local de WordPress, que està per sobre de la resta. Antigament coneguda com a Pressmatic, Local de Flywheel empaqueta el doble de cops de puny a zero. Yap, Local de Flywheel és completament gratuït per descarregar i utilitzar!


Blocs de notes, bolígrafs, tasses i coses llestes, aprendràs avui.

Vostè és un desenvolupador de WordPress, un dissenyador o un promig Joe que vol provar WordPress. Moltes vegades, exploteu ambients locals per executar els vostres projectes, de manera que esteu familiaritzats amb el desenvolupament local. Si no sou vosaltres, potser sou l’altre noi que està aprenent les cordes. Tot està bé, estàs al lloc correcte.

Podríeu utilitzar MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP o una altra cosa. En poques paraules, creeu llocs (i altres aplicacions) localment. Més precisament, creeu (o voleu crear) llocs de WordPress, temes, plugins i altres aplicacions WP al vostre ordinador.

Però, quina eficiència té la vostra aplicació de desenvolupament local? Pot enviar correus electrònics de prova sense inundar la bústia de correu o exposar aquesta bústia a amenaces externes? Podeu canviar d’ambients de servidor, provar el vostre lloc en diversos dispositius o editar els URL locals fàcilment? Quant de temps us costa configurar un entorn bàsic de desenvolupament local per a cadascun dels vostres clients?

Estarem d’acord en què es tracta de totes les preguntes pertinents que cal fer-ho. I per intentar respondre a aquestes i més preguntes, us orientarem cap a una aplicació de desenvolupament local de WordPress robusta que pretén alleujar la majoria dels vostres problemes com a desenvolupador. Senyores, senyors Local de Flywheel.

Què és local de Flywheel?

Vaig voler posar-vos en contacte amb vosaltres per informar-vos que Flywheel ha llançat recentment Local by Flywheel, una aplicació de desenvolupament local gratuïta i robusta de WordPress que ja té un munt de trucs a Twitter i dins de la comunitat de WordPress. Antigament conegut com a Pressmatic, Local by Flywheel ofereix una manera lliure d’enrenyir per assotar llocs locals de WordPress. Si bé Pressmatic tenia una descàrrega de 129 dòlars anteriorment, hem decidit oferir-lo de forma gratuïta.

Això feia 12 dies dels nostres missatges de correu electrònic, però de les nostres conclusions, Local de Flywheel va entrar en directe l’1 de desembre de l’any del nostre Senyor 2016:

Local de Flywheel, anunci de Twitter

Si sou un usuari de Pressmatic o Flywheel existent, probablement ja ho sabeu perquè, segons Morgan Ryan, Flywheel us va enviar actualitzacions a cadascun de vosaltres. Què? També faria molt de soroll si adquirís una eina inestimable d’aquesta naturalesa.

Antigament conegut com Pressmatic, Local de Flywheel és la primera i última adquisició per part de Flywheel, els nois que s’enorgulleixen d’oferir el màxim servei de hosting gestionat per WordPress..

Els desenvolupadors locals tenen raons per somriure

Aquesta eina està dirigida a dissenyadors, desenvolupadors i a qualsevol altra persona que utilitzi el desenvolupament local. Entre tu i jo, és una aplicació local de desenvolupament de WordPress sobre esteroides.

Local by Flywheel compleix els seus punts forts: els mateixos punts forts que us ofereixen una manera de simplificar el vostre flux de treball de WordPress. Parleu de coses com ara velocitat, senzilla simplicitat, suport SSL, flexibilitat i molt més.

A la dreta de la caixa, Local by Flywheel us farà estalviar molt de temps. Aquesta és la recompensa més gran: el temps estalviat i sabem que mentireu si dius que no necessiteu ni un minut més en el vostre dia..

Podeu ometre aquesta propera part si les lliçons d’història envien fredes a la vostra columna vertebral.

Breu història de Flywheel

Local de l’enginyer de volants Clay Griffiths

Clay Griffiths va llançar Pressmatic el juliol del 2016 i, en un període relativament curt, va integrar l’eina en una de les millors aplicacions locals de desenvolupament de WordPress que mai trobareu. És pare, marit, cofundador de temes Headway i enginyer a Flywheel a l’hora d’escriure.

Mentre Clay treballava dur per portar Pressmatic a grans altures, Flywheel estava convertint els somnis en innovació i en el mercat per “… una bella i moderna plataforma de desenvolupament local …” Flywheel sempre volia una eina, o com Dusty la diu “… a la a l’esquena, sempre sabíem que l’anàvem construint. ”

Però Clay ja havia colpejat Ricky, Tony i Dusty al cop de puny amb Pressmatic. Ja tenia “… una bella i moderna plataforma de desenvolupament local …” que destacava entre totes les altres eines disponibles per al desenvolupament local de WordPress. Més important encara, una eina que reflectia la visió bàsica de Flywheel.

