Revisió DesktopServer: executeu fàcilment instal·lacions locals de WordPress

Tots els desenvolupadors de WordPress tenen la seva pròpia eina, plugins i processos que faciliten la seva vida i els estalvien temps a l’hora de desenvolupar o gestionar llocs. Un que podreu sentir recultar una i altra vegada és DesktopServer. En poques paraules, DesktopServer crea un entorn de servidor web al vostre ordinador local i us permet obtenir ràpids i fàcils voltes de llocs de WordPress que s’executen localment. Va ser creat per ServerPress i està disponible tant per a Mac com per a PC en versió gratuïta i premium.


Obteniu el servidor d’escriptori →

Abans del DesktopServer, hauríeu d’instal·lar MAMP, WAMP o XAMPP i configurar-lo vosaltres mateixos per a cada lloc nou que voleu executar (editar fitxer host, crear base de dades, etc.). Per als no desenvolupadors, especialment, no és un procés molt fàcil d’utilitzar, sobretot si voleu executar diversos llocs. Fins i tot per a desenvolupadors que no tinguin cap problema per rastrejar ports, bases de dades i similars, DesktopServer és preferit perquè fa que el procés sigui molt més ràpid. La DS pot crear un lloc nou amb dos clics de ratolí i uns segons. Instal·la tots els fitxers de WordPress necessaris i crea la base de dades. Però és aquí on comença el fantàstic.

Per què executar WordPress localment?

desktop-server-local-sites

Per als no desenvolupadors, tenir una versió local del lloc proporciona una caixa de sorra: una zona segura on podeu jugar amb el vostre lloc. Podeu provar plugins, canviar temes, etc, sense pertorbar el vostre lloc. Podeu provar l’última actualització de WordPress i veure de forma preventiva si provocarà estralls amb el vostre lloc. Ja no heu de tenir por al botó d’actualització, ja que estareu preparats per al que passi!

Per als desenvolupadors, un entorn local us permet escriure i provar el vostre codi personalitzat abans de dur-lo a una servidor de posada en escena o en directe. També podeu aconseguir treballar sense necessitat d’estar connectat a Internet.

Un avantatge secundari és tenir una còpia de seguretat local de tots els llocs on heu treballat. Això és útil quan un client torna amb un problema o una nova tasca: teniu el vostre entorn de desenvolupament i proves a punt per començar. Com que aquests llocs no es troben en directe a Internet, no us haureu de preocupar de mantenir-los i actualitzar-los per motius de seguretat.

Plànols

model de servidor d’escriptori

El més probable és que tingueu alguns complements o configuracions preferits que us agradi utilitzar a gairebé tots els llocs de WordPress que creeu. La característica de model de DesktopServer us permet crear aquesta configuració base de manera que quan creeu un lloc nou ja tingui tots els complements que vulgueu, us estalviareu un temps addicional.

Importa un lloc existent

Moltes vegades no creeu un lloc totalment des de zero: esteu treballant amb un lloc que ja és directe a Internet i voleu introduir-lo a un entorn local per jugar amb ell o fer algunes modificacions sense codificar cowboy. ‘. Hi ha nombrosos plugins, com Duplicator, BackWPUp i altres que podeu executar al vostre lloc en directe per crear un fitxer zip de tot el vostre lloc, inclosa la base de dades. La característica d’importació de DesktopServer és compatible amb moltes d’aquestes, de manera que us permetrà incorporar fàcilment el lloc existent a la vostra configuració local i començar a treballar-hi de seguida..

Desktop-server-quick-deployDesplegament directe

Un cop hàgiu creat el lloc nou i espacial, heu de recuperar el servidor. Hi ha moltes maneres de fer-ho, inclosos l’ús de plugins i / o treball manual. Però la versió premium de DS ve amb una característica de desplegament directe que simplifica el procés. Això és especialment excel·lent per als no desenvolupadors.

Donar suport a persones impressionants

L’equip de DesktopServer és increïble. Se sap que Stephen Carnam, el desenvolupador de DesktopServer va trucar personalment a la gent per ajudar-los a sortir amb problemes (sé perquè quan era un nou usuari em va trucar per assistir-hi, un cap de setmana no menys) i proporciona una meravellosa assistència. Aquests nois són membres actius de la comunitat de WordPress i simplement fan rock. Així, no només obteniu un gran producte, sinó que també esteu donant suport a un equip impressionant.

Això no és tot

No he cobert totes les funcions en detall aquí, però per fer-vos una idea del que pot fer DesktopServer; també podeu fer una còpia de qualsevol lloc local existent amb el clic d’un botó, compartir un lloc local. a través d’una LAN per fer proves en dispositius mòbils, integreu DesktopServer amb les funcions de vista prèvia en directe de Dreamweaver i Coda2.

Proveu-lo de franc

DesktopServer ofereix sabors premium i gratuïts. La versió gratuïta no té totes les funcions, però serà adequada per a alguns usuaris. Els desenvolupadors o persones que administrin diversos llocs probablement voldran obtenir la versió Premium (que actualment té un preu de 99,95 dòlars)..

Descarregueu el servidor d’escriptori →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map