Revisió dels complements de control lliscant de Slide Deck 2 de WordPress

El complement de WordPress de Slide Deck 2 us permetrà crear lliscants de contingut bellíssims il·limitats al vostre lloc web. És un dels més fàcils d’utilitzar plugins allà fora i inclou tot tipus de funcions impressionants.


Visiteu el lloc oficial de Slide Deck

Característiques de la plataforma de diapositives 2

Slide Deck té moltes funcions que la fan molt personalitzable i fàcil d’utilitzar. A continuació, he destacat algunes de les característiques principals del complement de Slide Deck tal com es menciona al seu lloc; aprofito una mica més en detall la visualització general del vídeo, però només així podreu fer una idea general del que fa que el connector sigui així. especial.

Tipus de contingut múltiples

Una de les millors coses sobre Slide Deck 2 i el que realment la destaca d’altres complements de control lliscant és que admet diferents tipus de diapositives … imatges, text, html i vídeos. I no us heu enganxat a cap tipus de diapositiva en concret, podeu tenir totes les diapositives d’imatges, tots els vídeos o podeu combinar diversos tipus de diapositives en 1 porta lliscant!

Tipus de contingut de coberta de diapositives

Quan creeu una diapositiva, simplement seleccioneu-la entre un menú desplegable i apareixeran tots els paràmetres del tipus de diapositiva perquè pugueu personalitzar l’estil de diapositives fàcilment a les vostres necessitats.

Podeu tenir diapositives amb …

 • Imatges
 • Text
 • HTML
 • Vídeos

Editor WYSIWYG fàcil

Totes les opcions i configuracions per crear les diapositives amb Slide Deck es fan mitjançant una intuïtiva interfície d’interès personalitzada que és molt fàcil d’utilitzar. Podeu afegir subtítols o text corporal a qualsevol diapositiva, seleccionar entre diversos dissenys per a les vostres diapositives, carregar i / o eliminar imatges fàcilment, escollir entre estils predefinits o confeccionar-ne, arrossegar i deixar anar les diapositives … etc.

Slide Deck WYSIWYG

Vista prèvia en directe

Les millors coses sobre Slide Deck segons el meu parer són la visualització prèvia en directe. Mentre treballeu en la creació de diapositives, el connector mostrarà una vista prèvia en directe del control lliscant que hi ha al tauler de comandament, de manera que podreu veure exactament com es veurà a la part frontal. Si editeu una diapositiva, arrossegueu les diapositives cap amunt, canvieu l’objectiu (estil lliscant) … etc, podreu veure tots aquells canvis en un control lliscant en directe que podeu provar. D’aquesta manera, us garantirem que quan la publiqueu a la portada aparegui perfecta!

Vista prèvia de coberta de diapositives

Sensible

Slide Deck ha actualitzat recentment el seu complement per respondre al màxim. Això vol dir que, si teniu un tema WordPress sensible, no tindreu cap problema amb aquest complement. Vaig provar la resposta en la seva demostració i no és dolent. Per descomptat, amb qualsevol control lliscant de contingut, no serà 100% perfecte de resposta, però és real, qualsevol lloc web d’un dispositiu mòbil no tindrà un aspecte tan bo com el lloc de mida completa per defecte..

Slide Deck Responsive

Si aneu cap a SlideDeck, teniu una promoció impressionant del 25% de descompte a causa d’aquesta nova actualització

Visió general del vídeo de coberta de diapositives

La gent impressionant que ha creat Slide Deck (Telepatia digital) m’han proporcionat la versió premium del plugin per poder provar-lo i mostrar-vos als nois el funcionament de tot. Al principi vaig quedar una mica desconcertat per totes les opcions i configuracions, però només vaig trigar 10 minuts a familiaritzar-me amb el sistema, ja que és tan intuïtiu. Al vídeo següent volia mostrar-vos com es crearia un control lliscant mitjançant Slide Deck i només una ràpida navegació per les opcions i algunes de les funcions clau. Em va encantar fer servir el connector, personalment no en tinc cap ús, però potser ho faràs!

No volia aprofundir sobre tots els paràmetres inclosos per a cada diapositiva de diapositives i estils de diapositives individuals, perquè el complement és realment massiu i seria el vídeo més llarg. Espero que si heu vist el vídeo teniu un bon sentit sobre la facilitat d’ús del connector i la qualitat de paqueteria. A mi personalment m’agrada molt la visualització prèvia en directe mentre personalitzo el joc de diapositives, així que volia mostrar que al vídeo, només descriure el complement no fa justícia, realment cal veure-ho en acció per apreciar-lo!

Els meus pensaments

L’única cosa que m’hauria agradat veure era si la interfície d’usuari estava una mica més ajustada a l’UI de WordPress predeterminada, alguns dels colors / botons simplement semblen fora de lloc. Sóc un gran fan d’utilitzar tants estils integrats com sigui possible i mantenir les coses el més a prop possible de la interfície d’interès wp. Dit això, aquest no és realment un problema (i sí, sembla bonic) i algunes persones, d’altra banda, poden agradar molt l’aspecte modern i elegant del complement.

En general crec que el connector és realment fantàstic. No he trobat cap tipus d’errors o problemes al provar el connector i familiaritzar-me amb la forma de funcionar que era molt ràpida; no he de llegir cap document perquè tot simplement té sentit. M’agrada el fet que el complement tingui estils preestablerts per afegir subtítols i tals a les diapositives d’imatges, les diapositives de només text no sóc un gran fan, les diapositives de vídeo són realment fantàstiques i útils i, per descomptat, m’agrada molt la diapositiva HTML perquè és perfecte per a usuaris avançats que vulguin una mica més des del control lliscant.

Obteniu coberta de diapositives

Feu clic al botó següent per dirigir-vos al lloc oficial per obtenir més informació i obtenir aquest fantàstic complement i començar a crear lliscants fantàstics per al vostre lloc. La versió personal comença a partir de 49 dòlars, cosa que suposa molt.

Prova-ho tu mateix: Si feu clic a sota i aneu al lloc, podeu fer clic al botó que diu “Proveu la demostració gratuïta”, Així que podeu provar el connector vosaltres mateixos i veure de primera mà el bo.

Obteniu coberta de diapositives

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map