En lloc de tornar a inventar la roda, el trio va fer el que hauria de fer qualsevol astut empresari; van iniciar una compravenda i van oferir a Clay un treball lucratiu. Avui, Pressmatic és conegut com a local per Flywheel, i està pensat per a un futur més brillant a la seva nova llar.

Quan es van donar la mà de l’acord, Flywheel va aconseguir un producte de cinc estrelles (per atraure encara més clients) i Clay i la seva família van gaudir de la solvència:

Aquesta adquisició i ocupació proporcionarà a mi ia la meva família molta més estabilitat de la que havíem tingut fa temps i em permetrà centrar-me millor en Headway en el meu temps lliure “, va dir Griffiths. “Això inclou la publicació de la propera versió 4.1 i treballar intensament per assegurar-nos que el suport i altres problemes pendents siguin resolts per a tots els nostres clients. – Com es pot veure a WPTavern.

Sí, aquí està el que va dir Flywheel:

Com el destí ho tindria, aproximadament quan vam començar a mirar oficialment el projecte, vam connectar-nos amb Clay a Pressmatic i vam decidir que tenia sentit iniciar una conversa i possiblement treballar junts … Com més xerrem, més ens vam adonar. que teníem visions molt similars i que potser hi va haver una oportunitat de col·laborar i construir una cosa realment gran i impactant. – Dusty Davidson, cofundador de Flywheel.

En resum, Local by Flywheel és el compromís de la companyia “… el compromís de crear el nivell d’or per al desenvolupament local de WordPress”. És una eina que tots els desenvolupadors i dissenyadors de WordPress necessiten en la seva eina professional de WordPress. Local by Flywheel és el desenvolupament local de WordPress redefinit i és gratuït. Si t’agraden els regalets amb una mica d’adjectius, també és bonic ��

Característiques locals per Flywheel

Desglosem aquesta eina per conèixer exactament el que us espera a l’altre costat d’aquesta llarga revisió.

El local de Flywheel compta amb una llista de funcions extremadament extensa, sense oblidar-nos de la propera versió PRO que s’envia amb més avantatges. Aquestes són algunes de les funcions que us estalviaran molt temps i diners garantits.

Entorns del servidor flexible

Gràcies a Local by Flywheel, podeu triar entre Apache i NGINX amb un sol clic per provar el vostre lloc en diferents entorns de servei. I ja que PHP presenta diversos sabors, podeu canviar entre versions amb un sol clic. Teniu cinc versions de PHP a la vostra disposició, incloses PHP 7.0.3 i altres més a l’hora de venir.

Xdebug i PHPStorm s’inclouen com a complements addicionals, i sí, també teniu Opcache. Podeu canviar les versions i fins i tot canviar el domini del vostre lloc sense perdre el progrés, perquè tot es mantingui en funcionament mentre que les bases de dades s’actualitzin de manera segura.

Velocitat i simplicitat

Local by Flywheel, des de la interfície d’usuari, fins a les funcions i la intuïtiva pantalla d’administració, us ofereix l’oportunitat de reduir el temps dedicat a la configuració d’entorns locals. Aquesta aplicació és senzilla, ràpida i funcional. És senzill de configurar i utilitzar, que s’ajusta perfectament a la missió operativa de Flywheel d’ajudar els dissenyadors a fer el que els agrada.

Realment creiem que els dissenyadors i agències web haurien de poder concentrar-se en el que fan millor i no haver de preocupar-se d’un munt de tècnics de mumbo-jumbo. – Pols

Instal·lació fàcil de WordPress

Mentre que algunes (o més aviat la majoria) aplicacions de desenvolupament local us llançaran una bola corba quan necessiteu instal·lar WordPress, Local by Flywheel us ofereix un procés perfecte que fa que la creació de llocs de WordPress instantània faci brisa..

Hi ha encara més. Tot i que es crea una aplicació de desenvolupament local per a WordPress, podeu crear llocs que no siguin de WordPress fàcilment. Tot el que hauríeu de fer és crear un lloc típic de WordPress i eliminar tots els fitxers de WordPress. Podeu suprimir totes les taules relacionades amb WordPress de les vostres bases de dades, només cal mantenir viva la connexió de base de dades.

Mostra el teu treball amb estil

Teniu un lloc de WordPress que no podeu esperar per mostrar-vos a amics, aficionats, col·laboradors o a un client? Excel · lent! Local by Flywheel té exactament la funció que necessiteu per crear URL compartibles per presentar els vostres llocs de WordPress locals a tot el món.

Això simplifica l’aprovació del projecte, ja que anteriorment haureu de desplegar servidors remots o carregar i configurar servidors locals de nou. Ara podeu mostrar llocs als vostres clients amb un sol clic i desactivar la funció quan hagueu acabat.

Els clients fins i tot poden veure els seus entorns locals en temps real sense que es produeixi un compromís en el flux de treball, la qual cosa és un estalvi de vida. Que sorprenent.

Local per Túnel de Flywheel + HTTP / HTTPS

Local by Flywheel té una funció de túnel alimentada per ngrok, que permet a vosaltres o als vostres lectors veure el vostre lloc de WordPress des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o ordinador de tot el món. Només necessiteu una connexió a Internet en directe.

Aquesta és una gran notícia perquè podeu provar la compatibilitat i la resposta del navegador fàcilment. A més, aquesta funció permet provar integracions de tercers com ara les API de PayPal, Stripe i REST.

Catàleg de correu

L’enviament de correus electrònics de prova des del vostre lloc de WordPress local és inevitable. És una cosa que fan els desenvolupadors tot el temps. Però ràpidament es pot fer vell i no té gust si heu de lluitar amb una bústia inundada. A més, Google adverteix que concedir accés a aplicacions de tecnologia local al vostre compte de Gmail farà que aquest compte sigui vulnerable a possibles atacs.

Mailcatcher mitiga aquest problema en interceptar el correu electrònic sortint de PHP sendmail i guardar-lo en una caixa central per a la visualització i depuració. Ja no inundeu les vostres bústies. Això també significa que podeu enviar correu electrònic quan estigueu fora de línia.

Plànols, Clons i Exportacions

Per començar, no heu de començar des del terreny de terra cada cop que inicieu un nou projecte. Imagineu-vos tot el temps que estalvieu si no haureu d’instal·lar i activar els vostres connectors, temes d’inici, opcions del lloc de configuració, etc..

Podeu desar qualsevol lloc que creeu amb Flywheel Local com a plantilla coneguda com a Blueprint (més informació sobre això en un segon). Aquest model us permet reproduir fàcilment la plantilla d’inici, ja que restaura tots els fitxers inclosos fitxers de configuració, bases de dades i configuració local.

Aquest no és el final, podeu clonar els vostres llocs de WordPress locals amb un sol clic per crear còpies de seguretat completes (fitxers, bases de dades i configuració del servidor).

A més, podeu exportar i importar llocs de WordPress locals fàcilment. L’exportació i la importació de llocs restaura tots els fitxers, bases de dades, configuració i configuració local. Podeu optar per excloure fitxers de les vostres exportacions només escollint-los. Tot això us ha de donar una pressa.

Altres funcions d’un cop d’ull

La creació d’una xarxa (WP Multisitu) és tan fàcil com triar si us encanta les instal·lacions de subdomini (https://subdomain.network.dev) o subdirectori (https://network.dev/subdirectory/)..

I amb SSH i WP-CLI (interfície de la línia de comandaments de WordPress), podeu tenir accés SSH root a cadascun dels vostres llocs. A més, hi ha fitxers de registre a les versions Apache, MySQL, NGINX i individuals de PHP.

Tots els llocs locals que creeu estan preparats amb HTTPS i, amb un clic, podeu suprimir les notificacions del navegador per als certificats autofirmats. Què et sembla, això?

Properament: desplegueu-lo directament al volant

Combina Local amb Flywheel i tens un flux de treball que proporcionarà resultats tangibles. Imagineu-ho: crea un lloc web de forma correcta, obté comentaris del client o mostra el vostre treball mitjançant URL de demostració. Personalitzeu el lloc per al contingut del vostre cor i, quan estigui llest, publiqueu-lo directament a Flywheel. Fins i tot podeu provar Flywheel de forma gratuïta i l’experiència fluïda us deixarà desitjos de més. Em va impressionar de color.

Sí, en els propers dies, podreu desplegar llocs a Flywheel amb un sol clic. Mentrestant, podeu implementar llocs que feu amb Local mitjançant el formulari de migració gratuïta. Un complement com Duplicador us resultarà útil quan migreu el vostre lloc.

Els requisits locals mínims per Flywheel són OS X 10.9 i 1 GB d’espai de disc lliure. Quan una versió de Windows arribarà al mercat, Flywheel diu:

Massa aviat! Primer apareix al full de ruta, de manera que estarà disponible en breu.

Ho sentim, els usuaris de Windows, haureu d’esperar una mica més, però l’espera val cada segon.

Si sou un usuari de Pressmatic existent, podeu fer el canvi a Local by Flywheel fàcilment. Simplement suprimiu l’aplicació Pressmatic del vostre Mac i, a continuació, descarregueu i instal·leu Local. Tingueu en compte que la migració de Pressmatic a Local per Flywheel no afectarà els vostres llocs ��

Com instal·lar Local mitjançant Flywheel

Ara que esteu protegits de la calor, aquesta eina aporta a la taula zero, i amb els requisits mínims del sistema, anem a passar pel procés d’instal·lació només per divertir-lo.

Visiteu local.getflywheel.com i feu clic al botó de descàrrega. Permet iniciar un formulari breu on heu d’introduir el vostre nom i el vostre correu electrònic. Envieu la vostra informació per iniciar la baixada:

Descàrrega local per Flywheel

Això és realment fàcil.

El paquet d’instal·lació és d’uns 400 MB, cosa que significa que el tindreu al vostre Mac en molt poc temps. Un cop tingueu el paquet, extreu-lo i feu clic al fitxer d’aplicació Local by Flywheel per a que tot funcioni.

Un cop acabis el fàcil procés d’instal·lació, arribaràs a la primera pantalla de Local. Aquí, podeu començar a crear un lloc nou o configurar un parell de paràmetres. Tot depèn de tu:

Local de Flywheel Welcome

I aquí, la configuració:

lLocal per configuració de volant

Podeu canviar molts paràmetres i configurar el vostre entorn a llargs llargs, així que no ho dubteu.

Creació d’un nou lloc WordPress

Feu clic al botó Llocs, i després al botó Afegeix lloc. Recordeu-vos que podeu crear molts llocs d’aquesta manera, cadascun aïllat en el seu propi contenidor per replicar un servidor de producció:

Local de Flywheel Welcome

A continuació, entra a la pantalla Configuració del lloc. Ompliu les opcions del vostre lloc …

Local de la primera part de configuració del lloc de Flywheel

… personalitzar el vostre entorn …

Local by Flywheel Part 2 Setup Setup

… I finalment configura les teves opcions de WordPress:

Opcions de WordPress locals per Flywheel

Amb la informació proporcionada, us convé anar. Feu clic al botó Afegeix lloc a la part inferior. La pantalla final de configuració del lloc apareixerà:

Local de Flywheel Afegir lloc

Al cap d’un parell de segons, Local by Flywheel us ofereix tots els detalls del vostre primer lloc local de WordPress:

Configuració local del lloc de Flywheel després de la instal·lació

Podeu accedir a l’administrador de WordPress (només cal que feu clic al botó Administrador), us admireu la vostra nova creació (feu clic al botó Veure lloc), feu una ullada a la vostra base de dades i mostreu el vostre treball a amics i clients si aneu a Utilities..

Configureu imatges amb cortesia de la més agraciada Diane Laidlaw, dissenyadora web autònoma amb seu a Londres, Regne Unit:

Local de Flywheel Blueprints

Jo, a falta d’una millor paraula, he publicat aquesta publicació amb el terme Plànols, així que anem a veure de què es tracta. Els models són simplement plantilles que podeu utilitzar com a base per a projectes relacionats. Un model conté els vostres complements, configuracions, temes i tot el que vulgueu.

Això significa que podeu crear diferents models per a diferents tipus de llocs web, ja siguin comerç electrònic, cartera, llocs de notícies, etc..

Tot el que heu de fer és dissenyar una plantilla com la que faríeu un lloc normal i guardar-la com a model. Sempre podeu triar el model que desitgeu cada vegada que inicieu un nou projecte:

Local de Flywheel Guarda el model

Local de preus de flywheel

La millor part de tot aquest shebang és el preu. Bé, les funcions (com ara els URL de demostració + els models) també porten el dia, però res pot superar el fet que Local by Flywheel sigui absolutament gratuït. Ni tan sols heu de ser un client de Flywheel per gaudir d’una eina amable!

Hi ha una versió Local Pro que funciona, i hi ha rumors de que tots els usuaris de Pressmatic existents obtindran la Pro gratuïta, així que sí, els vostres diners són segurs. Però saps rumors. En qualsevol cas, Local és el fantàstic estri local de Flywheel, podeu esperar que la versió Pro us faci fora de la vostra perruca.

Desenvolupadors com Jeff Matson, Rich Tabor i molts altres fan molta ràbia per aquesta aplicació perquè 1) Local by Flywheel és un autèntic guanyador en el qual el desenvolupament local de WordPress va i 2) Flywheel és un estimat amfitrió de WordPress gestionat.

Conclusió

Els superusers pressmàtics no són gaire convincents de canviar ja que Local és pràcticament la mateixa eina de desenvolupament a la qual està acostumat, només que ara s’envia amb un cop de puny. Els desenvolupadors que van adoptar Local by Flywheel per donar voltes van acabar enamorant-se i, finalment, van fer que aquest noi fos la seva aplicació per al desenvolupament.

I tu? Esteu preparats per al viatge de tota la vida? Si esteu preparats per l’aventura, comenceu a descarregar la vostra còpia gratuïta de Local ara. Al cap i a la fi, no teniu res a perdre, ja que l’eina és gratuïta, però heu d’aconseguir un pla durant tot el temps que estalvieu.

Fins a la propera vegada, alegres ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map